Wpisy 114 080 – 114 179
25 maja 2010 19:00 → 26 maja 2010 13:25, 100 wpisów
Monet>>> w trosce o całokształt , racz nie używać nicka mego po próżnicy , bo nabawisz się w zębach próchnicy :)
Pzdr.
edi8
Pzdr.
edi8
edi8> czuję się ostrzeżony.
A dbając o stan swojego uzębienia
nadaremnie nie będę nadużywał,
Twojego "internetowego imienia".
A dbając o stan swojego uzębienia
nadaremnie nie będę nadużywał,
Twojego "internetowego imienia".
:)
Witam ponownie.
Mag.. . Do wakacji nigdzie nie wyjeżdżam.
mag.. >>> o co chodziło z tym Markiem i 1998 i gdzie miałem sprawdzać?
Tylko do Tego , właściwego - Kolego od , a raczej po ***** ........ dzięki , miałeś rację , to zmieniło moje życie___dzięki.
Sir>> Dzieki za odpowiedz. Co do wiary i tych spraw to wiadome jest ze jest to potrzebne. Ty jak widze idziesz droga jak dotkne i zobacze ze to dziala to jest dla mnie argument ze tak trzeba grac. Jak pisalem kto ma pisane isc taka droga niech idzie i szuka swego szczescia. Niestety zyjemy w czasach ze predzej ludzie uwierza plotce ze na drzewie Matka Boska sie ukazala niz w to ze mozna w lotto manipulowac. Kiedys napewno ktos numer ts wykreci i prawda wyjdzie jak jest naprawde. Po za tym pisano ze ma byc publicznosc mialobyc show a mamy co tylko zwykle losowanie i tylko prezenterki ktore umilaja nam oko swym wygladem zebysmy zapomnieli ze czeka nas losowanie "moze sterowane" a moze nie ktorz to wie.
Pozdrawima i zycze wysokich wygranych
Pozdrawima i zycze wysokich wygranych
Witam wszystkich .
RafSaw30 >widzę,że trafiłeś dzisiaj Swojego ulubionego pewniaka :)
Pozdr.
RafSaw30 >widzę,że trafiłeś dzisiaj Swojego ulubionego pewniaka :)
Pozdr.
http://www.youtube.com/watch?v=zB0JISdrSsw
życzę wygranych tych małych i dużych :)
życzę wygranych tych małych i dużych :)
113926. edi8 2010-05-25 (12:18) Warszawa
Robal_36 >>> sytuacja z pomyłkowym oznaczeniem kuponów dała kilka lat temu ( pozorny ) sukces pewnemu rolnikowi , który grając na identyczne liczby do DL i EXL systemami , oba kupony identycznie opisał jako do DL.
Ten jego błąd wychwycił kolektor - ale gracz postanowił nic już nie zmieniać i zagrać 2 identyczne kupony systemowe wyłącznie w DL. Okazało się , że tego dnia trafiono 2x6 w DL - więc oba jego.
Ps.opisano w Toto Sport Nr.5 Maj 1998..
Zapytałam o Marka, dlatego ,że miał On korepetytora wykładowce z Uniwersytetu w Gdańsku, pomyślałam o Tobie:)Zobacz:Nr:16 z kwietnia 1998r
Robal_36 >>> sytuacja z pomyłkowym oznaczeniem kuponów dała kilka lat temu ( pozorny ) sukces pewnemu rolnikowi , który grając na identyczne liczby do DL i EXL systemami , oba kupony identycznie opisał jako do DL.
Ten jego błąd wychwycił kolektor - ale gracz postanowił nic już nie zmieniać i zagrać 2 identyczne kupony systemowe wyłącznie w DL. Okazało się , że tego dnia trafiono 2x6 w DL - więc oba jego.
Ps.opisano w Toto Sport Nr.5 Maj 1998..
