Wpisy 116 875 – 116 974
9 czerwca 2010 19:48 → 10 czerwca 2010 13:49, 100 wpisów
Informuję o konkursie typerskim "MUNDIAL" na forum w wątku bukmacherskim u kolegi "simada" i zapraszam do wzięcia w nim udziału.
Zasady:
a/ czas trwania: od meczu otwarcia do finału
b/ typujemy wyłącznie mecze z Mistrzostw Świata w RPA
c/ gramy typy singlowe na dowolną ich ilość i rodzaj zdarzeń ( under/over ; HT ; FT ; dokładny wynik ; strzelec bramki itd ) które jednak muszą mieć swoje rozstrzygnięcie jako wygrany/przegrany - więc bez zakładów typu "DNB - remis nie ma zakładu ) .
d/ nie podajemy stawek typowanych zdarzeń - bowiem gramy o to , kto uzyska największą ilość punktów za poprawnie wytypowane wyniki , wg przelicznika wynikającego z kursu x10: jeśli gramy zdarzenie z kursem 1.7 i trafiliśmy to zyskujemy 17 pkt a jeśli mamy pudło to odliczamy te 17 pkt od naszego aktualnego bilansu punktowego. Tak więc porażka przy pierwszym typowaniu daje bilans gry jako -17pkt.
e/ dla zrównoważenia szans zgłaszane do konkursu typy odnosimy pod względem numerów zdarzeń i kursów do oferty Totomixa www.totolotek.pl/totomix/oferta
f/ wzór typowania:
3242 Argentyna- Hiszpania 1 1.55
gram o: 15,5 pkt
bilans:17 pkt.
g/ każdy uczestnik sam rozlicza swoją grę , cytując ( wklejając ) uprzednio zgłoszone typowanie , podając np. emotikonami :) lub :( rozstrzygnięcie i dopisuje aktualny punktowy bilans gry.
Powodzenia!
Pzdr.
edi8
Zasady:
c/ gramy typy singlowe na dowolną ich ilość i rodzaj zdarzeń ( under/over ; HT ; FT ; dokładny wynik ; strzelec bramki itd ) które jednak muszą mieć swoje rozstrzygnięcie jako wygrany/przegrany - więc bez zakładów typu "DNB - remis nie ma zakładu ) .
d/ nie podajemy stawek typowanych zdarzeń - bowiem gramy o to , kto uzyska największą ilość punktów za poprawnie wytypowane wyniki , wg przelicznika wynikającego z kursu x10: jeśli gramy zdarzenie z kursem 1.7 i trafiliśmy to zyskujemy 17 pkt a jeśli mamy pudło to odliczamy te 17 pkt od naszego aktualnego bilansu punktowego. Tak więc porażka przy pierwszym typowaniu daje bilans gry jako -17pkt.
e/ dla zrównoważenia szans zgłaszane do konkursu typy odnosimy pod względem numerów zdarzeń i kursów do oferty Totomixa www.totolotek.pl/totomix/oferta
f/ wzór typowania:
g/ każdy uczestnik sam rozlicza swoją grę , cytując ( wklejając ) uprzednio zgłoszone typowanie , podając np. emotikonami :) lub :( rozstrzygnięcie i dopisuje aktualny punktowy bilans gry.
Powodzenia!
Pzdr.
edi8
Witam.Informacyjne powiadamiam wszystkich wspaniałych Kulkowiczów( z Małymi wyjątkami)że niejaki kundel brazylijski który tu na czacie wysłał mnie na Pocztę,ławeczkę itp od długiego czasu pod naporem krytyki swoich wpisów przeniósł sie na forum do mojego tematu.Treść ta sama więc nie warto tam wchodzić aby te jego mądrości przeczytać.Ale ciesze sie że jako kogut mam taką rzesze wielbicieli.Czym że ja sobie zasłużył.Pozdrawiam i życze wygranych według potrzeb,a tym co już chapli wielką kasiore trafnych inwestycji gotówki.Chłodnego wieczorka życze.
Informuję o konkursie typerskim "MUNDIAL" na forum w wątku bukmacherskim u kolegi "simada" i zapraszam do wzięcia w nim udziału.
Zasady:
f/ wzór typowania:
Powodzenia!
Pzdr.
edi8
Zasady:
f/ wzór typowania:
Powodzenia!
Pzdr.
edi8
jeścio raz jeścio raz jeścio mnoga mnoga raz.(wpis taki sobie dla jaj)
kogucik19 >>> "mój" kulkomaniak jak na razie uspokoił się.
Albo może nieśmiały się zrobił?
Kto wie?
Albo może nieśmiały się zrobił?
Kto wie?
kogucik>> sądziłam,że Nasz brazil chory:( popatrz, popatrz a ON na forum teraz pisze...... brazilku kochany Ty nas nie zaskakuj:)))i maluj tą kredą tu.. nie w krzakach:))
kogucik19 >>> ale zauważyłam,że "moje" ogonki pojawiały się gdy zadarłam z "pewnym" nickiem - natomiast w momencie gdy było pełne zrozumienie (a był taki okres,aż trudno w to uwierzyć) to żaden ogonek się mnie nie czepiał.
Ciekawe prawda?
Ciekawe prawda?
madzia masz jakieś wieści o hipciu.. co ON się nie odzywa, nie typuje, może chory? hipciu daj znak życia?
mag.. >>> też się ostatnio zastanawiałam,ale on tak ma czasami,że schodzi do podziemia.
Mam nadzieję,że nic przykrego mu się nie wydarzyło.
Mam nadzieję,że nic przykrego mu się nie wydarzyło.
Witam.Widzisz MADZIU77 widać ja mam wierniejszych wielbicieli.Na zmiane mnie wspominają, piszą,kontrolują moje AKO,są zatroskani o mnie i wszystkich innych.Musisz się bardziej starać tak jak ja i wtedy wiesz że dzień bez koguta to dzień stracony.Pozdrawiam, i nie damy sie,nie damy sie,my nigdy nie poddamy sie kogucik!!!.
mag.. >>> przyznaję Ci rację , że wątek "Kogucik19 - problemy ,same problemy" to same krzaki...
P.s: za wysoce naganne i źle o Twoim poziomie zaświadczające uważam to , co ośmieliłaś się wczoraj tu zrobić - a mianowicie przenieść mój wpis ze specjalnego wątku o nazwie HYDE PARK , tu na czat.
