Wpisy 115 865 – 115 964
2 czerwca 2010 19:12 → 2 czerwca 2010 22:14, 100 wpisów
Sory Pasko ale "kuchareczka" i "romantyk" mają swoje nicki na Twojej stronie. OK? Ja mogę tą Panią też nazywać od Jej zainteresowań które tutaj nie raz zamieszczała.
edi8 >>> przypomnij sobie jak Ty upubliczniałeś moje dane osobowe za co wyłapałeś bana,więc akurat w tym względzie nie powinieneś się udzielać i tak jak napisał kogut nie wcinać się tam gdzie sprawa nie tyczy się Ciebie.
danteV,lila PRZEPRASZAM (chociaż wiem,że za "szmatę" raczej nie doczekam się takich słów)
danteV,lila PRZEPRASZAM (chociaż wiem,że za "szmatę" raczej nie doczekam się takich słów)
Widocznie zwracanie się tej Pani do innych użytkowników zależy od Jej widzimisie. W piątek do "kuchareczki" czyli lili pisała po nazwisku, do mnie czyli "romantyka" po imieniu z sugestią miejsca zamieszkania i dokładnym numerem telefonu. Jutro będę zapewne "l*jem jak to dzisiaj nazwała ediego8.
Witam:)znam ten sposób Blaneczki:):) z Tobą to jeszcze porozmawiam edi8:))
danteV >>> nic już innego nie mogę zrobić jak "przepraszam" a wracając do Twojego kolegi skoro on może tutaj zamieszczać dane osobowe mojej osoby robiąc to już kilkakrotnie to czemu się dziwisz,że i ja tak postąpiłam?
I to jest już wszystko co miałam do powiedzenia w tym temacie.
I to jest już wszystko co miałam do powiedzenia w tym temacie.
"madzia77" - byłaś głupia , jesteś głupia i głupią pozostaniesz , bo napisanie MAGDALENA R.Y.B.I.Ń.S.K.A bez podania innych danych typu data urodzenia , adres itd. a umożliwiających bezproblemową identyfikację - nie jest ujawnieniem danych osobowych.
P.s: gdyby podanie samego imienia i nazwiska było ujawnieniem tych danych , to w reprezentacji Polski graliby Artur B. i Michał Ż. i tak by pisały o nich gazety oraz mówili komentatorzy radiowo-telewizyjni...
P.s: gdyby podanie samego imienia i nazwiska było ujawnieniem tych danych , to w reprezentacji Polski graliby Artur B. i Michał Ż. i tak by pisały o nich gazety oraz mówili komentatorzy radiowo-telewizyjni...
madzia77 > podobno jesteś bardzo obstukana w prawie. Nie interesuje mnie co zamieszczał edi8. Ja Twoich danych nie zamieszczałem!!!! Imię i Nazwisko kobieto może nosić nawet w jednym mieście kilkanaście lub kilkadziesiąt tych samych osób. Numer telefonu jest NIEPOWTARZALNY!!!! na dodatek dodany z miastem i imieniem. Kilkakrotnie od pół roku, nie tylko ode mnie, byłaś proszona o wykasowanie tego numeru i go nie używanie. I co? I g*wno. To tyle z mojej strony. W piątek napisałem, że nie chcę i na pewno już nie będę miał z Tobą nic do czynienia, bo karta SIM jest na policji. Na forum możesz sobie poczytać jakie były konsekwencje opublikowania przez Ciebie tego numeru.
Wieje , wieje .. wiatr wieści niesie:):)Witam Wszystkich Obecnych:) OO!! klaraK, wróciłaś:)))Witaj:)
Witam.Moim skromnym zdaniem niektóre osoby na czele ze mną nie powinny zabierać głosu w sprawie MADZI77.Ja dałem też popis najgorszego chamstwa w korespondencji z niektórymi innymi graczami.Też byłem banowany i też jestem winny,wiec nie zabieram głosu w tej smutnej sprawie.Niech admin podejmie decyzje a inni niech puszczą w niepamięć doznane krzywdy.To tyle.Przepraszam że sie wtrąciłem w ten spór.Miłego dnia.
edi8 >>> słuchaj koleś nic nie piszę do Ciebie i nie wtrącam się w Twoje polemiki z innymi użytkownikami więc grzecznie mówiąc (jeżeli zrozumiesz to) "daj mi spokój" a tak ogółem to zdaje się Admin ma tutaj decydujący głoś a nie zwykły użytkownik jak Ty.
Więc jeszcze raz: nie wbijaj się między wódkę a zakąskę,bo zatrujesz wszystko i pilnuj się lepiej,bo tyle banów co Ty wyłapałeś to i tak Cię nikt tutaj nie przebije.
A bany są za antyspołeczne zachowanie nie wiem czy pamiętasz.
Masz innych użytkowników i tam sobie uskuteczniaj swoje racje.
Więc jeszcze raz: nie wbijaj się między wódkę a zakąskę,bo zatrujesz wszystko i pilnuj się lepiej,bo tyle banów co Ty wyłapałeś to i tak Cię nikt tutaj nie przebije.
A bany są za antyspołeczne zachowanie nie wiem czy pamiętasz.
Masz innych użytkowników i tam sobie uskuteczniaj swoje racje.
Jeśli zostanie zdjęty ban z tego kur#wiszona od telefonów to będzie oznaczało tylko tyle że administratorowi tej strony jest to na rękę. Za coś takiego powinna wylecieć z tym swoim nickiem raz na zawsze. Ma ich zresztą tyle że będzie miała z czego wybrać ale przynajmniej nie poda już nr bo musiałaby się zdradzić. Choć z drugiej strony z jej mózgiem a raczej brakiem mózgu to wszystko jest możliwe.
kathy>> Witaj .. czytam na biegu:) gratki kathy za 7/10 .. to ciacha są :):)))
Tyle,że w moim mieście nie ma ani jednej osoby o moim imieniu i nazwisku (sprawdziłam).