Zapytałam o Marka, dlatego ,że miał On korepetytora wykładowce z Uniwersytetu w Gdańsku, pomyślałam o Tobie:)Zobacz:Nr:16 z kwietnia 1998r
>>>mag.- pozdrawiam,
jak widzisz edi8 przypisuje sobie, że może nawet kazać się komuś uczyć, tyle że może uczyć osobnikówm jego pokroju i rozumu; ledwo wrócił już zadymy z każdym, kogo spotka tu na forum, oczywiście pod wieloma pseudo
jak widzisz opiera się ze swoimi "najprawdziwszymi wiadomościami" na wywiadzie niejakiego Andrzeja L., bo przecież nigdy tam nie był, za daleko
teraz 1 czerwca będę tam 7-9 raz /dokładnie nie pamiętam,tak samo jak to, że w Zakopanem byłem 47 czy 52 razy, bo tego nikt z nas pilotów przecież nie liczy/
no ale nie ma się co dziwić, skoro mianuje się tu "guru tej stronki", a nad sobą ma guru z wieloma wyrokami Leppera i jego synusia, co sprowadził bizony europejskie z ZOO z Niemiec podobno; powiedz mu, że bedę u tych jego bizonów europejskich 1 czerwca;
co to są bizony europejskie w stosunku do około 80 bizonów z USA w Kurozwękach na sz-Kieletczyźnie /Świętokrzyskie/ ???
i powiedz mu, że jak ubliża tu wszystkim napotkanym na forum, to niech da spokój mojemu dziadkowi, bo mój pseudo tu na forum wyjaśniałem 27-31 razy, ale misiowi o tak małym rozumku też ciężko zrozumieć, "ten typ tak ma"
jak widzisz edi8 przypisuje sobie, że może nawet kazać się komuś uczyć, tyle że może uczyć osobnikówm jego pokroju i rozumu; ledwo wrócił już zadymy z każdym, kogo spotka tu na forum, oczywiście pod wieloma pseudo
jak widzisz opiera się ze swoimi "najprawdziwszymi wiadomościami" na wywiadzie niejakiego Andrzeja L., bo przecież nigdy tam nie był, za daleko
teraz 1 czerwca będę tam 7-9 raz /dokładnie nie pamiętam,tak samo jak to, że w Zakopanem byłem 47 czy 52 razy, bo tego nikt z nas pilotów przecież nie liczy/
no ale nie ma się co dziwić, skoro mianuje się tu "guru tej stronki", a nad sobą ma guru z wieloma wyrokami Leppera i jego synusia, co sprowadził bizony europejskie z ZOO z Niemiec podobno; powiedz mu, że bedę u tych jego bizonów europejskich 1 czerwca;
co to są bizony europejskie w stosunku do około 80 bizonów z USA w Kurozwękach na sz-Kieletczyźnie /Świętokrzyskie/ ???
i powiedz mu, że jak ubliża tu wszystkim napotkanym na forum, to niech da spokój mojemu dziadkowi, bo mój pseudo tu na forum wyjaśniałem 27-31 razy, ale misiowi o tak małym rozumku też ciężko zrozumieć, "ten typ tak ma"
fajną sukienke miała pani Ruscieka taką krótką znow trudno bylo sie skupic na losowaniu
Po losowaniu >>>przysłowiowa "LIPA" :)
torsan?? zaczekaj.. wczoraj nie odp.. co jeszcze było nie tak z prowadzącą:):)
torsan > to dobrze, że jest to forum ...to sobie szybciutko liczby sprawdzisz :)))
Pozdrawiam
Pozdrawiam
emeryt>>Witaj :):) tancerzu z klasą !!!
mianuje się tu "guru tej stronki">> to chyba czytać umie!!!
mianuje się tu "guru tej stronki">> to chyba czytać umie!!!
mag.. >>> podałaś błędny namiar:
"Zobacz:Nr:16 z kwietnia 1998r"
bo kwiecień 1998 ma numer 4 ( 52) i to nie w nim był artykuł o Marku Sobczaku , bo chyba o tym Marku myślałaś :)
"Zobacz:Nr:16 z kwietnia 1998r"
bo kwiecień 1998 ma numer 4 ( 52) i to nie w nim był artykuł o Marku Sobczaku , bo chyba o tym Marku myślałaś :)
Tak, Marek.S. oj sorry faktycznie nie podałam:Tygodnik Ogólnopolski"Poznaniak" Nr:16 kwiecień 1998r
mag-wczoraj było wszystko ok z prowadzącą czemu by mialo byc cos nie tak?
torsan było:)))))ramiączko od staniczka jedno miała dłuższe i prawa pierś była niżej i było to widoczne w "małej czarnej"
Witaski Mag ;))Torsan nie mógł oderwać oczu od nóg. Na górę spojrzeć nie zdążył ;)PP
114094. elektromagnes 2010-05-25 (21:24)
Tylko do Tego , właściwego - Kolego od , a raczej po ***** ........ dzięki , miałeś rację , to zmieniło moje życie___dzięki.
