Wpisy 1 157 694 – 1 157 793
9 października 2012 10:31 → 9 października 2012 11:39, 100 wpisów
drapek ...w godzinach xxx jest wesoło a lizaki znowu kaszanke odwalaja tym razem nie dam się wciagnąć w tą zagrywkę ...wyczekam je
Witam Was po długiej nieobecności .Pozdrawiam Wszystkich Miło i Serdecznie.
medusia ..jestem jestem ...ale wiem że jestes zajęta ... i tak grzecznie czekam zawsze na
max
jak dam radę to będę o 14, jak nie, to odśpiewaj za mnie
koko koko koko koko lecą kulki w c*** wysoko
jak dam radę to będę o 14, jak nie, to odśpiewaj za mnie
koko koko koko koko lecą kulki w c*** wysoko
Witam Pana serdecznie. Oczywiście jezeli czas pozwoli będę stałym bywalcem stronki.
Skok z Kosmosu >>>> wp.pl
najlepiej typująca ika86 w lotto za każdym razem te same liczby typuje
Pasko
DariuszW miło mi poznać, bo zostałam bywalcem w czasie Twojej nieobecności na chacie
DariuszW miło mi poznać, bo zostałam bywalcem w czasie Twojej nieobecności na chacie
Dariusz mam na dziś trochę liczb muszę wybrać bo i ze snu i z moich nowych odkryć i się nazbierało tego.
medea
i to skuteczna, ja też mam stałą szóstkę, która puszczam w lotto od początku roku, na razie tylko 2 x 3/6
i to skuteczna, ja też mam stałą szóstkę, która puszczam w lotto od początku roku, na razie tylko 2 x 3/6
senna to proponuję Ci typować lotto z mojej tabelki .Jest mniej liczb a skuteczność musisz ocenić sam/a
Uciekam na basenik ...foczki czekają ...jeszcze tylko tydzień i będę w formie z przed maj i dzida
senna trafienia 6 nie gwarantuje wparwdzie ale można z tego coś ciupnać
13max.....miłego pływania,tylko harpuna za dużo nie uzywajno i dobrze a po co mamy wsatwać,olać to wszystko
dzisiaj dzień zapominania -czy ktoś czegoś zapomniał?
Lila, bo ja zapomniałem ręki z domu zabrać
Lila, bo ja zapomniałem ręki z domu zabrać