Skoro o tym - źle wychowane i z brakami w kindersztubie dziecko - nie wiesz , to Cię pouczam , że inne reguły rządzą wątkiem HYDE PARK i tam z samej jego zasady stosowanie pewnych określeń jest dozwolone.
Tak więc będąc już pouczoną - zapamiętaj to sobie i racz zastosować , abym nie był ponownie zmuszony - wtedy już mniej kulturalnie - przywołać Cię do porządku , czyli spionizować!
Pzdr.
edi8
P.s: za wysoce naganne i źle o Twoim poziomie zaświadczające uważam to , co ośmieliłaś się wczoraj tu zrobić - a mianowicie przenieść mój wpis ze specjalnego wątku o nazwie HYDE PARK , tu na czat.
Skoro o tym - źle wychowane i z brakami w kindersztubie dziecko - nie wiesz , to Cię pouczam , że inne reguły rządzą wątkiem HYDE PARK i tam z samej jego zasady stosowanie pewnych określeń jest dozwolone.
Tak więc będąc już pouczoną - zapamiętaj to sobie i racz zastosować , abym nie był ponownie zmuszony - wtedy już mniej kulturalnie - przywołać Cię do porządku , czyli spionizować!
Pzdr.
edi8
i dlatego tak mamy w tym naszym kraju nikt nimoze odpuscic jestesmy dla siebie strasznie wredni pozdro wszystkim
edi8... kim Ty jesteś i za kogo się uważasz? sądzisz że wszystkich ustawiasz tak, jakbyś Ty tego chciał!!!!Nie, pomyliłeś się!! Powiem Tobie tylko tak(rada) hamuj piętę eduś8 i kieruj gadkę w inny fyrtel Dziecko.. do kogo z ty tekstem.... "Dziadku"" do pionu to ja mogę Ciebie postawić i nawet nie zauważysz kiedy!!!
mag.. >>> przyznaję Ci rację , że wątek "Kogucik19 - problemy ,same problemy" to same krzaki...
*krzaki>> czy to autorka miała na myśli???
*krzaki>> czy to autorka miała na myśli???
mag... >>> skoro jeszcze tego panienko nie zrozumiałaś , to Ci powtórzę , bo nawet takich opóźnionych w rozwoju jestem w stanie nauczyć:
Zachowałaś się wczoraj wbrew etykiecie i na normalnym portalu dostałabyś za to kopa w rzyć - bo przeniosłaś wpis innego użytkownika , zamieszczony w specjalnie wyodrębnionym wątku o nazwie HYDE PARK - na forum ogólne!
Tyle i aż tyle - i dobrze się panienko zastanów , zanim w odniesieniu do moich wpisów zrobisz to jeszcze kiedykolwiek...
Zachowałaś się wczoraj wbrew etykiecie i na normalnym portalu dostałabyś za to kopa w rzyć - bo przeniosłaś wpis innego użytkownika , zamieszczony w specjalnie wyodrębnionym wątku o nazwie HYDE PARK - na forum ogólne!
Tyle i aż tyle - i dobrze się panienko zastanów , zanim w odniesieniu do moich wpisów zrobisz to jeszcze kiedykolwiek...
MAG.. należy z tym pionem u niego uważać bo on to robi codziennie czyli stawia do pionu a potem mu skapuje i znów ma miesiąc przerwy(w skapywaniu),żeby pompka odpoczęła i respirator nadążył z impulsami.Wiesz jaki to ucisk na resztki mózgu.Zrozum biedaka.A poza ty to profesore nieruchliwy.To jest ktoś a nie taki zwyczajny jak my.Pozdrawiam
madzia77 się zamknęła a zaczyna pięknaja. To pewnie przypadek.
Pouczać to Ty możesz swoje dzieci, nie mnie czy kogoś innego!!!Ty to sama mądrość.... więc pytam czego, kogo, Ty tu szukasz(zaczepki)towarzystwo nie odpowiada to wypad eduś!!!!!!
herbie1976 >>> od pięknaja to Ty koleś odbij jak i od mojej osoby.
Zajmij się typowaniem lepiej,bo coś mało ostatnio w tym temacie się udzielasz,byłeś,jesteś i zostaniesz zapewne tylko bluzgającym "nickiem" i nic ponad to.
Zajmij się typowaniem lepiej,bo coś mało ostatnio w tym temacie się udzielasz,byłeś,jesteś i zostaniesz zapewne tylko bluzgającym "nickiem" i nic ponad to.
mag.. >>> po raz ostatni kulturalnie ostrzegam Cię , abyś już nie ponowiła - w odniesieniu do moich wpisów - tej swojej wczorajszej bezgranicznej bezczelności oddanej przeniesieniem wpisu z HYDE PARKU na czat tego forum.
Ponadto - Ty pozbawione elementarnej kultury dziecko - ostrzegam Cię przed ponownym odnoszeniem się do mnie poprzez zmianę formy pisowni mojego nicka , który brzmi "edi8".
Bo edusiów to poszukaj sobie na liście tych , którzy Cię pokrywali...
Nie zastosowanie do powyższego , czyli kontynuowanie przez Ciebie praktykowania tu dotychczasowego chamstwa , spowoduje że tak Ci panienko pojadę , że z wrażenia spadną Ci sztuczne rzęsy i pęknie gumka w stringach!
Ponadto - Ty pozbawione elementarnej kultury dziecko - ostrzegam Cię przed ponownym odnoszeniem się do mnie poprzez zmianę formy pisowni mojego nicka , który brzmi "edi8".
Bo edusiów to poszukaj sobie na liście tych , którzy Cię pokrywali...
Nie zastosowanie do powyższego , czyli kontynuowanie przez Ciebie praktykowania tu dotychczasowego chamstwa , spowoduje że tak Ci panienko pojadę , że z wrażenia spadną Ci sztuczne rzęsy i pęknie gumka w stringach!
giorgio widzę ,że jesteś, czy aby tam gdzie mówiłeś??łącze przerwane, to już wiesz:)))motyl wpadł do wody:(
co tu sie dzieje co z wami ludziska a przy okazji macie pozyczyc 2,50
eduś:))) idź do łazienki i sprawdź, czy masz tam jeszcze w zapasie, ta druga sztuczną szczękę (o której wspominała klara).
*Bo edusiów to poszukaj sobie na liście tych , którzy Cię pokrywali...
kto Ciebie pokrywał eduś .. tak mi ciebie żal:))
nosem eduś nosem w piach aż Ci się dziury zalepią:)))Spadaj Dziadu na łapy!!