Chociaż z drugiej strony,jeżeli nie ma reakcji na upublicznianie danych osobowych (dzisiaj po raz któryś już) to mi wisi - ostatecznie nie jestem groźnym przestępcą,który musi się ukrywać.
Chociaż z drugiej strony,jeżeli nie ma reakcji na upublicznianie danych osobowych (dzisiaj po raz któryś już) to mi wisi - ostatecznie nie jestem groźnym przestępcą,który musi się ukrywać.
Wg mnie to "madzia77" tym co zrobiła - posiłkując się możliwością publicznego oddziaływania , a z wykorzystaniem portalu multipasko.pl jako jego użytkowniczka w celu wyrządzenia krzywdy innemu użytkownikowi tego portalu - nie zasługuje na odbanowanie... Ale to moje prywatne zdanie.
Zaś to nie Admin powinien tu podejmować w tej sprawie decyzję - bo nie on został narażony na konsekwencje tego co "madzia77" zrobiła - a ten , którego bezpośrednio to dotyczy , czyli "danteV" .
A w innym wymiarze pokrzywdzona została także i "lila" , więc to oni oboje powinni się wypowiedzieć , czy przebaczają "madzi77" jej zachowanie!
Zaś to nie Admin powinien tu podejmować w tej sprawie decyzję - bo nie on został narażony na konsekwencje tego co "madzia77" zrobiła - a ten , którego bezpośrednio to dotyczy , czyli "danteV" .
A w innym wymiarze pokrzywdzona została także i "lila" , więc to oni oboje powinni się wypowiedzieć , czy przebaczają "madzi77" jej zachowanie!
herbie1976 >>> na każdym innym forum za swoje "bluzgi" dostał byś bana nie tylko na tydzień ale dożywotnie tym bardziej,że Twoje wpisy nie wnoszą tutaj nic pożytecznego w przeciwieństwie do mnie.
Jak oddasz tyle typowań co ja tutaj i poprowadzisz może jakieś rankingi - czyli zrobisz cokolwiek na tej stronce pożytecznego to wtedy będziesz miał coś do powiedzenia,a jak na razie to jesteś tutaj tylko "bluzgającym nickiem"
Jak oddasz tyle typowań co ja tutaj i poprowadzisz może jakieś rankingi - czyli zrobisz cokolwiek na tej stronce pożytecznego to wtedy będziesz miał coś do powiedzenia,a jak na razie to jesteś tutaj tylko "bluzgającym nickiem"
witam
Widzę , że kłótni ciąg dalszy :(
już jestem na działeczce :) zimno w domku i trzeba iść po piwko do sklepu na rozgrzanie :) oby do piątku!
Widzę , że kłótni ciąg dalszy :(
już jestem na działeczce :) zimno w domku i trzeba iść po piwko do sklepu na rozgrzanie :) oby do piątku!
"madzia77" - wobec tak licznych a własnoręcznie opisanych zasług na tym portalu , zapewne wkrótce zostaniesz oficjalnym moderatorem... ( bo dotąd jesteś cichym donosicielem ) .
Już ci to kiedyś pisałem ośla łąko że typuję jak jestem czegoś pewien przynajmniej w 75% a nie dla samego typowania. Przeglądniesz forum to pewnie znajdziesz jakieś moje typy. Co do prowadzenia czegokolwiek to razem z kolegą simad'em założyliśmy jeden temat który prężnie się rozwija choć jakieś ścierwo zniechęciło danteV'a. A co do obrażania z mojej strony to masz je jak w banku i nic tego nie zmieni.
eduś >>> nie zrozumiałeś w dalszym ciągu co piszę do Ciebie czy nie chcesz zrozumieć?
edi8>>>ona się zaraz naprawdę świętą ogłosi :)
herbie1976 >>> nie chcę się powtarzać,ale pomyśl sobie,że nie ma problemu stworzyć sobie"głupiego nicka" i rzucać bluzgami w Ciebie,tyle,że mi się po prostu nie chce koncentrować na Tobie,bo jesteś tylko bluzgającym nic nie wnoszącym prócz ***,ścierw itp epitetów.
I tak ogółem to ze straty ewentualnej użytkownika może być niezadowolony Admin,ale Ty masz przecież kontakt mailowy z tym panem,więc Twoje ubliżania świadczą tylko o jednym:
http://www.toproste.pl/forum/showthread.php?t=71153
http://www.toproste.pl/forum/showthread.php?t=71153
..........................................................................................................................................................................................
"Kto jest bez winy niech pierwszy rzuci
kamieniem"................................................................................................................................................................................
"Kto jest bez winy niech pierwszy rzuci
kamieniem"................................................................................................................................................................................
Poprowadzenie jakiś typowań to naprawdę pikuś w porównaniu z tym co zrobiłaś upubliczniając czyjś nr tel, więc spokojnie z tymi twoimi zasługami. I jeszcze jedno: ja sam się oceniać nie będę czy robię coś pożytecznego czy niebo to żenujące. Znajdź mi tu jeden wpis że ktoś cie chwali. I daruj sobie swoje klony :)
herbie1976 >>> uważam,że wszystko co do Ciebie już miałam to napisałam jesteś tylko "bluzgającym nickiem" i nic ponad to.
Dalsza polemika z "bluzgającym nickiem" nie ma sensu,bo zaraz znowu polecą bluzgi.
Dalsza polemika z "bluzgającym nickiem" nie ma sensu,bo zaraz znowu polecą bluzgi.
herbie1976 >>> acha i jeszcze jedno, sprawa o której się tu pisze tak jak nie tyczy się edi8 tak samo nie tyczy się Ciebie.
Więc jeżeli możesz to swoje komentarze zachowaj dla siebie,bo mnie one mało interesują i innych tez już zniesmaczyły.
