Wpisy 1 162 115 – 1 162 214
11 października 2012 00:32 → 11 października 2012 09:37, 100 wpisów
lekka kompromitacja
http://www.youtube.com/watch?v=_CruQY55HOk&feature=relmfu
http://www.youtube.com/watch?v=_CruQY55HOk&feature=relmfu
Jocia-nocny marku-czemu nieśpisz?Gratuluję Ci znajomości historii i heraldyki
szukałam kiedys .. w herbarzu, i na stronkach genealogii i sos tam sie przeplatało z Twoim nazwiskiem
Polecam Ci stronę:myszkowscy@vp.pl-Zwłaszcza Linię:MakowiskaPoszukam tego nazwiska
Mój pradziadek-Władysław był jego właścicelem(powst.Styczniowy)po Powstaniu sonfiskowany.
witam witam milego dnia hmmmm
hmm
hm
hmm
hm
oh bejbe i niewiem jakie tu liczby dzis puscic
Wstawac
zimno karzdy pewnie dupy z wyra nie ruszy
witaj drapek strzaleczka
15,18,27,37,45
55,56,58,78,79
55,56,58,78,79
11,34,36,37,38,41,54,57,60,65,70,71,76,79 - z tego coś będę wybierał
ano pasuje cos wybrac
.
http://www.sport.pl/kolarstwo/1,64993,12647418,Kolarstwo__USADA__Team_Lance_a_Armstronga_stosowal.html
.
http://www.sport.pl/kolarstwo/1,64993,12647418,Kolarstwo__USADA__Team_Lance_a_Armstronga_stosowal.html
.
nieuczciwy chlop jest
10 listopada
kliczko - wach
ciekawa walka bedzie
kliczko - wach
ciekawa walka bedzie
------
Dzień dobry.. .
Dzień dobry.. .
witaj wn
Franek.. .
------------------
------------------
http://turystyka.wp.pl/gid,11238004,title,najlepsze-produkty-turystyczne-2012-,zdjecie,rsqqqkms,galeria_zdjecie.html
paktofonika '' w moich kregach ''
witaj emeryt
Emeryt.. .
...............
...............
witajcie
Wędrusiu masz cos ze snu?
mi się cos sniło i zapomniałam totalnie...
Wędrusiu masz cos ze snu?
mi się cos sniło i zapomniałam totalnie...
+7 . Pada deszcz.
------------
------------
witaj islandorka
Islandorka.. .
.........................
.........................
EuroCheapo
tu mozna znaleźć około 1200 tanich noclegów w Europie
Tanio i dobrze
Większą część kosztów wyjazdu na urlop czy nawet przedłużony weekend pochłania przede wszystkim nocleg. Jak zminimalizować wydatki na zakwaterowanie, gdzie szukać najtańszych miejsc w najpiękniejszych miastach Europy? Strona EuroCheapo zajmująca się wyszukiwaniem tanich noclegów i specjalnych okazji dla podróżnych ma swojej bazie ponad 1200 kwater, które zostały obfotografowane i szczegółowo opisane. Są to miejsca szczycące się domową atmosferą, zakątki z klimatem dla wytrawnych podróżników, a także niewielkie hoteliki w sercach europejskich stolic. Wszystkie łączy jedno - tam w dobrych warunkach spędzimy noc i nie stracimy fortuny.
tu mozna znaleźć około 1200 tanich noclegów w Europie
Tanio i dobrze
Większą część kosztów wyjazdu na urlop czy nawet przedłużony weekend pochłania przede wszystkim nocleg. Jak zminimalizować wydatki na zakwaterowanie, gdzie szukać najtańszych miejsc w najpiękniejszych miastach Europy? Strona EuroCheapo zajmująca się wyszukiwaniem tanich noclegów i specjalnych okazji dla podróżnych ma swojej bazie ponad 1200 kwater, które zostały obfotografowane i szczegółowo opisane. Są to miejsca szczycące się domową atmosferą, zakątki z klimatem dla wytrawnych podróżników, a także niewielkie hoteliki w sercach europejskich stolic. Wszystkie łączy jedno - tam w dobrych warunkach spędzimy noc i nie stracimy fortuny.
wn moze 7 z plusem hmm ?
franio witaj...
hehe
emeryt wakacje i urlopy sie skonczyły cóż to za promocja???
Islandorka.. .
Dzisiaj nie mam nic ze snu.. .
-------------------------
Dzisiaj nie mam nic ze snu.. .
