Wpisy 114 740 – 114 845
28 maja 2010 20:27 → 28 maja 2010 23:44, 100 wpisów
Na powitanie Wszyscy razem, hip, hip, hura, hip, hip, hura, hip, hip,hura! Z całego serca pełnym gazem: Witamy Cię, Witamy Cię, Witamy Cię!KOGUCIKU:))))))))
Przed chwilą dostałem pocztą zobaczcie UPD@TE 081 - sieciowy donosiciel zaraz prześle drugi filmik tylko go obejrze
http://wp.tv/i,UPDTE-081-sieciowy-donosiciel,mid,574084,catid,39060,klip.html?ticaid=6a3f4
http://wp.tv/i,UPDTE-081-sieciowy-donosiciel,mid,574084,catid,39060,klip.html?ticaid=6a3f4
Witasy KOCIO:)))) ciasto swojego wypieku serniczek:)korn748 >>> na kawę i ciacha zaprasza:))))
Pierwszy temat na forum gdzie naprawdę się wygrywa:
SPOSÓB NA BUKIEGO -TYPY-SUGESTIE-PORADY
GRATIS!!!
SPOSÓB NA BUKIEGO -TYPY-SUGESTIE-PORADY
GRATIS!!!
mag.. >>> dokładnie nie ma to jak ciasto własnej roboty,jeżeli mogę coś podpowiedzieć to kathy ma fajny przepis.
pozdrawiam
pozdrawiam
Na powitanie Wszyscy razem, hip, hip, hura, hip, hip, hura, hip, hip,hura! Z całego serca pełnym gazem: Witamy Cię, Witamy Cię, Witamy Cię!KOGUCIKU:))))))))
hipciu:)) witaski:)
hipciu:)) witaski:)
Wczoraj miałem farta i wygrałem 10 centów zawsze to dobry początek nowej zabawy
korn748>> nie rozdrabniaj się na "centy" gadaj jakie masz ciacha:)))
>>>buki drzom ryglujom<<< litosci dla jezyka polskiego a moze po prostu zamiast sie tu udzielac, to slownik j.polskiego w rece ..... milej by sie czytalo (bez obrazy).Pozdrawiam.
Kupony nadane.Warunki:pogoda dobra,na dworze wyszła tęcza.Miejsce nadania:stacja benzynowa.Koszta:5zeta.Przyjmujący zakład:mężczyzna.Obsługa:w normie.
Jak zobaczyłem w sklepie słodycze,to oczy zapłonęły mi jak pochodnie i uległem inwestując w karmę dla doradcy.
Nie grałem na liczbę 69,bo widzę,że wieczorem jest często obstawiana.
Zdradzę,że mam inne liczby niż prowadzący w dziesiątkach:piwko.
Czyli grasz o najwyższą kwotę,bo ja tylko na siedem skreśleń i na trzy.
A Lila jak szybko zmieniła się pogoda,jak wychodziłem wysłać kupony czarne chmury,ciemności i zwiastuny burzy,a po niedługim czasie tęcza i błękitne niebo.Tak,że niepotrzebnie targałem parasolkę.
Widać Lila Twoja skarbonka na pieniążki jest pełna,a moja pusta,dlatego gram o mniejsze kwoty.
Hipcio>>> Lepiej nosić niż się prosić:)))
Na Śląsku cały dzień piękna pogoda, ale woda po powodziach bardzo wolno opada .
Pozdrawiam wszystkich :)
Na Śląsku cały dzień piękna pogoda, ale woda po powodziach bardzo wolno opada .
Pozdrawiam wszystkich :)
czarne chmury na niebie to znak,
że porwie Cię diabelski wiatr.
że porwie Cię diabelski wiatr.
Życzę wszystkim zadowalających wygranych :)
Trzeba uważać bo jak się dopuści do przeziębienia pózniej w aptece porwą pieniążki.
Witam cieplutko ;) Właśnie wróciłam z Mazur ;) Komarry po byku. Liposukcja gratis ;(((
Zatypowalam coś z marszu 2,17,28,,,,2,17,21,27,28
Idę pod prysznic. Narka ;)))
Zatypowalam coś z marszu 2,17,28,,,,2,17,21,27,28
Idę pod prysznic. Narka ;)))
Siemka Lilka:-)
Coraz bliżej losowania,więc zdradzę,że jedną z moich liczb jest52.
Widzę,że Hosię pokąsały komary gratis.Teraz może będzie lepiej typować liczby.
Lila spojrzałem na Twoje typowania,masz inne liczby niż ja na kuponie.Życzę Ci dużej wygranej.
Widziałam wczorajsze ładne typowanie Dużego na stronce. Trzy piąteczki - fiu,fiu ! Gratulki szczęsliwcom ;))
Hosiu tylko nie bierz pod prysznic maskotki,bo nie chcę zmoknąć.
