Wpisy 1 171 057 – 1 171 156
16 października 2012 21:09 → 16 października 2012 21:56, 100 wpisów
lottomat
Jeśli to ja mam byc dominą i sprawic lanie niegrzecznemu lottusiowi to nie ma sprawy, ale w innym przypadku to ręka, noga, mózg na ścianie
Jeśli to ja mam byc dominą i sprawic lanie niegrzecznemu lottusiowi to nie ma sprawy, ale w innym przypadku to ręka, noga, mózg na ścianie
a co tam bede sobie zalowac , wqrw w robocie dzisiaj i jeszcze mnie dobili brakiem meczu do konca
Lila.. .
------------------
------------------
lila...ja nie szukam xxx www ...najwazniejsze skąd to wzieło co dzieje tu w ziemie ludzie wariaty są
matti i lila
Ja mam propozycję by PZPN powtórzył wyczyn Felixa tylko bez spadochronów
Ja mam propozycję by PZPN powtórzył wyczyn Felixa tylko bez spadochronów
tak wy***ilem noga w to cos co niosla baba drewnaionego ze sie jej rozjebalo a ja kuleje do teraz ;P
gdybym zlamal to raczej bym nie mogl skakac na niej ... tak mi sie wydaje
proponuje wpuścić wszystkich kibiców na murawe i może wdepczą
tą wodę
tą wodę
Normalnie obciach...
Te ćwoki od murawy i Ci co powinni ich dopilnować gorącym łańcuchem po jajach powinni zebrać.
Te ćwoki od murawy i Ci co powinni ich dopilnować gorącym łańcuchem po jajach powinni zebrać.
Dobra wiadomość.. .
Za kilka minut deszcz bedzie padał coraz mniejszy.. .
--------------------------------
Za kilka minut deszcz bedzie padał coraz mniejszy.. .
--------------------------------
w płetwach też mozna kopać piłkę - niech przestaną gwiazdorzyć i pokażą za co biorą kasę!!!!!!!!!!
informacja dla lottomaniakow, niestety z przyczyn technicznych losowania dzisiejszego dnia nie odbeda sie powodem jest zalanie maszyn losujacych
Sluchajcie tak sobie myślę nad pomysłem kondi i
Niech napuszczą wody z hydrantu i będziemy mieli waterball
Niech napuszczą wody z hydrantu i będziemy mieli waterball
medusia jutro wieczorem chcialam /ale nie na forum/ Ciebie
o cos zapytac tylko nie wiem jak
o cos zapytac tylko nie wiem jak
Słuchajcie my tu sobie robimy podśmiec***ki a tam w Wawie dramat narodowy się rozgrywa. Jako prawdziwi patrioci zróbmy zrzutę na kilka tirów ręczników Foxy lub transport mopów Wileda z dobrym wiadrem
kondi1
Jeśli dobrze pamiętam z Karate Kid to prace domowe moga byc świetnym treningiem więc może nasza kadra potrenuje przy okazji
Jeśli dobrze pamiętam z Karate Kid to prace domowe moga byc świetnym treningiem więc może nasza kadra potrenuje przy okazji
juz widzę jutro przeróbki, Balotelli na narodowym z wiadrem i mopem
najważniejsze, że druga tura grzybków zamarynowana i cała suszarka na pełych obrotach
Witam na chwilunię
nie dawno wróciłam do domu słuchajcie jest takie oberwanie chmury że płynie
rzeka po chodniku i ulicy
przemokłam do samych gaci,bo zalane tory i tramwaj nie jechał
porażka.... i jeszcze ten mecz
jak można być tak głupim i nie przewidzieć pogody
no coments.....będzie się śmiał z nas cały świat mieć stadion z dachem i nie wykorzystać go PZPN-kończ waść wstydu oszczędźall
nie dawno wróciłam do domu słuchajcie jest takie oberwanie chmury że płynie
rzeka po chodniku i ulicy
przemokłam do samych gaci,bo zalane tory i tramwaj nie jechał
porażka.... i jeszcze ten mecz
jak można być tak głupim i nie przewidzieć pogody
no coments.....będzie się śmiał z nas cały świat mieć stadion z dachem i nie wykorzystać go PZPN-kończ waść wstydu oszczędźall
kondi1
No i jeszcze powinni ściągnąc tę babeczkę co to program o sprzataniu prowadzi by dała im fachowy instruktaż
No i jeszcze powinni ściągnąc tę babeczkę co to program o sprzataniu prowadzi by dała im fachowy instruktaż
Z map pogodowych wynika, że deszcz właśnie .... PRZESTAJE PADAĆ.. .
ok}}
.................................
ok}}
.................................
bella34
To teraz gorąca kąpiel i coś gorącego do picia by na dodatek jakiegoś przeziębienia nie złapac
To teraz gorąca kąpiel i coś gorącego do picia by na dodatek jakiegoś przeziębienia nie złapac
kondziu nie narzekaj tylko zapitalaj,zrób coś dla piłki nożnej w łatke kopanej
idę pod prysznic i mam na tę okoliczność naleweczkę pigwowo-imbirową na spirytusiku walne kieliszeczek i do łóżeczka
paaaa
paaaa
senna, tylko chyba to nam pozostaje - też się zalać i zsolidaryzować ze stolica