-------------------------
WN
Wedrusiu miałes mnie przeszkolic z jasnowidzenia...
Islandorka.. .
Nie każdy może być...jasnowidzem.. .
----------------------------------
Nie każdy może być...jasnowidzem.. .
----------------------------------
WN moze choc jakies wskazówki na próbe???
Islandorka.. .
Ale jak przeznaczysz z 10 lat na ćwiczenia, to......
..........................
Ale jak przeznaczysz z 10 lat na ćwiczenia, to......
..........................
oj tam oj tam moze okaze sie ze mam talent w horoskopach pisza ze wodniki maja takie talenty...no mów...
islandorka30,5
to nie promocja
to stałe, tanie ceny
na tej wyszukiwarce można je znaleźć
to nie promocja
to stałe, tanie ceny
na tej wyszukiwarce można je znaleźć
Islandorka.. .
Masz czas, spokój i ciszę przez 1 do 2 godzin ???
------------------------
Masz czas, spokój i ciszę przez 1 do 2 godzin ???
------------------------
Wędrusiu nie wstydz się mozesz napisac na gg...
WN od rana do 13=14 zawsze w tygodniu...
Islandorka.. .
To dobrze.. .
--------------------
To dobrze.. .
--------------------
islandorka30,5
widzisz dla jednych skończyły się, ale inni juz planują
kolega wrócil z Gruzji po 3 tygodniach a już wpłacił 2200 na wietnam na przyszły rok i pojedzie na 3 tygodnie
widzisz dla jednych skończyły się, ale inni juz planują
kolega wrócil z Gruzji po 3 tygodniach a już wpłacił 2200 na wietnam na przyszły rok i pojedzie na 3 tygodnie
emeryt ja nie wiem co to wczasy...
emeryt ja nie wiem co bedzie jutro a co dopiero za rok...
wiekszosc nie ma co do gara włozyc a tu wczasy...
po każdym wyjeździe, wypoczynku, nawet minimalnym ma się większą ochotę do pracy
przecież nie żyje się tylko żeby pracować
dlaczego tyle pesymizmu o dniu jutrzejszym ?
w jakiej branży się obracasz ?
przecież nie żyje się tylko żeby pracować
dlaczego tyle pesymizmu o dniu jutrzejszym ?
w jakiej branży się obracasz ?
kura domowa bez perspektyw na cokolwiek z najwiekszym bezrobociem w wojewodztwie...i na skale Polski tez w przodzie...
Wedrusiu czy szykujesz cos dla mnie??? czekam...
Coś wymyślę, a teraz zerknij na pocztę.. .
-----------------------------
-----------------------------
islandorka30,5
wystarczy nie grać
30 dni x 2 losowania = 60 losowań X 2.50 zet = 150 zł miesięcznie zaoszczędzisz
wystarczy nie grać
30 dni x 2 losowania = 60 losowań X 2.50 zet = 150 zł miesięcznie zaoszczędzisz
emeryt jakis ty genialny,tobie sie wydaje ze ja gram 30 dni w roku? ok pojade na wczasy za 150 zł...
emeryt lepiej juz nic nie mów bo jak nie jestea na moim miejscu to nawet nie wiesz co mówisz...i na jakim swiecie żyjesz...ja juz skonczyłam rozmowe na ten temat...zycze powodzenia na wczasach...
pisałem o 30 dniach, które ma miesiąc
nie liczę tych po 31 dni
tak średnio
nie liczę tych po 31 dni
tak średnio
emeryt>> jak taki daj w radzeniu jesteś to daj Jej swój "niezawodny" system Twojej progresji.
Przecież Ty tylko wygrywasz .Bądż człowiek i podziel się takimi możliwościami. Tobie nie ubędzie.
Przecież Ty tylko wygrywasz .Bądż człowiek i podziel się takimi możliwościami. Tobie nie ubędzie.
jak Ty w okolicach Stegny, to masz stale wczasy
ja, aby jechać do Stegny to muszę 270 km jechać w jedną stronę, paliwo nie jest za darmo
a noclegi tez nie są za darmo
ja, aby jechać do Stegny to muszę 270 km jechać w jedną stronę, paliwo nie jest za darmo
a noclegi tez nie są za darmo
normalnie zawleczka sama z granata wypada jak się takie teksty czyta.
islandorka.>> a ja Tobie proponuję w wolnej chwili wyszukać na forum temat grubasa i poczytać a później popatrzeć w mapy.
Lepsze niż wróżenie ze snów.
Lepsze niż wróżenie ze snów.