Hejka Lila :))))
Oj Hosiu to Ci nie zazdroszczę tych paskudnych bąbli, które potem strasznie swędzą :((
Pozdrawiam dziewczyny :)))
Oj Hosiu to Ci nie zazdroszczę tych paskudnych bąbli, które potem strasznie swędzą :((
Pozdrawiam dziewczyny :)))
Witaj Sławetna - Takich komarów jak w tym roku to jeszcze w życiu nie widziałam :(((
annamaria> jasne,tylko nie wiem czyim jestem przyjacielem i kto twoją "psiapsiółką".I jakiego węża mam rozpędzać.
Hosiu>>> może być i Sławetna :) tak na Mnie w sumie mówią:)
Na imię mam Sławomira ;)
Pozdr.
Na imię mam Sławomira ;)
Pozdr.
Monet - Z tym wężem to jakaś lipa - podobno nawet ten z Raju jednym końcem przytwierdzony był do Adama ;)
Przynajmniej kobiety będą chodzić przyzwoicie ubrane,bo inaczej dopadnie ich stado olbrzymich komarów.Hi,hi.
Hipciu>>> A czy Ty lubisz takie poubierane kobiety od stóp do głowy?? :)))))
Hosiu zgadza się :))) I Sławka nie trafiła dzisiaj nic :(((
Hosia> jak komary większe od wróbli nie były, to żadna rewelacja.;)
Tutaj niebawem karaluch(już nieboszczyk) wielkości jamnika był opisywany.;)
Jeśli z wężem mi się rozjaśniło,to "przyjaciółek" nadal nie czaję.
Tutaj niebawem karaluch(już nieboszczyk) wielkości jamnika był opisywany.;)
Jeśli z wężem mi się rozjaśniło,to "przyjaciółek" nadal nie czaję.
Pech nadszedł.Godzina nadania kuponów:19.29.0z7i 0z3.A w typowaniach pewniak trafiony i 2z2.
Monti - A kto czai o co w ogóle biega ?
Obiecałam nie drążyć tematu więc spadam. Buziole ;)
Obiecałam nie drążyć tematu więc spadam. Buziole ;)
Już teraz nic nie rozumiem.Czy Hosia bierze prysznic,czy kąpie się w wannie?
LILA na Mazurach...nie wiem o co chodzi ,ale w mini nie miałem już chyba z 2 msc. nawet trójki,a Joker chociaż się zwrócił i to nie pierwszy już raz.
pzdr.
pzdr.
Zaskoczyło mnie Lila,że poszedł Twój pewniak z typowań,tylko że połączyli go z innymi dziwnymi liczbami.
Liluś jesteś ?
Daj znać oki?
Daj znać oki?
Rafał kobiety muszą się szanować.Przykładem tego jest,że nikt nie biega nago po ulicy.A normalny człowiek ma poczucie wstydu.
Co znaczy wstyd i normalne kobiety Hipo?
Kupony wygrane.Warunki:to całkiem niezłe miała kolektorka przyjmująca kupon ;) Miejsce nadania: tam gdzie kupony przyjmują.Koszta:znikome.Przyjmujący zakład:kobieta w mini z tapetą na twarzy. Obsługa: zadawalająca mimo latających komarów wielkości gołębia . Pamiętajcie żeby prać maskotki (doradców) w pralce z dużą ilością detergrntu w 90 stopniach i nie karmić ich po losowaniu. A Hosia bierze przysznic w wannie i ktoś ją podgląda z sufitu , hihi i nazywa się karaczan ;p
Gratuluję Marco 8z10.Szkoda,że mój doradca nie potrafi jeszcze dorównać temu wynikowi.Pozdrawiam.
Fanie Hosi,maskotki trzeba dokarmiać słodyczami,a w pralce można prać jak są pobrudzone.
A czemu zniknęła Lila,czy może dosypuje pieniążki do skarbonki po losowaniu?
Trójkę na którą grałem wziąłem z liczb z lottocentrum i mi nie wyszło.Może lepiej było wybrać myśląc samemu.
Fanie Hosi,mój doradca właśnie kończy jeść opakowanie gumożelków,a widzę,że nie poprzestanie na tym ale doda jeszcze gąbki,kaczki.
Hipo się pojawił BRAWO!!!!
Jak tam maskotki?
Komunię bierzesz?
Czy za INvitro jesteś?
Jak tam maskotki?
Komunię bierzesz?
Czy za INvitro jesteś?
Sukces J
...odbyło się 21 losowań, w których suma wygranych przekroczyła łącznie 2 miliony złotych...
czyli, że co ? Przepraszam, że jak ? - średnio 100 tys z losowania ? No tak, to z**y sukces
...odbyło się 21 losowań, w których suma wygranych przekroczyła łącznie 2 miliony złotych...
czyli, że co ? Przepraszam, że jak ? - średnio 100 tys z losowania ? No tak, to z**y sukces
Robal-------sukces jest TS!!!!