Wpisy 1 156 126 – 1 156 225
8 października 2012 18:49 → 8 października 2012 19:38, 100 wpisów
a zagram jeszcze na koniec .......
http://www.youtube.com/watch?v=Tw5lgkC5tTA&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=Tw5lgkC5tTA&feature=related
sławek szprzedawca zabawek
doszły mnie słuchy, że pucujesz ts z kasy
doszły mnie słuchy, że pucujesz ts z kasy
a malo niewielea jak slawus mowil ,ze 70-tki sa to sie z majwojem smiales
Witam Od dziś gram na "siedemdziesiatki"
A ja muszę lecieć zakupić zdrapki dla wygranych w lidze typujących września. Ale Pani w okienku się znowu ucieszy
slawek, jutro poluję na zdrapmana z 50zł - czuję że jest, ale jeszcze jest ok. 50szt
sławek- a dlaczego mają się śmiać ?
Pasko leć, ale pewnie niedługo będzie cie Pani uważała za hazardzistę
Brak czegoś czego chce a jak powiem czegoś to ublize to jest wielkie ktoś
Ciebie nikt nie przerosnie ale fakt ,ze duzo o drapkach wiem od Ciebie i twoje metody cady skutkuja
slawek
ja nie mam za bardzo co drapać w tej chwili, s7 nie zabardzo lubię, w poprzedniej edycji ani razu 77zła te co bym polował na 50zł nie idą
ja nie mam za bardzo co drapać w tej chwili, s7 nie zabardzo lubię, w poprzedniej edycji ani razu 77zła te co bym polował na 50zł nie idą
drapek
ja ciągu samych 70-tek nie daję ale np 7/1 lub 8/1
tzn. siedem 70-tek w kazdym zakladziku + dodatkowa liczba
taką metodą już się trafiały ładne wygrane
tzn. siedem 70-tek w kazdym zakladziku + dodatkowa liczba
taką metodą już się trafiały ładne wygrane
Przykładowy wybór zdrapek przez typującego:
2x Ekstra pensja + 1x Super 7 + 1x Zodiak + 1x Skarby Polski + 2x Drzewko szczęścia + 2x Szybkie 10
2x Ekstra pensja + 1x Super 7 + 1x Zodiak + 1x Skarby Polski + 2x Drzewko szczęścia + 2x Szybkie 10
slawek
pamiętaj, jak kupuję drapki w obcej żb, zawsze się pytam co było papierowego w konkretnie mnie interesującej drapce-licząć na uczciwość kolektora, jak było nie biorę , jak nie było kupuję
pamiętaj, jak kupuję drapki w obcej żb, zawsze się pytam co było papierowego w konkretnie mnie interesującej drapce-licząć na uczciwość kolektora, jak było nie biorę , jak nie było kupuję
Tak więc tak to mniej więcej wygląda Zobaczymy co będzie dalej, może będę musiał jednak nieco obniżyć atrakcyjność tych nagród
pasko, a mogę zapytać w której żb się zaopatrujesz (jeśli kupujesz w centrum rzeszowa)
Ostatnio kupowałem na Hetmańskiej... w sumie nie mam wybranej, stałej kolektury.
drapek ale dajmy na to ja kupuje drapke ale biore do domu i wybieram nastepnego dnia i nie w tej samej kolekturze,to skad bedziesz wiedzial czy juz np. poszlo 50 dych?
Pasko, na przyszłość jak dapiesz nażywo to taką która jest wygrana!
Nigdy nie drap na wizji (na żywo ) zdrapek przegranych, bo robisz antyreklamę t.esikowi
Nigdy nie drap na wizji (na żywo ) zdrapek przegranych, bo robisz antyreklamę t.esikowi
Mam pomysł na nową nagrodę. Kupon Lotto na 12 losowań. Otrzymuję liczby w czwartek wieczorek, w piątek rano wysyłam priorytetem kupon. Poczta twierdzi, że dojdzie do poniedziałku. Osoba otrzymuje swój kupon Lotto z wybranymi 6 liczbami na 12 losowań. Co myślicie?
Pasko Witam
dlaczego obniżyć? miały być w przyszłosci nagrody
"atrakcyjnejsze"
dlaczego obniżyć? miały być w przyszłosci nagrody
"atrakcyjnejsze"
Innych pomysłów na razie nie mam, ale jak mówię chciałbym wciąż nagradzać w jakiś sposób tych, którzy mają najlepsze typowania
cenna uwaga... pomyliło mi się z 12 liczbami. Oczywiście 10 losowań
Pasko,a nagrody pocieszenia dla tych co maja najnizsze typowania
zawsze to bedzie motywacja
zawsze to bedzie motywacja
slawek
ja najwięcej kupuje/wygrywam u jolki- tam dużo osób na miejscu drapie i mam jako tako orientację co było wygrane a czego nie było- szczególnie ważne gdy poluję na wygraną 50zł, a 50złw exp nie jest gwarantowane
ja najwięcej kupuje/wygrywam u jolki- tam dużo osób na miejscu drapie i mam jako tako orientację co było wygrane a czego nie było- szczególnie ważne gdy poluję na wygraną 50zł, a 50złw exp nie jest gwarantowane
albo lepiej wysłać w środę rano i dojdzie na czwartek... wtedy niejako będzie zwycięzca miał go w ręce od pierwszego losowania
więc nie tylko 1 osoba wygrywa... pozostali mają coraz mniejsze nagrody (w tym również pocieszenia
Pasko ale z pukonem jest dobre,bo ja naprzyklad wysylam pewien ciag liczb na kazde losowanie i taka nagroda byla by dla mnie super
pasko, ja myślę że drapki są dobre, ale możesz stosować zamiennik, bo może ktoś by chcaiał np. 20 jokerów
Witajcie. Hej!
sławek
napisz na @ jakie cię drapki interesują, a ja ci napiszę co tam orientacyjnie jest z nagród gwarantowanych
napisz na @ jakie cię drapki interesują, a ja ci napiszę co tam orientacyjnie jest z nagród gwarantowanych
KOCIO. Hej!
drapek. Hej!
Pasko a nie lepiej nagradzać pierwszą 30-tke najlepiej typujących, oczywiście w ramach tej kwoty jaką dysponujesz na nagrody?