Wpisy 114 525 – 114 624
28 maja 2010 12:28 → 28 maja 2010 15:31, 100 wpisów
lila koleżanko !!! Dzień dobry !!! :) Jak leci :)
Pozdrawiam !!!
Pozdrawiam !!!
Żona do męża
=Spójrz kochanie przez okno jaka ładna sarenka jest w naszym ogrodzie
Mąż patrzy i odpowiada
-Po pierwsze to nie sarenka tylko krowa
-A po drugie to nie okno tylko lustro.
:)))
=Spójrz kochanie przez okno jaka ładna sarenka jest w naszym ogrodzie
Mąż patrzy i odpowiada
-Po pierwsze to nie sarenka tylko krowa
-A po drugie to nie okno tylko lustro.
:)))
A jeszcze nie dawno śmiałaś się ze mnie,ze konfidentka jestem - teraz sama chcesz donosić?
I kto tu jest chory?
Ostrzegać to możesz swojego romantyka aby bzdetów nie pisał.
I kto tu jest chory?
Ostrzegać to możesz swojego romantyka aby bzdetów nie pisał.
Ja się śmiałam,że konfidentka jesteś?Nie rozśmieszaj mnie lepiej.
Przeginasz pałę po całości i jeżeli zajdzie taka potrzeba to zgłoszę na policję bez zmrużenia oka i nie tylko ja bo jest kilka innych osób,które też się nad tym zastanawiają.
Przeginasz pałę po całości i jeżeli zajdzie taka potrzeba to zgłoszę na policję bez zmrużenia oka i nie tylko ja bo jest kilka innych osób,które też się nad tym zastanawiają.
Witaj Lila:-)
Co tu się robi?
Kto ci dokucza tylko słówko szepnij....
Co tu się robi?
Kto ci dokucza tylko słówko szepnij....
Witam Wszystkich:)
Ja trochę w innym temacie ;
Pewniak na 14.00 - '34' :)))
Ja trochę w innym temacie ;
Pewniak na 14.00 - '34' :)))
No i gdzie te nazwiska ?
He He co to ma być wychowanie przedszkolne?
a ja stawiam na 44
mariuncio75>co tam w Gdyni jest do zwiedzania i co byś polecił?bo się wybieram na odpoczynek.Pozdrawiam
by się nie kłócić akceptuje 44 i swoją 6 czyjąś 34 nadętą 38 ...tak dalej to w zgodzie harmonii wytypujemy całą dwudziestkę--kurcze czy nie o to chodzi!!!
W ostatniej chwili POLSAT kupił prawa do transmisji jutrzejszej walki Alberta Sosnowskiego...
a czy ktoś zauważył wczoraj z godz.22 typy >Pierro
A my tak czekamy na te nazwiska ...no madzia77 nie daj się prosić :)
mariuncio75 >>> jak chcesz się dowiedzieć kto komu po co i na co to masz tu nr tel. 603745697,jeżeli tam nie uzyskasz satysfakcjonującej Cię odpowiedzi na nurtujące Cię pytania to masz tu jeszcze tel. do "przyjaciela".
Z grubsza mogę Ci napisać,że ten przyjaciel to bardzo mądra osoba (tak przynajmniej o sobie pisała-co za skromność)mająca lat 36/37 czyli w pełni dojrzała o wdzięcznym imieniu,a zresztą ... w Andrzejki ubaw z pewnością będziesz miał po pachy.Obecnie mieszkająca w Wielkopolsce,co do miasta - to wiem tyle,że znajduje się tam Muzeum Parowozowni i jezioro.
A numer to 603745697 z tym,ze dzwoniąc pod ten numer to tylko wybrane godz. bo nie wiem kto aktualnie tam będzie "przyjaciel" czy ktoś inny z "firmy".
Z grubsza mogę Ci napisać,że ten przyjaciel to bardzo mądra osoba (tak przynajmniej o sobie pisała-co za skromność)mająca lat 36/37 czyli w pełni dojrzała o wdzięcznym imieniu,a zresztą ... w Andrzejki ubaw z pewnością będziesz miał po pachy.Obecnie mieszkająca w Wielkopolsce,co do miasta - to wiem tyle,że znajduje się tam Muzeum Parowozowni i jezioro.
A numer to 603745697 z tym,ze dzwoniąc pod ten numer to tylko wybrane godz. bo nie wiem kto aktualnie tam będzie "przyjaciel" czy ktoś inny z "firmy".
Gała----a kiedy to do Gdyni sie wybierasz?
Może bysmy się spotkali i browarka wypili za stronę Multipasko? he he
do zwiedzania hmm Klif orłowski, Błyskawica, Bulwar Nadmorski, Sea Towers z pieknym widokiem, Skwer Kościuszki,
Port Wojenny, Muzeum Miasta Gdyni
Może bysmy się spotkali i browarka wypili za stronę Multipasko? he he
do zwiedzania hmm Klif orłowski, Błyskawica, Bulwar Nadmorski, Sea Towers z pieknym widokiem, Skwer Kościuszki,
Port Wojenny, Muzeum Miasta Gdyni
mariuncio75> 15 lub 16 czerwiec na całe 8,9 dni a co do browarka to jestem na tak, tylko musimy się dogadać i dzięki wielkie za pomoc.
