Wpisy 115 284 – 115 383
30 maja 2010 21:22 → 31 maja 2010 14:04, 100 wpisów
Witaj Edi8,mam nadzieję,że mi pomożesz wybrać dobre drużyny jak zaczną się mistrzostwa w RPA.Ale chyba się mylisz,Szpicbródka musi Ciebie lubić skoro miałeś z nim miłą i długą pogawędkę.
xelom >>> przypuszczalnie to trudno wyczuć do kogo dany "nick" należy,jedynie można domniemywać :)Każdy się zarzeka,że odchodzi ze stronki,a wraca tyle że w innym wcieleniu.
Dlatego też następny mój "nick" będzie miły,sympatyczny,dobrze ułożony.(nie prowokujący i kontrowersyjny)
Będzie z każdym się witać (obowiązkowo papaski i witaski)
pomagać,a jednocześnie będzie skromny,nie rzucający się w oczy i bardzo neutralny w swych poglądach ;)
Dodatkowym atutem będzie nie uczestniczenie w rożnych sporach - jednym słowem "nick" na 5+ I zdaje się,że takiemu "nickowi" żyje się lepiej :PPP
Dlatego też następny mój "nick" będzie miły,sympatyczny,dobrze ułożony.(nie prowokujący i kontrowersyjny)
Będzie z każdym się witać (obowiązkowo papaski i witaski)
pomagać,a jednocześnie będzie skromny,nie rzucający się w oczy i bardzo neutralny w swych poglądach ;)
Dodatkowym atutem będzie nie uczestniczenie w rożnych sporach - jednym słowem "nick" na 5+ I zdaje się,że takiemu "nickowi" żyje się lepiej :PPP
Tylko uważaj na niego,bo on może stanowić dla Ciebie konkurencję,gdyż chyba lubi wdawać się w romanse,a wtedy Twój wpływ na Hosię osłabnie.
Magda77 ja proponuje by nie dotykać nicka raczej skupić się na byciu
takim jak napisałaś ;),aaaaaaallllllllleeee znając Magde77 która zbyt często paluszki sfędzą to trudno Jej będzie dotrzymać słowa ;)
takim jak napisałaś ;),aaaaaaallllllllleeee znając Magde77 która zbyt często paluszki sfędzą to trudno Jej będzie dotrzymać słowa ;)
Hipo- o czym ty gadasz ?? , jaka grochówka ??,jaka lila ??.Niestety mam krótką pamięć!!
madzia każdy ma prawo sie zmienić
nawet pan prezes sie zmienił :)pozdr
nawet pan prezes sie zmienił :)pozdr
Jak widzisz na fotce,u Lily dwa kotki,dla Ciebie nie ma już pokarmu,może jedynie kości.
Według mojej pamięci to Ty,Vento kręciłeś się po wątku Lily,aby jako łasuch podjadać obiadki.Czy się mylę?
Hipo- wypiłeś i bredzisz od rzeczy,aaaaaaaa mnie jakieś kotki nie interesują i pisz na temat !!!
xelom >>> nie zmienić,ale dopasować się do reszty czyli:
http://www.youtube.com/watch?v=V8Hz-JQtmfg
pewnie zrozumiesz oglądając klip i twarze "aktorów"
pozd
http://www.youtube.com/watch?v=V8Hz-JQtmfg
pewnie zrozumiesz oglądając klip i twarze "aktorów"
pozd
Czekam na losowanie.Chciałbym coś trafić,żeby dokupić karmy bałwanowi,bo ostatnio zjadł wszystkie słodycze.
Parka na wieczór > 15,29 <
Dopiero teraz zauważyłem,że nie ma o 1400,liczb z końcówką 9.Ciekawe czy na wieczór dużo takich liczb obstawiono.
hallo szpicbródka pobudka !
wstawaj zaraz losowanie.
- znowu sie zalał ?
niech ktoś pomoże go obudzić :)
wstawaj zaraz losowanie.
- znowu sie zalał ?
niech ktoś pomoże go obudzić :)
W RPA podobno wysokie temperatury,potrzebuję wiec aby Edi8 zrobił symulacje jak w związku z tym będą grały poszczególne zespoły.