*Bo edusiów to poszukaj sobie na liście tych , którzy Cię pokrywali...
kto Ciebie pokrywał eduś .. tak mi ciebie żal:))
nosem eduś nosem w piach aż Ci się dziury zalepią:)))Spadaj Dziadu na łapy!!
mag.. >>>
*nosem eduś nosem w piach aż Ci się dziury zalepią:
hehe dobre,tego jeszcze nie słyszałam :)
*nosem eduś nosem w piach aż Ci się dziury zalepią:
hehe dobre,tego jeszcze nie słyszałam :)
Pytania do edi8:
Co to są stosunki międzyludzkie?
Co to jest żart?
Oczywiście jeśli Wasza Wysokość raczy odpowiedzieć.
Styl ewentualnej odpowiedzi przewidywalny.
Co to są stosunki międzyludzkie?
Co to jest żart?
Oczywiście jeśli Wasza Wysokość raczy odpowiedzieć.
Styl ewentualnej odpowiedzi przewidywalny.
Potwierdzam bardzo dobre rewelacja.I tu widać wielką klasę piszącego.Jak mi sie to podoba a piach z kuwety od kota.
Panie Pasko>> teraz proszę zobaczyć kto tu kogo zaczepia, wczoraj kogucik, romanax, dziś ja(mag..) jutro kto?? Podkreślam ,że to nie pierwsze zaczepki z strony tego "Osobnika"!!!!!!!!!!!
dajmy spokój już edusiowi,bo jeszcze obrazi się na nas,a po co?
neptun >>>
*Co to są stosunki..........międzyludzkie?
A może tak bardziej precyzyjnie?
pozd
neptun >>>
*Co to są stosunki..........międzyludzkie?
A może tak bardziej precyzyjnie?
pozd
Kathy- pada w Gdańsku?
neptun >>> wiem,wiem śmieję się tylko :)
Bardzo ciekawy temat - tyle,że nie ta stronka
pozdrawiam
Bardzo ciekawy temat - tyle,że nie ta stronka
pozdrawiam
Wystarczą dwie osoby i temat ten jest potrzebny.
Widzę,że edi8 znowu się obraził.
Edi8 cenne są Twoje rady w temacie bukmacherki i systemów,ale nie to jest najważniejsze.
Muchy w nosie niepotrzebne
Widzę,że edi8 znowu się obraził.
Edi8 cenne są Twoje rady w temacie bukmacherki i systemów,ale nie to jest najważniejsze.
Muchy w nosie niepotrzebne
wtajm mag.. nic się nie zmieniło ,jestem tam gdzie jest ciepło i czekam na wyniki.wygranej
Wędrowco netowy...teraz nie, trochę popadało, ale niedużo, teraz gdzieś daleko błyska i grzmi
a poza tym zapomniałam zatypować i:
5/10
4/10
4/8
4/5
a poza tym zapomniałam zatypować i:
5/10
4/10
4/8
4/5
Ja już wstałam :))
Witam.W tak piękny i gorący dzień rano póki jeszcze jakoś się myśli wytypowałem takie liczby do MM.Oto one: 27,64,66,55,31,8,39,34,22,61.Życze miłego dnia i trafnych typowań,jak już to sobie załatwimy to hej na buka,niech kasiora do drzwi puka.Pozdrawiam
Ty w pysk posuwany , na 5 piętrze mieszkający krakowski frajerze
- nie stać Cię na skuter , to przejedź się na swoim damskim rowerze!
- nie stać Cię na skuter , to przejedź się na swoim damskim rowerze!
Witam.A tobie co się stało ,rurka od tlenu sie odłączyła.Biedo ty moja kochana,resztki mózgu ci zalało i zamuliło.Jak mi cie żal.Kultury to ty sie nie nauczysz,ale milutko że taki cham pisze do mnie.Ty lej wodo ty mnie zarzucasz błąd w AKO a co ty robisz.Napisałeś bajki żeś ty profesor,że trenujesz uda albo nie uda,że jesteś trenerem,itd czy ktoś na tym czacie tak nakłamał,jak ty z taką bujną fantazja.Zastanów sie Chamie jak ty sie do wszystkich zachowujesz.Wielu sie przekonało że jesteś jak inżynier który projektuje dom ale nigdy w nim nie bedzie mieszkał bo wie jakie to ryzyko.Więc skończ już chamie te swoje chamskie wpisy,do wszystkich,obiłbym ci pysk tylko wstrzymuje sie od ustalenia twoich danych,nie mam na to ochoty i szkoda na takiego cwela czasu.Wal sie na ryj chamie.Polemiki nie będzie.
Ty w pysk posuwany , na 5 piętrze mieszkający krakowski frajerze
nie stać Cię na skuter , to przejedź się na swoim damskim rowerze!
nie stać Cię na skuter , to przejedź się na swoim damskim rowerze!
edi8 >>> nie szkoda Ci własnego umysłu na pyskówki?
Przecież jesteś tutaj niewątpliwym autorytetem odnośnie gier,bukmacherki.
Przecież nie musisz nam dowalać - no chyba,że wtedy Twoje samopoczucie jest lepsze?
Mam nadzieję,że mojego wpisu nie przyjmiesz jako złośliwość,bo nie to miałam na celu.
kogucik19 >>> witam Cię(oraz wszystkich) cieszę się bo u nas już trzeci dzień słoneczko, spływam zaraz opalać się.(znalazłam czas nawet) potem przejrzę ofertę Totomix i może coś w końcu ustrzelę.
Miłego dnia wszystkim pozdrawiam
Może później
Przecież jesteś tutaj niewątpliwym autorytetem odnośnie gier,bukmacherki.
Przecież nie musisz nam dowalać - no chyba,że wtedy Twoje samopoczucie jest lepsze?
Mam nadzieję,że mojego wpisu nie przyjmiesz jako złośliwość,bo nie to miałam na celu.
kogucik19 >>> witam Cię(oraz wszystkich) cieszę się bo u nas już trzeci dzień słoneczko, spływam zaraz opalać się.(znalazłam czas nawet) potem przejrzę ofertę Totomix i może coś w końcu ustrzelę.
Miłego dnia wszystkim pozdrawiam
Może później
Gdybym nie został administracyjnie pozbawiony możliwości pisania w wątku tego starego zgolaszonego zbuka z Krakowa , który obecnie gołębiowi wysiaduje jajo - to tam bym mu mendzie replikował na te jego chamstwo i tam go , jako pluskwę tego portalu rozgniótł...
