Wpisy 1 157 874 – 1 157 973
9 października 2012 12:20 → 9 października 2012 13:21, 100 wpisów
lila - loooooooooooooooozik do tego kiwaczek -
1 157 820. Lila ->/.../ ta 36 może wskoczyć
1 157 820. Lila ->/.../ ta 36 może wskoczyć
ale nieobliczalna jest ... lubi trzymacć w napięciu
-kol. e46 /w tej 36,46,72, ostatnim bodaj razem/ na ostatnej pozycji się wturlała
-kol. e46 /w tej 36,46,72, ostatnim bodaj razem/ na ostatnej pozycji się wturlała
jak nie to to nie, luzik
raz zostaje 79 innych
dwa są jeszcze dziś inne nomen omen dwa ważniejsze losowania
pytanie do znawców - a wpada69 ?
raz zostaje 79 innych
dwa są jeszcze dziś inne nomen omen dwa ważniejsze losowania
pytanie do znawców - a wpada69 ?
jak za często będzie 69 siadać to prezio chyba będzie miał wszystkie ciężarne
chyba wiecej "nikawo niet"..
ale dla tych" Nielobecnych" tez duzy Cmokus
ale dla tych" Nielobecnych" tez duzy Cmokus
ulexa
ulexxa
Ja jestem, ale jak to często bywa z doskoku, bo mamy dzisiaj tutaj niezły młyn z powodu programu Aktywny Samorząd
Ja jestem, ale jak to często bywa z doskoku, bo mamy dzisiaj tutaj niezły młyn z powodu programu Aktywny Samorząd
torsan
Ja też tak kiedyś miałam jak mi się z pracą nie poukładało i też nie widziałam sensu życia, dół i depresja jak Morze Martwe
lottomat
Pytaj śmiało
Ja też tak kiedyś miałam jak mi się z pracą nie poukładało i też nie widziałam sensu życia, dół i depresja jak Morze Martwe
lottomat
Pytaj śmiało
Lilus..zapodaj mi plisss jakas miuz na uspokojenie...
bo zaraz bedzie wojna jak kij..tak jestem znerwicowana...
po moich dzisiejszych odwiedzinach biurowych w kam.pom.
bo zaraz bedzie wojna jak kij..tak jestem znerwicowana...
po moich dzisiejszych odwiedzinach biurowych w kam.pom.
bo ja sobie monitor kupilem przedwczoraj ale przy okazji przypomnialo mi sie ze jedna osoba z otoczenia mnie pytala o program aktywnego samorzadu o obszar b czyli o dofinansowanie do sprzetu komputerowego fakt ze za pozno ale nie o to chodzi ... tam pisze specjalistyczny sprzet komputerowy wraz z oprogramowaniem i tu mam pytanie bo ta osoba ma pewna wade wroku i chcialaby sobie kupic w ramach tego programu np za rok jakis duzy monitor np 27 cali albo 24 cale i pyta sie czy moze kupic sam taki monitor bez kompa wlasnie
ulexxa...ciężko z muzyczką bo siedzę nad papierami i nie mam czasu za bardzo czegokolwiek szukać
lottamat
Tu nie chodzi o wadę wzroku taką zwykłą jak mam na ten przykład ja tylko o poważną wadę wzroku potwierdzoną w orzeczeniu ZUS lu Powiatowego Zespołu ds. Orzekania o stopniu niepełnosprawności. Sam monitor by nie przeszedł.
Tu nie chodzi o wadę wzroku taką zwykłą jak mam na ten przykład ja tylko o poważną wadę wzroku potwierdzoną w orzeczeniu ZUS lu Powiatowego Zespołu ds. Orzekania o stopniu niepełnosprawności. Sam monitor by nie przeszedł.
z tego co wiem to ma ograniczenie pola widzenia ponizej 30 stopni
lila
Lila bo jak sie wsciekne to Ci piora powyrywam a sama chyba wiesz jak c***owo wyglada papuga bez ogona
Ale to musi być osoba niepełnosprawna z odpowiednim orzeczeniem. Jeśli ma takie orzeczenie a lekarz podbije jej zaświadczenie lekarskie potwierdzające spełnienie wymagań programu czyli ostrość wzroku 0,06 lub mniejszą oraz ograniczenia pola widzenia to może się ubiegać o dofinansowanie. Z tym, że Bóg jeden wie jakie będą przyszłoroczne kryteria przy sprzęcie specjalistycznym, bo koleżanki średnio co trzy dni dostają nowe najczęściej sprzeczne z poprzednimi interpretacje co jest a co nie jest sprzętem specjalistycznym. Monitor na 100 % w tym roku by nie przeszedł.
czytalem tylko raz tamto i tam pisalo chyba albo ostrosc wzroku ALBO ograniczenie pola widzenia i tu wlasnie stanalem
lottomat..kto by ci wite rozbujałnie wiem czy zdążyłbyś ją podnieść
kiedys mi mowili ze jak ktos weznie np komputer zwykly i np specjalna klawiature z wiekszymi znaczkami to to przelazi
free
ulexx....ale się najeździszWiesz że ja też tak wojowałam 3000km tygodniowo a czasami więcej ale teraz już by mi się nie chciaało
a ze troche mam tych ludzi w otoczeniu to coz zawsze im cos ogarne albo zalatwie
ladny dzien jak slonko swieci uf