Wpisy 1 154 762 – 1 154 861
7 października 2012 22:01 → 7 października 2012 22:15, 100 wpisów
toja i wszyscy pozostali zainteresowani zawsze najpóźniej w niedzielę wieczorem można znaleźc rozpiskę na kolejny tydzień
agatka
green..jak mnie dzisiaj wydyma to jak ja go jutro dymnę to go luj strzeli
Lila...prawidlowo z owczego, a kto wie czy czasami baran sie na napatoczy
lilarazem go wydymamy
Lila: odnośnie wczorajszego spotkania. Nie wiem czy problem był po mojej stronie czy po Twojej, ale faktycznie coś nie zagrało. Następnym razem w ramach rekompensaty zrobimy spotkanie w którym tylko Ciebie zaproszę i wystartujemy we dwójkę ok?
Najlepiej jest nie grać, aby wygrać, tylko do tego jest potrzebne wyższe wykształcenie
Pasko..nic nie we dwójkę bo sfiksujemyale nie wiemco się stało,było napisane że ładuje jakąś wtyczkę i ładowało ładowało aż się zes....
Hej Lilka POZDRAWIAM wszystkich
A widzisz... czyli chodziło o wtyczkę coś pewnie. Faktycznie jest wymagana. Proponuję przeglądarkę Google Chrome tam przebiega to raczej bez żadnych problemów. Jak masz np. Firefox to może różnie być... sprawdzę.
agatkaa
Gorzej, że najbliższe dni z Księzycem w Bliźniętach szczególnie sprzyjające Wodnikom dopiero na początku listopada co najwyżej jest jeszcze 14-16 października księzyc w Wadze, ale szanse są wtedy dla Wodników znacznie mniejsze niż Bliźniąt
Gorzej, że najbliższe dni z Księzycem w Bliźniętach szczególnie sprzyjające Wodnikom dopiero na początku listopada co najwyżej jest jeszcze 14-16 października księzyc w Wadze, ale szanse są wtedy dla Wodników znacznie mniejsze niż Bliźniąt
Pasko też pozdrawiam
a torsan gdzie?
a torsan gdzie?
mariuncio
.
.witam wszystkich przed losowaniem
.
.
.witam wszystkich przed losowaniem
.
.
Same frendy tu he he aż się kurka cieszę :-)
franek
.
CZesc medea lila green heart
.
.
CZesc medea lila green heart
.
.
.
CZesc michelex
.
CZesc michelex
.
hipopotan
żeby wygrać trzeba nie grać
koniecznie
za stawkę hohoho, albo jeszcze większą
i uważać -
żeby w wysokich kumulacjach nie dać się bzyknąć nie tylko teesowi, ale i takim , którzy ścichapęk chcą Cię wykiwać
/wtedy - przy kumululu - grają nawet i tacy z misją - dający jednak czasem szansę - teesowi /
bo w końcu, to Ty, jako gracz - dokładałeś się do puli
dobranoc
żeby wygrać trzeba nie grać
koniecznie
za stawkę hohoho, albo jeszcze większą
i uważać -
żeby w wysokich kumulacjach nie dać się bzyknąć nie tylko teesowi, ale i takim , którzy ścichapęk chcą Cię wykiwać
/wtedy - przy kumululu - grają nawet i tacy z misją - dający jednak czasem szansę - teesowi /
bo w końcu, to Ty, jako gracz - dokładałeś się do puli
dobranoc
franiu, dziękuję za miły wpis w profilu
roobal..
max
Te szelki to nie od jakiś podejrzanych handlarzy z bazaru może się nie znam, ale na pająka to można by zrobic ze zwykłych recepturek
Te szelki to nie od jakiś podejrzanych handlarzy z bazaru może się nie znam, ale na pająka to można by zrobic ze zwykłych recepturek
green heart niema za co
.
.czesc maks i gonzaga
juz losowanko zobaczymy co los przyniesie
.
.
.czesc maks i gonzaga
juz losowanko zobaczymy co los przyniesie
.
roball ..dobranoc ..teraz śpij jabłka