Wpisy 116 799 – 116 898
9 czerwca 2010 00:01 → 9 czerwca 2010 20:56, 100 wpisów
witam z rańca
kalisz
godz 6-słońce
godz 7-burza deszcz, grad
nie zapominać o parasolu idąc do
punktów lotto
pozdr i wysokich ..... :)
kalisz
godz 6-słońce
godz 7-burza deszcz, grad
nie zapominać o parasolu idąc do
punktów lotto
pozdr i wysokich ..... :)
W ramach prezentowania systemów mogących mieć zastosowanie do gry na dokładne wyniki , przedstawiam system na 9 meczy , który jest rozpisany na 12 zakładów po 3 mecze:
1-2-3
1-4-7
1-5-9
1-6-8
2-4-9
2-5-8
2-6-7
3-4-8
3-5-7
3-6-9
4-5-6
7-8-9
W związku z tym , że przy trafieniu 2z9 wyników meczy wygrana to 1x"2" , należy dla asekuracji te 12 zakładów zagrać systemem 2z3 , więc koszt nadania systemu to 12 x ( 2z3 ) =12 x3=36j.
Takie trafienie 2z9 wyników przy kursach 6 zabezpieczy nas więc przed stratą , bo nastąpi wtedy 100% zwrot kosztu gry , bo 2^6=36
Natomiast przy trafieniu 3z9 wyników gwarantowana wygrana to 3x"2" , czyli przy kursach 6 da to 3x36j.=108j. a więc zysk netto 108-36=72j. a zysk w procentach to 72/36x100=200% od wsadu na grę.
Dla porównania porównam to z efektem takiego samego trafienia 3z9 przy grze singlami: 3 trafione mecze to 3x6=18j. a koszt o 12x1j.=12j. więc zysk w procentach to 6/12x100=50% od wsadu na grę.
Ten system można zastosować do gry na correct scores już na Mundialu...
Powodzenia!
P.s: oczywiście wobec gwarancji minimalnej na 1x"2" przy 2z9 , ten rozpis można zastosować np. do gry w LOTTO , łącząc dwa takie rozpisy: każdy zakład jednego z każdym zakładem drugiego rozpisu , więc w 12x12=144 zakłady po 6 skreśleń i przy trafieniach po 2z9 w obu grupach 9-cio liczbowych wygramy 1x"4" i 12x"3".
Można też zastosować go do MINI LOTTO na wiele sposobów np. dodając stałą "parkę" lub łącząc z systemem pełnym 2z5=10
Przy grze w MULTI MULTI gwarancję na 3/3 uzyskujemy przy trafieniu 5z9 , choć szansę na taką wygraną mamy już od trafienia 3z9 liczb.
Pzdr.
edi8
1-2-3
1-4-7
1-5-9
1-6-8
2-4-9
2-5-8
2-6-7
3-4-8
3-5-7
3-6-9
4-5-6
7-8-9
W związku z tym , że przy trafieniu 2z9 wyników meczy wygrana to 1x"2" , należy dla asekuracji te 12 zakładów zagrać systemem 2z3 , więc koszt nadania systemu to 12 x ( 2z3 ) =12 x3=36j.
Takie trafienie 2z9 wyników przy kursach 6 zabezpieczy nas więc przed stratą , bo nastąpi wtedy 100% zwrot kosztu gry , bo 2^6=36
Natomiast przy trafieniu 3z9 wyników gwarantowana wygrana to 3x"2" , czyli przy kursach 6 da to 3x36j.=108j. a więc zysk netto 108-36=72j. a zysk w procentach to 72/36x100=200% od wsadu na grę.
Dla porównania porównam to z efektem takiego samego trafienia 3z9 przy grze singlami: 3 trafione mecze to 3x6=18j. a koszt o 12x1j.=12j. więc zysk w procentach to 6/12x100=50% od wsadu na grę.
Ten system można zastosować do gry na correct scores już na Mundialu...
Powodzenia!
