Wpisy 1 158 074 – 1 158 173
9 października 2012 13:46 → 9 października 2012 14:01, 100 wpisów
sławek
Nie jedzenei Haribo to twój obowiązek obywatelski Polaku
Nie jedzenei Haribo to twój obowiązek obywatelski Polaku
czyzby iluzja ? Moze 79
torsan
Jak rozumiem u Ciebie z pracą to naprawdę jest tragicznie skoro masz aż taki nastrój
Jak rozumiem u Ciebie z pracą to naprawdę jest tragicznie skoro masz aż taki nastrój
ulexxa
To taka sama tajemnica wszechświata jak bajkowe osiedla Romów w Polsce
To taka sama tajemnica wszechświata jak bajkowe osiedla Romów w Polsce
ulexxa....w Gnieźnie są Romowie,wiecznie w domu a merolami się rozbijają.Kiedyś w***ol w Gnieźnie tak dostali że karetka nie nadążyła ich zabierać,bo zaczęli dziewczyny wyłapywać
gangi sie wala miedzy soba..aaa cierpia niewinni ludzie..
boze jaki w pl. jest spokoj
boze jaki w pl. jest spokoj
Lilu..Romowie to spokojni ludzie..oj najgorsi w de. sa
Aramea,Arabowie,Turcy,ojjj szok...sama wiesz bo bylas..
przybyli tu..i terroruja niemcow..i jeszcze wciaz narzekaja..
czego k*****a chca..niech s********ja jak im nie pasi..
aa jeszcze maja prawa de. po kij siedza i robia zadyme...
Aramea,Arabowie,Turcy,ojjj szok...sama wiesz bo bylas..
przybyli tu..i terroruja niemcow..i jeszcze wciaz narzekaja..
czego k*****a chca..niech s********ja jak im nie pasi..
aa jeszcze maja prawa de. po kij siedza i robia zadyme...
torsan..jest Lid,na przeciwko lidla Kaufland,obok netto i biedronka
torsan
U nas na Dolnym Śląsku też zaczyna być podobnie po tym jak firmy budowlane będące podwykonawcami przy budowie autostrad zaczęły padać . A za nimi firmy usługowe, bo ludzie zaczęli oszczędzać. Na strefie w Legnicy oraz tej pod Wrocławiem praca cały czas jeszcze jest niestety na czas określony i za stawki, że pożal się Boże. Dobrze płacili i cały czas przyjmowali do pracy u mojego wujka w fabryce Colgate koło Świdnicy, ale od jakiegoś kwartału przyjęcia ograniczyli a pensje też spadły. Jednym słowem dno i wodorosty.
U nas na Dolnym Śląsku też zaczyna być podobnie po tym jak firmy budowlane będące podwykonawcami przy budowie autostrad zaczęły padać . A za nimi firmy usługowe, bo ludzie zaczęli oszczędzać. Na strefie w Legnicy oraz tej pod Wrocławiem praca cały czas jeszcze jest niestety na czas określony i za stawki, że pożal się Boże. Dobrze płacili i cały czas przyjmowali do pracy u mojego wujka w fabryce Colgate koło Świdnicy, ale od jakiegoś kwartału przyjęcia ograniczyli a pensje też spadły. Jednym słowem dno i wodorosty.
u mnie gringo pobili tez zemsty szuka a niech zabije ta kur... E po chu... Zatrzynala
Podobno krzyzaki wygrali pod grunwaldem w 1410 roku ,chyba 15 lipca,zrabowali wozy z klejnotami dlatego mają tak dobrze:pozniej wszystko zwiezli do malborka:
kto to jest aramea ?
Lilatak araby najgorszy motloch
medea76
ulexxa
lottomat
hipcio
franek
slawek
medea76
ulexxa
lottomat
hipcio
franek
slawek
ulexxa
Bo zamiast ich na siłę asymilować czyt. zmusić do przestrzegania europejskich standardów etycznych i kulturowych a jak nie won to się by mieć pracowników za grosze udawało durnia, że się nie widzi ich zawłaszczania przestrzeni publicznej. Teraz zwykli obywatele płacą za to.
Bo zamiast ich na siłę asymilować czyt. zmusić do przestrzegania europejskich standardów etycznych i kulturowych a jak nie won to się by mieć pracowników za grosze udawało durnia, że się nie widzi ich zawłaszczania przestrzeni publicznej. Teraz zwykli obywatele płacą za to.
scols witaj
lila aha rozumiem juz
lila aha rozumiem juz
Witam wszystkich dziś awaria na stronie lotto także nie wiem czy zobaczymy studio lotto
no zobaczymy co to bedzie