Wpisy 115 983 – 116 082
2 czerwca 2010 22:53 → 3 czerwca 2010 14:34, 100 wpisów
I tak massz nerwy stary!!!!
Ja tam nie dałbym się przeprosić madzi??? mimo to
zresztą danteV ty tu stary cyklista a ja ?
Madzia to nie wie co czyni i tyle podlotek na stonie multipasko... ale stary gwarantuje ci że gdyby od***ziała w pudle za swoje czyny to zmieniła by zdanie
Ja tam nie dałbym się przeprosić madzi??? mimo to
zresztą danteV ty tu stary cyklista a ja ?
Madzia to nie wie co czyni i tyle podlotek na stonie multipasko... ale stary gwarantuje ci że gdyby od***ziała w pudle za swoje czyny to zmieniła by zdanie
sam9 mam nadzieję że lepiej z typowaniami według mego doboru mi pojdzie
Witam wszystkich. Powiedzcie mi dlaczego nie ma wejścia na mapy zaawansowane ?
.
.
danteV------przeprosiłam........ he he dobre
ale na dalsze obrażanie nie pozwolę...
a ona Ciebie nie obraziła?
a nie podała nr?
ale na dalsze obrażanie nie pozwolę...
a ona Ciebie nie obraziła?
a nie podała nr?
Hosia- ja ostrzegałem przed groźną burzą. :(
szczery: wejściem jest link 01-80 w mapie Multi Multi, w pozostałych mapach (np. Lotto) jest również link do map zaawansowanych. Pozdrawiam
Tak jak czytam wpisy na chacie to danteV nie jest bez winy ale madzia77 ho ho......
dramat!!!
dramat!!!
KOCIO.Z całego serca Ci życzę,aby dobór liczb był na 100%
trafny.Ja dzięki Ricardosa radzie,trafiam i to nie zle:P
trafny.Ja dzięki Ricardosa radzie,trafiam i to nie zle:P
Wypuszczam drugi zakład:10/10 na czerwiec w MM:1,22,38,41,49,54,59,61,78,79:P
Tego jeszcze nie było! Nad Polską powstała chmura burzowa- 300 km x150 km! Mogą powstać w tej chmurze trąby powietrzne. :(
Wędrowca Netowy.Spodziewałeś się,że będzie szóstka w Lotto
bo ja nie.Masz może jakieś ciekawe liczby,które będą godne uwagi:P
bo ja nie.Masz może jakieś ciekawe liczby,które będą godne uwagi:P
Wędrowca Netowy.Podeślij mi SMS-em kilkanaście liczb
ja Ci odeślę 12 liczb,które mogą być godne uwagi:P
ja Ci odeślę 12 liczb,które mogą być godne uwagi:P
A jeszcze spotkałem osobę,znajomego który mi powiedział,że już nie gra w multi ani w lotto.
Wędrowca netowy - czy te burze ....tataj mają coś wspólnego
może z tymi .....pogodowymi?
I tu... i tam... jakieś takie....anomalia....
może z tymi .....pogodowymi?
I tu... i tam... jakieś takie....anomalia....
Sam9- dzisiaj miałem pechowy dzień; nie naprawili mi samochodu, pogoda była paskudna, nic nie udało mi się wytypować. :(
Witaj Kathy,nie mogłem nadawać liczb ostatnio bo padł komputer.I spadłem w rankingu.
Gratuluję Kathy wygranej,mi chyba przeszkadzają duchy w trafieniu liczb.
hallo, hallo!! W.n.>> co ty masz z tym autem?kathy:)) masz dziś szczęśliwy dzień:))))
Pięknaja- jest związek między burzami na dworze i na czacie. Powodem jest niskie ciśnienie atmosferyczne.
hipcio...życzę Ci z całego serca większej wygranej...i mówię dobranoc bo zaraz usnę na klawiaturze
Mag.uś- auto naprawią/ oby tak było/ na piątek. Zabrakło paru drobnych części. :(
Wędrowca netowy - nie, nie. to za proste.
Mnie chodzi o te...głębsze przyczyny.
wiesz coś o tym?
Można jakoś zaradzić?