P.s: oczywiście wobec gwarancji minimalnej na 1x"2" przy 2z9 , ten rozpis można zastosować np. do gry w LOTTO , łącząc dwa takie rozpisy: każdy zakład jednego z każdym zakładem drugiego rozpisu , więc w 12x12=144 zakłady po 6 skreśleń i przy trafieniach po 2z9 w obu grupach 9-cio liczbowych wygramy 1x"4" i 12x"3".
Można też zastosować go do MINI LOTTO na wiele sposobów np. dodając stałą "parkę" lub łącząc z systemem pełnym 2z5=10
Przy grze w MULTI MULTI gwarancję na 3/3 uzyskujemy przy trafieniu 5z9 , choć szansę na taką wygraną mamy już od trafienia 3z9 liczb.
Pzdr.
edi8
dzień dobry Gdansk zachmurzony i niezbyt ciepł
Pogodneg dnia i dobrego humoru życzę no i oczywiscie duuużych wygranych
Pogodneg dnia i dobrego humoru życzę no i oczywiscie duuużych wygranych
Witam.
Uwaga na groźne burzę; okolice Koszalina, Torunia, ta jest NAJGROŹNIEJSZA, okolice Konina- ta burza może "zaczepić" o Warszawę.
Uwaga na groźne burzę; okolice Koszalina, Torunia, ta jest NAJGROŹNIEJSZA, okolice Konina- ta burza może "zaczepić" o Warszawę.
witam
Wędrowco netowy.... a jaką prognozę masz dla gdańska? bo mnie czeka wyprawa na piechotkę
Wędrowco netowy.... a jaką prognozę masz dla gdańska? bo mnie czeka wyprawa na piechotkę
Uwaga-ostrzeżenie.
1). Dwie chmury burzowe się połączyły i powstała burza, która sięga od Kutna po Olsztyn! Uwaga, będzie mocno lało! Uwaga na pioruny!
2).. . następny komunikat o pogodzie za godzinę.
1). Dwie chmury burzowe się połączyły i powstała burza, która sięga od Kutna po Olsztyn! Uwaga, będzie mocno lało! Uwaga na pioruny!
2).. . następny komunikat o pogodzie za godzinę.
Przydatna strona:
http://www.neurolotto.com/index.php?c=44&padd=aktualne_wyniki_lotto
na której m.in. znajdziemy statystyki i wiele systemów.
Pzdr.
edi8
http://www.neurolotto.com/index.php?c=44&padd=aktualne_wyniki_lotto
na której m.in. znajdziemy statystyki i wiele systemów.
Pzdr.
edi8
Kathy- w Gdańsku za godzinę będzie padać. Odradzam spacer, lepiej jedź samochodem.
Witam :)
U nas teraz świeci pięknie słoneczko , ale w nocy dwa razy przeszła burza ...pioruny strzelały aż było jasno jak w dzień....brrrrr
a 27 dalej nie wyszła...
U nas teraz świeci pięknie słoneczko , ale w nocy dwa razy przeszła burza ...pioruny strzelały aż było jasno jak w dzień....brrrrr
a 27 dalej nie wyszła...
Wędrowco netowy... dzięki, wezmę parasol...samochodem o tej porze to koszmar (korki)
mysia-pysia... dziś powinna wleźć... i inne moje też :-)))
mysia-pysia... dziś powinna wleźć... i inne moje też :-)))
witam z rana podaję link do malej ciekawostki http://luxclub.pl/gid,12344052,kat,1016263,galeria.html?T%5Bpage%5D=2
Uwaga- ważne!!! Między Warszawą a Olsztynem przejdzie burza, będzie lało, uwaga na pioruny! I na koniec najgorsze- uwaga; będzie wiał SILNY wiatr. /chmura burzowa ma 200 km długości i około 100 szerokości/.
Tu masz rozwinięcie tego skrótu:
http://www.opisy.de/opis-193341.html
ale chyba nie o to pytasz :)
http://www.opisy.de/opis-193341.html
ale chyba nie o to pytasz :)
Ratuj się kto może! Burza przybiera na sile, leje coraz mocniej. /Burza przejdzie między Warszawą a Giżyckiem/.
