Wpisy 1 150 007 – 1 150 106
5 października 2012 22:02 → 5 października 2012 22:14, 100 wpisów
W Szczecinie ewakuacja 500 osób z 3-ch wieżowców i kilku kamienic
Policja zabezpieczyła 2 kg substancji wybuchowych w jednym z nich....
No to się jakiś zaopatrzył!!!
Policja zabezpieczyła 2 kg substancji wybuchowych w jednym z nich....
No to się jakiś zaopatrzył!!!
co do dziury w Warszawie to chyba pozazdrościli wystroju Wrockowi stoję ostatnio na przystanku nieopodal Rynku, patrzę przez dziurę w ogrodzeniu i czkawki dostałam ze śmiechu wielki wykop, w środku bajorko a po nim kaczuszki sobie pływają chyba tego ukrytego skarbu pilnują, ale wydawało mi się, że w tej bajce inne miasto było
tadzia
Mnie 50-tki z ulubioną trójką 48,63,78 przyniosły już i 5/6 i 7/10 , lecz wczoraj wybrałam nie te co trzeba i było tylko 5/10 a dzisiaj w ogóle nie przewidziałam, ze się powtórzą
Mnie 50-tki z ulubioną trójką 48,63,78 przyniosły już i 5/6 i 7/10 , lecz wczoraj wybrałam nie te co trzeba i było tylko 5/10 a dzisiaj w ogóle nie przewidziałam, ze się powtórzą
lila
jestem w całkiem dobrym nastroju, może dlatego bo dzisiaj niegram
jestem w całkiem dobrym nastroju, może dlatego bo dzisiaj niegram
A teraz z innej beczki
http://www.youtube.com/watch?v=LUAW8S8r0qk
http://www.youtube.com/watch?v=LUAW8S8r0qk
zatena
Kaczuszki korzystają z zakwaterowania tymczasowego zaoferowanego przez Miasto Warszawa na czas budowy metra, no i Wrocek wygrał przetarg najtańszą ofertą dodatkowo ekologiczną bo zwiększającą bioróżnorodnośc terenów miejskich. oni mogli na to nawet jeszcze kasę z UE dostac
Kaczuszki korzystają z zakwaterowania tymczasowego zaoferowanego przez Miasto Warszawa na czas budowy metra, no i Wrocek wygrał przetarg najtańszą ofertą dodatkowo ekologiczną bo zwiększającą bioróżnorodnośc terenów miejskich. oni mogli na to nawet jeszcze kasę z UE dostac
chyba się zakradnę i sprawdzę, może jakiś się znajdzie i odpuszczę sobie z TS.
zatena, czy skonczyli juz remont dworca? ile to sie musialemp przez to nachodzic, gdy przybywalem do wroclawia
lILIANKO ODPOWIEDNIE SLOWO NA ODPOWIEDNIM MIEJSCU KOCHANIE.....
zatena
Jesteś bez szans bo skarb w depozycie w Muzeum Narodowym
Jesteś bez szans bo skarb w depozycie w Muzeum Narodowym
skończyli remont, ale nie posprzątali strasznie nie lubię takiej fuszerki !
jano..nie wiem czy na odpowiednim miejscu ale na bank do odpowiedniej osoby
zatena
Ale jakbyś potrzebowała ekipy to daj hasło a szpadel i kilof zawsze się znajdą
Ale jakbyś potrzebowała ekipy to daj hasło a szpadel i kilof zawsze się znajdą
senna miłych i proroczych snów a jutro 6/6 w lotto, lotto plus no i 5/5 w mini
a z ciekawostek to sprzedano dworzec PKS i ciekawa jestem gdzie teraz go umieszczą
U mnie jest ciulowa pogoda najpierw wiatr urywający głowy a teraz może i cisza, ale coś się dzieje bo wszyscy śnięci jak ryby śpią jak ja na siedząco
13maxa ..urrwała paznokcie jak skóra juz palca lila ..mam nadzieje
bronson myśmy się już buzi buzi i koci łapci, ale dobrego nigdy dosyc
scolls
Miło, że przybyłeś zanim przegrałam ostatecznie z śpiączką jaką przyniosła dzisiejsza pogoda
Miło, że przybyłeś zanim przegrałam ostatecznie z śpiączką jaką przyniosła dzisiejsza pogoda
scolsuu...