Wpisy 1 160 441 – 1 160 540
10 października 2012 12:03 → 10 października 2012 12:50, 100 wpisów
na majowym teraz zrobili outlet parka ***a jedziesz i z 3 km widzisz ze bedzie tam reserved nike reebok adidas levis big star na c*** komu takie smieci
Miasto do kupowania a ludzi pracy nie maja ...a jak chcesz cos dobrego kupic to masz dzien zmarnowany
Mnie się to wcale nie podoba,ale mam w tym temacie mało do gadania.
albo brama portowa ...
dwa wielkie molochy i co ? i stoja puste
dwa wielkie molochy i co ? i stoja puste
ktos mi keidys sypnal info ze chcial wynajac to za 60 metrow chcieli cos kolo 10 k
A pomyślałeś gdzie ewentualni interesanci i pracownicy auta będą zostawiać?
centrum zjebią na amen.
centrum zjebią na amen.
tak parkingi sa super ... na pare miejsc reszta dookola ma parkowac
islandorka
Sorry za ciszę w eterze, ale musiałam pewną sprawę wykłócić przez telefon z pewnym zleceniobiorcą
Dzisiaj według gwiazd szczęście powinny mieć Byki i Koziorożce. Liczby z horoskopfree dla nich podpierniczyłam dla siebie zobaczymy co będzie. Zrobiłam też miks z pozycji szczęśliwych liczb w moim horoskopie czyli 17,56,8,52,24,34,35,19,22,15 no ale po info od Lili co jej wyszło na nie nie jestem pewna tego wyboru
Sorry za ciszę w eterze, ale musiałam pewną sprawę wykłócić przez telefon z pewnym zleceniobiorcą
Dzisiaj według gwiazd szczęście powinny mieć Byki i Koziorożce. Liczby z horoskopfree dla nich podpierniczyłam dla siebie zobaczymy co będzie. Zrobiłam też miks z pozycji szczęśliwych liczb w moim horoskopie czyli 17,56,8,52,24,34,35,19,22,15 no ale po info od Lili co jej wyszło na nie nie jestem pewna tego wyboru
Nie wiem czy jest inne duże miast gdzie w ścisłym centrum tyle molochow wielkopowierzchniowych na tak małym obszarze postawili
majowe to jako jedno male osiedle funkcjonuje samo jak duze miasto
medea
dzieki ale nigdy nie bedziemy pewne do losowania...
dzieki ale nigdy nie bedziemy pewne do losowania...
medea
ok, ale po 14 wolne i %%%
Monet jakoś zazdrosny kwiatuszek ?
ok, ale po 14 wolne i %%%
Monet jakoś zazdrosny kwiatuszek ?
spadam robic obiad bo musze pozniej smignac se...
medea na 14 nie dam rady sie puscic..a ty zernik horoskop mojej pociechy... zajrze pod wieczór...
medea na 14 nie dam rady sie puscic..a ty zernik horoskop mojej pociechy... zajrze pod wieczór...
Monet - oglądałeś ?
- skąd ja się tu wziąłem, czy jak się tu znalazłem ?
Robal>>> obejrzę niebawem w spokoju.Teraz w firmie jestem wiec nie bardzo wypada,bo się szwędają.
Nie lubię Pomorzan.
Nie jadę
Nie lubię Pomorzan.
Nie jadę
hejka
medea....
lila
medea....to kiedy dobry dzień raczka?
normalnie to tam sie jest za 15 minut ale nie w dzisiejszych czasach
lottomat
lottomat....i za płaciłes za tą benzynke?????
lottomat
nachalnie wciskaja drogie
nawet gdyby mi kazali tylko doplacic reszte w roznicy to tez bym odmowil
bo jak z poczatku wychowam to pozniej mam idealny material na zone
kriss
Teraz księżyc zwiedza niekorzystne dla nas z pierwszej połowy zodiaku obszary , ale zaraz sprawdzę w kalendarzu
Teraz księżyc zwiedza niekorzystne dla nas z pierwszej połowy zodiaku obszary , ale zaraz sprawdzę w kalendarzu
medea....bo zamierzam sie puscić na jutro na godzine 22.
z rodzinki kogoś wysle do budy
lottomat....za praszam do siebie. słoneczko niebiesiutkie niebo
kriss
Najbliższe dni sprzyjające Rakowi to 16 oraz 18 października
Najbliższe dni sprzyjające Rakowi to 16 oraz 18 października
medea...dzieki ,bede miał na uwadze. a jakies konkretne liczby w horrosko są ????
czesc pozdrawiam was ze szpitala pare minut temu wybudzili mnie zakonczyl sie moj zabieg... Ja wszystko widze x2...
dobrze, że kris zapytał i zerknęłam do profilu rąbnęłam się przy przepisywaniu rozkładu jazdy i dzisiejszym typowaniu. Dzisiaj jeszcze dzień Barana i Strzelca a Byka i Koziorożca dopiero jutro