Ps. Dalszego powodzenia i sukcesu brawo!!!
Ps. Dalszego powodzenia i sukcesu brawo!!!
emeryt>>> jak dotąd nie podałeś tu ani jednej prawdziwej informacji , a za każdym razem przyłapywany na kolejnym swoim bezczelnym kłamstwie - wchodzisz w nowe!
Bezczelnie kłamałeś , pisząc tu o mnie że znasz mnie osobiście bo mieszkam w Gnieźnie i jestem klientem tej samej kolektury Fortuny oraz chodzę w bluzie z kapturem wiecznie naciągniętym na głowę.
Odnośnie AMERYKAŃSKICH BIZONÓW u Lepperów: 5 lat temu cała polska prasa pisała o tym i zamieszczała zdjęcia tych bizonów.
Wczoraj podałem link do jednego z tych artykułów i kazałem ci
gambeto z nim się zapoznać.
Oto kolejny link z innej gazety:
http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,2963436.html
- więc już nie kłam bezczelnie w tej sprawie , tylko wymyślaj swoje nowe , kolejne kłamstwo.
P.s: czy już się doedukowałeś , panie przewodniku po Polsce , że w Polsce nie ma Puszczy Białowiejskiej a jest za to Puszcza Białowieska?
Bo wczoraj w twoich wypocinach "bizony były tylko w jedynym miejscu w Polsce" oraz była "Puszcza Białowiejska".
ha,ha,ha
Bezczelnie kłamałeś , pisząc tu o mnie że znasz mnie osobiście bo mieszkam w Gnieźnie i jestem klientem tej samej kolektury Fortuny oraz chodzę w bluzie z kapturem wiecznie naciągniętym na głowę.
Odnośnie AMERYKAŃSKICH BIZONÓW u Lepperów: 5 lat temu cała polska prasa pisała o tym i zamieszczała zdjęcia tych bizonów.
Wczoraj podałem link do jednego z tych artykułów i kazałem ci
gambeto z nim się zapoznać.
Oto kolejny link z innej gazety:
http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,2963436.html
- więc już nie kłam bezczelnie w tej sprawie , tylko wymyślaj swoje nowe , kolejne kłamstwo.
P.s: czy już się doedukowałeś , panie przewodniku po Polsce , że w Polsce nie ma Puszczy Białowiejskiej a jest za to Puszcza Białowieska?
Bo wczoraj w twoich wypocinach "bizony były tylko w jedynym miejscu w Polsce" oraz była "Puszcza Białowiejska".
ha,ha,ha
torsan>>
Krótką ? No, Ty już nie przesadzaj...
Bluzka w paski (pogrubiają!!! :))i te szelki, co tam u nich dyndało ? - dyndadełko ? Dziś się zdecydowanie, moim zdaniem, nie postarała...
A liczby jakieś takie...Skąd ONI je biorą ?
A przecież nie podałem ;)
Sądzę, że będzie kumulacja
Krótką ? No, Ty już nie przesadzaj...
Bluzka w paski (pogrubiają!!! :))i te szelki, co tam u nich dyndało ? - dyndadełko ? Dziś się zdecydowanie, moim zdaniem, nie postarała...
A liczby jakieś takie...Skąd ONI je biorą ?
A przecież nie podałem ;)
Sądzę, że będzie kumulacja
Wynik dzisiejszego testu; 5 liczb wytypowano poprawnie.
Zabrakło liczby 3.
Zabrakło liczby 3.
edi8>>
Jest dżungla miejska, to i może, może być wiejska ta puszcza ?
Jest dżungla miejska, to i może, może być wiejska ta puszcza ?
Dobrze kochani Wy się tu "bawcie"ja zmykam. Dobranoc:) Spokojnej Nocy:)
Robal_36 >> w tych wczorajszychj wypocinach "emeryta" , nazwa ta została napisana od dużych liter: Puszcza Białowiejska , więc jako rzeczownik własny!
Zatem nie można tego tak interpretować , jak Ty to przedstawiasz...