A skoro tam nie mogę , to tu tego agresywnego frajera muszę przywoływać do porządku i pokazywać temu reprezentantowi zawodu: gospodarz domu ( czyli cieć ) gdzie jego miejsce...
A skoro tam nie mogę , to tu tego agresywnego frajera muszę przywoływać do porządku i pokazywać temu reprezentantowi zawodu: gospodarz domu ( czyli cieć ) gdzie jego miejsce...
edi8 >>> ale po co?
Przecież to Ty jesteś autorytetem stronki o grach hazardowych.
To Twoja wiedza w tym zakresie przebija wszystkich innych użytkowników tego portalu (moja prywatna opinia) a kogucik19 jest po prostu sympatyczny z poczuciem humoru (moja prywatna opinia)Więcej nie będę się wypowiadać w tej kwestii.
Przecież to Ty jesteś autorytetem stronki o grach hazardowych.
To Twoja wiedza w tym zakresie przebija wszystkich innych użytkowników tego portalu (moja prywatna opinia) a kogucik19 jest po prostu sympatyczny z poczuciem humoru (moja prywatna opinia)Więcej nie będę się wypowiadać w tej kwestii.
Witam.Jest takie stare powiedzenie nie tykaj gówna to nie będzie śmierdzieć po jaką cholere mnie tykasz złomiarzu jeden Chamie pospolity,czy ja ciebie tykam, nie boś tego nie godzien,nie tykaj a sam nie będziesz tykany.Czytasz moje wpisy,po co ja nie wchodzę tam gdzie nic ciekawego sie nie dzieje,w ty ten swój bez zapachowy kinol wszędzie wciskasz,a potem masz zal że śmierdzi.I już nie pisz więcej bo posunę sie dalej i napisze ci takie obraźliwe sparwy że trudno ci będzie coś gorszego wymyślić.A co prawda boli po co mnie tykasz NIE TYKAJ.Wal sie cwelu na ryj.
"nie tykaj gówna to nie będzie śmierdzieć "
ale to gówno ma swój nick "kogucik19"...
ale to gówno ma swój nick "kogucik19"...
No gratuluje załapałeś chamie co chciałem ci przekazać.A ty dalej w tym gównie chcesz sie taplać.To tylko świadczy o tobie.Ale jedni lubią perfumerie a inni gnojowice.Widzę że ty gustujesz w tej drugiej grupie.ZAŁAPAŁ EUREKA.I nie lej już wody bo zobacz coś narobił cały kraj podtopiony,po co tyle wody lejesz.PROFESORE ha jak to komicznie brzmi w porównaniu z twoimi wpisami.Reprezentujesz ludzi wykształconych.Nauka GORĄ.
hejka snily mi sie gnidy co to oznacza?
I wspomniałeś że wysiaduje jajko gołębiowi tak to prawda,bo ty byś go zjadł razem z gołębiem.I taka jest różnica miedzy nami.
Małe sprostowanie.Dolewając wody gołębiowi zauważyłem że są 2 jajka a nie jedno jak wstępnie pisałem.Czyli tyle ile i ja posiadam,a nie ty.Pozdrwiam
dorocina125>>> sen o wszach oznacza chorobę i biedę własną lub kogoś nam drogiego.
Jeśli się we śnie tępi wszy , oznacza to że choroba i niepowodzenie są tylko chwilowe i że wszystkie trudności zostaną pokonane.
Wszy widzieć u kogoś - powodzenie.
Widzieć wszy bardzo duże - to powodzenie.
Liczby:6,35,77.
( wg Wielkiego Sennika Babilońskiego ).
P.s: a może "kogucik19" Ci się śnił - bo to gnida wyjątkowa :)
Pzdr.
edi8
Jeśli się we śnie tępi wszy , oznacza to że choroba i niepowodzenie są tylko chwilowe i że wszystkie trudności zostaną pokonane.
Wszy widzieć u kogoś - powodzenie.
Widzieć wszy bardzo duże - to powodzenie.
Liczby:6,35,77.
( wg Wielkiego Sennika Babilońskiego ).
P.s: a może "kogucik19" Ci się śnił - bo to gnida wyjątkowa :)
Pzdr.
edi8
Witam.DOBROCINA125 jeżeli Ci sie śnił kogucik jako wielka gnida to według mnie czeka cię więcej szczęścia,niż możesz sobie wyobrazić.Jeżeli komuś mam przynieść szczęście,w snach to moge być wszystkim,byle tylko uszczęśliwić drugiego.Zawsze bardzo się ciesze jak ktoś jest szczęśliwy,bo ja taki jestem,i chciałbym aby wszyscy byli.Pozdrawiam
No,może już wystarczy tej porannej wymiany pozdrowień i serdeczności?
Panowie edi8 i kogucik19,czy przeszło w tym waszym zacietrzewieniu wzajemnym przez myśl,że te Wasze coraz bardziej chamskie i wulgarne polemiki zochydzają innym korzystanie z tego czata?
Pomyślcie tylko,co mógłby sobie pomyśleć ktoś,komu akurat dzisiaj rano udałoby się trafić na główną stronę www.multipasko.pl?
Nie musicie darzyć się sympatią-wasze prawo.
Mało tego,możecie nawet wzajemnie siebie nie tolerować na stronach które założyliście.
Ale,karwa-tutaj jest ogólnodostępny czat,a nie wasze pole bitwy na uszczypliwości i wyzwiska.
Więc,zabierajcie swoją agresję,chamstwo i wulgaryzmy i spadówa stąd.
No dzisiaj to,już mnie w***ili dwa stare,zaparte,awanturne capy.
Panowie edi8 i kogucik19,czy przeszło w tym waszym zacietrzewieniu wzajemnym przez myśl,że te Wasze coraz bardziej chamskie i wulgarne polemiki zochydzają innym korzystanie z tego czata?
Pomyślcie tylko,co mógłby sobie pomyśleć ktoś,komu akurat dzisiaj rano udałoby się trafić na główną stronę www.multipasko.pl?
Nie musicie darzyć się sympatią-wasze prawo.
Mało tego,możecie nawet wzajemnie siebie nie tolerować na stronach które założyliście.
Ale,karwa-tutaj jest ogólnodostępny czat,a nie wasze pole bitwy na uszczypliwości i wyzwiska.
Więc,zabierajcie swoją agresję,chamstwo i wulgaryzmy i spadówa stąd.
No dzisiaj to,już mnie w***ili dwa stare,zaparte,awanturne capy.
