Wpisy 1 175 405 – 1 175 504
19 października 2012 12:03 → 19 października 2012 13:13, 100 wpisów
torsan
lila
cóż, Marycha może dawać zadowolenie, no przynajmniej niektórym
dobrego dnia wszystkim wysokich
i znikam
http://www.youtube.com/watch?v=fRauvhpKsSY&feature=fvwrel
lila
cóż, Marycha może dawać zadowolenie, no przynajmniej niektórym
dobrego dnia wszystkim wysokich
i znikam
http://www.youtube.com/watch?v=fRauvhpKsSY&feature=fvwrel
senna i miłej pracy
Ja mam chwilę luzu, bo ludzie zaczną się pojawiać około 14-stej i zapowiada się duży ruch sądząc po liczbie osób zapisanych na spotkanie ze mną
max
Ja mam chwilę luzu, bo ludzie zaczną się pojawiać około 14-stej i zapowiada się duży ruch sądząc po liczbie osób zapisanych na spotkanie ze mną
max
lottomat..jak mija dzionek?Kogoś dzisiaj już opintoliłeś czy jeszcze nie zdążyłeś?
max i lila
Bo jak nie ma ruchu w interesie to dobrze by interes był w ruchu
Świntuszki wy moje kochane
Bo jak nie ma ruchu w interesie to dobrze by interes był w ruchu
Świntuszki wy moje kochane
lottomat...no czytałam ale ten nik bardzo rzadko się tu pojawia.Ja nawet nie wiem kto to jest
maks
A propos deserku to jak tam twoja szajba na punkcie kisielu ? Dzisiaj powtóreczka ? No bo to może się skończyć kisieloholizmem
A propos deserku to jak tam twoja szajba na punkcie kisielu ? Dzisiaj powtóreczka ? No bo to może się skończyć kisieloholizmem
Lili ...ja go widziałem tylko na losowaniach o 22 ..i tak cisza ..cos tam sobie pogadali ostatnio ...a tak go nie znam
moje na nie na dzisiaj na 14 5,7,10,11,14,16,17,18,20,21,23,25,27,32,33,37,38
A że losowanie prowadzi dzisiaj pan J.L. a ja mam właściwie wszystkie liczby na NIE z pierwszej czterdziestki to ma tylko jeden dylemat rwać czy nie rwać kupony w drobny mak
Lila
Ale ja chcę by wskoczyło 7/9 lub 5/6
i tyle mojego co sobie popsioczę
Ale ja chcę by wskoczyło 7/9 lub 5/6
i tyle mojego co sobie popsioczę
torsan...nie widziałam bo byłam z doskoku a w sumie w ogóle mnie nie było
medusia ...no tak ja wszystko sprowadzam do parteru ...taki jestem przepraszam
krzysio ...buszujesz po nocach a nawet piatki nie przybiłeś dawaj pewniaka
maksiu
Jaki parter to takie banalne nie lepiej sprawdzić możliwości żyrandola
Jaki parter to takie banalne nie lepiej sprawdzić możliwości żyrandola
maksiu
Traf 6/6 w lotto to sobie po prostu fundniesz łoże z baldachimem o wzmocnionej konstrukcji i jeszcze zadziwisz świat w tym temacie co się o nim nie mówi w telewizji publicznej przed 22-gą.
A propos tego ostatniego to najbardziej lubię tę hipokryzję. Jeśli my pokazać fiku miku na kocyku to źle, ale pokazanie jak człowiekowi urwać głowę i wyciągnąć kręgosłup to OK, bo to nie ma żadnego wpływu na niedojrzałe umysły
Traf 6/6 w lotto to sobie po prostu fundniesz łoże z baldachimem o wzmocnionej konstrukcji i jeszcze zadziwisz świat w tym temacie co się o nim nie mówi w telewizji publicznej przed 22-gą.
A propos tego ostatniego to najbardziej lubię tę hipokryzję. Jeśli my pokazać fiku miku na kocyku to źle, ale pokazanie jak człowiekowi urwać głowę i wyciągnąć kręgosłup to OK, bo to nie ma żadnego wpływu na niedojrzałe umysły