Rafał przydałoby się wygrać,bo skarbonki puste,a pluszaki są drogie.
MM - 22.15
8,27,72 / 9,35,67 / 10,69,72 / 5,25,34 /
08 - 09 - 10 --- stawiam na 08
26 - 27 - 28 --- stawiam na 27
34 - 35 - 36 --- stawiam na 35
67 - 68 - 69 --- stawiam na 69
Reszta liczb 09,10,26,28,67,68 to OBOKI :)
8,27,72 / 9,35,67 / 10,69,72 / 5,25,34 /
08 - 09 - 10 --- stawiam na 08
26 - 27 - 28 --- stawiam na 27
34 - 35 - 36 --- stawiam na 35
67 - 68 - 69 --- stawiam na 69
Reszta liczb 09,10,26,28,67,68 to OBOKI :)
hipopotan >>>> w RPA teraz jest zima :)
Witaj Tomcio,nie wiedziałem nic o zimie,bo kiedyś rozmawiałem z osobą która była w RPA,a ona mówiła o upałach i mrówkach.
madzia77> nie kompromituj się bardziej niż już jesteś skompromitowana... ty piszesz prawdę??? .....buhahahahahahaha!
teraz to nieźle dałaś czadu , co za narcyzm z twojej strony ,
a reszta to pisze tu banialuki i bzdety?, śmierdzi mi tu amboną , cała twoja prawda to gówno prawda , rolujesz tu ludzi jak się da i myślisz że nakarmisz głodnych pierzem,
linki z youtube oto twoja cała codzienność , tak wygląda twój dzień , rano komp , w południe komp, po południu komp ,wieczorem komp ,w nocy komp, siku mi się chcę komp , a mąż jeśli go masz patrzy na ciebie z politowaniem , znajdź sobie pracę i rób coś dla tego kraju skoro go tak bardzo kochasz!!!!
To twoje serce na dłoni to chyba dla słoni!!!!
teraz to nieźle dałaś czadu , co za narcyzm z twojej strony ,
a reszta to pisze tu banialuki i bzdety?, śmierdzi mi tu amboną , cała twoja prawda to gówno prawda , rolujesz tu ludzi jak się da i myślisz że nakarmisz głodnych pierzem,
linki z youtube oto twoja cała codzienność , tak wygląda twój dzień , rano komp , w południe komp, po południu komp ,wieczorem komp ,w nocy komp, siku mi się chcę komp , a mąż jeśli go masz patrzy na ciebie z politowaniem , znajdź sobie pracę i rób coś dla tego kraju skoro go tak bardzo kochasz!!!!
To twoje serce na dłoni to chyba dla słoni!!!!
U mnie na chybiku pech,a na myśleniu:3z5.Trafione 51,52,80 jedna liczba obok i jedna całkiem chybiona.A w typowaniach znów 5z10,co odrobinę mnie podniosło w górę.
Trafione 3z5,spowodowało obniżenie straty na dzisiaj do 1 zeta.
Witam wszystkich.
Hosia- którą drogą jechałaś do Augustowa?
Hosia- którą drogą jechałaś do Augustowa?
Podam co nagrabiła mi dzisiaj maszyna:19,37,39,46,47,56,64,67,71,76.Godzina nadania:17.52.
Bieda z nędzą :(
Dobranoc wszystkim
Dobranoc wszystkim
vento >>> mam blokadę na forum... za pisanie prawdy :(
buhahahahahahaha!!!
wszystko już wiemy ... reszta to wajs
prawda jest tylko po twojej stronie
Ja bym nigdy nie zaryzykował takiego stwierdzenia
Zapamiętaj sobie na całe życie !!! PRAWDA LEŻY PO OBYDWÓCH STRONACH!!! ZAWSZE !!!!!!!!! albo nie ma jej wcale!!!
ale to już inna bajka
buhahahahahahaha!!!
wszystko już wiemy ... reszta to wajs
prawda jest tylko po twojej stronie
Ja bym nigdy nie zaryzykował takiego stwierdzenia
Zapamiętaj sobie na całe życie !!! PRAWDA LEŻY PO OBYDWÓCH STRONACH!!! ZAWSZE !!!!!!!!! albo nie ma jej wcale!!!
ale to już inna bajka
Dobranoc.. .
