Wpisy 114 705 – 114 815
28 maja 2010 19:20 → 28 maja 2010 22:11, 100 wpisów
kochani jutro wraca nasz przyjaciel kogucik19 przywitajmy go z nalezytym szacunkiem i godnosciom
Czy ktoś wybiera się jutro na walkę Dragona ?
Mamy dwa miejsca w busie
Mamy dwa miejsca w busie
annamaria--------ryzykować czego?
I co w związku z tym?
Poznasz jak coś poprostu moja luzna propozycja z punktu kibica Polski i Polaków gdzie cos dzieje się fajnego i cikawego z punktu widzenia kibicowskiego tam trza jechać!
Pozdro
Poznasz jak coś poprostu moja luzna propozycja z punktu kibica Polski i Polaków gdzie cos dzieje się fajnego i cikawego z punktu widzenia kibicowskiego tam trza jechać!
Pozdro
I słusznie aniumarysiu-zamiast na mordobicie jechać ,pisownię polską nieco potrenować warto.
hej hej hej na buka jutro kogutek wraca i do dzwi twych zastuka
Na powitanie Wszyscy razem, hip, hip, hura, hip, hip, hura, hip, hip,hura! Z całego serca pełnym gazem: Witamy Cię, Witamy Cię, Witamy Cię!KOGUCIKU:))))))))) ... „Śmiejesz się gdy jest Ci wesoło, gdy odczuwasz radość"
No nie ma "naszego" kogucika19 :( :(
mam nadzieję,że wróci na stronkę.
kogucik19 >>> pozdrawiam serdecznie :)
mam nadzieję,że wróci na stronkę.
kogucik19 >>> pozdrawiam serdecznie :)
madzia >>>Na powitanie Wszyscy razem, hip, hip, hura, hip, hip, hura, hip, hip,hura! Z całego serca pełnym gazem: Witamy Cię, Witamy Cię, Witamy Cię!KOGUCIKU:))))))))) ... „Śmiejesz się gdy jest Ci wesoło, gdy odczuwasz radość" jutro , na pewno się odezwie:)))))))))
mag.. >>> witam,smutno tu jakoś bez niego :(
wróci,na pewno wróci :)
wróci,na pewno wróci :)
kulkomaniak vel...>>> czub jesteś pisałam już,a jak jesteś ciekawy to kogucik żaden frajer tylko dobry człowiek bo znajdzie nam miejsce w którym będzie można spokojnie odpocząć.
A co do finansów jak rozumiem pijesz to stać mnie z rodziną na wakacje,których Ty mieć nie będziesz,bo zajęty będziesz wyszukiwaniem kartoteki przy Broniewskiego lub śledzeniem wpisów innych użytkowników i złośliwym odpisywaniem.
A co do finansów jak rozumiem pijesz to stać mnie z rodziną na wakacje,których Ty mieć nie będziesz,bo zajęty będziesz wyszukiwaniem kartoteki przy Broniewskiego lub śledzeniem wpisów innych użytkowników i złośliwym odpisywaniem.
kulkomaniak >>> ale Ci musiałam dopiec,bo pienisz się jak mydło w w trakcie.... PPPP
Na powitanie Wszyscy razem, hip, hip, hura, hip, hip, hura, hip, hip,hura! Z całego serca pełnym gazem: Witamy Cię, Witamy Cię, Witamy Cię!KOGUCIKU:))))))))
Przed chwilą dostałem pocztą zobaczcie UPD@TE 081 - sieciowy donosiciel zaraz prześle drugi filmik tylko go obejrze
http://wp.tv/i,UPDTE-081-sieciowy-donosiciel,mid,574084,catid,39060,klip.html?ticaid=6a3f4
http://wp.tv/i,UPDTE-081-sieciowy-donosiciel,mid,574084,catid,39060,klip.html?ticaid=6a3f4
Witasy KOCIO:)))) ciasto swojego wypieku serniczek:)korn748 >>> na kawę i ciacha zaprasza:))))
Pierwszy temat na forum gdzie naprawdę się wygrywa:
SPOSÓB NA BUKIEGO -TYPY-SUGESTIE-PORADY
GRATIS!!!