Kocio- piosenkę odnalazła Mag. i jej należą się podziękowania.
mi wystarczył wykonawca i tytu ł i mp3 znalazłem a i mag.. też podziękowałem
Witam Wszystkich Obecnych... tak sobie pomyślałam, będzie niespodzianka, KOCIO za pewnie już avatar ma , a tu lipa:(:(KOCIO>> :))))U nas rano lało, i burza z piorunami, teraz pięknie słonecznie... pora na plażę ,wiec chłopaki, trafnych i wygranych:))))
Ps. W.n. zobacz było blisko....
Ps. W.n. zobacz było blisko....
mag.. niemam,u nas pogoda możliwa.Parka w mm na dwa losowania 6.80 jako pewniak 80 ,joker 36
wygranych życzę i pora do pracy zbierać się,I pogoda zmienia się nadciagaja chmury
Witam wszystkich :) w ten słoneczny dzień :)
Znalazłam w wiadomościach,aż żal czytać !!!
http://sport.wp.pl/kat,1726,title,Prasa-Polacy-jak-San-Marino,wid,12347708,wiadomosc.html
Ciekawa jestem czy dożyję momentu kiedy to "nasi" chłopcy będą tak bramki strzelać i reprezentować klasę jaką wczoraj pokazali nam Hiszpanie
pozd
Znalazłam w wiadomościach,aż żal czytać !!!
http://sport.wp.pl/kat,1726,title,Prasa-Polacy-jak-San-Marino,wid,12347708,wiadomosc.html
Ciekawa jestem czy dożyję momentu kiedy to "nasi" chłopcy będą tak bramki strzelać i reprezentować klasę jaką wczoraj pokazali nam Hiszpanie
pozd
hej madzia77 wczoraj nasi pokazali wszystkim jak należy niegrać w piłkę nożną
KOCIO >>> przykre prawda?
Mam jednak (uzasadnioną lub nie) nadzieję,że może kiedyś "nasi" nie tylko będą biegać za piłką ale i ją kopać :)
Było do przewidzenia,że wtopią,ale że aż tak,szkoda gadać.
pozd
Mam jednak (uzasadnioną lub nie) nadzieję,że może kiedyś "nasi" nie tylko będą biegać za piłką ale i ją kopać :)
Było do przewidzenia,że wtopią,ale że aż tak,szkoda gadać.
pozd
Mój synuś 3 letni bardziej trzyma się piłki jak "nasi" chłopcy :)))
witam ponownie
obyło się bez parasola.... wyszło słońce i zrobił się upał
obyło się bez parasola.... wyszło słońce i zrobił się upał
ag..(mobilna) madziu? nie wiedziałam,że masz takiego małego brzdąca:):) fajnie:):)hey kathy:))
mag.. >>> no mam nawet dwa brzdące :)))
drugie 17 mies starsze :))))
drugie 17 mies starsze :))))
cześć wszystkim 13,15,17,20,25,29,39,59,64,80 -nawet zagrałem w REALU .2,5 zeta w przyszłość moich następnych pokoleń.
Ups- nie zdążyłam zatypować ;( Może to i dobrze ? Życzę wszystkim szczęścia ;)))
2,9,12,19,27,31,36,42,46,66
2,9,12,19,27,31,36,42,46,66
Witam
wszystkich
obawiam się, że
w pewnych kwestiach
będzie jedynie gorzej
obym się mylił
wszystkich
obawiam się, że
w pewnych kwestiach
będzie jedynie gorzej
obym się mylił
:(:(:(:(:(:(:( dupa wtopiłem 2,5 ZETA i do tego całą moją przyszłość.Jestem GUPI hazardzista.......A czułem ,aby nie grać -jeszcze chwilę zaczekać ,ale nie ja już musiałem zdefraudować ostatnią gotówkę .Szlak lak szlak.UFFFFFFF
BOGUŚ2... podaj nr konta to się z Tobą podzielę moja wygraną bo nie mogę patrzeć na Twą rozpacz.... :-)))))))))))))
Hosia- uwaga; w Warszawie będzie lało... .
dwa szybkie cyt. z internetu
...nasi obecni reprezentanci nie zdołali by wygrać z Polakami szkolonymi za granicą...