Zatem nie można tego tak interpretować , jak Ty to przedstawiasz...
dziękuję beatko ;)
Wędrowco Netowy. Z Białegostoku do Augustowa prowadzi wąska droga bez poboczy i jeździ nią mnóstwo Tirów ;( Ale masz racje- pojadę sobie na Białystok a później na skróty przez Tykocin ;)
dziękuję i pozdrawiam serdecznie ;)
Wędrowco Netowy. Z Białegostoku do Augustowa prowadzi wąska droga bez poboczy i jeździ nią mnóstwo Tirów ;( Ale masz racje- pojadę sobie na Białystok a później na skróty przez Tykocin ;)
dziękuję i pozdrawiam serdecznie ;)
Wnioski potestowe.
1). Kto korzystał z mojego testu miał okazję trafić 5 w 21 liczbach./dotyczy to 2 wersji testu/.
1). Kto korzystał z mojego testu miał okazję trafić 5 w 21 liczbach./dotyczy to 2 wersji testu/.
hosia>>> przed Tobą misja specjalna w Augustowie:
odszukaj Beatę!
http://www.youtube.com/watch?v=vs13f_uTTcU
Buziaki
edi8
odszukaj Beatę!
Buziaki
edi8
edi8>>
Tak, czytałem toto i masz rację
Żartobliwie dociekałem istoty takiej zmiany tej nazwy
pzdr
Tak, czytałem toto i masz rację
Żartobliwie dociekałem istoty takiej zmiany tej nazwy
pzdr
Hosia- ważne!!!
Na trasie Warszawa- Białystok jest dużo RADARÓW.
Na trasie Warszawa- Białystok jest dużo RADARÓW.
6.35 to informacja dla mojej strażniczki, która obserwuje o której pisze. Już jestem moje niedoszłe kochanie :) :) :)
emeryt > jak nie możesz pogodzić się z tym, że ktoś pisze do ciebie "emeryt" to zmień nick na "małolat" i problem z głowy.
mag.. > "och", "ach", "ech" uważaj (nie)dojrzała kobieto żebyś w d*pe nie została kopnięta.
emeryt > jak nie możesz pogodzić się z tym, że ktoś pisze do ciebie "emeryt" to zmień nick na "małolat" i problem z głowy.
mag.. > "och", "ach", "ech" uważaj (nie)dojrzała kobieto żebyś w d*pe nie została kopnięta.
Tak czytam ten czat i już mi się nawet śmiać nie chce z tego co tutaj się wypisuje .....
mag.. >>> aleś sobie namieszała.
Jeżeli mogę Ci coś podpowiedzieć (z własnego doświadczenia :PP) to teraz zwróć uwagę na to co będziesz pisać i do kogo,bo każdy Twój wpis będzie kopiowany,wklejany no i notowany w szarych komórkach.
A już najbardziej to na literówki,ostatnio przydarzyło się to romanx - zostało zauważone i od razu poprawione.
Jeżeli mogę Ci coś podpowiedzieć (z własnego doświadczenia :PP) to teraz zwróć uwagę na to co będziesz pisać i do kogo,bo każdy Twój wpis będzie kopiowany,wklejany no i notowany w szarych komórkach.
A już najbardziej to na literówki,ostatnio przydarzyło się to romanx - zostało zauważone i od razu poprawione.
witam, ciepolutko
to czyli na każdego założona jest tutaj jakaś
teczka,lub znajdzie sie jakiś hak ?
ludzie kumulacja 3 banie
to czyli na każdego założona jest tutaj jakaś
teczka,lub znajdzie sie jakiś hak ?
ludzie kumulacja 3 banie
Wczoraj ucięło mi zakończenie wpisu:
"14128. status edi8 2010-05-25 (23:10)home Warszawa
odszukaj Beatę!
Buziaki
edi8 "
a oto zakończenie:
hosia>>> sprawa jest poważna , bo Beata z piosenki Janusza Laskowskiego dziś ma ok.70 lat , więc tu chodzi o życiową partnerkę dla emeryta , bo panie z tego pokolenia to jest jego TARGET podczas pobytów tego gambety na dancingach w Ciechocinku...
"14128. status edi8 2010-05-25 (23:10)home Warszawa
odszukaj Beatę!
