Wpisy 1 177 439 – 1 177 538
20 października 2012 11:18 → 20 października 2012 12:35, 100 wpisów
Mała.. . Zostaję, wzmacniacz naprawię w ....poniedziałek.. .
----------
----------
multuś
tak, właśnie tak - jest ograniczenie, ale
przy tych Twoich 66 x 10/10 jeszcze by Ci wypłacili
tak, właśnie tak - jest ograniczenie, ale
przy tych Twoich 66 x 10/10 jeszcze by Ci wypłacili
Lila.. .
----------------------
----------------------
Lili ..nie wim ..gdzies w centrum jest albo ..na parkingu ...nie wiem .....dobra jadę mam kierowce już ...bo ja jeszcze nie wtanie na jazdy ...drgawki mam
Rob ...
Rob ...
multuś
http://www.lotto.pl/sites/default/files/pdf/multi_multi/Regulamin_Multi_Multi_2010.pdf
§ 18 i dalej...
szybko się taka sytuacja pewnie nie trafi, ale - może...
http://www.lotto.pl/sites/default/files/pdf/multi_multi/Regulamin_Multi_Multi_2010.pdf
§ 18 i dalej...
szybko się taka sytuacja pewnie nie trafi, ale - może...
torsan????? Nie ma na 6 losowań tym bardziej że jesteś codziennie na czacie,albo typujesz na bieżąco albo w cale.Przed chwilką wyszły dwie osoby a Ty powielasz to czego MY w grupie nie chcemy.Albo Albo,zdecyduj się.NA bieżąco albo nie
1,3,4,6,37 - takie jebnięte mam mini z chtmam nadzieję, że ze 4cyferki mimo wszystko wlazą
Zobaczcie, co znalazłem, gdy szukałem schematu wzmacniacza. .
DUŻY LOTEK
08.O1.97 10 : 48 : 49.
1.pierwszy zakład.
2.drugi zakład.
3.trzeci zakład.
--------------------
DO ZAPŁATY ....O.74 ZŁ.
------------------------------
Piękne to były czasy.. .
DUŻY LOTEK
08.O1.97 10 : 48 : 49.
1.pierwszy zakład.
2.drugi zakład.
3.trzeci zakład.
--------------------
DO ZAPŁATY ....O.74 ZŁ.
------------------------------
Piękne to były czasy.. .
w mm nie mam 6, dałem 5-ale czuję że nie będzie, albo bedzie razem z 25
drapek
zrobiłem coś, co głośno odradzam - był wśród typowanych - a nie posłałem - ale kit z tym w końcu pewne b y
b y ł o tylko 10 zeta
dwie z 4/50 owszem z takich 'moich' gdyby m o ż n a
b y ł o kreślić samemu ale te ewentualne 50 zeta też jakoś biorę na klatę
zrobiłem coś, co głośno odradzam - był wśród typowanych - a nie posłałem - ale kit z tym w końcu pewne b y
b y ł o tylko 10 zeta
dwie z 4/50 owszem z takich 'moich' gdyby m o ż n a
b y ł o kreślić samemu ale te ewentualne 50 zeta też jakoś biorę na klatę
lila
wiem że nie grasz, ale ja dość często układ 5tek daję do keno, choś max. maiłem 5/6 i tylko raz na 5ki
wiem że nie grasz, ale ja dość często układ 5tek daję do keno, choś max. maiłem 5/6 i tylko raz na 5ki
Od 1997 roku jeden zakład ...Lotto.pl zdrożał około 15 razy.. .
-------------------------
Wtedy jeden zakład dużego lotka kosztował około ...20 groszy.. .
-----------------------
-------------------------
Wtedy jeden zakład dużego lotka kosztował około ...20 groszy.. .
-----------------------
lila
ale nie ma się co oszukiwać, 10/10 w keno pada może z 1 raz w roku albo ...wcale
z tego co widzę w żb, najczęśtszą wygraną są 5/6-48zł, 6/7-60zł i 5/5- 120zł
moja najwyższa 7/7 z cht -1000zł 2,5 roku temu
ale nie ma się co oszukiwać, 10/10 w keno pada może z 1 raz w roku albo ...wcale
z tego co widzę w żb, najczęśtszą wygraną są 5/6-48zł, 6/7-60zł i 5/5- 120zł
moja najwyższa 7/7 z cht -1000zł 2,5 roku temu
lila
nie gram na 10/10- może z 1x w miesiącu, ostatnio w sumie rzadko i z cht, na 6, czasem na 7 i 9 skreśleń- ale od miesiąca brak lepszej wygranej
nie gram na 10/10- może z 1x w miesiącu, ostatnio w sumie rzadko i z cht, na 6, czasem na 7 i 9 skreśleń- ale od miesiąca brak lepszej wygranej
drapek..ja w keno raz chyba grałam ale kilka lat temu,mąż się w***iał bo to co chwilkę jest losowanie i powiedział że jak chcę to mi łóżko do kolektury wstawi już nawet nie pamietam ile kosztuje zakład w keno.2 zeta?
