Wpisy 1 155 463 – 1 155 562
8 października 2012 10:23 → 8 października 2012 12:19, 100 wpisów
I to nie tylko ruskich wina.
Rudy ze swoją ekipę mordę bał się otworzyć żeby Putnia nie rozgniewać.
Rudy ze swoją ekipę mordę bał się otworzyć żeby Putnia nie rozgniewać.
medea
powróciłam, posprzatane, ciasto wstawione moge posiedziec
powróciłam, posprzatane, ciasto wstawione moge posiedziec
medea ja poczekam na twoja interpretacje dla mnie...ale mysle sobie ze meielm podrzuce ci horoskop mojego syna bo znam jego godzine urodzenia moze on powinien grac w totka i kiedy...masz za to wielka kawe u mnie i winko...jak lubisz...
kondi łakomczuch sie odezwał... na razie biszkopt ogromniasty bo u mnie tez same łakomczuchy a potem czyms przełoze...
starocie powróci z pracy to wezme auto i smigne po cos do przełozenia..albo masa budyniowa wałsnej roboty ... pomysle...
spadam na 5 minut wkleic horoskop syna do medey na meila...
kondi jaja zawsze mam i cukier zwykle tez 2 szkl. maki najtansze ciasto lub babka..lub jabłecznik na ciescie babkowym jabłka w ogrodzie tez sa...
może się wreszcie karta odwróciła- dziś bitwa morska 30zł i 2x2zł na 2szt s7, wczoraj w mm 4/8 i 3/5
to u mnie drapek podobnie musze zerkać, co kreślisz, jak mi też zaczyna iść
medea
wkleiłam ci horoskop syna w twoim profilu bo nie chciało mi sie przeniesc do meila...w wolnej chwili zerknij...
wkleiłam ci horoskop syna w twoim profilu bo nie chciało mi sie przeniesc do meila...w wolnej chwili zerknij...
drapcio moze i do mnie sie usmiechnie...
kondi
od środy do wczoraj miałem posuchę- max. wygrana jaką miałem to 5zł, reszta to 2 i 4zł
od środy do wczoraj miałem posuchę- max. wygrana jaką miałem to 5zł, reszta to 2 i 4zł
kondi a co masz dla kolezanki???
drapciu bitwa m.znów 011 ???
islandorka dałbym do powtórki parę 70tek, ale nie wiem które
bitwa 036, ale w zeszłym tyg. kupiłem z 8szt i tylko 3 były pełne
bitwa 036, ale w zeszłym tyg. kupiłem z 8szt i tylko 3 były pełne
no i suma wschód i zachód Słońca dl am.W-wy daje 29=11, co jest bardzo skuteczne
11 to mój pewniak na gł. koncie gg36, a 60 może wreszcie zacznie chodzić jak 44
drapek, a co powiesz na sklad rezerwowy, jakieś jokery? 1,9,10,33,49,71,72
kondi
ja taką juz mam wysłaną 5/5 1,11,21,56,60; choć do 1 nie mam przeknania,chcę wysłać jeszcze 9/9+ myślę o 78,79,80, może jeszcze 74,72, 29 i 33 i coś jeszcze
ja taką juz mam wysłaną 5/5 1,11,21,56,60; choć do 1 nie mam przeknania,chcę wysłać jeszcze 9/9+ myślę o 78,79,80, może jeszcze 74,72, 29 i 33 i coś jeszcze
drapek, kurde, to 56 bym wywalił, chociaż....kto wie, ale ja dałbym 57 jeśli juz. Pewniak to 14
islandorka i bronson jeśli jeszcze jesteście
Bardzo przepraszam za nagłe zniknięcie, ale miałam klientów.
Wszystkich pozostałych witam serdecznie i na chwilę znikam bo znowu klient
Bardzo przepraszam za nagłe zniknięcie, ale miałam klientów.
