Wpisy 1 173 178 – 1 173 277
18 października 2012 05:44 → 18 października 2012 06:51, 100 wpisów
Pierwszy
Co jest z tymi liczbami kiedys raz w tygodniu mialem zawsze 10/10 teraz bieda o 4/10
Co jest z tymi liczbami kiedys raz w tygodniu mialem zawsze 10/10 teraz bieda o 4/10
Dzien dobry..
Slawek....tak tenjest supcio z rana..ale nie dla mie..bo chora jestem i musze herbaciure pic taka niesmaczna..
Slawek....tak tenjest supcio z rana..ale nie dla mie..bo chora jestem i musze herbaciure pic taka niesmaczna..
Slawku....tak i cholercia jak kaszle too.. wszystko boli jak szlag..
wygrzewam sie jak moge..czasami wygladam jak..nalesnik..ale i tak malo to pomaga..kurde no..
Znam cholerstwo Do herbatki dolej % to zaraz lepiej sie poczujesz
Slawku..nie moge cos ty..biore leki..zreszta %..nie na moj zoladek..ojej..chyba bym padla..ledwie i tak wciskam w siebie cokolwiek zjadliwego..oj co za zywot..pomodle sie..moze to pomoze..
astrolog
ulexxa to ja przyjade Cie wygrzać i zobaczymy za 9 miesiecy czy pomoglo
ulexxa to ja przyjade Cie wygrzać i zobaczymy za 9 miesiecy czy pomoglo
Astro....nie pamietam juz jakie byly wtedy te liczby..moja glowa i wszystko mnie boli..grypsko opanowalo moje biedne cialo..
mówie jak było bo się umówilismy ze jak padnie 5/5 to sie z Toba podziele
astrolog powinno przejsc zaraz ale takie grzanie we dwoje ma skutki uboczne
sławek po hossie przychodzi bessa niestety, u mnie wczoraj też kicha i straty
Astro..ja nie mam glowy na dumanie..ale hmm..moge tylko dac..z biegu..pierwsze co mi wdepna do glowiny..ale nie bierz ich powaznie..dam tak tylko..co pierwsze mi sie przyplacze..momencio....ale plis z przymrozeniem "loka"
deki
walne ja dzis 30,31,32
narka faziol psiolki
Te typy byly z programu totosati juz z niego nie korzystam wczorej sam i mialem 4/10 i 2/3
walne ja dzis 30,31,32
narka faziol psiolki
Te typy byly z programu totosati juz z niego nie korzystam wczorej sam i mialem 4/10 i 2/3
wy cyc i jaj lubicie wstać za wcześniej
i no dobra..i poowwoo
i no dobra..i poowwoo
dekuś...
Astro..cos z tych..nie wiem..tak mi jakos przyszlo..ale nie bierz tego powaznie..tak mi jakos sie
Astro..no mowie ciagna mnie..a ktore z nich wejda nie wiem(moze zadna)..hmm
ale 28,69 tez..kurna no..
ale 28,69 tez..kurna no..
ulexxaa...nie wiem co to astro czyli satelite w kosmosie ..czy imionka..
lo jej..Astro prosilam nie bierz tych liczb powaznie..tylko..aa jak nie wejda
ulexxa...wiem wiem widzę tuu nicki
Ulexxa jak nie wejda to będzie codzienność a jak wejdą to sie spotkamy lub zrobie fajny przelew
astro...-ulexxa,,,mało spała w nocy tak samo jak druga jocia ..tez nie spała 24 godz na dobę
Astro..ale bede napewno trzymac mocno..obys wygral(ja teraz nie gram)nie wychodze nigdzie tylko leze jak "polnalesnik zawiniety"
astro ...duzo razy widziałem kiedyś ..jesteś ty tu nowy
a ja wczoraj rano tu na ogóle napisałem jaki bedzie Joker czyli 17 i zapomniałem zagrać
Krzysio..mylisz sie ty..obudzilam sie wczesnie bo jestem chora..i wogole czesto sie budze..kaszel mnie bardzo meczy i katarzysko tez....jak tylko moge to spie..ojej to najlepsze dla mnie co tylko teraz mam..
dobra ja musze ucieka ..heej haaj baw sie tu sama na lodzikixx
i znikamm..
i znikamm..
Cześć Ulexxa.Dzień dobry pozostałym
Ulexxa zdrówka życzę
haajj...masz pieknie ładnie uśmiecha białe zeby...czyli ty tak czekasz na lodyxxx u kogoś ..no świetnie baw się jak chcesz
i no dobra znikam...
i no dobra znikam...
Muszę leciec,Miłego dnia wszystkim
Tczewuniu..dziekuje..bardzo mi wlasnie jego potrzeba..a jak u Ciebie wygrane i wogole..
własnie sie zastanawiam Ulexxa za jaka stawke ale chyba dam x 2 co o tym myslisz?
Astro..milej pracy i dnia zycze..oraz MEGA WYGRANYCH..tylko jak mowilam plis(ja podalam te liczby bez przemyslenia naprawde-moze wcale nie bedzie ich..ojej)