...Rzońca z kolei, już jako szef rady TS, rozpisał dwa kolejne konkursy na nowy zarząd hazardowego gracza. W obu wygrał (zostając członkiem zarządu) Piotr Gosek, tak się składa: znajomy Rzońcy...
-------------------------
Dzisiejszy prowadzący tak skupiał się na mowie ciała (popatrzcie - rączki pracują zupełnie, jak wczoraj, u Żabci) że musiał powtarzać...Może dlatego zrezygnowali z transmisji telewizyjnych ? Kryzys, koszty ?
...nasi obecni reprezentanci nie zdołali by wygrać z Polakami szkolonymi za granicą...
...Rzońca z kolei, już jako szef rady TS, rozpisał dwa kolejne konkursy na nowy zarząd hazardowego gracza. W obu wygrał (zostając członkiem zarządu) Piotr Gosek, tak się składa: znajomy Rzońcy...
-------------------------
Dzisiejszy prowadzący tak skupiał się na mowie ciała (popatrzcie - rączki pracują zupełnie, jak wczoraj, u Żabci) że musiał powtarzać...Może dlatego zrezygnowali z transmisji telewizyjnych ? Kryzys, koszty ?
kathy>> czym wystraszyłam KOCIA:)) nie jestem "chyba" aż taka straszna:)))))gratki kathy:)
kathy> niech Ci Bóg w dzieciach wynagrodzi za Twe dobre serduszko ,ale poważnie , znów bede musiał rozmienić 200.JAK JA TEGO nie lubię.
BOGUŚ2 ja też nie lubię rozmieniać grubszych bo szybko się wtedy rozlatują ;)
BOGUŚ2...a ja lubię rozmieniać 200, zwłaszcza jak mam ich ze 100 ;-)))))))))))))))
Witam.Serdecznie wszystkich witam.MAG.pozdrowienia,madzia77 milutkiego dnia,oraz wszystkim pogody ducha i dobrego humorku.Maje typy na zm"B"do MM są takie:27,64,66,55,31,8,39,34,1,61.Rano byłem na basenie z wnukiem i córką,To wielka radość patrzeć jak taki młody rekin walczy z otchłaniom wielkiej wody,potem trochę na słoneczku,ale tylko wytrzymałem 20 minut i zgon na wersalce pod wielkimi wiatrami wytworzonymi przez wentylator.Pobudka już po losowaniu.Wszystkim milutkiego dnia.Pozdrawiam
kathy:))))))) zaraz tam uda:):))) W. n. co milczysz? Boguś2 tak mówią,że Ty to "Prezes jakiegoś banku zbożowego" prawda to?
Właśnie miałam zapytać, czy kogucik to już" piał dziś":)))) a On jak na zawołanie .... JEST :)) hay kogucik:)))
Witam.Jak kobieta wzywa nawet w myślach to ja już się melduje,i jestem gotowy na wszelkie spełnianie jej zachcianek.Chciałaś bym zapiał to już pieje.Miałem już tu nie pisać,ale jest tu tyle wspaniałych graczy,że troche żal nic nie zapiać.Pozdrawiam.
kogucik19 >>> też miałam już nie pisać,ale czytając co niektóre posty nie mogłam odmówić sobie tej "przyjemności", co tam raz się żyje :):)))
Może powinnam coś o "nałogu" ale myślę sobie,że na forum temat ten został już wyczerpany.
Gratuluję wszystkim celnych..... i sama składam gorące modły o to aby drużyny : Sandecja N.S.-GKP Gorzów Wlkp. były na tyle w formie aby oddały chociaż po jednej bramce :)
Może powinnam coś o "nałogu" ale myślę sobie,że na forum temat ten został już wyczerpany.