* ja tak z tym do Ciebie, bo wiesz....to jasnowidzenie....
Mnie chodzi o te...głębsze przyczyny.
wiesz coś o tym?
Można jakoś zaradzić?
* ja tak z tym do Ciebie, bo wiesz....to jasnowidzenie....
W.n.:)) gdybyś tak, zobaczył coś więcej i wysłał ten kuponik,to może i nowe autko by było:) pomyśl.
115697. Wędrowca netowy 2010-06-02 (00:59)
Dobranoc.
115698. mag.. 2010-06-02 (01:01)
Dobranoc:)
dlaczego wczoraj o godz.00:59 mnie myślałeś??
Dobranoc.
115698. mag.. 2010-06-02 (01:01)
Dobranoc:)
dlaczego wczoraj o godz.00:59 mnie myślałeś??
Mag.uś- piszę z przerwami, bo na dworze "strzelają" pioruny. :(
Mag.uś-piorunów się nie boję. Boję się wiatru. 2 lata temu miałem " bliskie spotkanie z tornadem". :(
Prawa człowieka według Herberta Fensterheima.
1)Masz prawo do wyrażania siebie, swoich opinii, potrzeb, uczuć - tak długo, dopóki nie ranisz innych.
2)Masz prawo do wyrażania siebie - nawet jeśli rani to kogoś innego - dopóki twoje intencje nie są agresywne.
3)Masz prawo do przedstawiania innym swoich próśb - dopóki uznajesz, że oni mają prawo odmówić.
4)Są sytuacje, w których kwestia praw poszczególnych osób nie jest jasna. Zawsze jednak masz prawo do przedyskutowania tej sytuacji z drugą osobą,
5)Masz prawo do korzystania ze swoich praw.
Jakie to proste ,prawda?
Szkoda tylko,że zbyt często żle interpretowane.
Miłego dnia.
1)Masz prawo do wyrażania siebie, swoich opinii, potrzeb, uczuć - tak długo, dopóki nie ranisz innych.
2)Masz prawo do wyrażania siebie - nawet jeśli rani to kogoś innego - dopóki twoje intencje nie są agresywne.
3)Masz prawo do przedstawiania innym swoich próśb - dopóki uznajesz, że oni mają prawo odmówić.
4)Są sytuacje, w których kwestia praw poszczególnych osób nie jest jasna. Zawsze jednak masz prawo do przedyskutowania tej sytuacji z drugą osobą,
5)Masz prawo do korzystania ze swoich praw.
Jakie to proste ,prawda?
Szkoda tylko,że zbyt często żle interpretowane.
Miłego dnia.
.............D E Z Y D E R A T A .................
Dezyderata
Krocz spokojnie wśród zgiełku i pośpiechu, pamiętaj jaki spokój może być w ciszy.
Tak dalece jak to możliwe, nie wyrzekając się siebie, bądź w dobrych stosunkach z innymi ludźmi.
Prawdę swą głoś spokojnie i jasno, słuchając też tego, co mówią inni: nawet głupcy i ignoranci, oni też mają swą opowieść.
Jeżeli porównujesz się z innymi możesz stać się próżny lub zgorzkniały, albowiem zawsze będą lepsi i gorsi od ciebie.
Ciesz się zarówno swymi osiągnięciami jak i planami. Wykonuj z sercem swą pracę, jakkolwiek by była skromna. Jest ona trwałą wartością w zmiennych kolejach losu.
Zachowaj ostrożność w swych przedsięwzięciach - świat bowiem pełen jest oszustwa. Lecz niech ci to nie przesłania prawdziwej cnoty; wielu ludzi dąży do wzniosłych ideałów i wszędzie życie jest pełne heroizmu.
Bądź sobą, a zwłaszcza nie zwalczaj uczuć; nie bądź cyniczny wobec miłości, albowiem w obliczu wszelkiej oschłości i rozczarowań jest ona wieczna jak trawa.
Przyjmuj pogodnie to, co lata niosą, bez goryczy wyrzekając się przymiotów młodości. Rozwijaj siłę ducha, by w nagłym nieszczęściu mogła być tarczą dla ciebie. Lecz nie dręcz się tworami wyobraźni. Wiele obaw rodzi się ze znużenia i samotności.