Ten Pierro rzeczywiście pięknie ustrzelił:) gratulacje!
Gała---- to jak coś służę pomocą
kombo - moderatorzy mają jedynie prawo kasowania wpisów i to tylko stu wstecz
Komunikacja wewnątrzsystemowa
Bios do Windows: "Pobudka! Wstajemy!"
Windows do Biosa: "Pomału, pomału, co nagle to po diable..."
Manager urządzeń do systemu operacyjnego: "Mam takie coś dziwne na monitorze."
Odpowiedź Windows: "Na razie to olej."
Asystent sprzętowy do Windows: "Juzer mnie pogania. Mam zidentyfikować to coś dziwne. Może to karta ISDN jest."
Windows: "Coś takiego...?"
Nieznana karta ISDN do wszystkich: "Może by mnie tak kto wpuścił???"
Karta sieciowa do tupeciary ISDN: "Kto ci się tutaj pozwolił ładować?!"
Windows: "Cisza w budzie! Bo obu wam zabiorę rekomendacje!"
Manager urządzeń: "Proponuję kompromisik. Karta sieciowa będzie hulała w poniedziałki, a koleżanka ISDN we wtorki."
Karta graficzna do Windows: "Mój sterownik poszedł na pomostówkę. Ja się w takim razie zwalam."
Windows do karty graficznej: "A kiedy wrócisz?"
Karta graficzna: "No, na razie to nie przewiduję."
Napęd CD-Rom do Windows: "Ekhem, mam tu nowego sterowniczka."
Windows: "I że niby co ja z nim mam począć?!"
Sofcik instalacyjny do Windows: "Daj, ać ja pobruszę, a ty pociwej"
Windows: "No, to to lubię."
Gniazdo USB do zarządcy przerwań: "Alarm! Właśnie zostałam spenetrowana przez kabel od skanera. Oczekuję reakcji."
Zarządca przerwań: "A ty skąd się wzięłaś?"
Gniazdo USB: "Ja jestem tu fabryczna. Zresztą koło mnie siedzi jeszcze koleżanka."
Zarządca przerwań: "Ale ja was w ogóle nie mam na liście."
do Windows: "Weź im coś powiedz."
Windows: "O rany, mam nadzieję, że się zaraz jakaś drukarka nie pojawi."
Karta graficzna: "Tej, nowy sterownik się jąka."
Windows: "No to musimy starego sterownika z emeryturki zawrócić."
Program deinstalacyjny do nowego sterownika: "Spadówa."
Niepożądany sterownik: "Możesz mnie cmoknąć."
Windows do Norton Utilities: "Killim dziada i jego parszywy pomiot!"
Utilities do resztek sterownika: "Sorki, musimy was dziabnąć."
Ważny plik systemowy: "Nas?? Bohaterów?! PRĄDEM?!"
Windows do niebieskiego: "Weź no zaanonsuj, że chłopcy Nortona znowu pomylili koordynaty przy ostrzale..."
Niebieski do użytkownika: "No to luzik, kolego, w tym tygodniu już nie popracujesz."
Bios do Windows: "Pobudka! Wstajemy!"
Windows do Biosa: "Pomału, pomału, co nagle to po diable..."
Manager urządzeń do systemu operacyjnego: "Mam takie coś dziwne na monitorze."
Odpowiedź Windows: "Na razie to olej."
Asystent sprzętowy do Windows: "Juzer mnie pogania. Mam zidentyfikować to coś dziwne. Może to karta ISDN jest."
Windows: "Coś takiego...?"
Nieznana karta ISDN do wszystkich: "Może by mnie tak kto wpuścił???"
Karta sieciowa do tupeciary ISDN: "Kto ci się tutaj pozwolił ładować?!"
Windows: "Cisza w budzie! Bo obu wam zabiorę rekomendacje!"
Manager urządzeń: "Proponuję kompromisik. Karta sieciowa będzie hulała w poniedziałki, a koleżanka ISDN we wtorki."
Karta graficzna do Windows: "Mój sterownik poszedł na pomostówkę. Ja się w takim razie zwalam."
Windows do karty graficznej: "A kiedy wrócisz?"
Karta graficzna: "No, na razie to nie przewiduję."
Napęd CD-Rom do Windows: "Ekhem, mam tu nowego sterowniczka."
Windows: "I że niby co ja z nim mam począć?!"
Sofcik instalacyjny do Windows: "Daj, ać ja pobruszę, a ty pociwej"
Windows: "No, to to lubię."
Gniazdo USB do zarządcy przerwań: "Alarm! Właśnie zostałam spenetrowana przez kabel od skanera. Oczekuję reakcji."
Zarządca przerwań: "A ty skąd się wzięłaś?"
Gniazdo USB: "Ja jestem tu fabryczna. Zresztą koło mnie siedzi jeszcze koleżanka."
Zarządca przerwań: "Ale ja was w ogóle nie mam na liście."
do Windows: "Weź im coś powiedz."