Dzień dobry wszystkim.Cześć islandorka.Doskonale Cie rozumiem bo jestem w takiej samej sytuacji.Bezrobocie u nas okropne a ludziom w moim wieku to już trudno znależć pracę.Emeryt żyje w całkiem innym świecie-młody i pewnie bez dzieci.Ja też mieszkam godzinkę drogi od morza a nie byłam nad nim już kilka lat.
Monet
po 1.jeśli dobrze czytałeś koleżanki wpis, to nie ma nadmiaru kasy
po 2. jeśli czytałeś dobrze moje wpisy, to pisałem już tu nie jeden raz a kilka razy, żeby grać moim systemem, trzeba mieć kasę, ja ją mam; chyba orientujesz się co do progresji, ale pisałem, że nie gram klasyczną progresją 2,4,8,16 itd
lecz mnie wystarcza jak suma stawek jest mniejsza o 10 zł
mnie to wystarcza - oczywiście - są ludzie, którzy chcą się jak najszybciej "nachapać" kasy, a to w takich grach się nie da
kolega z kalisza gra po jednym spotkaniu za 10 000 z kursem 1.10, ale chciałbyś jego miny widzieć, jak obserwuje wyniki,
a ja nie chcę zawału od tego dostać
po 3. cały czas, co pojawia się twój wpis, to tylko są to sprawy krytyki, nic więcej nie wnosisz nowego; [pisałem do islandorki a ty juz nie wytrzymałeś, moze rzeczywiście jak ci tak źle na świecie to tylko to co piszesz w 1 162 204. dla ciebie
po 4. jedna rada dla Ciebie - spróbuj, wyszukuj w ludziach, nie tylko tu, ale i w życiu - cech pozytywnych, będzie ci się na pewno żyć lepiej. Ja na pewno wszędzie więcej załatwię z uśmiechem niż jakbym wchodził jak najeżony kogut /bez obrazy/z takim nastawieniem jak ty tutaj.
po 5. Mam takiego kolegę jak ty, że każdą wypowiedź nie tylko moją ale i w w gronie ludzi kontroluje, tak jak ty śledczy tutaj i powiem szczerze bardzo mu żle jest na świecie a na pewno wśród tych ludzi nie ma żadnego poważania
po 1.jeśli dobrze czytałeś koleżanki wpis, to nie ma nadmiaru kasy
po 2. jeśli czytałeś dobrze moje wpisy, to pisałem już tu nie jeden raz a kilka razy, żeby grać moim systemem, trzeba mieć kasę, ja ją mam; chyba orientujesz się co do progresji, ale pisałem, że nie gram klasyczną progresją 2,4,8,16 itd
lecz mnie wystarcza jak suma stawek jest mniejsza o 10 zł
mnie to wystarcza - oczywiście - są ludzie, którzy chcą się jak najszybciej "nachapać" kasy, a to w takich grach się nie da
kolega z kalisza gra po jednym spotkaniu za 10 000 z kursem 1.10, ale chciałbyś jego miny widzieć, jak obserwuje wyniki,
a ja nie chcę zawału od tego dostać
po 3. cały czas, co pojawia się twój wpis, to tylko są to sprawy krytyki, nic więcej nie wnosisz nowego; [pisałem do islandorki a ty juz nie wytrzymałeś, moze rzeczywiście jak ci tak źle na świecie to tylko to co piszesz w 1 162 204. dla ciebie
po 4. jedna rada dla Ciebie - spróbuj, wyszukuj w ludziach, nie tylko tu, ale i w życiu - cech pozytywnych, będzie ci się na pewno żyć lepiej. Ja na pewno wszędzie więcej załatwię z uśmiechem niż jakbym wchodził jak najeżony kogut /bez obrazy/z takim nastawieniem jak ty tutaj.
po 5. Mam takiego kolegę jak ty, że każdą wypowiedź nie tylko moją ale i w w gronie ludzi kontroluje, tak jak ty śledczy tutaj i powiem szczerze bardzo mu żle jest na świecie a na pewno wśród tych ludzi nie ma żadnego poważania
Emeryt- dla mnie jesteś picer.
A ja się cieszę że nie mam takich kolegów jak Ty.
A poważanie?
Ty na poważanie pisaniem bajek i ciągłym chwaleniem się pracujesz?
Jak myślisz ilu jest jeszcze takich którzy dają się na to nabierać?
Ot taki nieszkodliwy gawędziarz.
A ja się cieszę że nie mam takich kolegów jak Ty.