WN jechałam przez Białystok tak jak radziłeś, ale tam jakiś węzeł komunikacyjny w budowie ;( Natomiast droga na AUG o tej porze roki i dnia rewela :)))
hipopotan>a może hipopotam, n czy m co za różnica , w krakowskim zoo , potrzebny hipopotamn dla hipopotamnicy w celu pogrania z nią w kulki , MM ML mile widziany lub... Joker- to chyba najlepsza gra dla ciebie ...buhahahahahahahaha!!!
wejdzie czy nie wejdzie? a gdzie? to pytanie pozostawiam dla ciebie i innych na tym lottochat . Dobranoc zwierzaczku ups!!!
hipopoptamie .... to musi być coś z egipskiego?
hip hop ? albo z afrykańska moja murzina
wejdzie czy nie wejdzie? a gdzie? to pytanie pozostawiam dla ciebie i innych na tym lottochat . Dobranoc zwierzaczku ups!!!
hipopoptamie .... to musi być coś z egipskiego?
hip hop ? albo z afrykańska moja murzina
Lila,czemu nie typujesz liczb?Bałwan przegląda Twoje typowania i są mu potrzebne.
hipopotan>>>napisz mi prosze o ktorej sie dzisiaj wysrales bo potrzebuje naniesc na kupon.dziekuje.
Witam Wszystkich.
Czy jest takie miejsce w Polsce gdzie nie pada/leje deszcz???
Czy jest takie miejsce w Polsce gdzie nie pada/leje deszcz???
Jak popada jeszcze miesiąc to;
1). Potopimy się wszyscy!!!
2). Kto przeżyje, tego żywcem komary obgryzą do kości.
3). Hipcio- dlaczego straszysz Hosie komarami wielkości gołębia???
1). Potopimy się wszyscy!!!
2). Kto przeżyje, tego żywcem komary obgryzą do kości.
3). Hipcio- dlaczego straszysz Hosie komarami wielkości gołębia???
a propo deszczu i wody
amerykanie wymyślili silnik
na wode ?
wode z zatoki meksykańskiej oczywiscie :)
amerykanie wymyślili silnik
na wode ?
wode z zatoki meksykańskiej oczywiscie :)
Pasko dlaczego tolerujesz chamskie wpisy niejakiego "rusa'?
Hipcio- w Tobie nasza cała nadzieia. Wyslij bociana niech dziobnie w d...e Gromowładnego Zeusa żeby ruszył do roboty i rozegnal te paskudne chmury.
Janosiku,
te paskudne chmury są spowodowane przez Ciebie i Tobie podobnych Janosików.
To jest skutek a nie przyczyna!!
te paskudne chmury są spowodowane przez Ciebie i Tobie podobnych Janosików.
To jest skutek a nie przyczyna!!
Hipcio- wiadomość z tvp. Dzisiaj jest " Dzień bociana białego". Masz smakołyki dla swego ulubieńca? Tylko nie dawaj mu ropuch, są pod ochroną i są ciężkostrawne.
Koniec żartów- pozdrawiam Tych co się znają na żartach i tych co się nie znają. Miłego dnia wszystkim.
mysia pysia> dlaczego nie jęczałaś do admina , jak twój hipcio obrażał innych co? widzi się tylko to co się chce prawda?
sir mavins,tak załaszcza dziś
cały czas leje ,także
ostrożnie mi jajka lisz :)
albo jedż objazdem ?
cały czas leje ,także
ostrożnie mi jajka lisz :)
albo jedż objazdem ?
