Wpisy 1 171 578 – 1 171 677
17 października 2012 00:28 → 17 października 2012 07:57, 100 wpisów
ale to nie jest moja największa wygrana najwięcej wygrałem 2800 zł w lotto za jednym zamachem 13x 4/6, i ok 10x 3/6
kiedyś puszczałem dużo ale lotto bylo po 2 zł, wtedy zagrałem za 100 bo była wypasiona kumulacja czyli 50 zakładów
a ja sie uparłam na MM i gram 2x dziennie, a wygrane mialam jak nie wysąłałam
do 3 i już za 100 zł nie mam 50 zaakładów i gram za dużo mniej i nie ma już takich sukcesów
zagram za jeden zaklad systemowy na chybika, częściej wygrywają na chybika niż samemu
lottomat. chyba sie nie gniewasz ze bylem taki nie mily ostatniej nocy?
gorwil, częściej wygrywa ch-t, bo po prostu ch-t stanowi większość zawieranych zakładów
Gorwil-nie bądż taki antykościelny-bo jak Ci sIę zejdzie to zobaczymy kto Cię będzie odprowadzał+++
zagralem przez sms na jednym z konkurencyjnych portali i wygralem 1/10 z 5/6 w lotto
gonzaga, jest portal 3gry.pl, gdzie za 1,23 zl wysylasz sms-a stajac sie wlascicielem 1/10 zakladu lotto
1 sms to 1/10 zakladu, ale mozesz wyslac ile chcesz sms-ow... gdy na dany zestaw znajdzie sie 10 chetnych, zestaw jest zmieniany... ja wysylam zawsze 1 sms na kazdy zestaw, bo traktuje to jako alternatywe dla 10/10 mm... za 2,46 mam dwa zaklady, szanse na wygrana 1 do 7 mln, czyli troche lepiej niz w mm no i wygrane przy kumulacjach przekraczajace nawet 10/10 z bonusem
a zaczalem grac pare dni temu, jak szukalem sposobu na wykorzystanie duzej kasy z salda komorki, zeby nie przepadla
mialem 25,9% trafień pewniaków, a w niecale 2 tygodnie zrobilo sie 24,8%
Dzien dobry.. .
.................
.................
andromeda
wiem, słyszałem
chciałem tylko spytać co o tym sądzicie
wiem, słyszałem
chciałem tylko spytać co o tym sądzicie
poza tym wiedzieli że będzie padać, dlaczego nie zamkneli dachu wcześniej
Pasko-gratulacje!