Buziaki
edi8 "
a oto zakończenie:
hosia>>> sprawa jest poważna , bo Beata z piosenki Janusza Laskowskiego dziś ma ok.70 lat , więc tu chodzi o życiową partnerkę dla emeryta , bo panie z tego pokolenia to jest jego TARGET podczas pobytów tego gambety na dancingach w Ciechocinku...
madzia77 > bardzo Ci dziękuję i się cieszę, że po raz pierwszy zauważyłaś, że odpowiadam tylko na zaczepki, a nie ja zaczepiam. Kto wie? Nie zostaliśmy kochankami, może będziemy przyjaciółmi.
Zawsze mogę zostać też Jej "szmaciarzem". Od wczoraj tak słodko do mnie pisze.
mysia-pysia > uśmiechnij się. W końcu "Wszyscy Polacy to jedna rodzina, czarny czy biały, chłopak czy dziewczyna" :)
Pozdrawiam.
Pozdrawiam również swietłane74 i już nie zaśmiecam czatu :)
Pozdrawiam.
Pozdrawiam również swietłane74 i już nie zaśmiecam czatu :)
Witam Wszystkich.
Szczecin-piękne słonko,ale zimno.
Mnie to się podoba z Laskowskiego.
http://www.januszlaskowski.net16.net/podstrony/snil_mi_sie_rodzinny_dom.php
Szczecin-piękne słonko,ale zimno.
Mnie to się podoba z Laskowskiego.
http://www.januszlaskowski.net16.net/podstrony/snil_mi_sie_rodzinny_dom.php
Typowania złożone.
danteV :)) Swietłana 74 również Cię pozdrawia :)
Na śląsku troszkę słoneczka, ale nie poda !
danteV :)) Swietłana 74 również Cię pozdrawia :)
Na śląsku troszkę słoneczka, ale nie poda !
Witam Cię kathy i wszystkich :)
danteV >>> nie pochlebiaj sobie :)
gdybym miała stanąć przed wyborem TY lub ten pierwszy to mój wybór był by oczywisty :PPP
Celnych strzałów wszystkim życzę.
danteV >>> nie pochlebiaj sobie :)
gdybym miała stanąć przed wyborem TY lub ten pierwszy to mój wybór był by oczywisty :PPP
Celnych strzałów wszystkim życzę.
edi8> z moich obliczeń wychodzi,że "Beata" ta z Albatrosa może wiekowo mieścić się w przedziale 60-63.
A kobiety nie lubią jak i się dodaje.
A kobiety nie lubią jak i się dodaje.
Moje założenie opiera sie na tezie,że Laskowski w wieku 19 lat nie zakochał sie w jakiejś starej raszpli ;)
Witam Wszystkich.
Witam graczy.
Beata z Albatrosa:
1. Piosenka powstała w 1965 roku (po wakacjach).
2. Cytat "Miałaś wtedy siedemnaście lat dziewczyno,..."
Czyli urodziła się w 1948, a więc dziś ma 62 lata.
MATEMATYKA się kłania...:D
Beata z Albatrosa:
1. Piosenka powstała w 1965 roku (po wakacjach).
2. Cytat "Miałaś wtedy siedemnaście lat dziewczyno,..."
Czyli urodziła się w 1948, a więc dziś ma 62 lata.
MATEMATYKA się kłania...:D
Witam. Wedrowco Netowy szkoda tylko, ze nie napisales, ze tym razem podajesz liczby na "tak", bo zawsze podawales zestaw na "nie", w tym zaznaczales ze sa ukryte np. 2 ktore wejda, a ja akurat odrzucilam wszystkie podane przez Ciebie liczby oprocz 9 i 31. No ale to moj blad, ze sie zasugerowalam i nie mam do Ciebie pretensji,tylko szkoda ze byc moze malo osob w tym przypadku skorzystalo z tej wymarzonej chocby "piatki".:) Pozdrawiam i gratuluje.
Jakie cyferki ze snu--w pokoju dużo małych much>>>>wędrowca netowy POZDRAWIAM i proszę<<<<
na 14.00
1,4,5,7,32,39,49,64,72,78
11,13,17,22,33,40,52,67,73,79
24,25,29,31,35,44,53,70,74,80
1,4,5,7,32,39,49,64,72,78
11,13,17,22,33,40,52,67,73,79
24,25,29,31,35,44,53,70,74,80
madzia77 > wiedziałem, że trafnie wybierzesz. Co tam "przyjaciel" za 100zł, jak możesz mieć mnie, tego bezcennego :)
slawetna74 > bardzo Ciebie przepraszam za niezamierzone przekręcenie Twojego nicka czy też imienia. Czuję się zobowiązany zaprosić Cię na kawę. Pisząc cokolwiek do Ciebie ręce mi drżą, ciśnienie skacze i prawie w ekran nie patrzę.
