Wpisy 1 172 778 – 1 172 877
17 października 2012 21:30 → 17 października 2012 22:00, 100 wpisów
maksiu
No a co ja poradzę, że historia wilkołaka co się zakochał w kobiecie niedźwiedziu wciągnęła mnie jak bagna Luizjany gdzie akcja się toczy. jestem akurat w momencie gdy bracia misie chcą amanta siostry przerobic na dywanik. A co najważniejsze fajne momenty są
No a co ja poradzę, że historia wilkołaka co się zakochał w kobiecie niedźwiedziu wciągnęła mnie jak bagna Luizjany gdzie akcja się toczy. jestem akurat w momencie gdy bracia misie chcą amanta siostry przerobic na dywanik. A co najważniejsze fajne momenty są
to jak w tym powiedzeniu
"Jak sie pies sra to nie szczeka"
Slucham muzyki i jestem fajny
"Jak sie pies sra to nie szczeka"
Slucham muzyki i jestem fajny
medusia ...no własnie tego mi brakował ..jak cos napiszesz to wszytko jasne .czarno na białym
lottomat
Idę sobie zimą przez park jedyną wydeptaną głębokim śniegu ścieżyną aż tu nagle przede mną ratlerek co się napina i możesz mi wierzyc mordę darł jakbym mu nie wypróżnianie ale co najmniej michę zabierała sprzed nosa
Idę sobie zimą przez park jedyną wydeptaną głębokim śniegu ścieżyną aż tu nagle przede mną ratlerek co się napina i możesz mi wierzyc mordę darł jakbym mu nie wypróżnianie ale co najmniej michę zabierała sprzed nosa
Lila
Każdy ma takiego idola na jakiego sobie zasłużył. Boże jak ja kochałam Szkieletora z He-mana
Każdy ma takiego idola na jakiego sobie zasłużył. Boże jak ja kochałam Szkieletora z He-mana
Dobry wieczor witam wszystkich
Medusia dopiero wrocilam jestem padnieta,jutro do Ciebie napisze
Medusia dopiero wrocilam jestem padnieta,jutro do Ciebie napisze
maksiu
Na fujarce jako takiej czy raczej takiej o jakiej nie powinno sie publicznie mowic przed 23
Na fujarce jako takiej czy raczej takiej o jakiej nie powinno sie publicznie mowic przed 23
Ty musiałeś z wioski stolicę zasilic.
Niemożliwe żeby kiep z miasta był
Niemożliwe żeby kiep z miasta był
Jakby ktoś nie wiedział co to zadupie w stanie czystym to zapraszam do siebie
ulala...to jest kość z której,później się robi ość jak kisiel za długo lizany
Ola miala ze mna na randke sie udac uciekla
Lile maz pilnuje i gryzie sumienie ze moge jej zycie zmienic
a Ty Medea ?
Lile maz pilnuje i gryzie sumienie ze moge jej zycie zmienic
a Ty Medea ?
siemanko x 4
13max....nie lubisz maggi? Ja lubię,z tym drugim w zupie byłoby gorzej