Obok zdrowej dyscypliny bądź łagodny dla siebie. Jesteś dzieckiem wszechświata: nie mniej niż gwiazdy i drzewa masz prawo być tutaj i czy to jest dla ciebie jasne czy nie, nie wątp, że wszechświat jest taki jaki być powinien.
Tak więc bądź w pokoju z Bogiem, cokolwiek myślisz o Jego istnieniu i czymkolwiek się zajmujesz i jakiekolwiek są twe pragnienia; w zgiełku ulicznym, zamęcie życia, zachowaj pokój ze swą duszą.
Z całym swym zakłamaniem, znojem i rozwianymi marzeniami ciągle jeszcze ten świat jest piękny...
Bądź uważny, staraj się być szczęśliwy.
Autor: Maks Ehrmann 1927 r.
Dezyderata
Krocz spokojnie wśród zgiełku i pośpiechu, pamiętaj jaki spokój może być w ciszy.
Tak dalece jak to możliwe, nie wyrzekając się siebie, bądź w dobrych stosunkach z innymi ludźmi.
Prawdę swą głoś spokojnie i jasno, słuchając też tego, co mówią inni: nawet głupcy i ignoranci, oni też mają swą opowieść.
Jeżeli porównujesz się z innymi możesz stać się próżny lub zgorzkniały, albowiem zawsze będą lepsi i gorsi od ciebie.
Ciesz się zarówno swymi osiągnięciami jak i planami. Wykonuj z sercem swą pracę, jakkolwiek by była skromna. Jest ona trwałą wartością w zmiennych kolejach losu.
Zachowaj ostrożność w swych przedsięwzięciach - świat bowiem pełen jest oszustwa. Lecz niech ci to nie przesłania prawdziwej cnoty; wielu ludzi dąży do wzniosłych ideałów i wszędzie życie jest pełne heroizmu.
Bądź sobą, a zwłaszcza nie zwalczaj uczuć; nie bądź cyniczny wobec miłości, albowiem w obliczu wszelkiej oschłości i rozczarowań jest ona wieczna jak trawa.
Przyjmuj pogodnie to, co lata niosą, bez goryczy wyrzekając się przymiotów młodości. Rozwijaj siłę ducha, by w nagłym nieszczęściu mogła być tarczą dla ciebie. Lecz nie dręcz się tworami wyobraźni. Wiele obaw rodzi się ze znużenia i samotności.
Obok zdrowej dyscypliny bądź łagodny dla siebie. Jesteś dzieckiem wszechświata: nie mniej niż gwiazdy i drzewa masz prawo być tutaj i czy to jest dla ciebie jasne czy nie, nie wątp, że wszechświat jest taki jaki być powinien.
Tak więc bądź w pokoju z Bogiem, cokolwiek myślisz o Jego istnieniu i czymkolwiek się zajmujesz i jakiekolwiek są twe pragnienia; w zgiełku ulicznym, zamęcie życia, zachowaj pokój ze swą duszą.
Z całym swym zakłamaniem, znojem i rozwianymi marzeniami ciągle jeszcze ten świat jest piękny...
Bądź uważny, staraj się być szczęśliwy.
Autor: Maks Ehrmann 1927 r.
Dzięki edi8>
Tego nie znałem.
A każdy poznać powinien.
PS> To co pokazuje TV, to wczoraj rzeczywiście pogoda u Was zaszalała.
Tego nie znałem.
A każdy poznać powinien.
PS> To co pokazuje TV, to wczoraj rzeczywiście pogoda u Was zaszalała.
dzień dobry jestem tu nowy chciałem na wstępie bardzo podziękowac więkoszość waszych typów okazała się trafna czy ktoś ma może jakieś liczby dziś na 14 multi multi
Dzień dobry,
Panowie - pięknie.
Gdyby tak jeszcze zastosować......
Pozdrawiam.
Panowie - pięknie.
Gdyby tak jeszcze zastosować......
Pozdrawiam.
Monet >>> w wolnej chwili wysłuchaj "Dezyderatę" w wykonaniu "Piwnicy Pod Baranami":
http://www.youtube.com/watch?v=F3n_8bVgNOI
Pzdr.
edi8
http://www.youtube.com/watch?v=F3n_8bVgNOI
Pzdr.
edi8
Kolejka w aptece.