Jeszcze kilka Twoich bluzg i zobaczysz jak inni zaczną po Tobie jechać.
Więc jeżeli możesz to swoje komentarze zachowaj dla siebie,bo mnie one mało interesują i innych tez już zniesmaczyły.
Jeszcze kilka Twoich bluzg i zobaczysz jak inni zaczną po Tobie jechać.
Od kiedy tak ci przeszkadzają? Jeszcze wczoraj i dzisiaj chyba też sama bluzgałaś jak wściekła a teraz co? U spowiedzi byłaś czy co? Ja rozumiem że musisz odstawiać grzeczną żeby admin ściągną ci bana ale żeby być aż taką chorągiewką. Tylko idiota da się nabrać na twoją przemianę i teraz okaże się czy jest tu taki.
ja pochwalam Magdalenę,jestem zerem,ale prawo głosu mam,
pozdrawiam wszystkich graczy.
pozdrawiam wszystkich graczy.
herbie1976 >>> no właśnie chodzi o to,że Ty nic nie rozumiesz - no chyba,że polemika toczy się w Twoim języku.
I nie wtykaj się do sprawy która się Ciebie nie tyczy.
I nie wtykaj się do sprawy która się Ciebie nie tyczy.
No jechać po mnie jechać. Pewnie zaraz napisze annamaria czy inna pieknaja. Już ci pisałem że ta sprawa dotyczy wszystkich którzy korzystają z tematu simad'a gdyż danteV udzielał tam cennych porad.
Jeśli już lecą komentarze w tej sprawie, to prosiłbym o wypowiedzi osób pozytywnie zasłużonych na stronie. Wpisy użytkownika herbie zostawię bez komentarza.
W ogóle nastała tu ostatnia jakaś dziwna nagonka na dane osobowe. Boję się, że może za 50 lat będą prześwietlane teczki z zapisem rozmów na forum i chacie.
Wszelkie wpisy typu Policja są śmieszne. Jeżeli występuje naruszenie prawa, to najpierw należy kontaktować się ze mną. Zanim zaniesie się kartę SIM na policję, to najpierw dzwoni się za pomocą tej karty do mnie i informuje, że dzieje się coś bardzo poważnego.
Pozdrawiam
W ogóle nastała tu ostatnia jakaś dziwna nagonka na dane osobowe. Boję się, że może za 50 lat będą prześwietlane teczki z zapisem rozmów na forum i chacie.
Wszelkie wpisy typu Policja są śmieszne. Jeżeli występuje naruszenie prawa, to najpierw należy kontaktować się ze mną. Zanim zaniesie się kartę SIM na policję, to najpierw dzwoni się za pomocą tej karty do mnie i informuje, że dzieje się coś bardzo poważnego.
Pozdrawiam
Przepraszam wszystkich graczy za pomyłkę w moim ostatnim wpisie fan clubu Magdaleny nie pozdrawiam.
prezes kaczyński sie,,zmienił"
poseł palikot sie ,,zmienił"
dajcie szanse madzi77 na zmiane :)
pozdr
poseł palikot sie ,,zmienił"
dajcie szanse madzi77 na zmiane :)
pozdr
Uwaga na pogodynkę z Tvp 1- informacja o pogodzie jest Nieprawdziwa!!! Nad Polską utworzyły się 2 gigantyczne chmury burzowe z ulewnym deszczem. Szczegóły na www.pogodynka.pl/ >>mapa radarowa opadów.
Pasko >>> w sms (które ponoć dostał użytkownik danteV) nie było nic,co mnie mogłoby obciążyć,a inne sms które zostały wysłane na jego numer mnie się nie tyczą - dlatego też jestem spokojna.
"madzia77" - mylisz się , że mnie nie dotyczy sprawa Twojego chamskiego zachowania w formie upublicznienia numeru telefonu innego użytkownika.
Po prostu Twoja dalsza obecność na forum - po czymś takim - jest sprawą zasadniczą dla ogromnej większości użytkowników , a sposób w jaki to zostanie załatwione pomiędzy bezpośrednio zainteresowanymi , jest już zupełnie odrębną kwestią...
Po prostu Twoja dalsza obecność na forum - po czymś takim - jest sprawą zasadniczą dla ogromnej większości użytkowników , a sposób w jaki to zostanie załatwione pomiędzy bezpośrednio zainteresowanymi , jest już zupełnie odrębną kwestią...
edi8 >>> sam podałeś dzisiaj po raz któryś moje dane osobowe,a ja na NK też pogróżki dostałam,więc po raz któryś grzecznie piszę "nie wcinaj się"
nie zdziwiło by mnie gdyby administrator był szantażowany przez niektóre graczki,bardzo możliwe,że otrzymał listy w których może być pozbawiony wszystkiego przez mężów tych graczek,ja na jego miejscu prosiłbym o litość i wykonywał rozkazy
W metodzie podanej przez pietrucha szału nie ma. Symulator wykazał raczej mizerną skuteczność... no chyba że trafnie typuje 20/24 liczby ;)
szpicbródka >>> jesteś doprawdy żałosny,przypominasz mi jednego z użytkowników,który też snuł podejrzenia co do mnie i Administracji,muszę Cię rozczarować bo po za czysto "służbową" komunikacją moją i Administracją nie było żadnej innej korespondencji.
Następny bajkopisarz.
Następny bajkopisarz.
Pasko jak zwykle bronisz strony która wszystko tutaj zawaliła czyli użytkowniczki madzia77. Więc sprawdź sobie kolego kto i z jakiego numeru telefonu kontaktował się z Tobą w piątek po opublikowaniu numeru telefonu przez madzie77. Z informacji które posiadam, były wykonane do Ciebie trzy telefony i ani jednego nie odebrałeś. Więc drogi Administratorze, albo Pan kłamiesz, albo usilnie chcesz bronić osobę która na Twojej tak bardzo znanej stronie robi GNÓJ.