Witam.Po tygodniowej przerwie na miesiąc ku radości niektórych, a utrapieniu dla innych powracam do typowania liczb do MM.Oto moje typy na pierwsze losowanie:79,57,69,21,50,13,14,8,37,53.Wszystkich serdecznie pozdrawiam i życzę wysokich wygranych i trafnych typowań.Ciekawy jestem czy chał chał.Pozdrawiam
rencino juz nie wracaj daj spokoj wszystkim idz sobie na ta laweczke i gnij tam dalej
simad jaki mój hipcio ??? nie wiesz o czym piszesz...coś ci się człowieku pomyliło , nie mam z nim nic wspólnego !
brazil.na chwasty
polecam chwastox.działa szybko i
skutecznie.tylko nie przedawkój :)
polecam chwastox.działa szybko i
skutecznie.tylko nie przedawkój :)
oj masz i to nawet sama o tym nie wiesz.nie pamietasz juz.simad ma racje.dwulicowa jestes.
pani Renato,winny sie tłumaczy
szkoda nerwów
celnych typowań na dziś i nie dziś
życze :)
szkoda nerwów
celnych typowań na dziś i nie dziś
życze :)
Ja rus wiem ,że kawał buca i ***a jest ze mnie ale tu pełno kutasów jest i to do kwadratu !!!
xelom chyba się zagalopowałeś......uważaj co piszesz
115345. brazil 2010-05-31 (09:51)
trzeba tepic chwasty.
>>>>>>>>>>>>>>>>>
I słusznie,trzeba tępć!Tylko że, w tym przypadku to wygląda jak prośba o eutanazję.
trzeba tepic chwasty.
>>>>>>>>>>>>>>>>>
I słusznie,trzeba tępć!Tylko że, w tym przypadku to wygląda jak prośba o eutanazję.
mysia nie jestem w temacie
i mnie to nie obchodzi
ale przeważnie winny sie tłumaczy
takie powiedzonko jest
i mnie to nie obchodzi
ale przeważnie winny sie tłumaczy
takie powiedzonko jest
Wiem , że mam słabą pamięć , w takim razie proszę mi przypomnieć gesty "przyjaźni" wobec "hipcia" , bo jakoś nie pamiętam a poza tym ja się nie tłumaczę , dziwię sie tylko , że odpowiadają Ci wpisy "rusa".
rus przestań ćpać i idź na odwyk , a jak już będziesz umiał zachowywać się jak człowiek to możesz zacząć tutaj pisać !
Takich jak ty tutaj nie potrzebujemy ! Jak nie masz pojęcia o czym piszesz to nie pisz wcale !
Takich jak ty tutaj nie potrzebujemy ! Jak nie masz pojęcia o czym piszesz to nie pisz wcale !
robię sobie zastrzyk "złoty strzał"jak muszę to ruse o już białe mysie widzę
Oświadczam.rus to nick i hasło też rus -ktoś do tego doszedł i pisze takie bzdety .Ja w swoim imieniu PRZEPRASZAM i proszę o blokadę . Jest mi przykro.
Pseuolatinos>
Ciebie też,nie pyta nikt o nic a ,ty namiętnie wstawiasz te swoje smętne monotematyczne ***oły.
A gamoń jetem,tylko dlatego,że jeszcze mi się chce takiemu w czubek dziobanemu (stąd ta awersja do kogutów?) wyjaśniać.
Zapamętaj-na każdą akcje jest reakcja.
Ciebie też,nie pyta nikt o nic a ,ty namiętnie wstawiasz te swoje smętne monotematyczne ***oły.
A gamoń jetem,tylko dlatego,że jeszcze mi się chce takiemu w czubek dziobanemu (stąd ta awersja do kogutów?) wyjaśniać.
Zapamętaj-na każdą akcje jest reakcja.
Witam Wszystkich.
Podaje lotto -test. Wersja próbna- do analizy własnej, nie kopiować.
01, 05, 06, 09. 10, 12, 17, 18, 21, 30, 31, 32, 34, 39, 44, 45 i 46.
Mag.uś . Nie znam włoskiego. Możesz napisać to samo po angielsku???
Pozdrawiam i miłego dnia życzę.. .
Podaje lotto -test. Wersja próbna- do analizy własnej, nie kopiować.
01, 05, 06, 09. 10, 12, 17, 18, 21, 30, 31, 32, 34, 39, 44, 45 i 46.
Mag.uś . Nie znam włoskiego. Możesz napisać to samo po angielsku???
Pozdrawiam i miłego dnia życzę.. .
