Wpisy 1 143 662 – 1 143 761
2 października 2012 12:41 → 2 października 2012 13:40, 100 wpisów
teraz to bym zjadl typowe danie : zurek ***a, w c*** bialej kielbasy 10 jajek i kilo kartofli z cebulka
Lila
Nie będę tylko ten wstręciuch kondi1 nie dał mi recenzji mojego przepisu na zupę
Nie będę tylko ten wstręciuch kondi1 nie dał mi recenzji mojego przepisu na zupę
lottomat...a co do mydelniczek to faktycznie jakaś porażka byłamydło zamoczone w wodzie ciągnęło się jak gluty tfuuu
Lila
Niestety ja jeszcze pamiętam czasy jak dobre mydło to był skarb
Niestety ja jeszcze pamiętam czasy jak dobre mydło to był skarb
A propos mydła to najlepsze są te oryginalne marsylskie. Glicerynowe na wagę naprawdę są fajne, ale ich cena to dramat
lottomat..ja w ogóle nie posiadam mydelniczek.Mam mydło w płynie a do mycia ciała balsam więc zwykłego mydła w ogóle nie używam
Lila
Ja z pokolenia, dla którego mydełko Fa było mrocznym przedmiotem pożądania znanym głównie z widzenia w Peweksie
Ja z pokolenia, dla którego mydełko Fa było mrocznym przedmiotem pożądania znanym głównie z widzenia w Peweksie
medea.....do szafy się niebieskie Fa wkładało żeby ciuchy ładnie waniały
ja ***ziele dobrze że tamte czasy się skonczyły chociaż tez było fajnie,jest czasami co powspominać
Lila
U mnie też ostatnio to w płynie rządzi plus żele pod prysznic. Za to mile mnie zaskoczyło takie czarne cuda przywiezione z wojaży przez brata o ile mnie pamięć nie myli z Tunezji tudzież Maroka Wyglądało jak kawałek pasty do butów, ale cudownie działało na skórę. Taki peeling i mydło w jednym
U mnie też ostatnio to w płynie rządzi plus żele pod prysznic. Za to mile mnie zaskoczyło takie czarne cuda przywiezione z wojaży przez brata o ile mnie pamięć nie myli z Tunezji tudzież Maroka Wyglądało jak kawałek pasty do butów, ale cudownie działało na skórę. Taki peeling i mydło w jednym
proszek Pollena albo cypisek do tego perfumy zielone jabłuszko a szampon jamajca jajeczny
Lila
Rzeczywiście dobrze, ze się skończyły. Pozostał wspomnień czar.
Pasta do zębów Nivea według oryginalnego przepisu zakupionego jeszcze przed wojną gdy ząbki się proszkiem myło i co było w tej paście czuć
Nie to jakieś cudo robione z pasty z czarnych oliwek i czegoś tam jeszcze. Niestety opis po angielsku był lakoniczny a robaczków nikt z znajomych nie czyta
Rzeczywiście dobrze, ze się skończyły. Pozostał wspomnień czar.
Pasta do zębów Nivea według oryginalnego przepisu zakupionego jeszcze przed wojną gdy ząbki się proszkiem myło i co było w tej paście czuć
Nie to jakieś cudo robione z pasty z czarnych oliwek i czegoś tam jeszcze. Niestety opis po angielsku był lakoniczny a robaczków nikt z znajomych nie czyta
medea....a to nie wiem,byłam w Maroko ale nie widziałam czegoś takiego
O znalazłam w internecie to się po polsku czarne mydło nazywa http://www.mydlarnia.info/savon-noir-czarne-mydlo-z-maroka-cat-228-id-297.aspx z tym, że moje było w konsystencji bardziej podobne do pasty do butów niż do żelu
medea....wtedy krem był nivea,pasta do zębów nivea,perfumy Pani walewska,currara, pomadki z jakimiś witaminami w środku Celina czy jakoś tak,tusz do rzęs w kamieniu do tego szczoteczka do rzęś jak szczota do włosów tylko 50 razy mniejsza,ja pitole
Lila chcesz cos dobrego ??