Ty chyba masz wgląd we wpisy usunięte? To sprawdź sobie wpis usunięty z numerem telefonu który był podany i czy z tego numeru nie dzwoniono do Ciebie w piątek około południa. Zrobiono właśnie tak, jak teraz opisujesz co powinno się zrobić.
Wiesz jakie są wpisy śmieszne. Między inni Twoje typu: "Nic się nie stało, koledzy nic się nie stało, nic się nie stało, koledzy nic się nie stało".
Weź odblokuj tą Twoją "przydupaskę" bo widzę że brniesz w takie same kłamstwa jak i ona. Tak jak Cię prosiłem, moje konto i wpisy pokasuj. NARA.
Ty chyba masz wgląd we wpisy usunięte? To sprawdź sobie wpis usunięty z numerem telefonu który był podany i czy z tego numeru nie dzwoniono do Ciebie w piątek około południa. Zrobiono właśnie tak, jak teraz opisujesz co powinno się zrobić.
Wiesz jakie są wpisy śmieszne. Między inni Twoje typu: "Nic się nie stało, koledzy nic się nie stało, nic się nie stało, koledzy nic się nie stało".
Weź odblokuj tą Twoją "przydupaskę" bo widzę że brniesz w takie same kłamstwa jak i ona. Tak jak Cię prosiłem, moje konto i wpisy pokasuj. NARA.
Pasko >>> a co do wypowiedzi zasłużonych innych nicków to raczej bym nie liczyła,ponieważ nikt z nich nie ma ochoty narazić się takim nickom jak edi8 czy herbie i potem czytać bluzgi pod swoim adresem.
pozdrawiam
pozdrawiam
Admin też jest w fanklubie tej kretynki. Pasko nie wiem dlaczego tak jej bronisz ale to trochę dziwne. Napisz po prostu że jak najbardziej popierasz podawanie tu nr tel czy właściciel sobie tego życzy czy nie i wtedy będziesz ok.
Debilka ujawnia nr a potem się żali do admina że ona wysłała tylko jednego sms'a a reszta jej nie interesuje. Przecież kretynko gdybyś nie podała tego nr to skończyłoby się na tym jednym sms'ie i nie było by sprawy.
I dalej czekam na tą krytykę pod moim adresem o którą tak zabiega kretynka77.
Debilka ujawnia nr a potem się żali do admina że ona wysłała tylko jednego sms'a a reszta jej nie interesuje. Przecież kretynko gdybyś nie podała tego nr to skończyłoby się na tym jednym sms'ie i nie było by sprawy.
I dalej czekam na tą krytykę pod moim adresem o którą tak zabiega kretynka77.
kretynko77>>>podaj te zasłużone wpisy bo jakoś nikt nie atakuje ani mnie ani edi'ego czy danteV'a. Robisz to tylko ty a Pasko ci przyklaskuje.
Magdaleno ja nie jestem żałosny,po prostu czytam czat i forum i o ile dobrze pamiętam to Twój małżonek,pisał tutaj,że pourywa jaja,powyrywa języki,itd.Nie chciałbym mieć z nim do czynienia,więc się wyłączam z dyskusji,pa.
danteV >>> słuchaj sobie koleś przeprosiłam za podany nr tel. ale pomiatać mną nie będziesz.
Nie muszę Ci chyba pisać gdzie "przydupaskę" masz sobie szukać....!
Ty jesteś taki sam jak edi8 ZAZDROSNY o moje wyimaginowane przez Ciebie stosunki z Administracją tego portalu.
Nie muszę Ci chyba pisać gdzie "przydupaskę" masz sobie szukać....!
Ty jesteś taki sam jak edi8 ZAZDROSNY o moje wyimaginowane przez Ciebie stosunki z Administracją tego portalu.
yoyo>>>poproś admina a na pewno twoja prośba zostanie wysłuchana jako jednego z najstarszych i najbardziej szanowanych użytkowników.
herbie1976 >>> jak napisał Admin Twoje wpisy najlepiej bez komentarza zostawić.
Poczytaj sobie całe forum i wtedy wyciągnij wnioski czy danteV atakował czy nie, czy edi8 przy***ala się do wszystkich czy nie.
Poczytaj sobie całe forum i wtedy wyciągnij wnioski czy danteV atakował czy nie, czy edi8 przy***ala się do wszystkich czy nie.
Proszę zacytować mój wpis w którym bronię użytkownika madzia77. Ja mam do wszystkich duży dystans i jako admin jestem muszę być neutralny tj. chcę po prostu wysłuchać obu stron. Pozdrawiam
yoyo>>>ty zdaje się kiedyś tu ostro po kimś jeździłeś tylko dlatego że miał inne zdanie od twojego.
yoyo>>> to twoje teksty:
108727. status yoyo 2010-04-28 (20:53)
a do tych dwóch dominujących na stronie
goryli bezrobotnych
pseudo fachowców od gry
więc może spokojniej z rozdzielaniem banów.
108727. status yoyo 2010-04-28 (20:53)
a do tych dwóch dominujących na stronie
goryli bezrobotnych
pseudo fachowców od gry
więc może spokojniej z rozdzielaniem banów.
Pasko >>> dlaczego podałam nr tel. użytkownika danteV?
Proszę bardzo - za wyciąganie prywatnej korespondencji między nami na forum publicznym,tak tez się nie postępuje.
Ja nie pisałam tutaj o czym była gadka prawie rok temu na wp.pl,a mogłabym ubarwić jak to robi danteV i powrzucać kilka pikantnych szczegółów tylko pytam po co?
Jaki sens jest wyciągania prywatnej korespondencji na forum publicznym no pytam jaki?
Proszę bardzo - za wyciąganie prywatnej korespondencji między nami na forum publicznym,tak tez się nie postępuje.