Windows: "O rany, mam nadzieję, że się zaraz jakaś drukarka nie pojawi."
Karta graficzna: "Tej, nowy sterownik się jąka."
Windows: "No to musimy starego sterownika z emeryturki zawrócić."
Program deinstalacyjny do nowego sterownika: "Spadówa."
Niepożądany sterownik: "Możesz mnie cmoknąć."
Windows do Norton Utilities: "Killim dziada i jego parszywy pomiot!"
Utilities do resztek sterownika: "Sorki, musimy was dziabnąć."
Ważny plik systemowy: "Nas?? Bohaterów?! PRĄDEM?!"
Windows do niebieskiego: "Weź no zaanonsuj, że chłopcy Nortona znowu pomylili koordynaty przy ostrzale..."
Niebieski do użytkownika: "No to luzik, kolego, w tym tygodniu już nie popracujesz."
Tedy77----co racja to racja :-)
a tak a propos to ja nikogo nie prosiłem o żaden numer tel. który tu sie przed kilkunastoma minutami pojawił bo do czego mi on potrzebny?
A danymi też nie handluje i nie jestem ciekaw co kto robi z kim śpi czy ma dom auto czy ma rozwolnienie czy wali konia czy jest gejem więc proszę darować sobie wpisy z danymi innych osób!!!
a tak a propos to ja nikogo nie prosiłem o żaden numer tel. który tu sie przed kilkunastoma minutami pojawił bo do czego mi on potrzebny?
A danymi też nie handluje i nie jestem ciekaw co kto robi z kim śpi czy ma dom auto czy ma rozwolnienie czy wali konia czy jest gejem więc proszę darować sobie wpisy z danymi innych osób!!!
RafSaw-----z tym koniem to oto chodzi że co to konia obchodzi że wóz się wy***olił :-)
...żeby się nie obraził na właściciela , czasem trzeba go po przyjacielsku poklepać :-))))
Encyklopedia "Nowe Ateny"
autor: ksiądz Benedykt Chmielowski
hasło: koń
"Koń jaki jest, każdy widzi"
autor: ksiądz Benedykt Chmielowski
hasło: koń
"Koń jaki jest, każdy widzi"
ha ha wóz się wy***olił i zadajmy sobie pytanie -co teraz robić??
Tedy---- a jak myślisz co dalej?
Wóz się wy***olił koń jedzie dalej :-)
Wóz się wy***olił koń jedzie dalej :-)
Rafał...to chyba od Ciebie zgapię, bo już sił nie mam do dziadostwa....nic jak sama podaje i nic na ch/t
kocio... ja jeszcze nie wysłałam... wyślę na pewno... tylko muszę przewidzieć jakiego dziś wylosują
kocio...z tego co widzę to madzia samym pojawieniem się na czacie wzbudza agresję niektórych, to samo zresztą hipcio i inni
aż się człowiek boi odezwać bo nie wiadomo czy w łeb nie oberwie
aż się człowiek boi odezwać bo nie wiadomo czy w łeb nie oberwie
Masz rację Kathy,że łobuzy czatują,aż pojawi się hipcio by swoimi brudnymi łapami psuć maskotki.
hipcio...witaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gała...witaj...to już mam 3 jokery na dziś :-)
Gała...witaj...to już mam 3 jokery na dziś :-)
kathy nigdy nieój się odezwac to pierwsza zasada kocia.Może jej czegoś brakuje że taka agresywna itp
Witam Cie Hipcio i Was wszystkich - miło,ze zdecydowałeś się pisać jednak,nimi się nie przejmuj bo to tylko banda łobuzów,która z nadmiaru złych emocji wyładowuje się w necie :)
pozdrawiam
KOCIO >>> jeszcze nic nie przeskrobałam, co nie znaczy,że nie mam takiego zamiaru :):)))
życzę trafnych i celnych :PPP
pozdrawiam
KOCIO >>> jeszcze nic nie przeskrobałam, co nie znaczy,że nie mam takiego zamiaru :):)))
życzę trafnych i celnych :PPP
RafSaw30 a przydało by się kaski bo prawie goly jestem kupiłemsiostrze prezent ślubny
Witaj Kathy> to jakieś zawsze masz, ale czy to te,mysle że nad dwudziestkami sie możesz zastanowić.
TRELE MORELE
Musiałem dożywiać doradcę,bo chcieli go zagłodzić:podstępny Edi8 i DanteV.
kocio...zrozumiałam...dla mnie nie musisz poprawiać, bo każdemu literówka się może przydarzyć
Gała... dzięki za sugestie...skorzystam
Gała... dzięki za sugestie...skorzystam
Hipcio>>> Ja ostatnio wysłałem na ch/t i miałem 4/5
Nie było mi pisane wygrać! :-)
Nie było mi pisane wygrać! :-)
A obłędny wyczyn DanteV,który jak napisał,wszedł na portal religijny z wpisem o liczbach,co spowodowało,że zniknął,świadczy tylko o nim,że chciał robić tam bałagan.I szybko takiego osobnika usunięto.