Wpisy 1 173 278 – 1 173 377
18 października 2012 06:53 → 18 października 2012 08:54, 100 wpisów
oj Astro.. tu juz nic nie doradze..kieruj sie wlasnym odczuciem..co Tobie podpowiada ten wewnetrzny glos....bede trzymala za Ciebie..
Astro..mam pytanie czy Twoj nick..ma jakies powiazanie z astrologia..
cd. chodzi mi o Twoje zainteresowania....ciekawa dziedzina....wszystko co dotyczy wszechswiata jest takie tajemnicze i ciekawe..takie nie do ogarniecia..przyciaga jak magnez..
uleexxa..ty tu tak dałaś buzaki astroo..yyy nie wazne ..jak on u ciebie w domu ty nie dajęsz
dobra cholercie muszę znikać i poowwoo
Krzysko..Tobie tez zawsze daje buzioka..Osoby ktore sa mile dostaja odemnie..calucha
Astro.. przyciaganie ziemskie..hmm pewnie ze sa rozne rodzaje przyciagan(ale juz tu na naszym globie)..chociaz kto wie co tam jest we wszechswiecie..moze nawet inne cywilizacje..kto wie,kto wie-jakie jeszcze wielkie tajemnice tego swiata..sa do odkrycia?..a czuje ze beda jeszcze wielkie..
Astro..milego i udanego dnia..
Astro..milego i udanego dnia..
uleexxa...ty tuu MP miałaś rozwój ..przestaj tyle chcesz gadać tylko facetów o miłosci i lodziki tez cchesz
i no teraz zamnkne oczy i poowwoo
i no teraz zamnkne oczy i poowwoo
ide zrobic sobie te paskudna herbate przeziebieniowa..
ale tym razem dodam miodu..
ale tym razem dodam miodu..
Krzysko..jak wyzdrowieje to chyba wpadne tam do Jarocina....znajde Cie....dostaniesz"opeer"
i jeszcze pare klapow na dupencje
Ty..rogaty..
i jeszcze pare klapow na dupencje
Ty..rogaty..
Krzysio..musze sie jeszcze z Lilencja skontaktowac..
moze pojedziemy tam do Ciebie razem..
to zobaczysz jakie..becki dostaniesz..
moze pojedziemy tam do Ciebie razem..
to zobaczysz jakie..becki dostaniesz..
ulexxaaa....niiic nie mozesz złapiesz mnie iii uciekam...
ulexaa...ty ty ..wysiada tylko na rynku J....ja tam nie mieszkam około dalej 10 km
Senno..ja ostatnio nie gram..teraz chora jestem..to wogole nie mam glowy na nic....a jak u Ciebie sytuacja graniowa?
Krzysku..ha ha..znalezc Ciebie to nie jest problem..takich jak Ty milych i wesolych ludzi(z duuuzym zazartowaniem..)..to no problem..jak Lila ze mna pojedzie..
to NASA..nam pomoze..
to NASA..nam pomoze..
senaa..baw sie twoja ładna cycuu uleexxaa...ja muszę isc tam w kuchni..i dobranocc ALL..
ulexxa
u mnie kiepsko, może dzisiaj będzie lepiej, puściłem lotto+ i mini
u mnie kiepsko, może dzisiaj będzie lepiej, puściłem lotto+ i mini
ulexxaa..haha ..jak widzisz lila prawie moze nie lubi odzwiedzi na imprezka..nikty nie była kiedyśśs...
heej marek...tancz tuu ulexxa..
i juz tam jestem
heej marek...tancz tuu ulexxa..
i juz tam jestem
lata 70-te ale hoho..
to lecialo niedawna w jedynce..
http://www.youtube.com/watch?v=P6u9C_SH3mQ
senna ...oottoo wina nie spała uleexxaa ..dlatego chora
tesa
ja też tak mam, wczoraj dokumentację zrobiłem, dzisiaj muszę przerobić
ja też tak mam, wczoraj dokumentację zrobiłem, dzisiaj muszę przerobić
dobra za mało znikam..juz nie piszę i poowwoo
Senno..nie wiem gdzie sie tak doprawilam..moze wychodzac z psina..lub przeciag mnie zalatwil..bo maly remont w domumialam..ehh
dobra uciekam..ide pod "wrzacy" prysznic..aa pozniej leki..i wracam jako "nalesnik" do lozeczka..