Gratuluję wszystkim celnych..... i sama składam gorące modły o to aby drużyny : Sandecja N.S.-GKP Gorzów Wlkp. były na tyle w formie aby oddały chociaż po jednej bramce :)
wygrałam :)
2x4/5 i 2x3/5
Szczegóły na Forum w temacie "hondeczki" , który dzisiaj reaktywowałam :)
2x4/5 i 2x3/5
Szczegóły na Forum w temacie "hondeczki" , który dzisiaj reaktywowałam :)
kathy>>
dobrze jest czasami włączyć sobie tv i odwrotnie - posłuchać tylko, co tam opowiadają, bez wizji ;)
Mówię Ci - sama radość - takie głupoty zapodają, że ...
xelom>>
Co mi tam, jak te kule gradowe, tak celnie będą we mnie mierzyć, jak ja w inne kule, to nie pękam ;)
dobrze jest czasami włączyć sobie tv i odwrotnie - posłuchać tylko, co tam opowiadają, bez wizji ;)
Mówię Ci - sama radość - takie głupoty zapodają, że ...
xelom>>
Co mi tam, jak te kule gradowe, tak celnie będą we mnie mierzyć, jak ja w inne kule, to nie pękam ;)
W Gdyni 24st. w cieniu,którego nie brakuje bo nieźle może lunąć.
Jestem.
???
wygrana odebrana :) całe 48 zł:)
Witam. Gratki mysia-pysia.Dobra robota. Tak trzymaj i trafienia 5/5 zycze. Pozdrawiam
Gratulacje mysia-pysia!
Kawał grosza.
Teraz tylko rozsądnie zainwestować i niech się fortuna mnoży!
Udanego popołudnia i wieczoru.
*Wszystkim
Kawał grosza.
Teraz tylko rozsądnie zainwestować i niech się fortuna mnoży!
Udanego popołudnia i wieczoru.
*Wszystkim
mysia-pysia gratki!grosz do grosza....
a teraz czas na pełną piąteczkę
na 22.15
pewniaki 46-57-64
a teraz czas na pełną piąteczkę
na 22.15
pewniaki 46-57-64
Witam ponownie ;)
Wędrowco w Wawce pokropiło "ino tylko", może ze 3 mimutki, ale za to kilka razy porządnie grzmotnęło i walnęło gdzieś w pobliżu. Czy meteorologia to Twoja pasja ? ;)
Kathy, Mysia, Xadi: gratki i szacun :))
Boguś - jeszcze 4 takie osoby jak my a pozostali mogliby przebierać w cyferkach jak w ulęgałkach ;)))W sumie 20/0 - porażka, prawie jak wczorajszy mecz ;)
Lestek - czy Twoje teorie potwierdziły sie po ostatnim typowaniu Dużego ? :)
Ricardos; Spuszczaj rotwailery ;DD
pozdrówka Wszystkim a szczególne mojemu Fanowi ;)))
Wędrowco w Wawce pokropiło "ino tylko", może ze 3 mimutki, ale za to kilka razy porządnie grzmotnęło i walnęło gdzieś w pobliżu. Czy meteorologia to Twoja pasja ? ;)
Kathy, Mysia, Xadi: gratki i szacun :))
Boguś - jeszcze 4 takie osoby jak my a pozostali mogliby przebierać w cyferkach jak w ulęgałkach ;)))W sumie 20/0 - porażka, prawie jak wczorajszy mecz ;)
Lestek - czy Twoje teorie potwierdziły sie po ostatnim typowaniu Dużego ? :)
Ricardos; Spuszczaj rotwailery ;DD
pozdrówka Wszystkim a szczególne mojemu Fanowi ;)))
mag> z tym prezesem to przesada,ale Bank to by się zgadzało.Jedyny problem ,że to Bank Ziemny,a woda idzie.
Hosia- 2 lata temu "wpadało" do mnie z "wizytą" tornado. Dlatego obserwuję pogodę. :(
Informuję o konkursie typerskim "MUNDIAL" na forum w wątku bukmacherskim u kolegi "simada" i zapraszam do wzięcia w nim udziału.