Miłego dnia, udanego popołudnia i upojnego wieczoru :)
Ps. dla wszystkich :)
slawetna74 > bardzo Ciebie przepraszam za niezamierzone przekręcenie Twojego nicka czy też imienia. Czuję się zobowiązany zaprosić Cię na kawę. Pisząc cokolwiek do Ciebie ręce mi drżą, ciśnienie skacze i prawie w ekran nie patrzę.
Miłego dnia, udanego popołudnia i upojnego wieczoru :)
Ps. dla wszystkich :)
danteV >>>
"jak możesz mieć mnie, tego bezcennego :)"
---------------------------------------------
o jej no nie wiedziałam,że takie "szczęście" mnie spotka dzisiaj zmykam po coś na sen i apetyt :PPP
kathy >>> widzisz jak oni myślą o kobietach?
Normalnie porażka :(
Ciekawa jestem jak się mówi o panach,którzy są w wieku 60 lat i wzwyż?
"jak możesz mieć mnie, tego bezcennego :)"
---------------------------------------------
o jej no nie wiedziałam,że takie "szczęście" mnie spotka dzisiaj zmykam po coś na sen i apetyt :PPP
kathy >>> widzisz jak oni myślą o kobietach?
Normalnie porażka :(
Ciekawa jestem jak się mówi o panach,którzy są w wieku 60 lat i wzwyż?
madzia77>>
zależy, kto mówi...
stare ***ziele, ramole, albo dziadki, którym pozostały 4P ;)
Najpiękniejsze jest to, jak postrzeganie "siły wieku", ta granica, nie bójmy się tego słowa - starości, przesuwa się wraz z wiekiem obserwatora ;)
celnych
zależy, kto mówi...
stare ***ziele, ramole, albo dziadki, którym pozostały 4P ;)
Najpiękniejsze jest to, jak postrzeganie "siły wieku", ta granica, nie bójmy się tego słowa - starości, przesuwa się wraz z wiekiem obserwatora ;)
celnych
danteV>>znasz i czujesz ten "kop" do dziś z swojego doświadczenia:))))) madzia co Ty za buciki kochana miałaś?:)))))że aż tak go boli:)))
danteV>>"Ps. dla wszystkich :)"j/w.. tak trzymaj to będzie ok:)))trafnych typowań:))
mag.. >>> to nie kwestia bucików :):))))
Tylko precyzyjnie wymierzony cios :):))))
:pp
Tylko precyzyjnie wymierzony cios :):))))
:pp
Grasz na plusa?
Zagraj z nami !!!
wejdź http://multimultiplus.dbv.pl/viewpage.php?page_id=43
Zagraj z nami !!!
wejdź http://multimultiplus.dbv.pl/viewpage.php?page_id=43
I to już koniec rozmów o mojej d*pie?
Widzicie dziewczyny jaki muszę być atrakcyjny, jak sama moja d*pa zajęła Wam pół dnia rozmów dzisiaj i trochę wczoraj, a gdzie reszta?
No. To do kiedyś, idę tenis oglądać, bo typy wchodzą aż miło. Dajcie znać jak Was zainteresuje coś innego, oprócz moich czterech liter.
Widzicie dziewczyny jaki muszę być atrakcyjny, jak sama moja d*pa zajęła Wam pół dnia rozmów dzisiaj i trochę wczoraj, a gdzie reszta?
No. To do kiedyś, idę tenis oglądać, bo typy wchodzą aż miło. Dajcie znać jak Was zainteresuje coś innego, oprócz moich czterech liter.
Hej Pasko pisałam do ciebie , że chce dołączyć do typujących Pewniaki , a ty nic !
Witam.Tu jak zwykle rozmowa o dupie Maryni...ciagle na kogos najezdzacie...po cholere?Postarajcie sie o to, zeby bylo po co tu zagladac bo jak narazie to same obelgi itd.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Robal 36....czy dobrze pamiętam, że to ty się interesowałeś numerami kolejnymi milionosa?