zycze Wam Przewielkich Wygranych
i pieknego dnia ze
moze jeszcze pozniej wdepne tu..
jeszcze piosenka..
http://www.youtube.com/watch?v=Mb3iPP-tHdA
zycze Wam Przewielkich Wygranych
i pieknego dnia ze
moze jeszcze pozniej wdepne tu..
jeszcze piosenka..
http://www.youtube.com/watch?v=Mb3iPP-tHdA
ja jeszcze krotko..odnosnie wypowiedzi co niektorych Osob..odnosnie meczu anglia-polska..ludzie my jako Polacy nie mamy zednej winy ani nie mamy prawa decydowac o tym czy stadio bedzie zamkniety czy otwarty(chodzi o mecz z 16.10.2012)..to fifa decyduje..i wlasnie "ktos"od nich zbabral wszystko!!!
jestesmy wspanialym Narodem!!..wiec zanim cos powiemy..troszke zastanowienia i przemyslenia..
jestesmy wspanialym Narodem!!..wiec zanim cos powiemy..troszke zastanowienia i przemyslenia..
oni musieli czekac na decyzje..aa ze "ktos" olal..to niestety zalosne ale prawdziwe..
Monet
jak znaleźli Kowalskiego Chorwata z fify, to już nie wnikaj
jak znaleźli Kowalskiego Chorwata z fify, to już nie wnikaj
zreszta co mnie to...bylo minelo..zal tylko ludzi ktorzy moze za ostatnie pieniadze..chcieli wowczas obejrzec ten mecz..
zrozum ze bez zgody odgornej nie mogli nic..ZROBIC..chociaz chcieli..sorry koniec tematu..
ulexxa na ten blamaż złożyła się suma błędow.
Nie nie licz na to że teraz ktoś się w pierś uderzy i przezna że s***olił.
Raczej będzie szukał jelenia na którego może zwalić
Nie nie licz na to że teraz ktoś się w pierś uderzy i przezna że s***olił.
Raczej będzie szukał jelenia na którego może zwalić
dla mnie ta sytuacja to tradycyjny polski bałagan, nie dogadali się wszystcy i tyle
Monet..juz 16.10 gdy mialo sie odbyc spotkanie pilkarskie..wszyscy psioczyli naprawde niepotrzebnie..wyraznie wiem..kto zawinil.."nadgorstwo"..nasi czekali na wyrazenie zgody non stop..
Senna..w tym wypadku naprawde nie Polacy poniesli wine..chociaz kazdy tak mysli..no bo najlatwiej..
ulexxa
senna, Monet
Najbardziej zadowolona, to jest prasa, czy wyluzowana społeczność netowa na kwejkach, i innych takich...
No dobra widzę - muszę się przyznać - tak, to moja wina,
stukam w piersi
i koniec tematu ok ?
ponad 2000 Jokerów
kurna
dobrego dnia wszystkim wysokich
senna, Monet
Najbardziej zadowolona, to jest prasa, czy wyluzowana społeczność netowa na kwejkach, i innych takich...
No dobra widzę - muszę się przyznać - tak, to moja wina,
stukam w piersi
i koniec tematu ok ?
ponad 2000 Jokerów
kurna
dobrego dnia wszystkim wysokich
ulexxa
nasz racje, z prawnego punktu widzenia organizatorem meczu jest fifa, ale przez pzpn, ostateczną decyzje powinien podjąć delegat fifa
nasz racje, z prawnego punktu widzenia organizatorem meczu jest fifa, ale przez pzpn, ostateczną decyzje powinien podjąć delegat fifa
Senno..szukajcie a znajdziecie..wiecej nic nie powiem..
naprawde Polacy to Wspanialy Narod

naprawde Polacy to Wspanialy Narod

panie Krzysztofie tylko bez podglądania
widzisz
senna
i tak oto - mamy Cię - bo kto się tłumaczy ... ?
widzisz
senna
i tak oto - mamy Cię - bo kto się tłumaczy ... ?
dobrze a ładniejszy zainstalowałem na www.xlotto.pl gdyby ktoś chciał zobaczyć
robal
ale na razie sie nie wybieram, bo jeszcze zmoknę, albo strumień wody na na schodach na mnie spadnie
ale na razie sie nie wybieram, bo jeszcze zmoknę, albo strumień wody na na schodach na mnie spadnie