Wpisy 1 163 115 – 1 163 214
11 października 2012 19:32 → 11 października 2012 20:19, 100 wpisów
Darku ja gram głównie w jokera oraz multi multi plus ale wszystko systematycznie i na jeden zakład i najwięcej multi multi miałem dwa razy 8/10 na chybił trafił wszystko mam w profilu
drapek
liczba 5 padla od wrzesnia o godzinie 22:15 11 razy . az 9 razy padła w dacie nieparzystej a była 2 razy gdzie w dacie była 1 czyli 1 września i 1 pazdziernika a dziś mamy 11 więc stawiam na liczbę 5
liczba 5 padla od wrzesnia o godzinie 22:15 11 razy . az 9 razy padła w dacie nieparzystej a była 2 razy gdzie w dacie była 1 czyli 1 września i 1 pazdziernika a dziś mamy 11 więc stawiam na liczbę 5
Malciu..a wiesz ze kilka dni temu Lotti..zapodal miuze i tak mi ona.."nadepla na ucho"..ze do dzis jej jeszcze slucham..haha
znam ja z kiedys..ale jakos dopiero wessalam sie w nia
http://www.youtube.com/watch?v=ijxk-fgcg7c
ten Lotti..
znam ja z kiedys..ale jakos dopiero wessalam sie w nia
http://www.youtube.com/watch?v=ijxk-fgcg7c
ten Lotti..
multii...miałeś pierwszy miejsce liga typująjca ..pasko dał nagroda drapek czy kasa za 50 zł..
darku
to rzeczywiście wyższa szkoła jazdy, może rzeczywiście trzeba przyjrzeć się i takiej analizie
to rzeczywiście wyższa szkoła jazdy, może rzeczywiście trzeba przyjrzeć się i takiej analizie
drapek dlatego też najlepiej to przedstawić graficznie i najlepiej w kolorze ale to tylko na komunikatorze gg się da
Darku..potrafisz ..podzielaj sie swoja wiedza ze wszystkimi..aa szczegolnie Tymi najbardziej potrzebujacymi
Darku wiem że w TS-a można wygrać bo znam taką osobę co trafiła w realu 10/10 w multi multi TS jest jedyną grą w którą gram w inne konkursy oraz loterie nie wierzę i w je nie gram bo ja mam jedną zasadę gram lub robię w innych dziedzinach życia to co uznaję za słuszne
drapek...wczoraj wieczór ładnie trafi 20 ...ja 17..
krzysio744 za moje pierwsze miejsce w lidze typujących komuś innemu przekazałem zdrapki ale nie będę pisał komu
Malciu..nio tylko ze teledysk mi sie nie podoba..
posluchaj tego lezac wygodnie z zamknietymi oczami i wlacz swoja wyobraznie tylko na miuz..normalnie cialo samo zaczyna "pracowac"taniecznie(przynajmniej u mnie)
posluchaj tego lezac wygodnie z zamknietymi oczami i wlacz swoja wyobraznie tylko na miuz..normalnie cialo samo zaczyna "pracowac"taniecznie(przynajmniej u mnie)
drapek - 60 może być dziś lub w przeciągu trzech najblizszych
ulexxa - tu nie bardzoo jest możliwość bo nie da się wkleić grafiki
multi multi plus 1984 - robię podobnie
ulexxa - tu nie bardzoo jest możliwość bo nie da się wkleić grafiki
multi multi plus 1984 - robię podobnie
krzysio
ty mnie nie zrozumiałeś, ja nie polecałem mirkowi liczby 20, tylko ogólnie ciąg 20tek
ty mnie nie zrozumiałeś, ja nie polecałem mirkowi liczby 20, tylko ogólnie ciąg 20tek
Darku ale jakby ktoś inaczej twierdził to na pewno nie będę się kłócił tak jak trolle
multii...aaaaa.. jak ty nie chcesz powiedzieć tu twoja powaga jaka nagroda zostałeś czy nie było ..ja albo wszyscy ..moze nie chcą typują w profiluu..no i coo dobra teraz znikam...
