Wpisy 1 140 838 – 1 140 937
1 października 2012 08:21 → 1 października 2012 10:04, 100 wpisów
Bronson własnie patrze ze w profilu masz puchy...moze sie doczekam...
Islandorka
No co mogę powiedzieć dzisiaj i jutro rządzą jeszcze Strzelec i Lew. w środę swój dzień będą miały Koziorożce i Panny. Czwartku nie polecam nikomu bo to dzień przejściowy czyli Koziorożce, Panny, Wodniki i Wagi mogą mieć równy fart lub niefart. Za to Wodniki i Wagi będą miały niespodziewanie długi okres od piątku do soboty tylko dla siebie
No co mogę powiedzieć dzisiaj i jutro rządzą jeszcze Strzelec i Lew. w środę swój dzień będą miały Koziorożce i Panny. Czwartku nie polecam nikomu bo to dzień przejściowy czyli Koziorożce, Panny, Wodniki i Wagi mogą mieć równy fart lub niefart. Za to Wodniki i Wagi będą miały niespodziewanie długi okres od piątku do soboty tylko dla siebie
Bronson
Islandorka ma uraz do moich liczb, bo moja skuteczność dla niej jest dyskusyjna
Islandorka ma uraz do moich liczb, bo moja skuteczność dla niej jest dyskusyjna
medea raptem 2 dni...
medea
medea
wiesz jak to jest jeden pusci raz i wygra 6/6 w lotto a drugi gra 30 lat i g...o...
wiesz jak to jest jeden pusci raz i wygra 6/6 w lotto a drugi gra 30 lat i g...o...
no cóz przyjdzie mi puscic za 50 gr bo 2 zeta wygrałam... a 5 straciłam...
senna
cos twoje życzenia nie chca sie spełnic...
cos twoje życzenia nie chca sie spełnic...
.
Polak raniony przez UFO
http://strefatajemnic.onet.pl/ufo/polak-raniony-przez-ufo,1,5262427,artykul.html
.
Polak raniony przez UFO
http://strefatajemnic.onet.pl/ufo/polak-raniony-przez-ufo,1,5262427,artykul.html
.
medea a ty sie kumasz w funduszach unijnych???
islandorka
jak pech to pech, ja mam poprzedni miesiąc na dużym minusie
jak pech to pech, ja mam poprzedni miesiąc na dużym minusie
islandorka
W mojej gminie zajmowałam się nimi przez 4 lata a i duży projekt polsko-czeski prowadziłam więc mniemam, że tak
W mojej gminie zajmowałam się nimi przez 4 lata a i duży projekt polsko-czeski prowadziłam więc mniemam, że tak
Bronson zebys wiedział jaki mam dzis dzien o białego rana...
medea bo szukam co by tu otworzyc z unijnych...na naszym terenie...
marzy mi sie agroturystyka ale swojej chałupy nie mam...ciekawe jak z dopłatami...na taka inwestycje i czy mozna...albo moze podaj mi jakas dobra strone gdzie mozna poczytac...byłam u nas w oddziale ale lipa jak oni mowia...
islandorka
A to w tym kierunku niestety ci nie pomogę, bo ja zajmowałam się głównie samorządowymi inwestycyjnymi typu modernizacja drogi czy budynku i społecznymi dla organizacji pozarządowych i pomocy społecznej oraz szkół
A to w tym kierunku niestety ci nie pomogę, bo ja zajmowałam się głównie samorządowymi inwestycyjnymi typu modernizacja drogi czy budynku i społecznymi dla organizacji pozarządowych i pomocy społecznej oraz szkół
uu u mm nnn iii eee mmm łłł oo tt ppnneełłmmaattyycczzzznnnyy nnaaappiieepprzzaaa zaa oo kknnneemmm
Bronsonku bądz grzeczny i slij nr jak dojdziesz do sie...
medea ok poszukam cos na ten temat...
islandorka
Agroturystka to trudny temat. Mój kolega z pracy w tym siedział. Dał mi kiedyś namiar na stronę i chyba nawet jakieś materiały, ale w pracy nie mam do swoich skarbów dostępu. Sprawdzę dzisiaj po południu i dam znać czy mam.