Zasady:
a/ czas trwania: od meczu otwarcia do finału
b/ typujemy wyłącznie mecze z Mistrzostw Świata w RPA
c/ gramy typy singlowe na dowolną ich ilość i rodzaj zdarzeń ( under/over ; HT ; FT ; dokładny wynik ; strzelec bramki itd ) które jednak muszą mieć swoje rozstrzygnięcie jako wygrany/przegrany - więc bez zakładów typu "DNB - remis nie ma zakładu ) .
d/ nie podajemy stawek typowanych zdarzeń - bowiem gramy o to , kto uzyska największą ilość punktów za poprawnie wytypowane wyniki , wg przelicznika wynikającego z kursu x10: jeśli gramy zdarzenie z kursem 1.7 i trafiliśmy to zyskujemy 17 pkt a jeśli mamy pudło to odliczamy te 17 pkt od naszego aktualnego bilansu punktowego. Tak więc porażka przy pierwszym typowaniu daje bilans gry jako -17pkt.
e/ dla zrównoważenia szans zgłaszane do konkursu typy odnosimy pod względem numerów zdarzeń i kursów do oferty Totomixa www.totolotek.pl/totomix/oferta
f/ wzór typowania:
3242 Argentyna- Hiszpania 1 1.55
gram o: 15,5 pkt
bilans:17 pkt.
g/ każdy uczestnik sam rozlicza swoją grę , cytując ( wklejając ) uprzednio zgłoszone typowanie , podając np. emotikonami :) lub :( rozstrzygnięcie i dopisuje aktualny punktowy bilans gry.
Powodzenia!
Pzdr.
edi8
Zasady:
c/ gramy typy singlowe na dowolną ich ilość i rodzaj zdarzeń ( under/over ; HT ; FT ; dokładny wynik ; strzelec bramki itd ) które jednak muszą mieć swoje rozstrzygnięcie jako wygrany/przegrany - więc bez zakładów typu "DNB - remis nie ma zakładu ) .
d/ nie podajemy stawek typowanych zdarzeń - bowiem gramy o to , kto uzyska największą ilość punktów za poprawnie wytypowane wyniki , wg przelicznika wynikającego z kursu x10: jeśli gramy zdarzenie z kursem 1.7 i trafiliśmy to zyskujemy 17 pkt a jeśli mamy pudło to odliczamy te 17 pkt od naszego aktualnego bilansu punktowego. Tak więc porażka przy pierwszym typowaniu daje bilans gry jako -17pkt.
e/ dla zrównoważenia szans zgłaszane do konkursu typy odnosimy pod względem numerów zdarzeń i kursów do oferty Totomixa www.totolotek.pl/totomix/oferta
f/ wzór typowania:
g/ każdy uczestnik sam rozlicza swoją grę , cytując ( wklejając ) uprzednio zgłoszone typowanie , podając np. emotikonami :) lub :( rozstrzygnięcie i dopisuje aktualny punktowy bilans gry.
Powodzenia!
Pzdr.
edi8
Witam.Informacyjne powiadamiam wszystkich wspaniałych Kulkowiczów( z Małymi wyjątkami)że niejaki kundel brazylijski który tu na czacie wysłał mnie na Pocztę,ławeczkę itp od długiego czasu pod naporem krytyki swoich wpisów przeniósł sie na forum do mojego tematu.Treść ta sama więc nie warto tam wchodzić aby te jego mądrości przeczytać.Ale ciesze sie że jako kogut mam taką rzesze wielbicieli.Czym że ja sobie zasłużył.Pozdrawiam i życze wygranych według potrzeb,a tym co już chapli wielką kasiore trafnych inwestycji gotówki.Chłodnego wieczorka życze.
Informuję o konkursie typerskim "MUNDIAL" na forum w wątku bukmacherskim u kolegi "simada" i zapraszam do wzięcia w nim udziału.
Zasady:
f/ wzór typowania:
Powodzenia!
Pzdr.
edi8
Zasady:
f/ wzór typowania:
Powodzenia!