krzysio744 wybacz ale wierz jak jest na czacie na pewno tego nie napiszę a na maila też nie wiem bo ta osoba może sobie tego nie życzy mam nadzieję że to rozumiesz
ulexxa,mala557,agatkaa
DariuszW,drapek,multi multi,krzysio744,
ciekawe sprawdziłem i od początku losowań zbiór liczb 30-39 nigdy nie dał 7/10 i wyżej
DariuszW,drapek,multi multi,krzysio744,
ciekawe sprawdziłem i od początku losowań zbiór liczb 30-39 nigdy nie dał 7/10 i wyżej
drapek
rustu2009
teraz uciekam..bo chyba zgorszylam co niektorych ta miuza i moimi spostrzezeniami
ale to wina Lotti..
ale to wina Lotti..
multii..tak wiem ..jak jak chesz ...
krzysio744
Gonzi....to Ty sie puszczasz tak jak my wszyscy....czyli wsio gra na Mp.
http://wiadomosci.dziennik.pl/wydarzenia/artykuly/407153,wygrana-w-lotto-w-wysokosci-30-milionow-nie-zostala-odebrana.html
jackwar
Darku a ty na chybił trafił też nieraz grasz
Darku pytam tak dlatego bo nie wiem co sądzisz o szczęśliwych kolekturach?
DariuszW cieszę się że wróciłeś podobnie jak kol edi8 jesteś bardzo pomocną i potrzebną osobą na tej stronce a wichrzyciele zawsze będą coś marudzić takimi nie warto głowy sobie zawracać
rustu2009 dokładnie
multi multi 1984 a jeżeli chodzi o kolektury to może i takie są ale ...gdzie one są
Darku nie wiem jakie masz odczucia do szczęśliwych kolektur ale ja w ogóle nie umiem typować liczb i teraz gram na chybił trafił i coś tam zawsze trafię tak jak mówię dwa razy miałem nawet 8/10
multi myślę że popatrz na układy a jak cos w nick i wiesz gdzie napisać
Darku myślę także że grać na chybił trafił trzeba także umieć grać ponieważ trzeba wybrać właściwe miejsce i czas powiem tobie że ja mam takich parę szczęśliwych kolektur w których tam gram
dotam a to na chybił trafił
co do kolektur mam 2ulubione co do grania cóż statystyka plus ulubione konsekwencja łut szczęścia tak to widzę 6 w lotto nie trafiłem ale...nigdy nie mówię nigdy
Panowie....rozmawiajcie wlasnie duzo jakie macie ulatwienia w wygranych....wiele Osob wlasnie tego potrzebuje
dotam ok rozumiem gratulację choć spóźnione życzę dalszych sukcesów
Witam wszystkich wieczorem
jackwar i by ci się fajnie pracowało
dotam
DariuszW
jackwar i by ci się fajnie pracowało
dotam
DariuszW
Darku..i wlasnie chodzi przeciez o najprostsze wlasne spostrzezenia..prawda
jackwar tam też jest kolektura
medea76
ulexxa napiasłem powyżej o liczbie 5 poczytaj pomyśl skreśl i czekaj .Wiem mogę nie trafić ale co będzie jak 5 dziś będzie
medea , dzięki za życzenia fajnej pracy
a propo pracy to dziś byłem w posiadłości Waltera , co prawda pan prezio wypoczywa w Hiszpanii ale w poniedziałek wraca i ma się wszystko świecić
a propo pracy to dziś byłem w posiadłości Waltera , co prawda pan prezio wypoczywa w Hiszpanii ale w poniedziałek wraca i ma się wszystko świecić
Darku pewnie czy swoje liczby czy chybił trafił to nie ma żadnego znaczenia ważne że wyniki są i sposoby są skuteczne
Darku..tu nie chodzi o mnie..ja nie gram codziennie..to zalezy gdzie jestem tu czy w de...chodzi mi o Osoby ktore potrzebuja bardziej tych wygranych niz ja...