Wpisy 1 154 605 – 1 154 704
7 października 2012 21:22 → 7 października 2012 21:48, 100 wpisów
lila
nie wiem mam nadzieje ze tak
ale jestem nowy i to wy akceptujecie badz nie
nie wiem mam nadzieje ze tak
ale jestem nowy i to wy akceptujecie badz nie
sielaw..Ty już jesteś zaakceptowanypoza tym nikt tu nie ma nic do akceptowania,wiesz jak jest,jedni trzymają się bardziej ze sobą jak inni bo znają się trochę dłużej i prywatnie ale Ty już jesteś NASZ
hej hej
sielaw
Nie ma obaw zaakceptujemy. Tylko niektórzy mogą być początkowo mało spontaniczni i otwarci na rozmowy z Tobą bo mieliśmy tutaj jeszcze niedawno kłopoty z kilkoma osobami, które włączyły się do naszej "rodzinki" w sobie tylko znanych celach psując innym przyjemność korzystania z chat poprzez swoje wypowiedzi.
Lila ma oczywiście rację, ze są tu grupy starych znajomych, którzy trzymają większą sztamę ze sobą niż z innymi osobami, ale nawet oni są zazwyczaj skłonni do pomocy nowym w aklimatyzacji
Nie ma obaw zaakceptujemy. Tylko niektórzy mogą być początkowo mało spontaniczni i otwarci na rozmowy z Tobą bo mieliśmy tutaj jeszcze niedawno kłopoty z kilkoma osobami, które włączyły się do naszej "rodzinki" w sobie tylko znanych celach psując innym przyjemność korzystania z chat poprzez swoje wypowiedzi.
Lila ma oczywiście rację, ze są tu grupy starych znajomych, którzy trzymają większą sztamę ze sobą niż z innymi osobami, ale nawet oni są zazwyczaj skłonni do pomocy nowym w aklimatyzacji
lila
sama wiesz jak to jest Jak wchodzi ktos obcy to potem zalezy mu na opinii inych osob a szczegolnie na....
sama wiesz jak to jest Jak wchodzi ktos obcy to potem zalezy mu na opinii inych osob a szczegolnie na....
lilaaaaa szkoda pisać
medea
sielaw..kiedyś tu było gorąco bo taki jeden nik podszywał się pod 100 innymi i potem robił zamieszanie nie tylko na czacie ale też ludziom w życiu prywatnym,stąd czasami taka nieufność ale to minie i będzie gitara
hipcio
Dragon co się dzieje:przecież ts powinien oddawać 50 procent wpływów:
13max33 hej
medea..jak hipcio go lombardu skarpetki oddał to trzeba się zrzucić na jakieś nowe
medea
wiadomo na sile nic sie nie zrobi Ja napewno nie ma zamiaru nic psuc Ciesze sie odromnie ze jako nowy nie zostalem od razu odepchiety a wrecz przeciwnie zachecony do ....
wiadomo na sile nic sie nie zrobi Ja napewno nie ma zamiaru nic psuc Ciesze sie odromnie ze jako nowy nie zostalem od razu odepchiety a wrecz przeciwnie zachecony do ....
13maxa...twój foto ..a grałeś kiedyś...mój znajomy dzidek mówił mi nic nie pomeze wygrać ..jak ganga grał grał tyle i nic poszedł tam sam mówił kierwa jak czerwone oczy..
W kasynie siadło jak nie wiem ..zbrakło pierwszego rzędu bo bym ich pojechał na maxa ale i tak jest
pomoze..troche kuzwa błedne pisałem
hipcio nie poznali się na dobrej klasie bawełnie ciemniaki jedne a tu zima idzie i będzie to towar poszukiwany
krzysio ...bo nie gra się w budach na ulicy ale tam gdzie to jest kontrolowane ...
13max...Ty mi przestań z tym kasynembo zbańczymy i nie będziemy mieli co na ruszt zarzucić
Lila
Rzeczywiście jak hipciowi wezmą skarpety w zastaw trzeba będzie zrobic ściepę bo nam biedaczek zamarznie
Rzeczywiście jak hipciowi wezmą skarpety w zastaw trzeba będzie zrobic ściepę bo nam biedaczek zamarznie
lila...
hipcika..
hipcika..
medea..ja z miłą chęcia mogę sama kupić i zawieśćtylko nie wiem gdzie
max i lila
Z kasynami to jest tak, że pewnego dnia u drzwi staje załoga G i nie ma zmiłuj żaden superbohater nas nie obroni
Z kasynami to jest tak, że pewnego dnia u drzwi staje załoga G i nie ma zmiłuj żaden superbohater nas nie obroni
Lila ..ja mam swoje zasdy i a to było tak przy małym farciku ..pisałem że nie ma lewara na to ..żeby nie dała ...a zawsze daja tylko trzeba umieć wyjść
green ...jak tam maxio ..się czuje ...zjadł przypalone mięsko ...nie dobra Pani jestes
tadzia za uzależnienie od MP jeszcze nie wsadzają w kaftanik z długimy rękawami czyli wszystko w por zadku
toja
toja
13max33 no niestety troszke się przysmarzyłoale maxiowi i tak smakowało
green heart....zrób kisiel w kuchni ...13maxa bardzo lubi mniaam..
Lila ale zupę lepiej jeść dużą łyżką,a małą to można zamieszać cukier w herbacie:
toja
hipcio...a no zupę to taknajlepiej chochlą co by za duzo w talerzu nie mieszać
krzysio