Witam wszystkich w ten zimny,pochmurny,kijowaty dzień :)
Widzę,że mnie nie ma i zadymy też są,a myślałam że tylko ja jestem konfliktowa.
pozdrawiam
brazil >>> jakiś Ty kontaktowy dzisiaj ;)
Widzę,że mnie nie ma i zadymy też są,a myślałam że tylko ja jestem konfliktowa.
pozdrawiam
brazil >>> jakiś Ty kontaktowy dzisiaj ;)
kathy >>> coś dla Ciebie uśmiechnij się :)
http://www.youtube.com/watch?v=Rr4AwLSFI1E
http://www.youtube.com/watch?v=Rr4AwLSFI1E
Dzisiaj u mnie było tak; deszczyk, później był deszcz, który zmienił się w ulewę a teraz mam Potop!!! Noe Przybywaj!!! RATUJ!!! Czyżby nadchodził KONIEC śWIATA???
madzia...dzięki
Wędrowco netowy ...wolnymi kroczkami nadchodzi losowanie, wygrasz, kupisz sobie jacht albo coś innego pływającego i nie straszny Ci będzie potop :-)))
Wędrowco netowy ...wolnymi kroczkami nadchodzi losowanie, wygrasz, kupisz sobie jacht albo coś innego pływającego i nie straszny Ci będzie potop :-)))
Tym , którzy z racji wieku nie wiedzą czym był PRL:
http://www.youtube.com/watch?v=N5cNjrM0R7s&feature=related
sfilmowana autentyczna historia , choć oczywiście nie oddaje to wszystkich aspektów życia w Polsce przed 1989 rokiem.
http://www.youtube.com/watch?v=N5cNjrM0R7s&feature=related
sfilmowana autentyczna historia , choć oczywiście nie oddaje to wszystkich aspektów życia w Polsce przed 1989 rokiem.
Kathy- wydaje mi się , że to jest " wersja próbna potopu". Właściwy potop może być w lipcu.
Witam Wszystkich:): pogoda co prawda nie butelkowa,ale wszystko ku temu zmierza:(:Witam bardzo serdecznie Kogucika, który w końcu raczył wrócić z obserwacji żabek skaczących z spławika:):)
vento>> "Chłopcze" Ty masz jakieś zwidy??najpierw wszędzie widziałeś Lilkę, teraz klaraK? utożsamiasz, ją z mag..!!!zejdź z obłoków na ziemię i zacznij po niej "pewnym" krokiem stąpać.Wyjdzie Ci to tylko na dobre-rada:))))
W.n.>>> o jakim tekście piszesz???? Pozdr. Wszystkich.Trafnych typowań wygranej.
KOCIO>> tak ta mała śliczna"8"
vento>> "Chłopcze" Ty masz jakieś zwidy??najpierw wszędzie widziałeś Lilkę, teraz klaraK? utożsamiasz, ją z mag..!!!zejdź z obłoków na ziemię i zacznij po niej "pewnym" krokiem stąpać.Wyjdzie Ci to tylko na dobre-rada:))))
W.n.>>> o jakim tekście piszesz???? Pozdr. Wszystkich.Trafnych typowań wygranej.
KOCIO>> tak ta mała śliczna"8"
Czuję mocno 13 i 14 w Multi o 14. Może też pójść 70 albo 50
ale czasu mało do kolektury
ale czasu mało do kolektury
Wędrowco netowy ...u mnie wersja próbna trwa. na razie ulica pod moim blokiem przejezdna czyli nie jest źle
Jeszcze zdążyłem zapodać w kolekturze chybika z plusem 20,35,37,43,66 ciekawe czy zmoknięcie zostanie wynagrodzone...
Witam.
Janosik,,,Szpicbródka.
Byłem w Play-u > Wymienili oprogramowanie w modemie.
Teraz mam czekać do 10-czerwca [bo podobno w 13 dni wykorzystałem 5-Gb]Zobaczymy czy po 10-czerwca net ruszy z miejsca.
Pozdrawiam
Janosik,,,Szpicbródka.
Byłem w Play-u > Wymienili oprogramowanie w modemie.
Teraz mam czekać do 10-czerwca [bo podobno w 13 dni wykorzystałem 5-Gb]Zobaczymy czy po 10-czerwca net ruszy z miejsca.
Pozdrawiam