Agroturystka to trudny temat. Mój kolega z pracy w tym siedział. Dał mi kiedyś namiar na stronę i chyba nawet jakieś materiały, ale w pracy nie mam do swoich skarbów dostępu. Sprawdzę dzisiaj po południu i dam znać czy mam.
medea, jak to było z tą wiewiórą, bo dzisiaj mało jednej nie przejechałe rowerem
to ja sie ewakuuje poczytac o dopłatach a ty medea mysl nad cyferkami...moze coś wymyslisz...
No pierwsze ciągi na dziś :
35,59,12,56
73,62,21
79,76,41
51,55,3,53
35,47,21
41,53,61,22,39,1
35,59,12,56
73,62,21
79,76,41
51,55,3,53
35,47,21
41,53,61,22,39,1
senna
Różnie w takich sytuacjach bywa, ale raczej wątpię by rodzina była w stanie myśleć o takich sprawach jak biznes zmarłego.
Różnie w takich sytuacjach bywa, ale raczej wątpię by rodzina była w stanie myśleć o takich sprawach jak biznes zmarłego.
Juz wysłalem e-mail do Paśko za 5 miejsce w Lidze Typujacych za wrzesien. Kilka zdrapek wpadnie
bolek31
Tylko chłopie nie szalej, bo podprowadzanie cyferek to ryzykowny biznes coś o tym wiem niestety
Tylko chłopie nie szalej, bo podprowadzanie cyferek to ryzykowny biznes coś o tym wiem niestety
Nagrody miesiąca.
Na miesiąc wrzesień 2012 zostają określone następujące "NAGRODY MIESIĄCA":
⢠1 miejsce - zestaw dowolnych zdrapek za kwotę 50 zł
⢠2 miejsce - zestaw dowolnych zdrapek za kwotę 30 zł
⢠3 miejsce - zestaw dowolnych zdrapek za kwotę 20 zł
⢠Miejsca 4 do 10 - zestawy dowolnych zdrapek za kwotę 10 zł
Na miesiąc wrzesień 2012 zostają określone następujące "NAGRODY MIESIĄCA":
⢠1 miejsce - zestaw dowolnych zdrapek za kwotę 50 zł
⢠2 miejsce - zestaw dowolnych zdrapek za kwotę 30 zł
⢠3 miejsce - zestaw dowolnych zdrapek za kwotę 20 zł
⢠Miejsca 4 do 10 - zestawy dowolnych zdrapek za kwotę 10 zł
bolek31
Można próbować i w czwartek, ale im dłużej siedzę w tym astrologicznym biznesie tym bardziej jestem pewna, że dni przejściowe lepiej sobie odpuścić
Można próbować i w czwartek, ale im dłużej siedzę w tym astrologicznym biznesie tym bardziej jestem pewna, że dni przejściowe lepiej sobie odpuścić
bolek31
Powiem jak na spowiedzi jak taki czysty dzień to wpisuję liczby z horoskopfree dla obu fartownych znaków i wrzucam na 14-stą. I prawie zawsze co najmniej 1x3/6 jest a w przypadku mniejszej ilości trafień dość regularnie pojawia się w tych liczbach plus.
Powiem jak na spowiedzi jak taki czysty dzień to wpisuję liczby z horoskopfree dla obu fartownych znaków i wrzucam na 14-stą. I prawie zawsze co najmniej 1x3/6 jest a w przypadku mniejszej ilości trafień dość regularnie pojawia się w tych liczbach plus.
senna
Mnie też się jeszcze 5/6 nie przydarzyło. Widocznie nasze szczęścia razem ze szczęściem islandorki zmówiły się i poszły w długą. Miejmy nadzieję, że jednak wrócą
Mnie też się jeszcze 5/6 nie przydarzyło. Widocznie nasze szczęścia razem ze szczęściem islandorki zmówiły się i poszły w długą. Miejmy nadzieję, że jednak wrócą
Ciągi dla Lwa
5,11,46,50,64
12,18,53,57,71
13,19,54,58,72
22,28,63,67
Ciągi dla Strzelca
88,12,44,80,21
15,19,51,28
16,20,52,29
25,29,61,38
5,11,46,50,64
12,18,53,57,71
13,19,54,58,72
22,28,63,67
Ciągi dla Strzelca
88,12,44,80,21
15,19,51,28
16,20,52,29
25,29,61,38
Bronson
No to mój rodaku coby Wrocek i okolice rosły w siłę a ludziom się żyło coraz dostatniej
No to mój rodaku coby Wrocek i okolice rosły w siłę a ludziom się żyło coraz dostatniej
medea76 urodziłem się w Chojnowie wiesz gdzie to jest fabryka papieru, lodówek itp.
