Wpisy 1 143 562 – 1 143 661
2 października 2012 11:45 → 2 października 2012 12:41, 100 wpisów
lotto...szynkę lubię ale własnej roboty jak kupię świniaka i masarz mi ją pięknie zrobi a nie takie dno odpady nawodnione solanką ze sklepugolonkę jem tylko odtłuszczoną bo trzęsący się tłuszcz źle na mnie działa
Rozmowa telefoniczna:
- Kochanie, co wolisz - banany czy truskawki?
- Na bazarze jesteś, skarbie?
- Nie, w aptece
(dla niekumatych chodzi o smakowe prezerwatywy)
- Kochanie, co wolisz - banany czy truskawki?
- Na bazarze jesteś, skarbie?
- Nie, w aptece
(dla niekumatych chodzi o smakowe prezerwatywy)
W TYM ***A
lottomat..uważaj bo ja cię lila bodnie to na zakręcie nie wyrobisz
Zbliżają się święta, lecz w rodzinie Jasia się nie przelewa. Zdesperowany Jasio pisze list do sw. Mikołaja. "Drogi sw. Mikołaju jestem bardzo biedny ale chciałbym dostać na gwiazdkę klocki lego, piłkę i kolejkę elektryczna."
Panie na poczcie nie bardzo wiedza co zrobić z tym listem, gdyż Jasio nie napisał adresu do Mikołaja. Postanawiają przeczytać list, tak się wzruszają losem biednego Jasia, że postanawiają spełnić jego życzenia. Jednak pracownice poczty same dużo nie zarabiają więc pieniędzy starczyło tylko na piłkę i klocki. Wysyłają prezenty do Jasia. Po jakimś czasie przychodzi list od Jasia, panie na poczcie otwierają go i czytają:
"Drogi Mikołaju dziękuję ci za wspaniale prezenty, a tę kolejkę to pewnie te ku..y z poczty zaj..ały!"
Panie na poczcie nie bardzo wiedza co zrobić z tym listem, gdyż Jasio nie napisał adresu do Mikołaja. Postanawiają przeczytać list, tak się wzruszają losem biednego Jasia, że postanawiają spełnić jego życzenia. Jednak pracownice poczty same dużo nie zarabiają więc pieniędzy starczyło tylko na piłkę i klocki. Wysyłają prezenty do Jasia. Po jakimś czasie przychodzi list od Jasia, panie na poczcie otwierają go i czytają:
"Drogi Mikołaju dziękuję ci za wspaniale prezenty, a tę kolejkę to pewnie te ku..y z poczty zaj..ały!"
zebym ja takie teksty widzial albo slyszal w swoim lozko w sobote ...
A to widzieliście? hehehe
http://www.youtube.com/watch?v=16bEoUM_444
http://www.youtube.com/watch?v=16bEoUM_444
A ja zaraz robie frytki? Kto lubi temu smaka zrobiłem...ketchup, przyprawa, soł, ser, sos czosnkowy......mmmmmm co to bedzie.......niebo w gębie
OBEJRZYJCIE TEN FILMIK !
http://www.youtube.com/watch?v=VcqRzg-J52A
http://www.youtube.com/watch?v=VcqRzg-J52A
a spoko Lila
To konto to pokazuje wlasnie jak Lotto losuje ***a ;P
To konto to pokazuje wlasnie jak Lotto losuje ***a ;P
chlopak z dziewczyną chodzą po parku 3 godziny wcale nie rozmawiając
-nagle on:-może pójdziemy do mnie ?
-ona :- namawiał, namawiał i namówił
-nagle on:-może pójdziemy do mnie ?
-ona :- namawiał, namawiał i namówił
zelus..ja na razie nie mogę bo jestem w biurze ale jak wrócę do domciu to ze 3kg frytek wciagnę
W parku Jasiu krzyczy na łabedzie przy stawie:
SPIEP***RZAJCIE GLUPIE ŁABĘDZIE!
Słyszy to przechodzaca obok zakonnica i mówi:
DZIECKO, NIE MÓW TAK BRZYDKO, SPROBOJ POWIEDZIEC UCIEKJACIE PIEKNE PTAKI.
Po chwili Jasio mówi: UCIEKAJCIE PIĘKNE PTAKI.
A zakonnica: WIDZISZ JASIO JAK POSKUTKOWAŁO. POPATRZ JAK ZAPIER***DALAJĄ
SPIEP***RZAJCIE GLUPIE ŁABĘDZIE!
Słyszy to przechodzaca obok zakonnica i mówi:
DZIECKO, NIE MÓW TAK BRZYDKO, SPROBOJ POWIEDZIEC UCIEKJACIE PIEKNE PTAKI.
Po chwili Jasio mówi: UCIEKAJCIE PIĘKNE PTAKI.
A zakonnica: WIDZISZ JASIO JAK POSKUTKOWAŁO. POPATRZ JAK ZAPIER***DALAJĄ
agatko..pytałam z ciekawości bo nigdy emotek nie wstawiasz wiec myślałam że,z telefonu
tak sie nie zastanawialam nad emotkami a Lilus jak sie czujesz
w odmiennym stanie
w odmiennym stanie
Jak mysle o frytkach to mam zle mysli bo widze mak donalda i te wyprane spoleczenstwo
wracalem wczoraj ***a jade autem i nagle na przejsciu wlazi ***a jakis jebany dzieciak wiek 10 lat w***ala frytki wlazi na srodek przejscia staje i patrzy cyz go nie przejade
lottomat....ja w kaczorze donaldzie byłam chyba ,żeby cię nie skłamać 4 razy w życiu i to w szkopach bo w Polsce ani razu
jeszcze ***a ubral sie caly w firmowe ciuszki ***a wloski jak majdan za mlodosci i nie wiem o co chodzi ***a z tymi ludzmi
lottomat...dzeciaki 10 letnie to najgorsze a kuźwa wyszczekane to nic tylko podejść i trzasnąć w pysk
lottomat...ja sheka piłam i zjadłam własnie frytki i chicken mcnugetts czy kij wie jak to się tam pisze
kazda mi wypominala ze nie zapraszam ich do ***a restauracji czy fast foodow
lottomat....najbardziej lubiłam jeździć do zaprzyjaźnionej restauracji Chinskiej i jadłam ryż z warzywami i pierś z kaczki(kung pao czy jakoś tak) Pychota
albo ***a zawsze brechtam z ludzi co na glos mowia "IDE NA KEBABA" a w***ala bulke z kurczakiem
lottomat i profilaktycznie jakbyś coś z mydelniczką zaczął kombinować
Lila i lottomat
Pora obiadowa się zbliża stąd te kulinarne ekspresje
Pora obiadowa się zbliża stąd te kulinarne ekspresje
Medea umylas mydelniczke dzis ? Bo mydlo pewno fuj na niej sie rozklada