lila
ja dzięki "rozpracowaniu" zdrapek, szukam tam papierowych wygranych- znalezienie tej z 50zł jest trochę mniej prawdopodobne niż 3/3 w mm, ale taką mam zabawę
ja dzięki "rozpracowaniu" zdrapek, szukam tam papierowych wygranych- znalezienie tej z 50zł jest trochę mniej prawdopodobne niż 3/3 w mm, ale taką mam zabawę
zdrapek też nie drapię ale może jakbyś mnie nauczył wyszukiwać tych dobrych to kto wie,może i bym się skusiła trochę podrapać
2zł
ja jeszcze w zeszłym roku grałem na ok. 5 zakładów dziennie w keno, a od tego roku przerzuciłem się na mm, a keno tak przy okazji już teraz puszczae i niecodziennie- wolę drapki- tam jest gwarantowana kasa- niestety mała
ja jeszcze w zeszłym roku grałem na ok. 5 zakładów dziennie w keno, a od tego roku przerzuciłem się na mm, a keno tak przy okazji już teraz puszczae i niecodziennie- wolę drapki- tam jest gwarantowana kasa- niestety mała
lila
a interesują Cię wygrane typu 10,20,50zł- bo takie są najczęstsze z tych papierowych
a interesują Cię wygrane typu 10,20,50zł- bo takie są najczęstsze z tych papierowych
drapek...ale zawsze to cośjak wydrapiesz 50 dych to teżnie jest źle,piechotą nie chodzi a masz na MM lub kenolub kolejne zdrapki
drapek...czytałam dzisiaj że,sławek ma żonę z tego samego dnia,miesiąca i roku co ja.Dziwne nie
lila
takie przypadki sie zdarzaja, np. profesor ma urodziny w tym samym dniu co ja, ale roczniki inne
takie przypadki sie zdarzaja, np. profesor ma urodziny w tym samym dniu co ja, ale roczniki inne
lila
zobacz swoje ostatnie pięć liczb w peselu - tyle się ludziÓW w tym dniu /co najmniej / urodziło, to się trafić może, nie ?
zobacz swoje ostatnie pięć liczb w peselu - tyle się ludziÓW w tym dniu /co najmniej / urodziło, to się trafić może, nie ?
Lila podaję Ci zdrapki gdzie 50zł jest gwarantowaną wygraną, 1szt/na 100zdrapek
szybkie 50 - w każdej paczce
zodiak - w co drugiej paczce
ex. pensja w co drugiej paczce 1szt/na 50zdrapek
zdrapman- w co 3,3 paczce 1szt/na 200zdrapek
szybkie 50 - w każdej paczce
zodiak - w co drugiej paczce
ex. pensja w co drugiej paczce 1szt/na 50zdrapek
zdrapman- w co 3,3 paczce 1szt/na 200zdrapek
widzieliście ?
na bananach - takie ?
wuwuwu
dole-earth.com
no, nie ma inaczej - dziś gram na końcówkę z banana
na bananach - takie ?
wuwuwu
dole-earth.com
no, nie ma inaczej - dziś gram na końcówkę z banana
lila
no i najważniejsza rzecz to muszę posiąść wiedzę, czy taka wygrana jest w interesującej mnie zdrapce - więc pytam kolektorki jakie wygrane papierowe już wypłaciły, by nie kupować zdrapek w ciemno i nie ukrywam że jolka i inne kolektorki gdzie kupuję zdrapki są mi życzliwe
no i najważniejsza rzecz to muszę posiąść wiedzę, czy taka wygrana jest w interesującej mnie zdrapce - więc pytam kolektorki jakie wygrane papierowe już wypłaciły, by nie kupować zdrapek w ciemno i nie ukrywam że jolka i inne kolektorki gdzie kupuję zdrapki są mi życzliwe
drapek...ciekawe jak mana imię żona sławka bo ja na drugie mam Monika