MONET masz rację.Ale spójrz prosze na wpis 116924 z godz.8:44 gdyby to do Ciebie rano tak ktoś napisał (mojego wpisu odnośnie jego nie ma)to co ,gdzie szukać winnego.Nie pozwolę publicznie jeździć po mnie po chamsku.I apeluj do tego drugiego durnego i upartego capa,żeby odpuścił.JA GO NA CZACIE NIE TYKAM.Pozdrawiam
Grasz
w lotto? Bez większych sukcesów
zapraszamy do nas,wejdź , my inwestujemy w kulki
z nami możesz osiągnąć zyski miesięczne z gry do 3tyś
zapraszamy www.multimultiplus.dbv.pl
w lotto? Bez większych sukcesów
zapraszamy do nas,wejdź , my inwestujemy w kulki
z nami możesz osiągnąć zyski miesięczne z gry do 3tyś
zapraszamy www.multimultiplus.dbv.pl
kogucik19 >>> jesteś zwykłym w pysk j.e.b.a.n.y.m szmaciarzem , bo to ty mendo zaczynasz każdy dzień od zaczepienia "danteVa" i mnie w swoim wątku - bo doskonale wiesz , że obaj nie możemy tam pisać i ci replikować - na skutek administracyjnych blokad.
Tak więc to nie widzimisię a konieczność sprawia , że tu się ukazują odniesienia do twoich chamskich ataków , których ślepy na jedno oko pajac z Rzeszowa nie dostrzega!
..........................
Monet >>> zdajesz się nie dostrzegać , że ten portal niejakiego dupka PASKO , to burdel jakich nie ma w polskim necie , bo to on z niego - zbyt gówniarzowaty w sensie życiowego doświadczenia jak na zawiadywanie takim portalem - zrobił i nadal robi burdel...
Publicznie deklarował jak na Admina przystało swoją całkowitą bezstronność wobec wszystkich użytkowników i równe ich traktowanie , ale praktyka dowodzi , że ten pajac jest tylko bardzo bezczelnym gnojkiem i po prostu nie nadaje się do administrowania ( będąc doskonałym informatykiem ) .
Tu jest przykład tej jego "bezstronności" , gdyż do obecnej chwili nie został natychmiast usunięty stąd wpis "kogucika19" pełen najordynarniejszych przekleństw wobec innego użytkownika - a nawet bezczelność PASKO pozwoliła mu na poklask dla tego zachowania tamtej krakowskiej szmaty :
"116721. status kogucik19 2010-06-08 (22:32)
Jesteś największym ***em jakiego znam .Ja wiem że dla ciebie 3% od czegoś to majatek nawet jak by to był grosz,ale dupek to dupek,taka ***a przebrzydła tylko ryj obić ale w rękawiczkach żeby syfu nie złapać.PASKO jak mnie nie zbanujesz to następny wpis do tego c***a będzie ostrzejszy i gorszy.ZBANUJ MNIE DLA DOBRA GRACZY."
..........
"116723. status Pasko 2010-06-08 (22:40)home Rzeszów
kogucik19. Wyluzuj. Jestem przekonany, że ponad 90% użytkowników jest po Twojej stronie. Pozdrawiam "
......................
Tak więc nie dziw się Monet , że portal zawiadywany przez pajaca PASKO ma taką postać - bo to jest zbieżne z tym co sobą ten chłopczyk z Rzeszowa , czyli Admin tego portalu , reprezentuje....
Pzdr.
edi8
Tak więc to nie widzimisię a konieczność sprawia , że tu się ukazują odniesienia do twoich chamskich ataków , których ślepy na jedno oko pajac z Rzeszowa nie dostrzega!
..........................
Monet >>> zdajesz się nie dostrzegać , że ten portal niejakiego dupka PASKO , to burdel jakich nie ma w polskim necie , bo to on z niego - zbyt gówniarzowaty w sensie życiowego doświadczenia jak na zawiadywanie takim portalem - zrobił i nadal robi burdel...
Publicznie deklarował jak na Admina przystało swoją całkowitą bezstronność wobec wszystkich użytkowników i równe ich traktowanie , ale praktyka dowodzi , że ten pajac jest tylko bardzo bezczelnym gnojkiem i po prostu nie nadaje się do administrowania ( będąc doskonałym informatykiem ) .
Tu jest przykład tej jego "bezstronności" , gdyż do obecnej chwili nie został natychmiast usunięty stąd wpis "kogucika19" pełen najordynarniejszych przekleństw wobec innego użytkownika - a nawet bezczelność PASKO pozwoliła mu na poklask dla tego zachowania tamtej krakowskiej szmaty :
Jesteś największym ***em jakiego znam .Ja wiem że dla ciebie 3% od czegoś to majatek nawet jak by to był grosz,ale dupek to dupek,taka ***a przebrzydła tylko ryj obić ale w rękawiczkach żeby syfu nie złapać.PASKO jak mnie nie zbanujesz to następny wpis do tego c***a będzie ostrzejszy i gorszy.ZBANUJ MNIE DLA DOBRA GRACZY."
..........
kogucik19. Wyluzuj. Jestem przekonany, że ponad 90% użytkowników jest po Twojej stronie. Pozdrawiam "
......................
Tak więc nie dziw się Monet , że portal zawiadywany przez pajaca PASKO ma taką postać - bo to jest zbieżne z tym co sobą ten chłopczyk z Rzeszowa , czyli Admin tego portalu , reprezentuje....
Pzdr.
edi8
Dzień Dobry
Prawie wszystkim
Monet >>
Nadal, bezustannie
celnych trafień
Tobie życzę
PS
ładny ten kruger
Prawie wszystkim
Monet >>
Nadal, bezustannie
celnych trafień
Tobie życzę
PS
ładny ten kruger
Dupa tam z apelami.
Jest inna propozycja.
Liczyć na to,że Wam się odmieni i zapałacie do siebie wzajemną sympatią-jeszcze większa dupa.
Ale,jak czegoś nie można przeskoczyć,to trzeba to ominąć.
Teraz "gruba krecha" na to,co było.
Nie wierzę w to,że przestaniecie czytać wzajemnie swoje posty.Przestańcie tylko odnosić się do nich,jeśli Was nie dotyczą bezpośrednio.Niech jeden drugiego nie ocenia,nie cenzuruje.Bez krytyki i oceny zachowań,pośredniej i bezpośredniej a może się to udać.
A ten który pierwszy złamałby postanowienia powyższe otrzymałby tytuł np."fiut nr 1- by multipasko".;)
Jest inna propozycja.
