Wpisy 1 170 732 – 1 170 831
16 października 2012 14:15 → 16 października 2012 17:54, 100 wpisów
albinlotto
A czemu nie ? jesteś ze szkoły - lepiej pojedyncze ?
A czemu nie ? jesteś ze szkoły - lepiej pojedyncze ?
Robal_36 1 do 40'508 jak zagrasz na 7 w mini calkiem inaczej sie juz na to patrzy
13max33

albinlotto
taaa, ale...
... na siedem i więcej /kiedyś nawet tak się zdarzyło / jeszcze n.i.c nie miałem ...
taaa, ale...
... na siedem i więcej /kiedyś nawet tak się zdarzyło / jeszcze n.i.c nie miałem ...
Robal_36 nawet jak sie zagra na12 skr to i tak nie ma gwarancji ze padnie chociaz 1 w tych 12skreslonych
albinlotto
spoko - wiem - na 28 skreśleń nawet /gdyby było można/ jakoś mocno większej pewności nie ma
spoko - wiem - na 28 skreśleń nawet /gdyby było można/ jakoś mocno większej pewności nie ma
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 570 000 zł
tabelka skromna
Bonus Multi Multi: 570 000 zł
albinlotto
podkreślmy może, to dywagacje o mini - gdzie 28 liczb, to 2/3 całego zbioru - a wszystkie mogą brać udział w tym nas interesującym
a jak takie pewności i ilości wyglądają dla MM ?
wybieramy ze wszystkich powiedzmy trzydzieści - czterdzieści nawet /do systemu, dalszego filtrowania, jak zwał.../ - ma to sens ?
podkreślmy może, to dywagacje o mini - gdzie 28 liczb, to 2/3 całego zbioru - a wszystkie mogą brać udział w tym nas interesującym
a jak takie pewności i ilości wyglądają dla MM ?
wybieramy ze wszystkich powiedzmy trzydzieści - czterdzieści nawet /do systemu, dalszego filtrowania, jak zwał.../ - ma to sens ?
medea76
Robal_36 ciezko trafic cos wiecej i tyle , niewazne czy sie kresli mniej liczb czy wiecej
1 mam w rezerwie, ale skoro weszło 2, to zepchnęło ją do dalszych rezerw
normalnie w takich przypadkach nie kresle ani jednej ani drugiej
albinlotto
W granicach rozsądku, możliwości - zbiorze i systemie pełnym - czyli rozpisanych wszystkich możliwościach - nie wywalisz 'niechcący' filtrując, odsiewając, wykluczając - bo była i "powtórzenie ? - niemożliwe", bo 'dwie po sobie' ?, bo 'trzy' ? , bo bo bo - takie, czy śmakie - więc - nie wywalisz tej wisienki na torcie, tak ? A to chyba zaleta ? t.a.k, przynajmniej moim zdaniem
A, że trzeba wcelować /i, że OJ nie jest łatwo / - oczywista oczywistość
i poowwwwoooo wszystkim
W granicach rozsądku, możliwości - zbiorze i systemie pełnym - czyli rozpisanych wszystkich możliwościach - nie wywalisz 'niechcący' filtrując, odsiewając, wykluczając - bo była i "powtórzenie ? - niemożliwe", bo 'dwie po sobie' ?, bo 'trzy' ? , bo bo bo - takie, czy śmakie - więc - nie wywalisz tej wisienki na torcie, tak ? A to chyba zaleta ? t.a.k, przynajmniej moim zdaniem
A, że trzeba wcelować /i, że OJ nie jest łatwo / - oczywista oczywistość
i poowwwwoooo wszystkim
Robal_36 ja kiedys na sucho skreslil 100 zakladow na 12 skreslen w lotto i nie trafilem wiecej niz 3/12 daje do myslenia a tutuaj ktos wysle 1 czy 2 zakaldy na chybila i 6/6 jest
Robal_36 a ten co wygral na wsi 29.5mln jescze sie nie zglosil
Robal_36 z tym podgladaniem to
albinlotto
miejscowość niewielka owszem, ale
to mógł być przejezdny, ten ktoś mógł
nie przeżyć widoku takiego kuponu, mógł go, no nie wiem - zgubić, uprać ? Mógł mieć wypadek - ile codziennie ludzi z trasy nie wraca ? A może jest na jakimś urlopie? może za granicą ? Są setki możliwości
miejscowość niewielka owszem, ale
to mógł być przejezdny, ten ktoś mógł
nie przeżyć widoku takiego kuponu, mógł go, no nie wiem - zgubić, uprać ? Mógł mieć wypadek - ile codziennie ludzi z trasy nie wraca ? A może jest na jakimś urlopie? może za granicą ? Są setki możliwości
Robal_36 kazda opcja mozliwa najlepiej przyjezdny jak by to byl dobra dezorientacja by byla
.
Żyją ze spermy
http://biznes.onet.pl/zyja-ze-spermy,18570,5265796,1,news-detal
.
Żyją ze spermy
http://biznes.onet.pl/zyja-ze-spermy,18570,5265796,1,news-detal
.
wygrywam po 2 zł na razie
Bo jak na razie mi sie tak trafia
Nie wiem jak tu wygrać większą sumę
Bo jak na razie mi sie tak trafia
Nie wiem jak tu wygrać większą sumę
Ale dzisiaj wypełniam 3 kupony i na wieczur
Zobacze czy coś się trafi czy nie oby coś się trafiło
Oby się trafiło
Zobacze czy coś się trafi czy nie oby coś się trafiło
Oby się trafiło
gentelmen mowiłem że prawdopodobnie będą trzy liczby z koncówką 1 i były
Ktoś wspomniał o 62 nie dawałem jej szans a była plusem. Natomiast moja proponowana 26 także padła

gentelmen w moich 5/5 rewelacji nie było ale 2x4/5 wpadło fartownie
Spada wyraźnie zainteresowanie MM
Były czasy kiedy zawierano ponad milion zakładów!
Obecnie bywają dni że zawierane jest w granicach 300 tys na 1-dno losowanie!
Pewnie na 10/10 przyjdzie poczekać dłużej niż na wygranie kumulacji JOKERA.
T.S ma się jednak dobrze
Były czasy kiedy zawierano ponad milion zakładów!
Obecnie bywają dni że zawierane jest w granicach 300 tys na 1-dno losowanie!
Pewnie na 10/10 przyjdzie poczekać dłużej niż na wygranie kumulacji JOKERA.
T.S ma się jednak dobrze
tak Dariusz, z jedynkami na rano dobrze ci poszło, a może na wieczór powtórka?
Niestety, Polska DZIŚ nie wygra
komentuje Szpakowski, niestety
znowu usłyszymy :
"niewiele brakowało" kilkanaście razy
kiedyś powtarzał kilkadziesiąt razy
komentuje Szpakowski, niestety
znowu usłyszymy :
"niewiele brakowało" kilkanaście razy
kiedyś powtarzał kilkadziesiąt razy
bolek31
emeryt
drapek