Wpisy 1 160 341 – 1 160 440
10 października 2012 11:29 → 10 października 2012 12:02, 100 wpisów
anegdotka z życia wzięta - nie żart/
swego czasu byłem w Dolomitach, w Misurinie na campingu, na wysokości 1760 m, przy pięknym jeziorze, w którym odbija się przepiękne pasmo Sorapis
http://www.flickr.com/photos/14302165@N08/2985310592/
temperatura w nocy na tej wysokości 2-7 stopni
rano zbieramy się z Marianem, wykładowcą w Uniwersytecie Medycznym a bedącym tam ze studentami tej uczelni w Poznaniu
planując wyjście daję mum kubek metalowy /w którym nic nie widać/ a w nim czerwone wino, oczywiście zimne, temperatura jak wyżej
a on - nie ma jak to rano rosołku się napić
hi,hi,hi
swego czasu byłem w Dolomitach, w Misurinie na campingu, na wysokości 1760 m, przy pięknym jeziorze, w którym odbija się przepiękne pasmo Sorapis
http://www.flickr.com/photos/14302165@N08/2985310592/
temperatura w nocy na tej wysokości 2-7 stopni
rano zbieramy się z Marianem, wykładowcą w Uniwersytecie Medycznym a bedącym tam ze studentami tej uczelni w Poznaniu
planując wyjście daję mum kubek metalowy /w którym nic nie widać/ a w nim czerwone wino, oczywiście zimne, temperatura jak wyżej
a on - nie ma jak to rano rosołku się napić
hi,hi,hi
wróżko jesteś???
hej Lilcia
kondi1 zawsze można sprawdzić czy na owym salami nie wyjdzie nasza kalafiorówka
islandorka
Jestem
islandorka
Jestem
medea, wczoraj juz nei bylo prowizorki i zgodnie z przepisem jest jeszcze lepsza
medea
coz tam w gwiazdach na dzis??? kto ma szczescie???
coz tam w gwiazdach na dzis??? kto ma szczescie???
bo skoro u mnie masakra...to nie wiem...
kondi mądralinski to podaj te dobre liczby...
kondi1
tak , piękne zdjęcie, ponieważ to pasmo od jeziora oddalone jest o jakieś 30-40 km, zależy jak liczyć
bo pomiędzy jeziorem a tym pasmem jest jeszcze dolina z przepięknym miasteczkiem, kurortem zimowym Cortina d'Ampezzo i trasy zjazdowe alpejskie, po których szusują alpejczycy pucharu Świata
tak , piękne zdjęcie, ponieważ to pasmo od jeziora oddalone jest o jakieś 30-40 km, zależy jak liczyć
bo pomiędzy jeziorem a tym pasmem jest jeszcze dolina z przepięknym miasteczkiem, kurortem zimowym Cortina d'Ampezzo i trasy zjazdowe alpejskie, po których szusują alpejczycy pucharu Świata
islandorka, lubię dzielic się szczęściem, bo człowiek do tego został stworzony, więc zerknij na moje konta: kondi, kondi1,kondki44 i wybierz sobie całą 10-kę
kondi a ile dajesz % ze padna???
1,38,55, któras z tych powinna wpaść
a z tych o 14:
32,3,50,5,37,13
a z tych o 14:
32,3,50,5,37,13
kondziu coś taki chojny, a co dla ciebie zostanie???
kondziu
własnie wcinam na deserek moje ciasto...mmm jakie dobre...
własnie wcinam na deserek moje ciasto...mmm jakie dobre...
kondziu podejdz no bliżej to cie ucałuje...
lila, co ty z tym zboczuchem?
Normalny chłop jestem
islandorka już bieeegneęę!!!
Normalny chłop jestem
islandorka już bieeegneęę!!!
kondziu jakas brzydka ta 40...
kondziu tylko kapci nie pogób...
lilka, jak o 14 wejdzei 12 to na tę 40- wieczorem będę liczył: chyba ze pojawi się juz o 14
leze ***a o 5 rano nagle telefon patrze kolo i mysle co on chce podnosze fona a on mowi mi
mysle ze mozecie debatowac co wejdzie a co nie i tak na to wpływu nie macie nie ma silnych...
emeryt moze i tak...
teraz jak buduja tu trase jedna to odcinek 2 km sie jedzie prawie 1.5 h
lottomat, dwa ronda i światła bezkolizyjen----nie przesadzajmy...
kondziu
kondziu...a to dlaczego? Dlatego że,lottomat musi jechać do centrum?
telefon do mamy z przedszkola był i nie wiem co sie dzieje, bo nie odebrała i jedze!!
Kużwa, po co jej komórka, skoro jej nie odbiera!!!!!!
Kużwa, po co jej komórka, skoro jej nie odbiera!!!!!!
nam sie tez zdarzyło zatankowac za darmo mimo ze czekalismy po zatankowaniu to nikt nie wyszedł wiec pojechalismy...
wjechalem na stacje paliw shella mowie zwykla 98 50 litrow a ten do mnie a moze ta power cos tam c*** wie co mowie nie ... zwykla prosze ide placic a ten ***a nalal najdrozsze paliwo i kaze mi placic
kondziu taka pogoda trzeba dobrze wyleczyc zanim pójdzie do przedszkola tym bardziej ze inne dzieci tez zarazaja...
Lottomat>> ty na pewno o Szczecinie piszesz?
Tak jak się jeszcze u nas jeździ to mogą nam tylko pozazdrościć.
Tak jak się jeszcze u nas jeździ to mogą nam tylko pozazdrościć.