Wpisy 1 171 778 – 1 171 877
17 października 2012 11:34 → 17 października 2012 12:52, 100 wpisów
25/41.
to dzisiaj stanowi.
I może 36 ... jak robal z podkreślnika dolnego spuści.
to dzisiaj stanowi.
I może 36 ... jak robal z podkreślnika dolnego spuści.
juz ci kiedys tlumaczylem, ze 10/10 ma najwezsza oczekiwana wyplate z wszystkich zestawow mm i dlatego w to gram... poza tym mnie interesuja wysokie wygrane... no i typowac wole wiecej liczb niz mniej
Monet
'Jak Pan Bóg dopuści, to i z kija wypuści'
unhappy
no tak, to powstaje pewien problem
'Jak Pan Bóg dopuści, to i z kija wypuści'
unhappy
no tak, to powstaje pewien problem
prawde mowiac, gdybym mial cale zycie grac za 2,50, by moze raz wygrac 22000 minus podatek, wolalbym nie grac w ogole
ja gram po to, by wygrac konkretne pieniadze na konkretne cele... w mm chcialbym wygrac 750-1000 tys., w lotto 5-10 mln
mawiają
lepszy wróbel w garści niż dzięcioł na dachu
i teraz tylko należałoby zdefiniować - wróbla i tego drugiego,
ale, rozumiem - masz swoje definicje
dobrego
lepszy wróbel w garści niż dzięcioł na dachu
i teraz tylko należałoby zdefiniować - wróbla i tego drugiego,
ale, rozumiem - masz swoje definicje
dobrego
kazdy z nas ma jednak inne potrzeby, inne zapatrywania... dlatego taka gra jak mm ma jakis sens
unhappy>>> ambitne podejście.
Ile w tym racjonalnego podejścia względem możliwości?
Sam kiedyś sobie bilans zrobisz.
Ile w tym racjonalnego podejścia względem możliwości?
Sam kiedyś sobie bilans zrobisz.
Jak dla mnie nawet jeśli jesteś teraż przy kasie to masz wszelkie zadatki żeby pograć w "bankruta".
Obym sie mylił.
Obym sie mylił.
monet, pilnuje sie mocno, by w razie czego w odpowiednim momencie zejsc ze sceny niepokonanym
nie wydaje na gre wiecej niz 1-2% dochodow... a ewentualna wygrana juz jest dawno 'rozdysponowana', wiec nie ma tu mowy o przypadku...
o mnie zreszta wiele mozna powiedziec, ale nie to, ze mam nutke hazardzisty... wrecz przeciwnie
unhappy>> sorki ale nie rozumiem Cię.
Piszesz że jakieś tam 8?8 Cię nie interesuje..
Bo 22000 minus podatek to lipa?
A wbijasz się w jakieś spóldzielnie gdzie nawet przy niezłym trafieniu dostajesz jakieś % ochłapy.
Czego nie zrozumialem?
Piszesz że jakieś tam 8?8 Cię nie interesuje..
Bo 22000 minus podatek to lipa?
A wbijasz się w jakieś spóldzielnie gdzie nawet przy niezłym trafieniu dostajesz jakieś % ochłapy.
Czego nie zrozumialem?
piszesz o tym grupowym 5/6? w nocy to wyjasnilem... powody byly dwa...
po pierwsze, w nic sie nie wbijam, tylko szukalem sposobu na wydanie kasy z salda komorki, bo za 2 tygodnie migruje z jednej oferty do innej i ona mi po prostu przepadnie
to miala byc jednorazowa przygoda... wyslalem raptem 15 zakladow na 3 losowania
a po drugie, nie sa to wcale ochlapy, bo zauwazylem prosta zaleznosc: wyslanie 2 sms-ow daje mniej wiecej tyle, co wyslanie 1 mm 1010, a ze w to akurat gram, potraktowalem te sms-y jako chwilowa alternatywe dla mm
mialem prawie 100 zl, z ktorymi nie bardzo wiedzialem, co zrobic moim zdaniem te sms-y to bardzo dobre uzupelnienie podstawowej oferty ts-a
juz lazlem wyzlac ale nagle sie w***ilem ze tyle lat odkladam pewne zakupy i zmienilem zdanie
wczoraj zmienily mi sie moje indywidualne rankingi oplacalnosci... lotto przeszlo na 2. pozycje, zaraz po multi, a przed zdrapkami
na pelne 700 kiedy indziej bo takie napalanie sie poznoiej wychodzi dupa
lila wlasnie mi przypomnialas, ze po 12 mialem sie zalogowac do banku
mam chwilke bo moje maleństwo bawi sie na swoim "placu zabaw" i na dodatek ogląda tv
krysieńka
Wysmażyłam takie 3 dziewiątki :
5,19,24,31,32,33,36,57,79
6,9,20,29,31,41,44,66
30,31,32,33,66,67,75,77,79
ale nie dałam rady puścić, bo sierota jedna koleżance, która szła w teren kasę dałam,ale kuponów już zapomniałam więc na otarcie łeż nie wiedząc jakie liczby chcę skreślić kupiła mi chybika : 32,49,61,65,79 pożyjemy zobaczymy
Wysmażyłam takie 3 dziewiątki :
5,19,24,31,32,33,36,57,79
6,9,20,29,31,41,44,66
30,31,32,33,66,67,75,77,79
ale nie dałam rady puścić, bo sierota jedna koleżance, która szła w teren kasę dałam,ale kuponów już zapomniałam więc na otarcie łeż nie wiedząc jakie liczby chcę skreślić kupiła mi chybika : 32,49,61,65,79 pożyjemy zobaczymy
Liluś no to super
madea w drugim zestawie brakuje jednej cyferki do 9 liczb
madea w drugim zestawie brakuje jednej cyferki do 9 liczb
Cześć dziewczyny.Lila jak możesz to podaj na NIE
Oooo...Mam tylko 20 na kuponach
Lila
No to dobrze, że jednak nie puściłam
trzewianka
krysieńka tą brakującą liczbą według notatek astrologicznych jest 32
No to dobrze, że jednak nie puściłam
trzewianka
krysieńka tą brakującą liczbą według notatek astrologicznych jest 32
Lila
Ja też się na to cholerne 36 wkurzam no bo ile razy jeszcze będzie się przeglądać w lustrze by wpadało zamiast niego 63
Ja też się na to cholerne 36 wkurzam no bo ile razy jeszcze będzie się przeglądać w lustrze by wpadało zamiast niego 63