Liczyć na to,że Wam się odmieni i zapałacie do siebie wzajemną sympatią-jeszcze większa dupa.
Ale,jak czegoś nie można przeskoczyć,to trzeba to ominąć.
Teraz "gruba krecha" na to,co było.
Nie wierzę w to,że przestaniecie czytać wzajemnie swoje posty.Przestańcie tylko odnosić się do nich,jeśli Was nie dotyczą bezpośrednio.Niech jeden drugiego nie ocenia,nie cenzuruje.Bez krytyki i oceny zachowań,pośredniej i bezpośredniej a może się to udać.
A ten który pierwszy złamałby postanowienia powyższe otrzymałby tytuł np."fiut nr 1- by multipasko".;)
Monet >>> nie odbieraj "kogucikowi19" tytułu , który już ma od dawna... :) i zmień nazwę z "fiut nr 1- by multipasko".;) na jakąś inną...
Pzdr.
edi8
Pzdr.
edi8
Monet > to ja już mam kandydata na "fiut nr 1- by multipasko". Ktoś pisze dzisiaj do Ciebie, że nikogo nie zaczepia na czacie: "JA GO NA CZACIE NIE TYKAM", a na forum zamieszcza coś takiego:
".Aleś my ci dali chamie wczoraj na czacie popalić,już sie chamie nie odezwałeś,nie będziesz już bezkarnie obrażać innych."
Jak myślisz kto to napisał? Czy to przypadkiem nie jest robienie z gęby odbytu?
Administrator ostatnio napisał, że 90% popiera wpisy tego pana typu "chamidło,cham, kundel, prostaku itd". Faktycznie fajny sposób na wprowadzenie spokoju na czacie przez Administratora :)
Wiesz co? Jestem dumny, że jestem w tej mniejszości 10 procentowej.
Pozdrawiam
".Aleś my ci dali chamie wczoraj na czacie popalić,już sie chamie nie odezwałeś,nie będziesz już bezkarnie obrażać innych."
Jak myślisz kto to napisał? Czy to przypadkiem nie jest robienie z gęby odbytu?
Administrator ostatnio napisał, że 90% popiera wpisy tego pana typu "chamidło,cham, kundel, prostaku itd". Faktycznie fajny sposób na wprowadzenie spokoju na czacie przez Administratora :)
Wiesz co? Jestem dumny, że jestem w tej mniejszości 10 procentowej.
Pozdrawiam
Witam wszystkich.
Ze względu na atmosferę jaka panuje na chacie zawieszam podawanie lotto-testu, informacji pogodowych na czas nieokreślony.
Pozdrawiam.
Ze względu na atmosferę jaka panuje na chacie zawieszam podawanie lotto-testu, informacji pogodowych na czas nieokreślony.
Pozdrawiam.
Jak zwykle znów lejesz Wodę.Jak ja pisze w swoim temacie to tylko wtedy cie chamie ruszam jak ty w innym temacie mnie obrażasz.I nie mów że tylko tu na czacie możesz mi odpowiedzieć.Zapominasz o innych tematach jak wolny PARK gdzie możesz mnie sponiewierać,i wtedy czyta kto chce a nie kto musi.A co było wczoraj wszystkich taki cham zaczepił i tylko stanowcza postawa wszystkich udupiła jego chamstwo i odpuścił.Póki na czacie nie wymienia mego nicka,niech pisze ja już jego nicka nie używam chyba pół roku ,a on nadal wie że chamidło to on.Ciekawe z skąd to wie.Być u kogoś w domu i tak obrażać gospodarza domu,oj nie ładnie.Po co korzystasz z portalu prowadzonym przez nieudolnego w twoim i tylko w twoim mniemaniu.Dlaczego swojego portalu nie założysz.Boś cienki BOLEK ,jesteś,szmata jakich mało,no i fantasta no nie profesore.Wiec wal sie na ryj cwelu.
W pysk j.e.b.a.n.y "koguciku19" >>> jak zwykle ty prymitywie łżesz , bo ja wczoraj skierowałem ściśle personalnie zaadresowany wpis do "mag.." która ośmielila się złamać konwencję HYDE PARKU i zdobyła się na to aby przenieść mój wpis z tamtego tematu na forum publiczne - tu na czat...
A to mendy pokroju "kogucik19" i inne - nie bacząc że zwracam się się do "mag.." zaczęły poszczekiwać na mnie.
Tak więc to nie ja coś miałem do innych ( poza "mag..") użytkowników - a liczne prymitywy ty frajerze do mnie!
A to mendy pokroju "kogucik19" i inne - nie bacząc że zwracam się się do "mag.." zaczęły poszczekiwać na mnie.
Tak więc to nie ja coś miałem do innych ( poza "mag..") użytkowników - a liczne prymitywy ty frajerze do mnie!
Jeśli to mają być wstępne przymiarki do zgody,to chyba warto jeszcze trochę poczekać.
Początki może nie są zbyt obiecujące,ale wiadomym było,że łatwo nie będzie.
A Pasko,to Ty edi8 zostaw w spokoju.Ja uważam,że on i tak zbyt spolegliwy i tolerancyjny dla niektórych jest(ciebie rownież) ostatnio jest.
Pzdr.
Początki może nie są zbyt obiecujące,ale wiadomym było,że łatwo nie będzie.
A Pasko,to Ty edi8 zostaw w spokoju.Ja uważam,że on i tak zbyt spolegliwy i tolerancyjny dla niektórych jest(ciebie rownież) ostatnio jest.
Pzdr.
Panie i Panowie!!!
Proszę ostudźcie swoje głowy i wykorzystajcie je w bardziej pożyteczny i przydatny sposób.
Tyle inteligentnych i utalentowanych osób traci bez sensu swój i innych użytkowników tego fajnego forum czas na czcze, bezsensowne i beznadziejne w formie i treści dyskusje, które powinny odbywać się na jakimś śmiesznym forum dla nastolatków...
Zajmijcie się proszę typowaniem i sposobami pokonania tytana, a nie pyskówkami.
Pozdrawiam.
Proszę ostudźcie swoje głowy i wykorzystajcie je w bardziej pożyteczny i przydatny sposób.
Tyle inteligentnych i utalentowanych osób traci bez sensu swój i innych użytkowników tego fajnego forum czas na czcze, bezsensowne i beznadziejne w formie i treści dyskusje, które powinny odbywać się na jakimś śmiesznym forum dla nastolatków...
