Wpisy 1 135 990 – 1 136 089
29 września 2012 13:00 → 29 września 2012 13:41, 100 wpisów
lila...a ty jedna jesteś bardzo dobrze znasz dzieje
Damian..nie wiem jak u innych kobiet ale u mnie jak na razie niechociaż czasami mi skoczy ciśnienie to bym komuś
lila ..juz nie pisze do ciebi ..siedzę i poczytam tu za godzina i powwoo
Lila czy coś ugrałem? coś cienko z wygranymi u mnie ostatnio ograniczyłem MM od czasu do czasu puszczam tylko jak mam liczby a w lotto plus 2/6 i 2/6 więc tak jakby nic
krzysio..jak to nie piszesz już do mnie? A wpintol kiedy ostatnio dostałeś?
Lila a u Ciebie ? jakieś trójeczki coś może w systemie się pokazało?
Damian...w trójeczkach ostatnio lipa,same 2/3 a systemem zagram dzisiaj wieczorem
Damian..jak spełniasz się zawodowo to bomba a na baby przyjdzie jeszcze czas
damian...jak ty wygroosz np masz 10 tysiaków na miesiąć ..a ty chcciałbyś isc do samica np mała albo inne kobita na lodzika w nocy
Damian...spotkasz taką w swoim czasielepiej długo czekać na tą jedna niż brać bydle co
...
normalnie masakra komputer zmienił mi hasło...
takich cudów jeszcze nie miałam na tym forum mam zupełnie nowe hasło choc nigdy takiego nie uzywałam ciekawe co na to powie pasko bo juz wysłałam wiad...
autentycznie...
zawszemiałam hasło i login takie same nagle poczta mi przyszłoi ze mam inne hasło nic nie kumam ale weszłam...
lila...
albo mój komp zdurniał albo Pasko coś nacwiczył...
islandorka..no to teraz się wkopałaś bo wszyscy wiedzą już że masz takie samo hasło jak nik
Islandorka musiałaś zmienic sobie kliknąc nie chcący w zmień hasło
na prawde dziwna ta sobota... chciałam wysłac namiary na liczby i mnie puścił...TS maczał palce...
Lila ja nie mam nic do ukrycia jak co to sie zmyje...
no ale takie cuda to chyba musza cos znaczyc...medea gdzie jestes...tłumacz...
ale teraz juz nie wejdzie jak mi hasło zmienili jest inne... na tamto nie moge wejsc...
Lilcia skumałam...
islandorka...zadzwoń do Pasko on wie najlepiej co się tam pokombinowało
lila...nie w sklepie lodylubię bawię obojetne cyc...dobra juz znikam..przestałem opowiada zbokolu
Lila napisałam do niego na gg...na pewno mi odpowie wieczorkiem...
krzysio744 2012-09-29 (13:21) ------------
damian...jak ty wygroosz np masz 10 tysiaków na miesiąć ..a ty chcciałbyś isc do samica np mała albo inne kobita na lodzika w nocy
torsan komu te buziaczki słodkie???
drapek a ty jesteś tego nie tego???
islandorka: co się stało? widzę, że o godzinie 12:46 zmieniłaś coś w swoim profilu, chodzi o hasło?
Pasko ja nic nie zrobiłam pisałam na forum nagle chciałam wkleic pewien link i zaczeło mi wyskakiwać ze mam złe hasło lub sie zarejestruj...
lottomat..krzysio nie jest obrażalskinie przypominam sobie żeby kiedykolwiek walnął focha
weszłam ponizej odzyskaj hasło weszłam na poczte i mam zupełnie nowe hasło ktore o dziwo działa...
tu gdzie treraz jestesmy... pisałam jak z tobą i nagle nie mogłam...