Wpisy 1 141 177 – 1 141 276
1 października 2012 12:56 → 1 października 2012 13:41, 100 wpisów
moja mama robi jakieś zapiekanki serowo-ziemniaczano-cebulowe lub jakieś kapuściane, ale to jest zbyt czasochłonne
lila też bym zrobił, ale kto to zje prócz mnie. Jak w sobotę zrobiłem spagetti to mała, jeszcze dobrze nie zeszła na dół i już powiedziała, że ona tego jeść nie będzie
lila wczoraj ksings ..nic nie przestał wiecej razy zaczepiał majora o lizania ..masz powiedz lotomat słyszał
lila...
1140638
1140665 i czytaj dalej na dole
1140638
1140665 i czytaj dalej na dole
1141172. wiesiek77, 1141173. krzysio744
dokładnie Panowie - im bardziej się człowiek spina, tym gorsze wyniki - samo życie... ... A na luzie i ok
dokładnie Panowie - im bardziej się człowiek spina, tym gorsze wyniki - samo życie... ... A na luzie i ok
robal...
kondi1 mi robisz bo smaki to wszyscy mamy różne
wiesiek
Jak chcesz fajne zestawy to przyjrzyj się tym :
1,16,65,80
16,31,46,61,76
1,17,33,49,65
3,18,33
14,31,48
33,50,67
2,17
15,32
49,66
64,79
Dość dawno temu je wyśledziłam, ale dopiero rozmowy z kondi1 na temat jego typowania według lubiących się parek uświadomiły mi, że można je wykorzystać do typowania bo lubią występować w miarę regularnie, a jak zaczną wpadać to jak wpadnie jeden numerek to warto postawić w następnych losowaniach nad uwzględniem pozostałych z danej grupy
wiesiek
Jak chcesz fajne zestawy to przyjrzyj się tym :
1,16,65,80
16,31,46,61,76
1,17,33,49,65
3,18,33
14,31,48
33,50,67
2,17
15,32
49,66
64,79
Dość dawno temu je wyśledziłam, ale dopiero rozmowy z kondi1 na temat jego typowania według lubiących się parek uświadomiły mi, że można je wykorzystać do typowania bo lubią występować w miarę regularnie, a jak zaczną wpadać to jak wpadnie jeden numerek to warto postawić w następnych losowaniach nad uwzględniem pozostałych z danej grupy
lila..no spoko juz
krzysio...a kto napisał że majoreczka jest wrzodem społeczeństwa?lottomat chyba
lila nie wiem nie wiem ...
wiesiek
W ogóle fajnie się cyferki rozkładają jak sobie odtworzysz stary kupon do multilotka gdzie liczby podzielono na 16 piątek. Jak się trochę ponotuje liczby z losowań to dość często można pewniaka wylosować stawiając na liczbę która w pionie lub na ukoś zamyka linię trafień z danego losowania i/lub liczby z trzech losowań z trzech, które w takiej linii padły. Niestety trzeba mieć jeszcze szczęście, bo rzadko jest to tylko 10 cyfr
W ogóle fajnie się cyferki rozkładają jak sobie odtworzysz stary kupon do multilotka gdzie liczby podzielono na 16 piątek. Jak się trochę ponotuje liczby z losowań to dość często można pewniaka wylosować stawiając na liczbę która w pionie lub na ukoś zamyka linię trafień z danego losowania i/lub liczby z trzech losowań z trzech, które w takiej linii padły. Niestety trzeba mieć jeszcze szczęście, bo rzadko jest to tylko 10 cyfr
lottomat...taaa zlikwidować? Ciekawe gdzie byś leki kupował lub maści robione na zamówienie
Patrząc w ten sposób o 14-stej powinno wpaść coś z tych :
3,33,52,50,65,80,31,61,76
3,33,52,50,65,80,31,61,76
u mnie dookola przeplatnaka aptek z oddzialami bankow tandetnymi ciuchami i butami
Lila
A ja widzę i to najlepiej koncesjonowane i wybierane w drodze konkursu przez urzędników oczywiście według przejrzystych i równych kryteriów
A ja widzę i to najlepiej koncesjonowane i wybierane w drodze konkursu przez urzędników oczywiście według przejrzystych i równych kryteriów
tv odpalisz to ***a co chwile tryliard odmian lekow na bol glowy gardla ***a i ucha
a jak widze ***a reklamy podpasek albo tabletek na grzybice pochwy to ja jebie ...