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/3746_10151283012966929_1015474500_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/3746_10151283012966929_1015474500_n.jpg
There is not a single dish including chestnuts that cannot be found at the two chestnut festivals in Hrvatska Kostajnica and Lovran. In addition to trying various dishes, all visitors are invited to take part in the chestnut harvest
Witam,
Został nieco rozszerzony regulamin strony:
http://www.multipasko.pl/netykieta.html
Został nieco rozszerzony regulamin strony:
http://www.multipasko.pl/netykieta.html
kolejka, dla wszystkich
Monet
pytanie mam
podchwytliwe
to na receptę jest ?
Monet
pytanie mam
podchwytliwe
to na receptę jest ?
chyba, tego nie było -
>> ... przeznaczona jest wyłącznie dla użytkowników pełnoletnich, rejestracji konta mogą dokonać jedynie osoby, które ukończyły 18 lat..<< ?
>> ... przeznaczona jest wyłącznie dla użytkowników pełnoletnich, rejestracji konta mogą dokonać jedynie osoby, które ukończyły 18 lat..<< ?
regulamin przeniesiono pod adres www.multipasko.pl/regulamin.html
hasło na dziś :
najlepsze kasztany ...
i nara i tymcza i
pooowwwwwoooo
najlepsze kasztany ...
i nara i tymcza i
pooowwwwwoooo
tadzia
wysłane na dziś ? na jaką kasę ?
w sumie - taką sobie, ale z bonusem, wielką, sporą za plus złotówkę, czy w sumie taką sobie, ale - za niezłe, do przyjęcia pieniądze i mającą spore szanse ?
wysłane na dziś ? na jaką kasę ?
w sumie - taką sobie, ale z bonusem, wielką, sporą za plus złotówkę, czy w sumie taką sobie, ale - za niezłe, do przyjęcia pieniądze i mającą spore szanse ?
Pasko
w związku z usuwaniem konta, w ramach standardowego podejścia - co jest wtedy usuwane ?
w związku z usuwaniem konta, w ramach standardowego podejścia - co jest wtedy usuwane ?
Ok. Rozszerzyłem informację co do usuwania kont. Ogólnie regulamin jeszcze może będzie dzisiaj dopracowywany. Jest to ważna rzecz, do której do tej pory nie przywiązywałem dużej wagi i chyba czas to zmienić. Jeśli macie jakieś uwagi i niejasności w tej sprawie to piszcie do mnie Trzeba pewne rzeczy sformalizować, bo np. dostałem dziś e-mail od osoby, która bała się założyć konto, bo nie widziała pewnych informacji w regulaminie...
tadzia
Pasko
Rzeczywiście z uwagi na pewne zdarzenia dobrze opracowany regulamin to podstawa by potem uniknąć nieprzyjemności. A za doprecyzowanie zapisów o usuwaniu kont i kwestii wieku użytkowników
Pasko
Rzeczywiście z uwagi na pewne zdarzenia dobrze opracowany regulamin to podstawa by potem uniknąć nieprzyjemności. A za doprecyzowanie zapisów o usuwaniu kont i kwestii wieku użytkowników
ja widzę bardzo dobrze ładnie pieknie jak wczoraj kto np za duzo do mnie odzywiał albo jaki zaczepialski ..ja tak lubie ucieka i no spooko i co wtedy ..tak jak lotoomat jak wiecej cholercie zle znał znał dzieje..
i no trudno uciekam ...ok
i no trudno uciekam ...ok
krzysio...a lottomat Cię zaczepiał?{{mysliciel}nie chcesz żeby się do ciebie odzywali?
torsan...chyba zawsze można było usunąć .Nie było to jednak uwzględnione w regulaminie