Wiem, moja koleżanka ze studiów była z Chojnowa, więc nawet miałam kiedyś okazję tam bywać, choć niestety wieki temu, bo dziewczynę wywiało do W-wy no i po jakimś czasie kontakt się urwał.
Ja jestem w pracy więc to to symbolicznie a potem sobie otworzymy i wypijemy w czasie wolnym
Ja jestem w pracy więc to to symbolicznie a potem sobie otworzymy i wypijemy w czasie wolnym
Monet
Liczby z których korzystał bolek31 czyli z horoskopfree dla Strzelca to dzisiaj 6 - 8 - 12 - 29 - 31 - 36
Liczby z których korzystał bolek31 czyli z horoskopfree dla Strzelca to dzisiaj 6 - 8 - 12 - 29 - 31 - 36
Zauważyliscie ze Wędrus sie obraził i nie pokazuje sie od kilku dni...niejaki player go obraził...Wędrusiu gdzie jesteś...na pewno czytasz wpisy...
bolus tzn. ze dzis grasz tymi cyferkami???
medea
czarno widze te dotacje unijne jak sie nie ma wkładu własnego do d..a zimna...
czarno widze te dotacje unijne jak sie nie ma wkładu własnego do d..a zimna...
hallo spicie???
dziś gramy
Mąż podejrzewając żonę o zdradę wynajął prywatnego detektywa i polecił ją śledzić.
Ten zdaje mu relację:
- Pańska żona spotkała się z mężczyzną na deptaku w mieście.
Potem długo siedzieli w parku i się ściskali.
Potem poszli do kina - ale nie patrzyli na ekran, pieścili się i słychać było odgłosy całowania. Po kinie wsiedli do samochodu i pojechali za miasto.
Weszli do willi, usiedli za stołem, wypili butelkę wina, rozebrali się,
wskoczyli do łóżka i zgasili światło.
Dalej już nic nie widziałem.
Mąż wyrywając sobie włosy z głowy:
- Mój Boże! Znowu! Znowu ta przeklęta niepewność!!!
Gdybym tak miał tę 100% pewność, że ona mnie zdradza - to natychmiast bym się z nią rozwiódł...
Ten zdaje mu relację:
- Pańska żona spotkała się z mężczyzną na deptaku w mieście.
Potem długo siedzieli w parku i się ściskali.
Potem poszli do kina - ale nie patrzyli na ekran, pieścili się i słychać było odgłosy całowania. Po kinie wsiedli do samochodu i pojechali za miasto.
Weszli do willi, usiedli za stołem, wypili butelkę wina, rozebrali się,
wskoczyli do łóżka i zgasili światło.
Dalej już nic nie widziałem.
Mąż wyrywając sobie włosy z głowy:
- Mój Boże! Znowu! Znowu ta przeklęta niepewność!!!
Gdybym tak miał tę 100% pewność, że ona mnie zdradza - to natychmiast bym się z nią rozwiódł...
islandorka
życzę wygranej na ten wkład do dotacji
może tym razem się spełni
życzę wygranej na ten wkład do dotacji
może tym razem się spełni
senna
Użytkownik wasyl-piaski dodał nowy komentarz w temacie:
3-cia najwyższa wygrana w Lotto padła w małej wiosce !
3-cia najwyższa wygrana w Lotto padła w małej wiosce !
Mój szef dał mi dzisiaj do wypełnienia ankietę o nim i powiedział, że
jest anonimowa. Pracuję w dużej korporacji więc postanowiłem nie owijać
w bawełnę i napisać mu zupełnie szczerze co o nim myślę korzystając z
tego, że nigdy się nie dowie kto to napisał. Podczas przerwy na lunch
zapytałem paru kolegów co napisali w ankiecie - wszyscy zgodnie
zapytali: "Jakiej ankiecie?"
jest anonimowa. Pracuję w dużej korporacji więc postanowiłem nie owijać
w bawełnę i napisać mu zupełnie szczerze co o nim myślę korzystając z
tego, że nigdy się nie dowie kto to napisał. Podczas przerwy na lunch
zapytałem paru kolegów co napisali w ankiecie - wszyscy zgodnie
zapytali: "Jakiej ankiecie?"