Wpisy 1 161 990 – 1 162 089
10 października 2012 23:52 → 11 października 2012 00:21, 100 wpisów
max..nie ma jk to na wsi rankiem pachnie gównem ,siankiem i rumiankiem
Jakby się wszytko dobrze ułożyło to bym wpadł do pintola bo chcę go poznać ..ale on się boi ...bo mam czerwone oczy
lottomat..i niepotrzebniezzakon to wporzo gość.Chyba początki wam coś nie wyszły
hehe
Lila ....ale jak przytulasnie na sianku ...a rano pintoll poda nam kawe i pójdziemy sobie nad staw ,,,bo krzysio ma staw
lottomat....bo tu klonów kiedys było od zajebania i pewnie dltego ale znam go z reala i spoko z niego facet
przypalil hasz i czerwone oczy masz hehe
to do kogo lottomat on tez fikal ? Nie kaman ja o co chodzi ? ...
Lila ..pintol sie zaszył sam ....wprowadziłem go do swiata żetonów i teraz juz mnie nie woła
Lila-dobrze,że nie od Mxima-bo by się nam chłopcy tu pozabijali
towarzycho mile
Franus jak chetny informacji to obserwuj czasem w nocy albo jak sie wypowiada
kaliber 44 piosenka ''zakon marii ''
juz mi tu pare osob wrzucalo teksty ze ludziom powinienem placic po 5k bo inaczej jestem polaczkiem zgredem wyzyskiwaczem jak reszta w tym kraju ...
max..mam do niej numer ale nie dzwonię bo nie chcę się narzucać.Skoro sama nie dzwoni to mi chyba nie wypada
Lila ...zniknęła na amen latem myslałeem że wyjechała i dlatego jej nie ma ...a teraz to już porażka
max..też myślałam że,gdzieś wyjechała bo miała wyjechać a teraz to też nie wiem
no dobra jak mnie tu nikt nie lubi niebede pisal
Lila ...no jak Ty była 2 miesiące wczesniej niż ja ....ale na poczatku każdy z nas miał swoja ekipe
max..ja na początku nawet cię nie zauważałam,nie wiem ale tak było.Dopiero potem jakoś nas skumało
max..kuźwa parez jak to się człowiek przejechałniech mnie luj strzeli tfuuuu
Lila ...no bo wtedy mozna było grać w Totomix ...i tam sie kase trzepało ... na kulkach ...
13maxa...teraz nie dam coś xxx ...nie mam czssu nagra na dvd ..moze cyc ma coś www ..teraz nie odzywiaj mnie...
Lila ..we dwie dawałyście czadu wtedy ..a ja juz nią się łapałem na słówka ......
i znikam...
Też dobra flinta-ale podobno najlepszy był VIS(ciekawe dlaczego nie wznowiono jego producji)
max..nie wywołuj wilka z lasu bo znowu będziemy w krzaczory s***alać
max...wtedy mimo ostrzeżeń innych ja siędziwiłam że tak wszyscy się jej czepiają,no przeciez nie można być aż tak potrzepanym.A jednak
Lila ..ale wtedy to były wojny nie to co teraz ...i ten kogucik z edim ***a nie mogłem juz
max..ryby łowić na wargi sromowe to już jest szczyt śmierdzielstwa
Lila ...a mi się jakos upiekło raz tylko dosta lem przez tyle lat że napisałem że w wiaderku ja utopie
ja miałam bana chyba 8 razy bo już nie wytrzymywałam nerowo i waliłam z ostrych
Lila ...pa ..zobaczymy jak wejdą jutro na 14 i robimy ten systemik ...
lila...no dobra paa isc spać ..jak bedziesz śnić lody czy rur czy chodzisz o kasach