Pzdr.
edi8
jeścio raz jeścio raz jeścio mnoga mnoga raz.(wpis taki sobie dla jaj)
kogucik19 >>> "mój" kulkomaniak jak na razie uspokoił się.
Albo może nieśmiały się zrobił?
Kto wie?
Albo może nieśmiały się zrobił?
Kto wie?
kogucik>> sądziłam,że Nasz brazil chory:( popatrz, popatrz a ON na forum teraz pisze...... brazilku kochany Ty nas nie zaskakuj:)))i maluj tą kredą tu.. nie w krzakach:))
kogucik19 >>> ale zauważyłam,że "moje" ogonki pojawiały się gdy zadarłam z "pewnym" nickiem - natomiast w momencie gdy było pełne zrozumienie (a był taki okres,aż trudno w to uwierzyć) to żaden ogonek się mnie nie czepiał.
Ciekawe prawda?
Ciekawe prawda?
madzia masz jakieś wieści o hipciu.. co ON się nie odzywa, nie typuje, może chory? hipciu daj znak życia?
mag.. >>> też się ostatnio zastanawiałam,ale on tak ma czasami,że schodzi do podziemia.
Mam nadzieję,że nic przykrego mu się nie wydarzyło.
Mam nadzieję,że nic przykrego mu się nie wydarzyło.
Witam.Widzisz MADZIU77 widać ja mam wierniejszych wielbicieli.Na zmiane mnie wspominają, piszą,kontrolują moje AKO,są zatroskani o mnie i wszystkich innych.Musisz się bardziej starać tak jak ja i wtedy wiesz że dzień bez koguta to dzień stracony.Pozdrawiam, i nie damy sie,nie damy sie,my nigdy nie poddamy sie kogucik!!!.
mag.. >>> przyznaję Ci rację , że wątek "Kogucik19 - problemy ,same problemy" to same krzaki...
P.s: za wysoce naganne i źle o Twoim poziomie zaświadczające uważam to , co ośmieliłaś się wczoraj tu zrobić - a mianowicie przenieść mój wpis ze specjalnego wątku o nazwie HYDE PARK , tu na czat.
Skoro o tym - źle wychowane i z brakami w kindersztubie dziecko - nie wiesz , to Cię pouczam , że inne reguły rządzą wątkiem HYDE PARK i tam z samej jego zasady stosowanie pewnych określeń jest dozwolone.
Tak więc będąc już pouczoną - zapamiętaj to sobie i racz zastosować , abym nie był ponownie zmuszony - wtedy już mniej kulturalnie - przywołać Cię do porządku , czyli spionizować!
Pzdr.
edi8
P.s: za wysoce naganne i źle o Twoim poziomie zaświadczające uważam to , co ośmieliłaś się wczoraj tu zrobić - a mianowicie przenieść mój wpis ze specjalnego wątku o nazwie HYDE PARK , tu na czat.
Skoro o tym - źle wychowane i z brakami w kindersztubie dziecko - nie wiesz , to Cię pouczam , że inne reguły rządzą wątkiem HYDE PARK i tam z samej jego zasady stosowanie pewnych określeń jest dozwolone.
Tak więc będąc już pouczoną - zapamiętaj to sobie i racz zastosować , abym nie był ponownie zmuszony - wtedy już mniej kulturalnie - przywołać Cię do porządku , czyli spionizować!
Pzdr.
edi8
i dlatego tak mamy w tym naszym kraju nikt nimoze odpuscic jestesmy dla siebie strasznie wredni pozdro wszystkim
edi8... kim Ty jesteś i za kogo się uważasz? sądzisz że wszystkich ustawiasz tak, jakbyś Ty tego chciał!!!!Nie, pomyliłeś się!! Powiem Tobie tylko tak(rada) hamuj piętę eduś8 i kieruj gadkę w inny fyrtel Dziecko.. do kogo z ty tekstem.... "Dziadku"" do pionu to ja mogę Ciebie postawić i nawet nie zauważysz kiedy!!!
mag.. >>> przyznaję Ci rację , że wątek "Kogucik19 - problemy ,same problemy" to same krzaki...
*krzaki>> czy to autorka miała na myśli???
