Wpisy 1 173 144 – 1 173 243
17 października 2012 23:07 → 18 października 2012 06:31, 100 wpisów
moze od listopada bede gral tylko na wlasne typy i zobaczymy co to da
a ja tez to traktuje jako zabawe ale w sensie zobacze co mi dzis maszyna wyrzuci i jak to sie bedzie mialo podczas losowania bo na zywo nie gram
jak mam kase przejebac i miec emocje to na pokerka sie wybiore i pogram
zawsze najwieksze sukcesy mialem wtedy sie kiedy tego wogole nie spodziewalem
Gonzu chcesz ?
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/c117.0.403.403/p403x403/430032_430741553628380_1185404822_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/c117.0.403.403/p403x403/430032_430741553628380_1185404822_n.jpg
Pierwszy
Co jest z tymi liczbami kiedys raz w tygodniu mialem zawsze 10/10 teraz bieda o 4/10
Co jest z tymi liczbami kiedys raz w tygodniu mialem zawsze 10/10 teraz bieda o 4/10
Dzien dobry..
Slawek....tak tenjest supcio z rana..ale nie dla mie..bo chora jestem i musze herbaciure pic taka niesmaczna..
Slawek....tak tenjest supcio z rana..ale nie dla mie..bo chora jestem i musze herbaciure pic taka niesmaczna..
Slawku....tak i cholercia jak kaszle too.. wszystko boli jak szlag..
wygrzewam sie jak moge..czasami wygladam jak..nalesnik..ale i tak malo to pomaga..kurde no..
Znam cholerstwo Do herbatki dolej % to zaraz lepiej sie poczujesz
Slawku..nie moge cos ty..biore leki..zreszta %..nie na moj zoladek..ojej..chyba bym padla..ledwie i tak wciskam w siebie cokolwiek zjadliwego..oj co za zywot..pomodle sie..moze to pomoze..
astrolog
ulexxa to ja przyjade Cie wygrzać i zobaczymy za 9 miesiecy czy pomoglo
ulexxa to ja przyjade Cie wygrzać i zobaczymy za 9 miesiecy czy pomoglo
Astro....nie pamietam juz jakie byly wtedy te liczby..moja glowa i wszystko mnie boli..grypsko opanowalo moje biedne cialo..
mówie jak było bo się umówilismy ze jak padnie 5/5 to sie z Toba podziele
astrolog powinno przejsc zaraz ale takie grzanie we dwoje ma skutki uboczne
sławek po hossie przychodzi bessa niestety, u mnie wczoraj też kicha i straty
Astro..ja nie mam glowy na dumanie..ale hmm..moge tylko dac..z biegu..pierwsze co mi wdepna do glowiny..ale nie bierz ich powaznie..dam tak tylko..co pierwsze mi sie przyplacze..momencio....ale plis z przymrozeniem "loka"
deki
walne ja dzis 30,31,32
narka faziol psiolki
Te typy byly z programu totosati juz z niego nie korzystam wczorej sam i mialem 4/10 i 2/3
walne ja dzis 30,31,32
narka faziol psiolki
Te typy byly z programu totosati juz z niego nie korzystam wczorej sam i mialem 4/10 i 2/3
wy cyc i jaj lubicie wstać za wcześniej
i no dobra..i poowwoo
i no dobra..i poowwoo
dekuś...
Astro..cos z tych..nie wiem..tak mi jakos przyszlo..ale nie bierz tego powaznie..tak mi jakos sie
Astro..no mowie ciagna mnie..a ktore z nich wejda nie wiem(moze zadna)..hmm
ale 28,69 tez..kurna no..
ale 28,69 tez..kurna no..
ulexxaa...nie wiem co to astro czyli satelite w kosmosie ..czy imionka..
lo jej..Astro prosilam nie bierz tych liczb powaznie..tylko..aa jak nie wejda
ulexxa...wiem wiem widzę tuu nicki