Zajmijcie się proszę typowaniem i sposobami pokonania tytana, a nie pyskówkami.
Pozdrawiam.
Monet>>> Ty chyba szybciej kolego piszesz niż myślisz , bo ja przedstawiłem SWÓJ własny punkt widzenia na to , jaki wymiar ma to czego dopuszcza się - w ramach tej swojej deklarowanej bezstronności - Admin tej strony , czyli banowanie niektórych za przysłowiowy "cichy chód po ulicy" a pozostawianie wpisów takiego mendy jak "kogucik19" , zawierających bezpośrednio skierowane do innego użytkownika przekleństwa.
I taki dupek PASKO jeszcze obdarzył to swoim przychylnym komentarzem dla tego tego typu zachowań i reakcji - gdy z mojej strony zostało jedynie napisane bez żadnych przekleństw , że "kogucik19" podał zafałszowaną wysokość kursu ako w podanym przez siebie kuponie.
Tak więc Monet , racz "trzymać nieco ściślej swój język za zagrodą zębów" jak pisał Homer i nie staraj się odbierać mi prawa do wyrażenia swojego stanowiska wobec NIKCZEMNEGO postępowania PASKO , bo to nie jest próba wprowadzenia tu ogólnie obowiązującego stanowiska - a jest to moje własne , bo ja jestem pod nim podpisany!
I taki dupek PASKO jeszcze obdarzył to swoim przychylnym komentarzem dla tego tego typu zachowań i reakcji - gdy z mojej strony zostało jedynie napisane bez żadnych przekleństw , że "kogucik19" podał zafałszowaną wysokość kursu ako w podanym przez siebie kuponie.
Tak więc Monet , racz "trzymać nieco ściślej swój język za zagrodą zębów" jak pisał Homer i nie staraj się odbierać mi prawa do wyrażenia swojego stanowiska wobec NIKCZEMNEGO postępowania PASKO , bo to nie jest próba wprowadzenia tu ogólnie obowiązującego stanowiska - a jest to moje własne , bo ja jestem pod nim podpisany!
Wydaje mi się,że Admina najlepiej zostawić w spokoju,bo co on może ?
Jedynie "banami" obdzielić,które i tak niewiele pomagają :(
Każdy jest tutaj dorosły i trudno aby Admin rozstrzygał tego typu sprawy.
*I Admin nie jest stronniczy czego jestem najlepszym przykładem,bo na forum pisać w dalszym ciągu nie mogę,choć były sugestie iż jestem jego "przydupaską" jak to brzydko brzmi fe.
Nie usuną mojego profilu,ani nie odblokował.
Myślę jedynie,że Admina przerosła ta sytuacja.
pozdrawiam
Jedynie "banami" obdzielić,które i tak niewiele pomagają :(
Każdy jest tutaj dorosły i trudno aby Admin rozstrzygał tego typu sprawy.
*I Admin nie jest stronniczy czego jestem najlepszym przykładem,bo na forum pisać w dalszym ciągu nie mogę,choć były sugestie iż jestem jego "przydupaską" jak to brzydko brzmi fe.
Nie usuną mojego profilu,ani nie odblokował.
Myślę jedynie,że Admina przerosła ta sytuacja.
pozdrawiam
Robal 36 lepiej jak tak cieplo niż ma nadal padać itp w końcu mamy czerwiec i ciepło musi być
Każdy zauważy że póki nie ma tego mąciciela na czacie jest spokój,chumor i typy.Jak tylko sie pojawi są od razu zwady,wyzwiska,brak poszanowania dla pań.Wnioski nasuwają sie same.A szczytem bezczelności jest obrażanie admina tej strony któremu do pięt nie sięgasz,bo on coś już zrobił,zbudował,a ty chcesz mu to zburzyć,to z czego my wszyscy za frajer korzystamy.Skoro uważasz że tu jest źle po jaką cholerę tu jesteś.Co cie tu trzyma.Właśnie UZASADNIJ CO TRZYMA cie TU NA TYM PORTALU,skoro już ze wszystkimi prawie zadarłeś .CZEGO SIE NIE przeniesiesz gdzie indziej.Ja wiem bo gdzie indziej są mądrzejsi nie możesz sie tam wykazać,bo to co ty pościągasz z innych portali to oni już dawno mają.Tylko tu gdzie zebrali sie amatorzy,możesz sie wykazywać,wiedzą która jest znana wszystkim siedzącym od lat w sporcie.To tak jak PUDZIANOWSKI wszedł by do przedszkola i zapytał kto mi podskoczy.Taki jesteś ogólnie malutki,ale wśród nas niektórych toś chojrak,wykazuj sie na innych portalach a tam już nie jesteś taki skaczący do oczu.Nie tykaj ludzi to sam nie będziesz tykany Wszystko w tym temacie.
Właśnie wyszłam się poopalać i słońce zaszło - mam nadzieję,że nie dlatego,że mnie zobaczyło :(
KOCIO,Robal_36,Monet witam :)
KOCIO,Robal_36,Monet witam :)
witam ponownie
kask ubrałam to może nie będzie bolało jak ja za coś oberwę po głowie
kask ubrałam to może nie będzie bolało jak ja za coś oberwę po głowie
Psim obowiązkiem Admina jest usuwanie wpisów zawierających przekleństwa wprost kierowane do innych użytkowników - a nie publiczne dawanie temu poklasku i deklarowanie aprobaty dla tego typu zachowań!
Tu mamy jaskrawy przykład tego , jakim fałszywym palantem jest dupek PASKO , który deklaruje swoją zupełną bezstronność a w praktyce bije brawo s***ysynowi "kogucikowi19" za ubliżanie:
..........
...........
To jest uczciwość i bezstronność a la PASKO , ha,ha,ha...
To jest Admin?
To jest palant!
Tu mamy jaskrawy przykład tego , jakim fałszywym palantem jest dupek PASKO , który deklaruje swoją zupełną bezstronność a w praktyce bije brawo s***ysynowi "kogucikowi19" za ubliżanie:
..........
...........
To jest uczciwość i bezstronność a la PASKO , ha,ha,ha...
To jest Admin?