Ja nie pisałam tutaj o czym była gadka prawie rok temu na wp.pl,a mogłabym ubarwić jak to robi danteV i powrzucać kilka pikantnych szczegółów tylko pytam po co?
Jaki sens jest wyciągania prywatnej korespondencji na forum publicznym no pytam jaki?
Ojej edi8 czy Ty kiedyś się do mnie przy........łeś się ??????
Pasko,dziękuję za duży dystans i za to,że jesteś neutralny ostatnio w stosunku do mnie.Czym to jest spowodowane?
witam
wtrącę moje skromne zdanie .....jestem przeciwko banowaniu kogokolwiek a przebaczanie to rzecz święta.... powinna być wprowadzona zasada taka aby każdy miał szanse gdyż mnie też zdarzają się bluźnierstwa ( lecz nie obrażam koleżeństwa z forum ) a mianowicie w razie jakieś wpadki powinno się otrzymywać ostrzeżenia przynajmniej trzy a jeśli one nie poskutkowały by to wtedy ban na 3 miechy bez odwołania ....
pozdro.....
wtrącę moje skromne zdanie .....jestem przeciwko banowaniu kogokolwiek a przebaczanie to rzecz święta.... powinna być wprowadzona zasada taka aby każdy miał szanse gdyż mnie też zdarzają się bluźnierstwa ( lecz nie obrażam koleżeństwa z forum ) a mianowicie w razie jakieś wpadki powinno się otrzymywać ostrzeżenia przynajmniej trzy a jeśli one nie poskutkowały by to wtedy ban na 3 miechy bez odwołania ....
pozdro.....
Pisałam z bratiszką - danteV + edi8 mieli problem
Pisałam z Talizmanem - danteV miał problem
Pisałam z Hipciem - danteV +edi8 mieli problem
Piszę z kogucik19 - danteV +edi8 ma problem
to co?
mam pytać o zgodę tych użytkowników z kim mogę pisać a z kim nie?
No bez przesady
Pisałam z Talizmanem - danteV miał problem
Pisałam z Hipciem - danteV +edi8 mieli problem
Piszę z kogucik19 - danteV +edi8 ma problem
to co?
mam pytać o zgodę tych użytkowników z kim mogę pisać a z kim nie?
No bez przesady
madzia77>>>gdzie ci oburzeni użytkownicy czatu? yoyo się nie liczy bo mając smoka to zbytnio się nie wysilał na czacie.
"Wszelkie wpisy typu Policja są śmieszne. Jeżeli występuje naruszenie prawa, to najpierw należy kontaktować się ze mną. Zanim zaniesie się kartę SIM na policję, to najpierw dzwoni się za pomocą tej karty do mnie i informuje, że dzieje się coś bardzo poważnego."
No chyba nie mnie bronisz?
Twoje słowa: "Wszelkie wpisy typu Policja są śmieszne. Jeżeli występuje naruszenie prawa, to najpierw należy kontaktować się ze mną."
Powiedz dlaczego kłamiesz? Wiesz dobrze tak samo jak ja, że kontaktowano się z Tobą trzy razy. Zero reakcji. W tym czasie przychodziły smsy których cytować nie będę. Na co mieliśmy czekać? Jak teraz odwrócisz kota ogonem? Że nie mogłeś odebrać? Więc należy się kontaktować pod numer pod którym nikt nie odbiera.
Chciałeś to usłyszeć ode mnie, to słyszysz. Weź odblokuj madzie77!!!!! A ze mną zrób to, o co Ciebie prosiłem.
Ps. I skończ człowieku tą dyskusję, bo jak czytam co znowu wypisuje madzia77, to mi się po prostu rzygać chce. Dałeś jej wiatr w żagle i znowu błyszczy.
No chyba nie mnie bronisz?
Twoje słowa: "Wszelkie wpisy typu Policja są śmieszne. Jeżeli występuje naruszenie prawa, to najpierw należy kontaktować się ze mną."
Powiedz dlaczego kłamiesz? Wiesz dobrze tak samo jak ja, że kontaktowano się z Tobą trzy razy. Zero reakcji. W tym czasie przychodziły smsy których cytować nie będę. Na co mieliśmy czekać? Jak teraz odwrócisz kota ogonem? Że nie mogłeś odebrać? Więc należy się kontaktować pod numer pod którym nikt nie odbiera.
Chciałeś to usłyszeć ode mnie, to słyszysz. Weź odblokuj madzie77!!!!! A ze mną zrób to, o co Ciebie prosiłem.
Ps. I skończ człowieku tą dyskusję, bo jak czytam co znowu wypisuje madzia77, to mi się po prostu rzygać chce. Dałeś jej wiatr w żagle i znowu błyszczy.
hipcio już w kościele zajmuje najlepsze miejsce na jutrzejsze święto.Chyba też jutro pójdę się pomodlić o rozum,pozdrawiam.
madzia77 > czy ty jesteś na tyle głupia że nie potrafisz doczytać, że chce mieć konto usunięte i kompletnie nic z tobą do czynienia? Znowu snujesz jakieś teorie o zazdrości? To wbij sobie do głowy że NIE CHCĘ MIĘĆ Z TOBĄ NIC DO CZYNIENIA.
Chcę mieć usunięte konto z tego portalu i mam do tego prawo. Przez Ciebie!! Rozumiesz to czy nie? Jeśli to ja zawaliłem sprawę w piątek, że ośmieliłem się zaprotestować przeciwko podawaniu przez Ciebie moich danych teleadresowych z dodatkową sugestią gdzie mieszkam, to proszę Administratora o skasowanie mojego profilu. PANIEMAŁAŚ?