A poważanie?
Ty na poważanie pisaniem bajek i ciągłym chwaleniem się pracujesz?
Jak myślisz ilu jest jeszcze takich którzy dają się na to nabierać?
Ot taki nieszkodliwy gawędziarz.
islandorka30,5
ja cię doskonale rozumiem, są tacy ludzie jak Ty, wierzę w to, że jest ich dużo
całe życie to jest coś za coś
jeżeli cos kupuję za 30 zł, to nie mogę kupić 2 rzeczy po 20 zł
mieszkałem swego czasu na kwaterze w Dziwnówku, u pani mającej dom na przeciwko słynnego Kalibabki, o którym film
ma ona 200 m do morza i jak mówiła nie była nad morzem 2 lata
ale ja tu nie pisałem;
islandorka
monet
podaję wam tanie noclegi, z których możecie skorzystać
jeden jedzie do Krakowa i się cieszy jak dostanie nocleg po 240 zł a ja mam po 40 zł
pisałem wyszukiwarkę dla tych, co może ludzi zainteresować i nie ważne dla mnie, czty ktoś skorzysta z tego czy nie
ja nie chowam tego przed innymi, dlaczego nie mam się tym podzielić, jak się komus przyda to dobrze, cieszyłbym się
mój znajomy był w 159 krajach i czy ja mu z tago robię wyrzuty albo wyciągam zawleczkę ?
zazdroszczę mu tego, ale pozytywnie, że ma na to kasę i może zobaczyć tyle, ale na pewno nie zazdroszczę z jakąś złośliwością czy zaciętością
ja cię doskonale rozumiem, są tacy ludzie jak Ty, wierzę w to, że jest ich dużo
całe życie to jest coś za coś
jeżeli cos kupuję za 30 zł, to nie mogę kupić 2 rzeczy po 20 zł
mieszkałem swego czasu na kwaterze w Dziwnówku, u pani mającej dom na przeciwko słynnego Kalibabki, o którym film
ma ona 200 m do morza i jak mówiła nie była nad morzem 2 lata
ale ja tu nie pisałem;
islandorka
monet
podaję wam tanie noclegi, z których możecie skorzystać
jeden jedzie do Krakowa i się cieszy jak dostanie nocleg po 240 zł a ja mam po 40 zł
pisałem wyszukiwarkę dla tych, co może ludzi zainteresować i nie ważne dla mnie, czty ktoś skorzysta z tego czy nie
ja nie chowam tego przed innymi, dlaczego nie mam się tym podzielić, jak się komus przyda to dobrze, cieszyłbym się
mój znajomy był w 159 krajach i czy ja mu z tago robię wyrzuty albo wyciągam zawleczkę ?
zazdroszczę mu tego, ale pozytywnie, że ma na to kasę i może zobaczyć tyle, ale na pewno nie zazdroszczę z jakąś złośliwością czy zaciętością
Monet
no widzisz znowu słowa ubliżania z twojej strony
pokaż mi choć jedno słowo mojej krytyki w stosunku do ciebie ?
radziłem tobie i radzę jeszcze raz - szukaj u ludzi cech pozytywnych i mów im to, a nie ubliżaj czy wyśmiewaj się, jak nie masz zielonego a w twoim przypadku nawet mglistego pojęcia o moim systemie, którego nie zrozumiałeś mimi kilkakrotnego tu tłumaczenia
ja wiem, że tyle razy zaczynałeś, starałeś się wręcz mi ubliżać, ale skoro stwierdziłem że nic innego nie potrafisz jak tylko krytykować tu i ubliżać, nic nie wniesziesz swoimi wypowiedziami to jakiś czas wogóle nie podejmowałem dyskusji z tobą
i już nie będę, no comment
pokaż mi choć jedno słowo mojej krytyki w stosunku do ciebie ?
radziłem tobie i radzę jeszcze raz - szukaj u ludzi cech pozytywnych i mów im to, a nie ubliżaj czy wyśmiewaj się, jak nie masz zielonego a w twoim przypadku nawet mglistego pojęcia o moim systemie, którego nie zrozumiałeś mimi kilkakrotnego tu tłumaczenia
ja wiem, że tyle razy zaczynałeś, starałeś się wręcz mi ubliżać, ale skoro stwierdziłem że nic innego nie potrafisz jak tylko krytykować tu i ubliżać, nic nie wniesziesz swoimi wypowiedziami to jakiś czas wogóle nie podejmowałem dyskusji z tobą
i już nie będę, no comment