Wpisy 1 155 563 – 1 155 662
8 października 2012 12:20 → 8 października 2012 12:42, 100 wpisów
medea, sprawdzam kiedy ostanio księżyc był między tymi planetami i co wtedy wpadło
oczywiście do rozpoznania, który konkretnie dzień wybrać (bo przebywa on tam dłużej niż 1 dzień) stosuję podany Ci kiedyś INSTRUMENT
kondi1
Instrument w trakcie rozpracowania, bo czytać czytałam, ale dopiero po twoim e-mailu postanowiłam poznac bardziej
Instrument w trakcie rozpracowania, bo czytać czytałam, ale dopiero po twoim e-mailu postanowiłam poznac bardziej
medea, mnie wydawało się, że juz wszystko sprawdziłem, a jedna zmiana powoduje powstanie powstanie kolejnych możliwości i tak w nieskońconość, więc do odkrycia jest jeszcze bardzoooo duuuużo
medea, ja już kilka lat gopoznaję i co jakis cza dzisie się to, co wpis wcześniej
ulala, lepiej cosik na 22:15, ale odkąd gram Twoimi pewniakami grupowymi to mi nie wpadają
kondi1
To tak jak u mnie gdy jestem już na 99,9 % pewna, że skuteczność mi rośnie wtedy gdy jest przeniesienie się księzyca z znaku przyjaznej Bliźniętom Wagi do Skorpiona czyli mojego księżycowego znaku z horoskopu urodzeniowego. Taki czas w okolicach 14-16 czyli zrobimy ćwiczenia praktyczne
To tak jak u mnie gdy jestem już na 99,9 % pewna, że skuteczność mi rośnie wtedy gdy jest przeniesienie się księzyca z znaku przyjaznej Bliźniętom Wagi do Skorpiona czyli mojego księżycowego znaku z horoskopu urodzeniowego. Taki czas w okolicach 14-16 czyli zrobimy ćwiczenia praktyczne
lottomat..o to musisz zatrudnić jeszcze kilka,wtedy nic nie będziesz musiał robić.Będziesz leżał do góry palnikiem i spawał
kondi czasem tak bywa
ale zauważyłam pare razy trafiam bezbłędnie
potem nul jest
ale zauważyłam pare razy trafiam bezbłędnie
potem nul jest
a propos palnika, to słyszałem dzisiaj niesłyszane określenie na ten członek: pohaniec
kondi1
No to ktoś miał fantazję nie powiem ... Turka z częścią ciała skojarzyć. Wiem Sienkiewicza się naczytał
No to ktoś miał fantazję nie powiem ... Turka z częścią ciała skojarzyć. Wiem Sienkiewicza się naczytał
spi taka zuzanna a ty idzie rak nieborak jak ujebie bedzie znak
kondziu..ok wpadnij to cię trochę podszczypiemy.Idziesz na to albo poczujesz przemarsz wojsk na własnej dupie
pierożki zrobione...można sie częstować
i mus jabłkowy w słoikach już tez się waży
i mus jabłkowy w słoikach już tez się waży
no chyba, że jestem po serii 10 zastrzyków, to wtedy juz mi wszystko jedno
ulala
Pierożki.... prawdziwe domowe nie z mrożonki no nie może być bym się skusiła. My z mamusią chutney gruszkowy i śliwkowy w sobotę uskuteczniałyśmy a jabłka czekają w kolejce do przerobu na półprodukt do szarlotki
amour
Pierożki.... prawdziwe domowe nie z mrożonki no nie może być bym się skusiła. My z mamusią chutney gruszkowy i śliwkowy w sobotę uskuteczniałyśmy a jabłka czekają w kolejce do przerobu na półprodukt do szarlotki
amour
amour
Ja mawia mój tatuś ukochany bo jedyny stara bida a nowa całe szczęście nie chce przyjść
Najgorsze co może się zdarzyć członkowi mpusiowej ferajny czyli jedyne losowania, w których trafiam to te prowadzone przez Moreno. Zgroza
Ja mawia mój tatuś ukochany bo jedyny stara bida a nowa całe szczęście nie chce przyjść
Najgorsze co może się zdarzyć członkowi mpusiowej ferajny czyli jedyne losowania, w których trafiam to te prowadzone przez Moreno. Zgroza
czesc LILA ULALA AMOUR KONDI LOTTOMAT ...
Witajcie
Witajcie
lottomat.....ni ok mam ręce u góry no i co Ty mi teraz możesz zrobić
medea, mnie i ruda ostatnio polubiła, więc chyba miała cięższy okres
czesc medea
ulala no to palce lizać mniam
kondi1 my dopiero się wprawiamy ponownie w przetwórstwo, bo staruszkowie dopiero w tym roku postanowili zostać działkowcami. A z pomidorów wychodowanych na balkonie to nawet ketchupu nie dało się zrobić w takim tempie znikały z krzaczka
kondi1 my dopiero się wprawiamy ponownie w przetwórstwo, bo staruszkowie dopiero w tym roku postanowili zostać działkowcami. A z pomidorów wychodowanych na balkonie to nawet ketchupu nie dało się zrobić w takim tempie znikały z krzaczka
medea hehe wszystko zależy raczej od antycypacji a nie od prowadzącego
lila , zajęty jestem, a 74 jak narazie wchodzi, a nie wiem co stawiać
lila , zajęty jestem, a 74 jak narazie wchodzi, a nie wiem co stawiać
franek
kondi1
No ja mogłam przewidzieć, że ciężkie czasy idą jak w losowaniu prowadzonym przez p. Laskowskiego trafiłam ostatnie 6/10 w ostatnim czasie
kondi1
No ja mogłam przewidzieć, że ciężkie czasy idą jak w losowaniu prowadzonym przez p. Laskowskiego trafiłam ostatnie 6/10 w ostatnim czasie
lottomat jak sa kfiatki to jaka lufke pasuje lo jee