Chcę mieć usunięte konto z tego portalu i mam do tego prawo. Przez Ciebie!! Rozumiesz to czy nie? Jeśli to ja zawaliłem sprawę w piątek, że ośmieliłem się zaprotestować przeciwko podawaniu przez Ciebie moich danych teleadresowych z dodatkową sugestią gdzie mieszkam, to proszę Administratora o skasowanie mojego profilu. PANIEMAŁAŚ?
danteV a Ty zbyt mocno nie naciskałeś przypadkiem na spotkanie w realu z Magdaleną?
Ktoś zadał pytanie o "hipopotana" - być może zgodnie z tym co napisał jest na zabiegu... wszczepienia mu czipa:
"108683. status hipopotan 2010-04-28 (16:48)
....niedługo powstanie jeden światowy rząd,a ludzie będą mieli wszczepione czipy i będą sterowani i kontrolowani jak marionetki..."
"108683. status hipopotan 2010-04-28 (16:48)
....niedługo powstanie jeden światowy rząd,a ludzie będą mieli wszczepione czipy i będą sterowani i kontrolowani jak marionetki..."
danteV>>>nie ma szans żeby coś pokumała. Admin ją rozgrzeszy a ona będzie dumnie pisać na czacie czego to ona dla tej strony nie zrobiła.
madzia77
nie chcę się wpieprzać ale prosiłem daj już spokój koledze dantemuV ..... zapomnij o nim i wszyscy będziemy szczęśliwi i nikt nie będzie Cię bluzgał ....gdybyś nie zauważyła to na forum danteV jest potrzebny z racji tej że jest jednym z najlepszych typerów i swoją pomoc ofiaruje wszystkim bezinteresownie i to samo edi8....
pozdro
nie chcę się wpieprzać ale prosiłem daj już spokój koledze dantemuV ..... zapomnij o nim i wszyscy będziemy szczęśliwi i nikt nie będzie Cię bluzgał ....gdybyś nie zauważyła to na forum danteV jest potrzebny z racji tej że jest jednym z najlepszych typerów i swoją pomoc ofiaruje wszystkim bezinteresownie i to samo edi8....
pozdro
m.morii>>>zaraz Ci napisze żebyś się sam nauczył typować tak jak mi wczoraj napisała.
pzdr
pzdr
Nie,,,nigdy o nim nie zapomnę,,,:)
herbie1976 powitać
chętnie bym się nauczył sam typować ale to nie jest takie proste , ale z pomocą innych kolegów zawsze są większe szanse na wygrana i po to między innymi jest to forum też nie można wypuścić dantegoV .....
pozdro.....
chętnie bym się nauczył sam typować ale to nie jest takie proste , ale z pomocą innych kolegów zawsze są większe szanse na wygrana i po to między innymi jest to forum też nie można wypuścić dantegoV .....
pozdro.....
danteV a dlaczegomma byc usunięte twoje konto,profil itp skoro tylko madzia77 jest tego powodem? a to żaden powód
bo się w niej zakochałem,ale to chyba nie jest karalne?
danteV >>> uważam naszą polemikę za zakończoną - zgłosiłeś sprawę na policję,Twoje święte prawo,jak i moje odnosnie szmat i idiotek.
Nie ma ludzi nie zastąpionych,nie będzie Ciebie - będą inni.
Nie ma ludzi nie zastąpionych,nie będzie Ciebie - będą inni.
madzia77 > każdy Twój wpis, każde twoje kolejne kłamstwo muszę prostować. Zacytuj mój wpis w którym napisałem, że cokolwiek zgłaszałem na policję? Dlaczego dalej kłamiesz i mnie oczerniasz?
NA POLICJĘ ZOSTAŁA ODDANA KARTA SIM PO OTRZYMANIU SMSÓW Z GROŹBAMI!!!!!!!!!. Gdzie ja napisałem że oddałem ciebie na policję???? Zacytuj, albo przestań w końcu KŁAMAĆ!!!! Napisałem wyraźnie na forum, że nie interesuje mnie, oraz nie interesowało kto wysyłał te smsmy!!! Kobieto ZEJDŹ ze mnie!!!!!!!!! Mało tego. Nie interesuje mnie co zrobi z tym policja!!!! A wiesz dlaczego??? Bo tego SZAMBA mam już po prostu dosyć!!!
NA POLICJĘ ZOSTAŁA ODDANA KARTA SIM PO OTRZYMANIU SMSÓW Z GROŹBAMI!!!!!!!!!. Gdzie ja napisałem że oddałem ciebie na policję???? Zacytuj, albo przestań w końcu KŁAMAĆ!!!! Napisałem wyraźnie na forum, że nie interesuje mnie, oraz nie interesowało kto wysyłał te smsmy!!! Kobieto ZEJDŹ ze mnie!!!!!!!!! Mało tego. Nie interesuje mnie co zrobi z tym policja!!!! A wiesz dlaczego??? Bo tego SZAMBA mam już po prostu dosyć!!!
Witam -Postawiłem dzisiaj na liczbę 14 w jokerze wysłałem 10 takich samych kuponów z tą liczbą rozbijam dzisiaj pulę pozdr.
Magdaleno,co oznacza słowo polemikę?Przez to słowo nie mogę zrozumieć gŁębi wypowiedzi?
A tak poza grą ,MADZIA - w ziołbym Cię na sobotę jeżeli nie masz nic przeciwko
A co tu się znowu dzieje,ludziska...co wam jest,dzisiaj mi mamusia podwyższyła ciśnienie,bo widocznie dla niej jest ważniejszy nasz Ukochany Ojciec Rydzyk,niż własna rodzina...normalnie tylko żal MADZIA 77...
Mnie też cały czas żal Madzia77 fajny z niego chłopak.
- Co tam słychać?
- Nie wiem. Dawno tam nie byłem.
Ona do niego:
- Nie będę się więcej z Tobą kochać?
- Dlaczego? Bo mam za dużego penisa?
- Raczej na odwrót
- ?penisa dużego za mam bo ?dlaczego
Wchodzi gość do restauracji. Prosi o kartę dań.