SPOSÓB NA BUKIEGO -TYPY-SUGESTIE-PORADY
GRATIS!!!
mag.. >>> dokładnie nie ma to jak ciasto własnej roboty,jeżeli mogę coś podpowiedzieć to kathy ma fajny przepis.
pozdrawiam
pozdrawiam
Na powitanie Wszyscy razem, hip, hip, hura, hip, hip, hura, hip, hip,hura! Z całego serca pełnym gazem: Witamy Cię, Witamy Cię, Witamy Cię!KOGUCIKU:))))))))
hipciu:)) witaski:)
hipciu:)) witaski:)
Wczoraj miałem farta i wygrałem 10 centów zawsze to dobry początek nowej zabawy
korn748>> nie rozdrabniaj się na "centy" gadaj jakie masz ciacha:)))
>>>buki drzom ryglujom<<< litosci dla jezyka polskiego a moze po prostu zamiast sie tu udzielac, to slownik j.polskiego w rece ..... milej by sie czytalo (bez obrazy).Pozdrawiam.
Kupony nadane.Warunki:pogoda dobra,na dworze wyszła tęcza.Miejsce nadania:stacja benzynowa.Koszta:5zeta.Przyjmujący zakład:mężczyzna.Obsługa:w normie.
Jak zobaczyłem w sklepie słodycze,to oczy zapłonęły mi jak pochodnie i uległem inwestując w karmę dla doradcy.
Nie grałem na liczbę 69,bo widzę,że wieczorem jest często obstawiana.
Zdradzę,że mam inne liczby niż prowadzący w dziesiątkach:piwko.
Czyli grasz o najwyższą kwotę,bo ja tylko na siedem skreśleń i na trzy.
A Lila jak szybko zmieniła się pogoda,jak wychodziłem wysłać kupony czarne chmury,ciemności i zwiastuny burzy,a po niedługim czasie tęcza i błękitne niebo.Tak,że niepotrzebnie targałem parasolkę.
Widać Lila Twoja skarbonka na pieniążki jest pełna,a moja pusta,dlatego gram o mniejsze kwoty.
Hipcio>>> Lepiej nosić niż się prosić:)))
Na Śląsku cały dzień piękna pogoda, ale woda po powodziach bardzo wolno opada .
Pozdrawiam wszystkich :)
Na Śląsku cały dzień piękna pogoda, ale woda po powodziach bardzo wolno opada .
Pozdrawiam wszystkich :)
czarne chmury na niebie to znak,
że porwie Cię diabelski wiatr.
że porwie Cię diabelski wiatr.
Życzę wszystkim zadowalających wygranych :)
Trzeba uważać bo jak się dopuści do przeziębienia pózniej w aptece porwą pieniążki.
Witam cieplutko ;) Właśnie wróciłam z Mazur ;) Komarry po byku. Liposukcja gratis ;(((
Zatypowalam coś z marszu 2,17,28,,,,2,17,21,27,28
Idę pod prysznic. Narka ;)))
Zatypowalam coś z marszu 2,17,28,,,,2,17,21,27,28
Idę pod prysznic. Narka ;)))
Siemka Lilka:-)
Coraz bliżej losowania,więc zdradzę,że jedną z moich liczb jest52.
Widzę,że Hosię pokąsały komary gratis.Teraz może będzie lepiej typować liczby.
Lila spojrzałem na Twoje typowania,masz inne liczby niż ja na kuponie.Życzę Ci dużej wygranej.
Widziałam wczorajsze ładne typowanie Dużego na stronce. Trzy piąteczki - fiu,fiu ! Gratulki szczęsliwcom ;))
Hosiu tylko nie bierz pod prysznic maskotki,bo nie chcę zmoknąć.
Hejka Lila :))))
Oj Hosiu to Ci nie zazdroszczę tych paskudnych bąbli, które potem strasznie swędzą :((
Pozdrawiam dziewczyny :)))
Oj Hosiu to Ci nie zazdroszczę tych paskudnych bąbli, które potem strasznie swędzą :((
Pozdrawiam dziewczyny :)))
Witaj Sławetna - Takich komarów jak w tym roku to jeszcze w życiu nie widziałam :(((
annamaria> jasne,tylko nie wiem czyim jestem przyjacielem i kto twoją "psiapsiółką".I jakiego węża mam rozpędzać.
Hosiu>>> może być i Sławetna :) tak na Mnie w sumie mówią:)
Na imię mam Sławomira ;)
Pozdr.
Na imię mam Sławomira ;)
Pozdr.