Pierwszy klient podchodzi do okienka, daje receptę, aptekarz mówi mu:
- 320 zlotych proszę.
Drugi podchodzi, daje receptę, aptekarz mówi mu:
- 340 zlotych.
Trzeci podchodzi, aptekarz mówi mu:
- 390 zlotych.
Czwarty facet w kolejce się lekko poddenerwował i mówi:
- Panie mgr, wszyscy idziemy od tego samego lekarza, wszyscy mamy taki sam lek na recepcie, dlaczego jedni placą mniej, a inni więcej? Mgr odpowiada:
- No wie pan, mamy taki kod z lekarzem, taką umowę....
Facet się zdenerwował i mówi:
- Panie, niech pan nam powie co to za lek, dlaczego ma inną cenę? Na recepcie było napisane : CC NWCMJDMCC CC. Klienci zaczeli nerwowo naciskać na aptekarza, bardzo chcieli żeby im przeczytal co to znacza, co to za lekarstwo... W końcu aptekarz pod wpływem nacisku zaczął czytać z rumieńcami na twarzy:
- Cześć Czesiek, Nie Wiem Co Mu Jest, Daj Mu Co Chcesz, Cześć Czesiek.
Pierwszy klient podchodzi do okienka, daje receptę, aptekarz mówi mu:
- 320 zlotych proszę.
Drugi podchodzi, daje receptę, aptekarz mówi mu:
- 340 zlotych.
Trzeci podchodzi, aptekarz mówi mu:
- 390 zlotych.
Czwarty facet w kolejce się lekko poddenerwował i mówi:
- Panie mgr, wszyscy idziemy od tego samego lekarza, wszyscy mamy taki sam lek na recepcie, dlaczego jedni placą mniej, a inni więcej? Mgr odpowiada:
- No wie pan, mamy taki kod z lekarzem, taką umowę....
Facet się zdenerwował i mówi:
- Panie, niech pan nam powie co to za lek, dlaczego ma inną cenę? Na recepcie było napisane : CC NWCMJDMCC CC. Klienci zaczeli nerwowo naciskać na aptekarza, bardzo chcieli żeby im przeczytal co to znacza, co to za lekarstwo... W końcu aptekarz pod wpływem nacisku zaczął czytać z rumieńcami na twarzy:
- Cześć Czesiek, Nie Wiem Co Mu Jest, Daj Mu Co Chcesz, Cześć Czesiek.
dwayne30>>> typowania innych użytkowników są przede wszystkim zamieszczane w dziale TYPOWANIA , bo tam trwa ranking typujących , w rozbiciu na wiele kategorii typów np. single czyli pewniaki , parki itd.
Zaś co do innych portali o tematyce gier losowych , to jest ich kilka - ale tu naprawdę NICZEGO nie brakuje...
Z łatwością znajdziesz je jednak , wpisując do wyszukiwarki odpowiednie hasła.
Pzdr.
edi8
Zaś co do innych portali o tematyce gier losowych , to jest ich kilka - ale tu naprawdę NICZEGO nie brakuje...
Z łatwością znajdziesz je jednak , wpisując do wyszukiwarki odpowiednie hasła.
Pzdr.
edi8
witam.
no wreszcie spokój po wczorajszych
nawałnicach,piorunach i gromach z
jasnego nieba tu i tam :)
no wreszcie spokój po wczorajszych
nawałnicach,piorunach i gromach z
jasnego nieba tu i tam :)
Witam wszystkich cieplutko.U mnie jest mokro za oknem,aczkolwiek ciepło,już nie pada,spałem kamiennym snem
co mi się śniło-nie pamiętam,piję mocną kawę i próbuję
ułożyć jakąś szóstkę,na losowanie Lotto,może coś, się trafi.:P
co mi się śniło-nie pamiętam,piję mocną kawę i próbuję
ułożyć jakąś szóstkę,na losowanie Lotto,może coś, się trafi.:P
Na 14:00
1,3,4,5,32,36,47,48,64,65
12,19,20,22,38,39,51,52,68,69,
25,26,27,30,41,46,54,59,70,72
1,3,4,5,32,36,47,48,64,65
12,19,20,22,38,39,51,52,68,69,
25,26,27,30,41,46,54,59,70,72
pięknaja
ach ach ..... piękna , przegapiłem Twoją obecność na chat...