Kelner podaje klientowi menu i odchodzi.
Gość powoli przegląda kartę, następnie wyrywa stronę po stronie i zjada.
PYTANIE:
Z jakiego kraju pochodzi gość?
ODPOWIEDŹ:
Z Jemenu
Siedzi facet w restauracji, zjadł już posiłek, kawę popija. I zaczyna się do siebie podśmiewywać. Najpierw cicho, ale od czasu do czasu głośniej. A ponieważ siedział sam zaczął zwracać na siebie uwagę innych konsumentów.
Zwłaszcza, jak głośno czasami mówił: - "nie. Ten nie". I znowu się śmiał.
W końcu jeden gościu nie wytrzymał i zaintrygowany takim zachowaniem, podchodzi do facia i pyta go:
- Panie, z czego się pan tak śmiejesz?
- A bo opowiadam sobie kawały - facio wyjaśnia.
Gościowi coś nie pasowało i dalej dopytuje:
- No dobrze, ale co znaczy jak pan mówi: "nie. Ten nie"?
- To wtedy, wie pan, jak mi się przypomni dowcip, który już znam - usłyszał.
Dobrze ubrany nowobogacki idzie ulicą i mały, umazany sadzą chłopiec pyta go z respektem:
- Proszę pana, może mi pan powiedzieć, która jest godzina?
Korpulentny facet zatrzymał się, ostrożnie rozpiął płaszcz i marynarkę, wyciągnął zegarek z kieszeni kamizelki, spojrzał na niego i powiedział:
- Za piętnaście trzecia, młody człowieku.
- Dziękuję - powiedział chłopiec - Dokładnie o trzeciej możesz mnie pocałować w dupę!
Po tych słowach malec zaczął uciekać, a wzburzony nowobogacki ze łzami złości zaczął go gonić. Nie pobiegł daleko, kiedy zatrzymał go kumpel.
- Czemu tak biegasz w twoim wieku? - pyta kumpel.
Zadyszany nowobogacki rzuca w furii:
- Ten bachor spytał mnie, która jest godzina, a kiedy mu powiedziałem, że jest za piętnaście trzecia, powiedział mi, że dokładnie o trzeciej mogę pocałować go w dupę!
- No to po co się śpieszysz? - mówi kumpel - Masz całe dziesięć minut.
Filip dołączył właśnie do klubu, który polecił mu jego kumpel, będący jego członkiem od jakiegoś czasu. Siedzą w barze, piją piwo, kiedy nagle ktoś krzyczy: 21! i sala wybuchła umiarkowanym śmiechem. Kilka minut potem ktoś krzyczy 34! i śmiech się wzmógł. Filip zdziwiony tym faktem, pyta kolegę:
- Czemu wszyscy się śmieją, kiedy ktoś krzyczy numer?
Kumpel na to:
- Cóż, opowiadaliśmy te same dowcipy przez tyle lat, że w końcu je ponumerowaliśmy i jeśli ktoś chce opowiedzieć któryś z nich, krzyczy tylko jego numer.
Filip skinął głową i spytał:
- Mogę spróbować?
Jego kumpel przytaknął i Filip krzyknął: 1216!. Wszyscy w klubie pokładali się ze śmiechu przez 15 minut.
- Dlaczego wszyscy śmiali się tak mocno z tego dowcipu? ? pyta Filip.
Kumpel na to chichocząc:
- Tego akurat jeszcze nie słyszeliśmy.
- Nie wiem. Dawno tam nie byłem.
Ona do niego:
- Nie będę się więcej z Tobą kochać?
- Dlaczego? Bo mam za dużego penisa?
- Raczej na odwrót
- ?penisa dużego za mam bo ?dlaczego
Wchodzi gość do restauracji. Prosi o kartę dań.
Kelner podaje klientowi menu i odchodzi.
Gość powoli przegląda kartę, następnie wyrywa stronę po stronie i zjada.
PYTANIE:
Z jakiego kraju pochodzi gość?
ODPOWIEDŹ:
Z Jemenu
Siedzi facet w restauracji, zjadł już posiłek, kawę popija. I zaczyna się do siebie podśmiewywać. Najpierw cicho, ale od czasu do czasu głośniej. A ponieważ siedział sam zaczął zwracać na siebie uwagę innych konsumentów.
Zwłaszcza, jak głośno czasami mówił: - "nie. Ten nie". I znowu się śmiał.
W końcu jeden gościu nie wytrzymał i zaintrygowany takim zachowaniem, podchodzi do facia i pyta go:
- Panie, z czego się pan tak śmiejesz?
- A bo opowiadam sobie kawały - facio wyjaśnia.
Gościowi coś nie pasowało i dalej dopytuje:
- No dobrze, ale co znaczy jak pan mówi: "nie. Ten nie"?
- To wtedy, wie pan, jak mi się przypomni dowcip, który już znam - usłyszał.
Dobrze ubrany nowobogacki idzie ulicą i mały, umazany sadzą chłopiec pyta go z respektem:
- Proszę pana, może mi pan powiedzieć, która jest godzina?
Korpulentny facet zatrzymał się, ostrożnie rozpiął płaszcz i marynarkę, wyciągnął zegarek z kieszeni kamizelki, spojrzał na niego i powiedział:
- Za piętnaście trzecia, młody człowieku.
- Dziękuję - powiedział chłopiec - Dokładnie o trzeciej możesz mnie pocałować w dupę!
Po tych słowach malec zaczął uciekać, a wzburzony nowobogacki ze łzami złości zaczął go gonić. Nie pobiegł daleko, kiedy zatrzymał go kumpel.
- Czemu tak biegasz w twoim wieku? - pyta kumpel.
Zadyszany nowobogacki rzuca w furii:
- Ten bachor spytał mnie, która jest godzina, a kiedy mu powiedziałem, że jest za piętnaście trzecia, powiedział mi, że dokładnie o trzeciej mogę pocałować go w dupę!
