Wpisy 1 156 254 – 1 156 353
8 października 2012 19:59 → 8 października 2012 21:09, 100 wpisów
Hej.
medea76.
drapek
No mam nadzieję po popołudniowym rozczarowaniu s7 no ja się pytam gdzie moje 77 złotych
No mam nadzieję po popołudniowym rozczarowaniu s7 no ja się pytam gdzie moje 77 złotych
Ale cisz czyżby wszyscy oglądali "Igraszki z diabłem" na jedynce
Medeo..udalo mi sie wdepnac na momencik na ID. w tv.
sa tam czesto ciekawe programy nawet..hmm samoobronne
sa tam czesto ciekawe programy nawet..hmm samoobronne
uulexxa...haaajj..
nie piszę tuu wiecej pytan i muszę znika ok ..mam troche katar
nie piszę tuu wiecej pytan i muszę znika ok ..mam troche katar
>>> 1156224. dragon
Pasko a nie lepiej nagradzać pierwszą 30-tke najlepiej typujących, oczywiście w ramach tej kwoty jaką dysponujesz na nagrody?
> No niestety mój czas jest na tyle cenny, że zarządzanie tym dla 30 osób, to głównie już problem wolnego czasu
Oczekiwanie aż każdy poda login, hasło, weryfikacja, zakup odpowiednich zdrapek, adresowanie kopert, wysyłanie na poczcie, itd. musiałbym kogoś zatrudnić do tego prawie
krzysio
ulexxa
Znam ten kanał niestety u mnie w ten wieczór trwa tyrania miłośników klasycznej sztuki Jana Drdy na jedynce w inne dni moje szanse na wejście na ID są raczej mikre
ulexxa
Znam ten kanał niestety u mnie w ten wieczór trwa tyrania miłośników klasycznej sztuki Jana Drdy na jedynce w inne dni moje szanse na wejście na ID są raczej mikre
nok66. Jestes niegrzeczny. Wyznajesz miłość mężatce.
tadzia.
http://www.youtube.com/watch?v=gZNm7L96pfY&feature=relmfu
polecam
polecam
lottomat..jaka jestem taka jestem ale muszę cię przeprosić za wcześniejsze czepianie się.miałam trochę zły humor
tadzia
Ja korzystam z liczb z horoskopfree i tych na moim profilu a poza tym mam taki śmieszny system oparty na dwójkach, trójkach i czwórkach, które lubią wypadać razem. Zaobserwowałam je wiele lat temu gdy jeszcze były stare kupony do gry te w których liczby były uporządkowane w 16 piątek. Jak liczby rozpiszesz w ten sposób to łatwo zobaczyc, że na przykład 48,63,78 lub 3,18,33 lubią wpadac razem lub po sobie
Ja korzystam z liczb z horoskopfree i tych na moim profilu a poza tym mam taki śmieszny system oparty na dwójkach, trójkach i czwórkach, które lubią wypadać razem. Zaobserwowałam je wiele lat temu gdy jeszcze były stare kupony do gry te w których liczby były uporządkowane w 16 piątek. Jak liczby rozpiszesz w ten sposób to łatwo zobaczyc, że na przykład 48,63,78 lub 3,18,33 lubią wpadac razem lub po sobie
tadzia
No i przeliczanie rzeczy zapamiętanych ze snu albo zwracających moją uwagę przed typowaniem
No i przeliczanie rzeczy zapamiętanych ze snu albo zwracających moją uwagę przed typowaniem
Medea ja pisze kolejno kazde lowowanie , zakreslam koleczkiem powtarzajace sie liczby , potem przedostatnie i tak w gore .
ze snu tez ostatnio mi wyszly dwie co juz pisalam 5,25
a co jest smieszne zdarzylo mi sie pare razy popatrzec na rejestr, sam - i te liczby tez wyszly
dziekuje
ze snu tez ostatnio mi wyszly dwie co juz pisalam 5,25
a co jest smieszne zdarzylo mi sie pare razy popatrzec na rejestr, sam - i te liczby tez wyszly
dziekuje
ja pieprze,juz ie jedną literkę gubię tylko dwie,no robi się ciekawie
tadzia
To jak moj przypadek z wiewiórką. Zwróciła moją uwagę jak wychodziłam z pracy i wyliczone z jej nazwy liczby akurat weszły
To jak moj przypadek z wiewiórką. Zwróciła moją uwagę jak wychodziłam z pracy i wyliczone z jej nazwy liczby akurat weszły
Mamy 544 "diamentowców". 30 z nich nie było na stronie zalogowanych od ponad roku