Wpisy 1 172 133 – 1 172 232
17 października 2012 14:31 → 17 października 2012 14:54, 100 wpisów
13max....ja nie wiem czy może być 11 typerówno chyba że,się reszta zgodzi
Lili ...dla krzysia na urodziny szykuje prezent 3 dmuchane lale .. czrnule ..wietnamke i ruska
Lila
13max33
ulala...ok dopisujemy maxabędzie nas 11 tylko jak my mamy po 200 coś pewniaków max musi zaczynać od zera
ulala
rustu2009
moim tajnym sposobem 64 mi wychodziła dałam ja do 10/10 szkoda ze nie do grupy
widze, że wszystko wchodzi tylko z opóźnieniem, stąd dzisiaj powtórka wczorajszych pewnaiczków + coś z dzisiaj
torsan
Dopisano wygrane multi multi
kondziu jakbym wpisała to też pewnie byłoby xle,najlepiej każdy sam
Bonus Multi Multi: 590 000 zł
Lili ..co to dla mnie nadrobię podjade w pare miejsc i nie będa typowali
Robal_36
jako osoba, która ma najmniej do powiedzienia w grupie, mówię, że nie chce maxa jako jedenastego
kondi1 zagraj oboki w tej 3/3co podałeś
15,17,34hej albinlotto
15,17,34hej albinlotto
jest wszystko, gąski, podgrzybki (malutkie do marynaty extra),kozaki, maślaki, borowiki
13max.....poszła wiadomość do Pasko.Zobaczymy jak szybko zareaguje
senna
Lili ...jak mnie nie chcą drzwiami to wchodze oknem ...a co i dzida
mam pomysł lila. Dołączmy jeszcze 100 innych osób i.....powodzenia przy podsumowaniu grupy
tczewianka
andromeda
Lili ...jak jest problem ...to nie ma sprawy ...jestem samotnym szakalem przyzwyczaiłem się
Lila
uluś ..nie mam ..to znaczy mam ..fajne liczby ale jak zwykle źle to poskładam pewniak 13 ...i do tego 23 i 32
na razei szykuje przegryche, ale na pewno na meczu cusik będzie - przynajmniej z Tobą można swojaka wypić
uluś ...73 nie wiem ...nie mam jej
uluś ..ale jestem pierwszy i zapamietasz to do końca życia ..ze taki max kiedys jako pierwszy złożył Ulci życzenia
uluś ..ale jestem pierwszy i zapamietasz to do końca życia ..ze taki max kiedys jako pierwszy złożył Ulci życzenia