lottomat...ja nie zażywam żadnych leków,nie pamiętam kiedy ostatnio brałam tabletkę przeciwbólową .Reklamy mi nie przeszkadzają ale jakbym miała tak zażyć wszystkie jakie są w TV to chyba musiałabym na płukanie żołądka wbić
medea
pierwsze kupony, to pięć szesnastek, w poziomie - 1-16,
17-32 itd ... potem był ten z 1-30, 31-60 i 61-80
i teraz - te z dziesiątkami, tak mi się przynajmniej wydaje
pierwsze kupony, to pięć szesnastek, w poziomie - 1-16,
17-32 itd ... potem był ten z 1-30, 31-60 i 61-80
i teraz - te z dziesiątkami, tak mi się przynajmniej wydaje
ide do apteki mowie nitki poprosze 50 metrow i bardzo cienkie a ona mi daje same 25 ktore kosztuja wiecej niz 50 ...
lottomat..no trochę to popieprzone jak jesz obiad a tu reklama podpaski albo tamponów
raz tylko leko potrzebowalem dziwny a ona do mnie NIE MA I NIE BEDZIE BO JEJ SIE NIE OPLACA SPROWADZAC
to jej odpowiedzialem a kremiki pizdo Ci sie oplaca sprowadzac ?
robal
No i ja mówię o tym pierwszym podzielonym na 16 piątek. Zawsze mnie zastanawiało dlaczego go wycofali i mam taką teorię spiskową, że może za dużo było trafień jak ludzie tak ja sobie linie po skosie robili
No i ja mówię o tym pierwszym podzielonym na 16 piątek. Zawsze mnie zastanawiało dlaczego go wycofali i mam taką teorię spiskową, że może za dużo było trafień jak ludzie tak ja sobie linie po skosie robili
Lila
Albo ta reklama Permen gdzie facet się cieszy jak dwie rzeczy może zobaczyć w pionie a ja się zastanawiam czy coś w naszej anatomii zmieniło od czasów gdy uczyłam się biologii w szkole
Albo ta reklama Permen gdzie facet się cieszy jak dwie rzeczy może zobaczyć w pionie a ja się zastanawiam czy coś w naszej anatomii zmieniło od czasów gdy uczyłam się biologii w szkole
medea....wiesz,jak w pionie ostatnio widział przed 5 laty to się cieszy że permen mu pomagażona wskoczy na byka i gra
albo reklama karmy dla psów,że idzie do brzuszka a potem jest KUPA radościi weź tu nie walnij pawia przy obiedzie
Trzeba przyznać, że autorzy reklam czasami przechodzą sami siebie patrz reklama markiz pod marką Oreo
medea...a mała mówi że ojciec jeszcze nie jest gotowy do wylizania Oreo
a teraz macanie uszka służy do tego, aby poznać, czy stary coś z życia miał czy nie - patrz twarde czy miękkie
A z ciekawostek kulinarno-marketingowo-świntuszących to nie wiem czy kojarzycie, że pan Kellog wynalazł płatki śniadaniowe aby zbawić ludzkość od onanizm i jego straszliwych skutków medycznych. Miał taki patent, że człowiek je takie płateczki i prawidłowo się wypróżnia to mu takie świństwa w życiu już do głowy nie przyjdą. Dlatego też nie dodawał do nich cukru, który uważał za środek wywołujący niezdrowe popędy u obu płci
medea, jakiedyś owies wpierniczałem bo miał fortunę przyciągnąć i mało koniem nie zostałem....
a to nei na odwrot ? przeciez to cukier sprawia ze RURA slabiej grzeje?