- No to po co się śpieszysz? - mówi kumpel - Masz całe dziesięć minut.
Filip dołączył właśnie do klubu, który polecił mu jego kumpel, będący jego członkiem od jakiegoś czasu. Siedzą w barze, piją piwo, kiedy nagle ktoś krzyczy: 21! i sala wybuchła umiarkowanym śmiechem. Kilka minut potem ktoś krzyczy 34! i śmiech się wzmógł. Filip zdziwiony tym faktem, pyta kolegę:
- Czemu wszyscy się śmieją, kiedy ktoś krzyczy numer?
Kumpel na to:
- Cóż, opowiadaliśmy te same dowcipy przez tyle lat, że w końcu je ponumerowaliśmy i jeśli ktoś chce opowiedzieć któryś z nich, krzyczy tylko jego numer.
Filip skinął głową i spytał:
- Mogę spróbować?
Jego kumpel przytaknął i Filip krzyknął: 1216!. Wszyscy w klubie pokładali się ze śmiechu przez 15 minut.
- Dlaczego wszyscy śmiali się tak mocno z tego dowcipu? ? pyta Filip.
Kumpel na to chichocząc:
- Tego akurat jeszcze nie słyszeliśmy.
danteV >>> ja Cie oczerniam?
Daj sobie spokój i całe szczęście że dałeś tą zasraną kartę na policję dowiesz się przynajmniej kto Cie tak bardzo lubił na stronce,że Ci groził.
Ja mimo tego,że nie przepadam za Tobą to nigdy nie byłabym na tyle głupia,aby komuś grozić.
Więc sam odbij i już.
Daj sobie spokój i całe szczęście że dałeś tą zasraną kartę na policję dowiesz się przynajmniej kto Cie tak bardzo lubił na stronce,że Ci groził.
Ja mimo tego,że nie przepadam za Tobą to nigdy nie byłabym na tyle głupia,aby komuś grozić.
Więc sam odbij i już.
Witam....
widzę, że dyskusja na całego....
Właśnie usiadłam do tej "pasjonującej" lektury i cóż widzę?
herbie1976 - nie chce mi się "jechać po Tobie" .... po co?
Ale miło byłoby gdybyś zapamiętał jedno:
JA to jestem JA, a nie "jakaś tam"
Też Cie pozdrawiam.
widzę, że dyskusja na całego....
Właśnie usiadłam do tej "pasjonującej" lektury i cóż widzę?
herbie1976 - nie chce mi się "jechać po Tobie" .... po co?
Ale miło byłoby gdybyś zapamiętał jedno:
JA to jestem JA, a nie "jakaś tam"
Też Cie pozdrawiam.
Magdaleno Twoje wpisy na forum przeczą temu stwierdzeniu,
o ile dobrze pamiętam na początku przyjaźni na forum byłaś zafascynowana słabymi osiągnięciami kolegi edi8 i kolegi danteV
o ile dobrze pamiętam na początku przyjaźni na forum byłaś zafascynowana słabymi osiągnięciami kolegi edi8 i kolegi danteV
Fajnie się tutaj bawicie.:)
herbie1976>
to że jesteś ordynarny i chamowaty-wisi mi.Admin i czytający Ciebie to tolerują-niech będzie.
Zaliczasz się do tych,którzy zdecydowanie zaniżają poziom dyskusji i zaogniają atmosferę na czacie.
To że bardzo spokojną i nikomu nie wadzącą koleżankę "pięknaja" mieszasz do tych waszych śmiesznych "porachunków" ,to już za wiele.
Nie wiem ile i jakie nicki miała Pani Magdalena -i nie obchodzi mnie to.
Jedno wiem na pewno-nie był żadnym z nich nick "pięknaja".
Kumasz?
herbie1976>
to że jesteś ordynarny i chamowaty-wisi mi.Admin i czytający Ciebie to tolerują-niech będzie.
Zaliczasz się do tych,którzy zdecydowanie zaniżają poziom dyskusji i zaogniają atmosferę na czacie.
To że bardzo spokojną i nikomu nie wadzącą koleżankę "pięknaja" mieszasz do tych waszych śmiesznych "porachunków" ,to już za wiele.
Nie wiem ile i jakie nicki miała Pani Magdalena -i nie obchodzi mnie to.
Jedno wiem na pewno-nie był żadnym z nich nick "pięknaja".
Kumasz?
Witam cieplutko ;) Przez Warszawkę przelaciała upiorna burza z gradobiciem. Idzie ze wschodu.Ulice zamieniły się w rzeki . Sąsiadom pozalewało piwnicę. Wszędzie wyją karetki pogotowia i straż.Liście winogron przed domem całe w dziurach Kilka dzielnic nie ma prądu. Istna "Sodomia i Gomoria" ;(((
Zakończę tak. Jeszcze godzinę temu mnie i lilę przepraszałaś. Nic złego, bynajmniej ja do Ciebie później nie napisałem. Jak tylko Pasko odniósł się tylko do mojej osoby, a nie napisał kompletnie nic o Twoim zachowaniu tylko z wiadomych sobie przyczyn, automatycznie zaczęłaś swoje tradycyjne zaczepki i wywody. Więc na koniec napiszę, że Twoje przeprosiny i obiecywanki, że będzie już dobrze są po po prostu wielkie G warte, co mogą ocenić czytający i odwiedzający tą stronę użytkownicy.
Nigdzie też nie napisałem że jestem "nie zastąpiony". Jednego jestem pewien czytając innych użytkowników, za co im bardzo dziękuję. Na pewno Ty mnie nie zastąpisz.
Nigdzie też nie napisałem że jestem "nie zastąpiony". Jednego jestem pewien czytając innych użytkowników, za co im bardzo dziękuję. Na pewno Ty mnie nie zastąpisz.