Wszystkich pozostałych witam serdecznie i na chwilę znikam bo znowu klient
na kondi44 idzie mi coraz lepiej(długie włosy lepiej przciągają ilczby)
pukon z 56 już mam nadany, a taki wyślę z +4,10,11,29,30,33,72,78,79,80
medea wiem ze musisz znikac...
drapciu drapnij za mnie jak co sie podzielimy...
lila, wczoraj podawałem 15,60 na JUTRO, czyli na dzisiaj, pisałem to dużymi literami i oijedynczo. Czekolada z chilli
lila, szału(czyt.seksu) nie było, ale muszę powiedzieć, że do delektacji badzo dobrei odnalazłem wreszcie lecznicze właściwości chilli.
kondi
Lila
No wreszcie koniec przyjęć więc będę z Wami przez dłuższą chwilę, bo muszę się odstresować
Lila
No wreszcie koniec przyjęć więc będę z Wami przez dłuższą chwilę, bo muszę się odstresować
lila, ogólnie lepiej się czuję, choć ta moja szczypta była nieco większa i jęzor palił jak cholera
drapek zaoczny acz serdeczny
Ja też spróbuję z s7 w końcu poprzednim razem w pierwszym dniu sprzedaży 77 złotych było
A co najlepsze zagrałam bo drapek czyli wówczas gg36 zagrał. Może dzisiaj też ta zależność wypali
Ja też spróbuję z s7 w końcu poprzednim razem w pierwszym dniu sprzedaży 77 złotych było
A co najlepsze zagrałam bo drapek czyli wówczas gg36 zagrał. Może dzisiaj też ta zależność wypali
no lila ty msz chyba mniejze dłonie to i szczypta była mnijesza, bo ja sypnąłem od serca, licząc na zwielokrotniony efekt
medea na profilu dałam ci robótkę w wolnej chwili...nie wiem czy widziałas wpis wczesniejszy...
lila, w przepisie podałaś mi szczypte, więc rozumiem, że swoją szczyptę
medea
własnie wyczytałam ze najlepiej grac gdzy jowisz jest w strzelcu lub rybach a wenus w byku i wadze..najlepiej w V domu... jakbys mogła zerknąć kiedy taki czas nadejdzie???
własnie wyczytałam ze najlepiej grac gdzy jowisz jest w strzelcu lub rybach a wenus w byku i wadze..najlepiej w V domu... jakbys mogła zerknąć kiedy taki czas nadejdzie???
islandorka
W pracy nie mam tego programu od kondi1 czyli w domu sprawdzę bo też chcę sprawdzić czy to prawda
W pracy nie mam tego programu od kondi1 czyli w domu sprawdzę bo też chcę sprawdzić czy to prawda
Dzisiaj wytypowałem ósemkę która bym wysłał dzisiaj i której bym dzisiaj nie wysłał . I wysłałem obie , zobaczymy która będzie lepsza
kondi1
A ja sobie poczytałam tekst tego autora co islandorka, że jak Saturn w V,VII lub XI domu to po ptokoch jeśli chodzi o powiedzenie światu lotto zaglądam do swojego horoskopu .... a tam Saturn w XI domu jak ta lala. Ale nie będzie astrologia pluła nam w twarz i nadziei pozbawiała
A ja sobie poczytałam tekst tego autora co islandorka, że jak Saturn w V,VII lub XI domu to po ptokoch jeśli chodzi o powiedzenie światu lotto zaglądam do swojego horoskopu .... a tam Saturn w XI domu jak ta lala. Ale nie będzie astrologia pluła nam w twarz i nadziei pozbawiała
medea,ja dokładam liczby w zależności od tego, między którymi planetami jest Księżyc i dzisiaj może zostać wylosowane 1,9,10,33,71,72
ciekawe czy ktos trafil 10 multi na chybil trafil kiedys lub cos mniejszego niz4
Wczoraj na wieczór wysłałem 8 liczb z przedziału 70-80 i tylko 4/8 wpadło