.... całuję .....
ach ach ..... piękna , przegapiłem Twoją obecność na chat...
.... całuję .....
Witam.Na dziś proponuje takie liczby do MM:69,9,27,74,42,36,59,71,35,29.W Krakowie piękne słoneczko więc żegnaj kompie na parę godzin.Ciekawe czy chał,chał.Pozdrawiam
Wypuszczam trzeci zakład na czerwiec w MM:
10,21,23,39,40,41,70,78,79,80.
Koszt,wysłanych zakładów,na 28 losowań:210zł
Data wysłania 04.06.2010 miejsce Tarnowskie Góry
Bilans, zysków-strat 17.06.2010 godz.22,20 :P
10,21,23,39,40,41,70,78,79,80.
Koszt,wysłanych zakładów,na 28 losowań:210zł
Data wysłania 04.06.2010 miejsce Tarnowskie Góry
Bilans, zysków-strat 17.06.2010 godz.22,20 :P
sam9 >>> czy znalazły się tamte pamiętne kupony nadawane w Tarnowskich Górach?
Witam wszystkich graczy i ich ulubione zwierzątka czyli hau,hau,miau,miau,ćwir,ćwir,kokodak i kukuryku,mu,be,itd
Życzę dobrych typowań i dużych wygranych
pozdrawiam
Życzę dobrych typowań i dużych wygranych
pozdrawiam
szczery>> nic nie zniknęło wszystko jest zobacz... masz nad mapą zakresy podane wybierasz i ...:))
witam Wszystkich :)) Miłego Radosnego Dnia.. trafnych typowań i wygranejjjjjj:)))
edi8.Nie,nie znalazły się,pewnie,ktoś znalazł lub nikt
leżą sobie bidulki i nikt,już ich nie znajdzie:P
leżą sobie bidulki i nikt,już ich nie znajdzie:P
sam9...cieszę się,że coś trafiasz.Jeśli możesz to napisz mi na maila jakie kwoty Ci wpadają dzięki mojej podpowiedzi.Pozdrawiam.
Znalazły się już dawno,pieniążki zostały przelane na konto szczęśliwca
http://biznes.onet.pl/operatorzy-kasyn-zainwestuja-we-wschodniej-europie,18572,3236185,1,news-detal
szpicbródka>>> ale ja pytałem o kupony zagubione przez kolegę "sam-9" , a zbieżność miejsca nadania z tą wygraną 6/6 zmyliła Cię...
milioner odnaleziony
http://serwis.lotto.pl/183-45efdac118327-3060.htm
http://serwis.lotto.pl/183-45efdac118327-3060.htm
sorry
szpicbródka.Cieszę się,że ktoś jest szczęśliwcem,ja też
co jakiś czas, znajduję,zgubę:P
co jakiś czas, znajduję,zgubę:P
Bardzo,często znajduję złotą,biżuterię i banknoty,razu
pewnego znalazłem 100 euro i pięć funtów:P
pewnego znalazłem 100 euro i pięć funtów:P
Nasze: PLN o nominałach:10zł,20zł,50zł,i100zł częściej, mi się trafiają.200zł nie znalazłem,jak do tej pory.
ricardos.Możesz podać e-mail:P
ricardos.Możesz podać e-mail:P
A ja raz znalazłem 200zł.leżało sobie na chodniku,podbiegłem
i rzuciłem się na nie jak lew,a ponieważ byłem po kilku kieliszkach to nie od razu zauważyłem czerwony drukowany
napis FALSYFIKAT,okazało się że to reklama :)
i rzuciłem się na nie jak lew,a ponieważ byłem po kilku kieliszkach to nie od razu zauważyłem czerwony drukowany
napis FALSYFIKAT,okazało się że to reklama :)
Osiem
Wam prawie wszystkim
rzecze Robal_w ten wspaniały poranek trzeciego czerwca (3.6) -
może to sygnał ( a przynajmniej dla mnie ;) )
Kocio>
Jak wywróżyłeś, to normalnie w letnią depresję mnie wpędzisz ;)
kathy>>
przedłużone ch-t - to są numerki przepisane na następne losowanie ?
