Wpisy 1 141 277 – 1 141 376
1 października 2012 13:41 → 1 października 2012 14:10, 100 wpisów
Tę manię Kellogsa to nawet w jakiejś nienajwyższych lotach komedii Amerykanie sami wyśmiewali. Bo jak tu się nie śmiać jak główny bohater zabiera małżonkę na wczasy do sanatorium Kelloga a tam mu ciągle serwują a to głodówkę a to lewatywę a to inne atrakcje by go wyleczyć z niezdrowego pociągu do małżonki tudzież samoobsługi, no bo jak tak może ojciec dzieciom w sędziwym wieku prawie 35 lat
lottomat..bo nie lubięwolę coś słodkiego na śniadanie chociaż nie przepadam za słodyczami,albo kanapki z sałatą,jakiś żółty serek ,pomidor
u mnie było z tym jak z papierochem - spróbowałem raz i podziękowałem na całe życie blee
A zapomniałam dodać, że owa bohaterka jest leczona ze stresu i melancholii masażem transwaginalnym wykonywanym przez lekarza
medea, czasem nie jest to scenariusz jakiegoś filmu dla dorosłych?
muszę to zastosować w grze wstepnej z zoną - kochanie, chcesz zasmakować masażu transwaginalnego i zanim połamiesz sobie język aby to powtórzyć, zgódź się
kondziu...w tym miesiącu trzeba zacisnąć poślady i natrzepać pewniaków w grópie
Lila i kondi
Nie wyobraźcie sobie, że nie. Bo oni tam o tym tylko i wyłącznie gadają. Wszyscy nawet do kąpieli są ubrani a o mówią takim napuszonym językiem pseudonaukowym, że ino boki zrywać
Nie wyobraźcie sobie, że nie. Bo oni tam o tym tylko i wyłącznie gadają. Wszyscy nawet do kąpieli są ubrani a o mówią takim napuszonym językiem pseudonaukowym, że ino boki zrywać
Lila i kondi
No to jest trochę mniej podkasane niż "Histeria" czyli komedia o początkach wiekopomnego wynalazku wibratora.
Takie masaże to był jeszcze do połowy XX wieku poważany sposób na leczenie u kobiet histerii
No to jest trochę mniej podkasane niż "Histeria" czyli komedia o początkach wiekopomnego wynalazku wibratora.
Takie masaże to był jeszcze do połowy XX wieku poważany sposób na leczenie u kobiet histerii
lila, po dzisiejszym dniu w robocie, żona miałaby ciepło, ale że juz jej nie ma, to jej strata
medea, no właśnie to jest to o czym kiedyś pisaliśmy - do 40 powinny rządzić kobiety, bo potem brakuje im lekarstwa na histerię, a po 40-ce faceci, bo są wyleczeni z histerii
lila, chodzi o to ,że od rana napitalali młotem pneumatycznym wiec drgania mógłbym przeniesć na sferę ***czną....
majklasz
przegapiłem - przełożyło się jakoś sensownie na real ?
przegapiłem - przełożyło się jakoś sensownie na real ?
lila, dzisiaj mało wiewióry nie przejechałem rowerem więc jest szansa
mirek dziś byłem w małpoplsce i tam jest krzyż. xl - niebieska, jest taka już u ciebie?
dziś w xl 20 i 10zł na 2 szt. kupione
dziś w xl 20 i 10zł na 2 szt. kupione
Użytkownik multipasko dopisał wyniki multi multi
03,05,09,15,18,24,32,40,47,48,50,53,54,55,56,62,75,76,77,78
Plusem jest liczba: 62
03,05,09,15,18,24,32,40,47,48,50,53,54,55,56,62,75,76,77,78
Plusem jest liczba: 62
Użytkownik waldek trafił 7/10 w typowaniu Multi Multi
Użytkownik kazet44 trafił 7/10 w typowaniu Multi Multi
Użytkownik bolek31 trafił 7/10 w typowaniu Multi Multi
Użytkownik niespisujliczbodemnie trafił 7/10 w typowaniu Multi Multi
Użytkownik kazet44 trafił 7/10 w typowaniu Multi Multi
Użytkownik bolek31 trafił 7/10 w typowaniu Multi Multi
Użytkownik niespisujliczbodemnie trafił 7/10 w typowaniu Multi Multi
Zachodniopomorskie - największe atrakcje
http://poznajpolske.onet.pl/gallery/zachodniopomorskie-najwieksze-atrakcje,636,image,11.html
http://poznajpolske.onet.pl/gallery/zachodniopomorskie-najwieksze-atrakcje,636,image,11.html
ja...
ulala..53.. napewno czytałaś na czacie. ja i zdrapek
ulala..53.. napewno czytałaś na czacie. ja i zdrapek
Krzysiu ja mam swoje typy to co mi wychodzi i polegam tylko na sobie
niestety te 7/10 trafione na sucho
a czułem coś dzisiaj i nie poszedłem wysłać
ale obiecująco się zaczyna miesiąc
a czułem coś dzisiaj i nie poszedłem wysłać
ale obiecująco się zaczyna miesiąc
ulala...zobacz mój profil wczora..to jest to miałem wziąć
bolek ty sie ostatni szaleju najadłes??? ciągle wygrywasz... a jaaaaa......
mam 5/10 no i dwa 0/6 czyli wyszłam na zero.
Szkoda tylko, że tyle padło z mojego ulubionego zestawu 48,50,51,52,53,54,55,63,78 a ja źle wytypowałam
Szkoda tylko, że tyle padło z mojego ulubionego zestawu 48,50,51,52,53,54,55,63,78 a ja źle wytypowałam
dzis pusciłam dla lwa i strzelca i wielkie g...ale tylko za 50 gr...