Wpisy 1 163 015 – 1 163 114
11 października 2012 19:04 → 11 października 2012 19:32, 100 wpisów
Ulexxa ignoruj je
ulexxa na takich typów próbujących na siłę zwrócić na siebie uwagę ignoruj
torsan
torsan
Witam wszystkich
ulexxaa...haaaj.. teraz tam...
mała557
ulexxa
tczewianka
ulexxa
tczewianka
Ulexxa to cieszę się,że apetyt wraca
.
Rachunek za telefon wysokości 12 bilionów euro
http://wiadomosci.onet.pl/swiat/rachunek-za-telefon-wysokosci-12-bilionow-euro,1,5274741,wiadomosc.html
.
Rachunek za telefon wysokości 12 bilionów euro
http://wiadomosci.onet.pl/swiat/rachunek-za-telefon-wysokosci-12-bilionow-euro,1,5274741,wiadomosc.html
.
Dariusz W
drapek
krzysio744
torsan
mirnam61
drapek
krzysio744
torsan
mirnam61
Jak fajnie,że tu tyle osób i w dodatku miłych.Trolle won z czata
edi8
agatkaa
islandorka30,5
kriss22221
ulala
agatkaa
islandorka30,5
kriss22221
ulala
multi
Ulala
Darku dobrze że wróciłeś nie przejmuj się co trolle tutaj piszą oni są jak wirusy trzeba je usuwać
Mistrzyni pewniaków
drapek na tygodniowym kuponie jak na razie 40 złotych a kupon kończy się w niedzielę jak na razie na moim systemie wychodzę na zero
Ulala masz nosa,parki też dobrze typujesz
No jasne,że do Ciebie
no Lila też jest dobra
Mulusiu..masz racje ale jest ciezko tak wszystko omijac jak gdyby nigdy nic sie nie stalo..uwielbiam zarty..ale zdrowe i fajne a nie..przysrywanie i wysmiewanie innych..
uleexaaa.. co ty ja nie xxx tam stałem i zapaliłem w piecuu
ula...no widzisz tak jest
Panie Bożepozwól, że dziś nie będę skromnaProszę o:
5/5 w mini
9/9
10/10
Mala557...
5/5 w mini
9/9
10/10
Mala557...
Dariusz jesteśmy prawdziwymi graczami choć gry lotto traktujemy jako hobby i dążymy do wygrywania a mniejsze wygrane motywują do gry czyli do wygrywania tych większych wygranych jedni zagrają raz i chcą mieć 10/10 a gry lotto wymagają pokory i cierpliwości jak by się powiedziało nie od razu Kraków zbudowano Darku pewnie mnie rozumiesz i wiesz o czym piszę
Witam Wszystkich!
Dzisiaj w Teleexpresie p.Orłoś zapodał,że stolicą Turcji jest STAMBUŁ
Dzisiaj w Teleexpresie p.Orłoś zapodał,że stolicą Turcji jest STAMBUŁ
yleexxaa.. ty ty bloku mieszkasz tam dee ...prawie bez tuuchuu
multuś ja wiem o czym piszesz
z pewniaków ktore typujemy nie wolno ich pomijać
z pewniaków ktore typujemy nie wolno ich pomijać
ulexxa Kochana olej ich - jednym słowem takim zachowaniem jakie mają trole, próbują się na siłę dowartościować, tylko pytanie po co?
ruchuu.. znowu piszę błedne
multi multi 1984 oczywiscie że rozumiem.Dla mnie to hobby .A ze zapodam coś ciekawego to tylko dlatego aby inni mniej zorietowani też coś uckali.Po to jest moja tabelka do lotto i mini lotto a multi to już rewelacja. A że zawsze ktoś napisze nie tak odpusczam.Zostałem poproszony o powrót to jestem i robię to co lubie i lubie to co robię
ulala
ulexxa
ja polecam zdrapman, xingo, krzyż.xl, ewentualnie s7, a wiesz ze w mzdr. padło 55tyś w bitwie morskiej?
ja polecam zdrapman, xingo, krzyż.xl, ewentualnie s7, a wiesz ze w mzdr. padło 55tyś w bitwie morskiej?
mała...
multi multi 1984 udało mi się trafic tu na stronie 5/12 i 6/12 teraz czas jak szczęście pozwoli chciałbym ustrzelić coś więcej a może nawet powtórzyć poprzednie wyniki
multii...
Malcia..ha ha..no uffff..zgubilam juuz tych zlych myslicieli o Nas....nerwy odchodza powoli..
Darku ja także traktuję gry lotto jako hobby i dzięki że wróciłeś bo wiem że jesteś ekspertem od liczb i bardzo kulturalnym człowiekiem
mała..rozumiem wiem kto jaa krzyshpo...
no dobra teraz oblicze MM przy kompie ...
multi multi 1984 dzięki za uznanie. Po prostu patrzę w liczby programik który sam stworzyłem i przy pomocy innym programow gram ale hobbystycznie a nie hazardowo jak oceniają mnie niektóre osoby