Wpisy 1 152 495 – 1 152 594
6 października 2012 22:48 → 6 października 2012 23:03, 100 wpisów
Panowie a ja się pytam:
jak dalej żyć i grać jak nie darady nic wygrać?
bardzo proszę o wyczerpującą odpowiedź
za którą serdecznie dziękuję
jak dalej żyć i grać jak nie darady nic wygrać?
bardzo proszę o wyczerpującą odpowiedź
za którą serdecznie dziękuję
Kumulacja Lotto: 3 000 000 złotych
Panie Wojtku pewnie mnie nie pamiętasz
Ale chciałem podziękować raz jeszcze kiedyś pare lat temu przyczyniłeś się że trafiłem 5/5
Proawdziłęś taką fajną stronkę pózniej sie coś stało ... wiem że mówiłeś że jesteś chory ale jak widzę wszystko jest wporządku
Pasko za to powinien mnie pamiętać kiedyś funkcjonowałem na jego forum jako faraon
Jestem założycielem tematu największe szanse o Liczbach Pierwszych
Ale chciałem podziękować raz jeszcze kiedyś pare lat temu przyczyniłeś się że trafiłem 5/5
Proawdziłęś taką fajną stronkę pózniej sie coś stało ... wiem że mówiłeś że jesteś chory ale jak widzę wszystko jest wporządku
Pasko za to powinien mnie pamiętać kiedyś funkcjonowałem na jego forum jako faraon
Jestem założycielem tematu największe szanse o Liczbach Pierwszych
Witam wszystkich po mega długiej przerwie
maxiu ja właśnie perełkę sączę w morde jeża jasnowidzu
hipek kopa daję Ci za te 7/10
maxiu ja właśnie perełkę sączę w morde jeża jasnowidzu
hipek kopa daję Ci za te 7/10
Kolejne losowanie we Wtorek,czyli 3 dni na zawieranie zakładów, czyli zbieranie środków i Totalizator dał tylko 3..
bella ...tak też myślałem ... to mogę wychodzić na most i zacząć spiewać
belaa.. hipcioo tak oszczedzał kasa ..nie poszedł w realu ..
kumulacja, wplyw ma na to liczba zawartych zakladow w ostatnim losowaniu... widocznie dzis znow wyslano ok. 2,5 mln zakladow, co daje tylko 1,4 mln wygranej
lilunia jakoś sie katurlam ogólnie
max wyłaź i graj
jano
brakowało mi Was
max wyłaź i graj
jano
brakowało mi Was
http://wiadomosci.onet.pl/regionalne/lodz/student-stara-sie-przezyc-miesiac-za-50-zl,1,5270201,region-wiadomosc.html
bellcia...to tak jak ja,waga kłamie,turlam sie non stop i zgaga mnie nie opuszcza
Wojtku czy warto grać w lotto plus?bo chcą porwać dodatkowo złotówkę:
13maxa ..widzisz 3 osoby czarne wstydliwy ..znasz czyje głos
Pasko...z tego artykułu to sobie można jak ktoś nie wytłumaczy komuś jak chłop krowie na rowie to sE można pogwizdać
Łubududbu niech żyje nam prezes naszego klubu niech żyje nammmmm
PYTANIE: wspomnieliście coś o KASKADZIE, zastanawiam się co można w tym temacie powiedzieć skoro to TOTALIZATOR losuje zestawy, nie mamy wpływu na liczby w tej LOTERII (Kaskada nie jest grą typowo liczbową)
pasko, lotto plus to przede wszystkim SPRYTNIE przygotowana oferta
kto kupuje zdrapki dla wygrywajacych co miesiac w lidze typujacych ty czy totalizator to jest chyba 170 zeta
pasko, podaj numer zdrapki!!! bedzie jak u hitchcocka... pozniej napiecie tylko wzrosnie
Wojtku ...jaki to marek .jest może powie jaki nick ma na Mp ...
Ciekawe jak Totalizator wychodzi na tym Plusie? Czy jest duży zysk z tego czy jednak wpływy są podobne co kiedyś, bo ludzie zawierają mniej zakładów?
Pytanie do Marka. Szukam tej kaskady na betgun, ale jej tam nie ma. Jest tylko MM i joker
bardzo sympatyczny głos p.Marku
Dopisano wygrane multi multi
Zadałem pytanie T.S. na temat zdrapek gdzie te pośrednie wygrane i nie dostałem odpowiedzi
Te 8 trafione w multi multi to fuks. Jak można wysłać zakład o 21.40. Dzięki Wszystkim za gratulacje.Pozdrawiam wszystkich czatowiczów
Pytanie do p.Marka. Szukam tej kaskady na betgun, ale jej tam nie ma. Jest tylko MM i joker
ostatnio dodaje do gry zdrapki , wzielam dzis cztery zodiaki i guzik.
Bonus Multi Multi: 410 000 złotych
13maxa ...dawaj dokładnie nicki i numer wojtkuu..ty kurde znasz wszysko
Pytanie do Marka. Szukam tej kaskady na betgun, ale jej tam nie ma. Jest tylko MM i joker
jano312
Ciekawe jak Totalizator wychodzi na tym Plusie? Czy jest duży zysk z tego czy jednak wpływy są podobne co kiedyś, bo ludzie zawierają mniej zakładów?