Wpisy 1 176 486 – 1 176 585
19 października 2012 21:13 → 19 października 2012 21:30, 100 wpisów
mysle wlasnie, ludzie swoimi wjazdami sami skazuja sie na takie okreslenie jak pajac
Lili ...to gad nie dała byś rady z nim umie latac ..i z ognia wali
na kazda osobe z tej listy mam szereg wpisow przypisanych wiec wszystko gra
krzysio ..nie 5,5 tylko dawaj ja wszytko ogarne ale nie wiem kiedy zawitasz w swoim J
Kurcze już chyba z 5 raz w przeciągu 10 min klikam na "dodaj wpis" ten u góry i wszystko znika - Janusz musi to zmienić !!!
Lotti..przepros tu wszystkich obecnych..i bedzie gucio..nie jestes pepkiem swiata..pamietaj..
Lila masz u góry na zielonym tle "dodaj wpis" i na dole na białym a że jestem małym czatmenem to się mylę hihi
nie ulexxa ja nikogo nie bede przepraszal, jak ktos o mnie bzdury pisze i mnie wyzywa od najgorszych to chyba z c***em bym sie na leb musial zamienic zeby przepraszac
Dotam ...masz jeden wpis i znalazłeś sie na liście ...musiałes miec szereg wpisów
Ty jeszcze w domu siedzisz i nie jedziesz mnie nauczyc zycia ?
Pęsko...klikasz dodaj wpis na zielonym a jak już wpiszesz to niżej na białym dodaj wpis klikasz
teraz sam obejrzeć foto bobo..i znikam...
13max33, ja to mam w nosie.Mam lat tyle ile mam ,mam żonę i trójkę wykształconych dzieci i nie będę sie przejmował taki OSOBNIKIEM
korn..musiałam nowego lapcia kupić bo tamtego jak pizłam z nerwów to mu klocki odpadły
lottomat milej kapieli zabaw sie swoim wackiem bo nikogo wiecej w kolo nie masz
Zakciu..dzis jeszcze w pl jestem..ale jutro rano wczesnie jade do de. odbieram mieszkanie..na Reinickendorf..no blisko Alexanderplatz itd itp..ahh szoku mam duzo..bo chora jestem i jeszcze ten wyjazd..ale jutro juz mam klucze od nowego wohnung..
Lila czy Twoj nr. tel jest aktualny? bo 2 razy sie nie dostalam tam..zaraz sprobuje znow..dobrze..
Lila czy Twoj nr. tel jest aktualny? bo 2 razy sie nie dostalam tam..zaraz sprobuje znow..dobrze..
Witam Wszystkich!
A cóż to za (je)bitwa?-Zakon v Lottom.
Panowie!Walczycie już w parterze-jeszcze tylko piwnica,a dojdziecie do dna
A cóż to za (je)bitwa?-Zakon v Lottom.
Panowie!Walczycie już w parterze-jeszcze tylko piwnica,a dojdziecie do dna
gonzaga spokojnie chlopak strzepie kapucyna i cisnienie mu zejdzie
lottomatt..masz skybe u ciebie ..otwórz razem zakonem bedzie spoko
Lili ..czekaj tu na mnie ide sie zatankowac ..***a znowu ruszyłem
korn....tamten miał coś z jakąś taśmą i jak pizłam to chodził a jak się lekko go ruszyło to paski na ekranie i się w***iłam kiedyś i pizłam i pojechać musiałam po nowego
helołłłłł
będzie tu spokój czy nie
bo jak Iron Mana naślę a on się wkuuurwi i w rękach noże ma
to powyrzyna wszystkich mówię Wam
będzie tu spokój czy nie
bo jak Iron Mana naślę a on się wkuuurwi i w rękach noże ma
to powyrzyna wszystkich mówię Wam
beellaa.....dzien dobry paniucha...
dobra lece w miasto pozdro dla szmaciasza i tej ***y w jednej osobie trzymajcie sie cieplutko i wysokich