*krzaki>> czy to autorka miała na myśli???
mag... >>> skoro jeszcze tego panienko nie zrozumiałaś , to Ci powtórzę , bo nawet takich opóźnionych w rozwoju jestem w stanie nauczyć:
Zachowałaś się wczoraj wbrew etykiecie i na normalnym portalu dostałabyś za to kopa w rzyć - bo przeniosłaś wpis innego użytkownika , zamieszczony w specjalnie wyodrębnionym wątku o nazwie HYDE PARK - na forum ogólne!
Tyle i aż tyle - i dobrze się panienko zastanów , zanim w odniesieniu do moich wpisów zrobisz to jeszcze kiedykolwiek...
Zachowałaś się wczoraj wbrew etykiecie i na normalnym portalu dostałabyś za to kopa w rzyć - bo przeniosłaś wpis innego użytkownika , zamieszczony w specjalnie wyodrębnionym wątku o nazwie HYDE PARK - na forum ogólne!
Tyle i aż tyle - i dobrze się panienko zastanów , zanim w odniesieniu do moich wpisów zrobisz to jeszcze kiedykolwiek...
MAG.. należy z tym pionem u niego uważać bo on to robi codziennie czyli stawia do pionu a potem mu skapuje i znów ma miesiąc przerwy(w skapywaniu),żeby pompka odpoczęła i respirator nadążył z impulsami.Wiesz jaki to ucisk na resztki mózgu.Zrozum biedaka.A poza ty to profesore nieruchliwy.To jest ktoś a nie taki zwyczajny jak my.Pozdrawiam
madzia77 się zamknęła a zaczyna pięknaja. To pewnie przypadek.
Pouczać to Ty możesz swoje dzieci, nie mnie czy kogoś innego!!!Ty to sama mądrość.... więc pytam czego, kogo, Ty tu szukasz(zaczepki)towarzystwo nie odpowiada to wypad eduś!!!!!!
herbie1976 >>> od pięknaja to Ty koleś odbij jak i od mojej osoby.
Zajmij się typowaniem lepiej,bo coś mało ostatnio w tym temacie się udzielasz,byłeś,jesteś i zostaniesz zapewne tylko bluzgającym "nickiem" i nic ponad to.
Zajmij się typowaniem lepiej,bo coś mało ostatnio w tym temacie się udzielasz,byłeś,jesteś i zostaniesz zapewne tylko bluzgającym "nickiem" i nic ponad to.
mag.. >>> po raz ostatni kulturalnie ostrzegam Cię , abyś już nie ponowiła - w odniesieniu do moich wpisów - tej swojej wczorajszej bezgranicznej bezczelności oddanej przeniesieniem wpisu z HYDE PARKU na czat tego forum.
Ponadto - Ty pozbawione elementarnej kultury dziecko - ostrzegam Cię przed ponownym odnoszeniem się do mnie poprzez zmianę formy pisowni mojego nicka , który brzmi "edi8".
Bo edusiów to poszukaj sobie na liście tych , którzy Cię pokrywali...
Nie zastosowanie do powyższego , czyli kontynuowanie przez Ciebie praktykowania tu dotychczasowego chamstwa , spowoduje że tak Ci panienko pojadę , że z wrażenia spadną Ci sztuczne rzęsy i pęknie gumka w stringach!
Ponadto - Ty pozbawione elementarnej kultury dziecko - ostrzegam Cię przed ponownym odnoszeniem się do mnie poprzez zmianę formy pisowni mojego nicka , który brzmi "edi8".
Bo edusiów to poszukaj sobie na liście tych , którzy Cię pokrywali...
Nie zastosowanie do powyższego , czyli kontynuowanie przez Ciebie praktykowania tu dotychczasowego chamstwa , spowoduje że tak Ci panienko pojadę , że z wrażenia spadną Ci sztuczne rzęsy i pęknie gumka w stringach!
giorgio widzę ,że jesteś, czy aby tam gdzie mówiłeś??łącze przerwane, to już wiesz:)))motyl wpadł do wody:(