To jest palant!
kathy >>> witaj,nie będzie tak źle myślę sobie,może coś na ochłodę,za oknem gorąco i tutaj w sumie też
http://www.youtube.com/watch?v=ylQpxzAMg-c
Robal_36 >>> nie pytam czym,ale chyba powinnam być szczęśliwa :)
pozd
http://www.youtube.com/watch?v=ylQpxzAMg-c
Robal_36 >>> nie pytam czym,ale chyba powinnam być szczęśliwa :)
pozd
Robal 36 nie tak jest dobrze a co do kulki z nr 8 w lotto to i dziś wolne
No kolego edi8,teraz to przysłowiowy Kali domagasz sie prawa do wygłaszania swojej opini,mnie w tym samym wpisie, to prawo odbierasz.
Swoimi wpisami chciałem rozładować atmosferę wrogości i nienawiści którą tutaj wprowadziliście.
Ale,już mi to zwisa.
To misja typu "niemożliwe do realizacji".
Bo żaden z Was tego nie chce.
Miejcie świadomośc,że te durne polemiki dawno przestały być jakąkolwiek atrakcją tej strony.
Edi8-ja o trzymaniu języka za zębami mam dokładnie taką samą radę dla Ciebie.Bo czasmi ***olisz nie solisz,jakby mózg Ci odcięło.
I nie ustawija sie w pozycji uprzywilejowanego,że Ty możesz wszystko i każdemu napisać a do Ciebie,to tylko to co Twoja precepcja ocenzoruje i uzna,że godne Twojej osoby.
Zachowujesz się jak despota awanturnik,tak jesteś postrzegany i tak będziesz traktowany.Ale,Tobie to rybka...prawda?
Swoimi wpisami chciałem rozładować atmosferę wrogości i nienawiści którą tutaj wprowadziliście.
Ale,już mi to zwisa.
To misja typu "niemożliwe do realizacji".
Bo żaden z Was tego nie chce.
Miejcie świadomośc,że te durne polemiki dawno przestały być jakąkolwiek atrakcją tej strony.
Edi8-ja o trzymaniu języka za zębami mam dokładnie taką samą radę dla Ciebie.Bo czasmi ***olisz nie solisz,jakby mózg Ci odcięło.
I nie ustawija sie w pozycji uprzywilejowanego,że Ty możesz wszystko i każdemu napisać a do Ciebie,to tylko to co Twoja precepcja ocenzoruje i uzna,że godne Twojej osoby.
Zachowujesz się jak despota awanturnik,tak jesteś postrzegany i tak będziesz traktowany.Ale,Tobie to rybka...prawda?
Madzia77>>
Szczęśliwa, bo mi imponujesz ? Nie, no dlaczego ? Przecież mogę pisać to z ironią, sarkastycznie, odnosząc się do jakiegoś pojedynczego zdania z Twoich wypowiedzi :)
Ty, także możesz się ze mnie podśmiewać, bo np. masz mnie za żałosnego bubka i nieporozumienia i wojna - gotowe...
Kilka spokojnych, celnych uwag i przede wszystkim
dystans do siebie (116959) okazałaś , a to rzadkość
Takie mam zdanie i będę się przy nim upierał
Szczęśliwa, bo mi imponujesz ? Nie, no dlaczego ? Przecież mogę pisać to z ironią, sarkastycznie, odnosząc się do jakiegoś pojedynczego zdania z Twoich wypowiedzi :)
Ty, także możesz się ze mnie podśmiewać, bo np. masz mnie za żałosnego bubka i nieporozumienia i wojna - gotowe...
Kilka spokojnych, celnych uwag i przede wszystkim
dystans do siebie (116959) okazałaś , a to rzadkość
Takie mam zdanie i będę się przy nim upierał
UWAGA.WSZYSCY TRZYMAJCIE JĘZYK ZA ZAGRODĄ ZĘBÓW bo eduś misiaczek nosem w żyć pisze i nikomu więcej nie wolno wyrażać żadnych poglądów nie zgodnych z poglądem wszechpanujący nam edusia misiunia.Wszyscy mu bijcie brawo za jego wiedzę i dziękujcie że nie zostawił nas na pastwę losu,bo my nieudacznicy zginęli byśmy bez niego.O chwała ci wielki edusiu i życzymy ci wsadź nosek w piasek sobie włóż,i zatkaj te swoje przegrody nosowe kocim gównem.Bijący w pokłonach dla pana i władcy kogucik.Oj profesore,profesoe.Może napisz co skończyłeś i jaki temat pracy którą napisałeś.Wpływ chamstwa na wyniki gier losowych,to ja już bez kozery przyznaje ci honoriskauza multipasko.
Witam :) madziu>>"Myślę jedynie,że Admina przerosła ta sytuacja"Nie prawda madziu,NIC PASKO NIE PRZEROSŁO!! Pasko pisał kiedyś ,że ten portal to tylko jego hobby, i chyba wiesz ,że hobby się może zmienić, bo taki "Typ z pod ciemniej gwiazdy",wykładowca(kafelków na uczelni jak był remont hihih, nawet tam robotę sknocił, studenci klną go w żywe kamienie bo nierówności zostawił hihih)Szarogęsi się wszędzie i miota jak"robal na haczyku". Wszystkich by chciał ustawiać, tylko niech nie zapomina, że znajda się tacy co jego ustawia i to nie w pierwszym szeregu tylko w ostatnim i tam będzie śpiewał i cieniutko Cieniutkoooooooo!! Udaje i zgrywa "Warszawskiego cwaniaka" TY, nawet koło takiego nie stałeś. "Podróbo" to już ostatnie zdanie w tym temacie i mowa krótka "wy***alaj z tego ogródka"RYĆ TO DO SIEBIE NA FORUM!!!!
pS. CWANIAK>>> TO SALCESON( taki flakkk, w niego pakują same ochłapy )
pS. CWANIAK>>> TO SALCESON( taki flakkk, w niego pakują same ochłapy )
stare przysłowie pszczół mówi:
" nie ma cwaniaka nad warszawiaka, a krakusy to raptusy "
" nie ma cwaniaka nad warszawiaka, a krakusy to raptusy "
,,WSZYSCY JESTEŚCIE POJEBANI...''cytat z pewnego filmu.Zamiast szukać sposobu na lotto to wy się opluwacie,a lotto się tylko cieszy i liczy kaskę frajerów...zastanówcie się nad sobą!
Robal_36 >>> ogółem lubię się śmiać, z innych tutaj już nie będę bo wojna gotowa....
Przynajmniej mogę z siebie - przylazłam do domu i słońce wyszło coś musi w tym być.
Spróbuję jutro może się uda :):)
Przynajmniej mogę z siebie - przylazłam do domu i słońce wyszło coś musi w tym być.
Spróbuję jutro może się uda :):)