Nędzowato płacili , sknerusy jedne
pozdrawiam
sukcesów
dużych
prawie
wszystkim
Wam prawie wszystkim
rzecze Robal_w ten wspaniały poranek trzeciego czerwca (3.6) -
może to sygnał ( a przynajmniej dla mnie ;) )
Kocio>
Jak wywróżyłeś, to normalnie w letnią depresję mnie wpędzisz ;)
kathy>>
przedłużone ch-t - to są numerki przepisane na następne losowanie ?
Nędzowato płacili , sknerusy jedne
pozdrawiam
sukcesów
dużych
prawie
wszystkim
Kocio>>
taka letnia depresja to może być niezła rzecz :)
Weź sobie wyobraź,że mam mieć doła jesienią, albo nawet zimą i fujjjjj i brrrrr... Gorszy, to tylko Daniel w negliżu prowadzący losowanie. Jednak, że o numerkach to strona, a nie o gustach,to zadam Ci jeszcze raz pytanie - że ósemki dziś w lotto nie będzie, to Twoje ostatnie słowo ?
taka letnia depresja to może być niezła rzecz :)
Weź sobie wyobraź,że mam mieć doła jesienią, albo nawet zimą i fujjjjj i brrrrr... Gorszy, to tylko Daniel w negliżu prowadzący losowanie. Jednak, że o numerkach to strona, a nie o gustach,to zadam Ci jeszcze raz pytanie - że ósemki dziś w lotto nie będzie, to Twoje ostatnie słowo ?
Robal 36 tak jasno i wyrażnie powtarzam kulka z nr 8 w lotto ma urlop
Witam Wszystkich.
Lotto test- liczby na "nie"
01, 03, 05. 06. 09, 12, 17, 18, 21, 22, 28, 30, 31, 34, 39, 45.
Lotto test- liczby na "nie"
01, 03, 05. 06. 09, 12, 17, 18, 21, 22, 28, 30, 31, 34, 39, 45.
Kocio Co do kuli nr. 8 w lotto to ona pojechała na dłuuuuuuuuugi urlop:)
A ja Wam pokażę wynik dla wczorajszego losowania metodą podaną na forum przez edi8:
http://img228.imageshack.us/img228/621/zrzutekranu20100603godz.png
Rozpiska na 17 zakładów... ;) 10* 4/5, 4* 5/5. + do tego 8/10 ;) Bilans, 3520zł - koszt 42,5zł
http://img228.imageshack.us/img228/621/zrzutekranu20100603godz.png
Rozpiska na 17 zakładów... ;) 10* 4/5, 4* 5/5. + do tego 8/10 ;) Bilans, 3520zł - koszt 42,5zł
http://biznes.gazetaprawna.pl/artykuly/403814,ile_zarobil_totalizator_sportowy.html
http://www.bankier.pl/wiadomosc/Ruszyl-przetarg-na-wybor-nowego-operatora-dla-Totalizatora-Sportowego-2117598.html
http://www.bankier.pl/wiadomosc/Ruszyl-przetarg-na-wybor-nowego-operatora-dla-Totalizatora-Sportowego-2117598.html
Metoda złotym kluczem, w ostatnich 9 losowaniach 6 piątek. Już przy 6/10 gwarantowana piątka ;) A jak widać przy 8/10 cztery piątki.
Przy 5/10 gwarantowana co najmniej jedna 4 ale raz wpadła i piątka ;)
Tu jest ten system na 10 liczb po 5 skreśleń , z minimalną gwarancją 3 przy trafieniu 3z10 , na 17 zakładów:
1 2 5 9 10
3 4 5 8 10
2 3 4 6 7
1 3 7 8 9
1 4 5 6 7
4 6 7 9 10
1 2 6 8 10
2 5 7 8 9
2 3 5 6 9
1 2 3 4 10
1 4 6 8 9
1 3 5 6 8