Wpisy 1 135 890 – 1 135 989
29 września 2012 10:49 → 29 września 2012 13:00, 100 wpisów
Jakoś bardzo szybko ustalili kto i gdzie wygrał TO CO NAJMNIEJ DZIWNA SPRAWA i śmerdzi z daleka
R 36 wiadomo że dobry punkt to połowa sukcesu jak gram na małych wsiach to tam sumy z koskosu nie beda mieli
Klaudiss.
drapek widziałeś ta nowa drapke kółko krzyżyk ?? 9 kratek i zawsze jedna spalona zanzaczona tym dziwnym symbolem ale zacnie pomyslane i sprytnie
Robal.
Najpierw muszę odstawić auto do garażu.A później naleweczki.
Najpierw muszę odstawić auto do garażu.A później naleweczki.
r36
w wawie w galerii dw.cent.- wyjście w kierunku wkd- tam też trzepią kasę szczególnie przy kumutulacjach;
a u mnie najlepiej w całym mieście idą drapki u... jolki
w wawie w galerii dw.cent.- wyjście w kierunku wkd- tam też trzepią kasę szczególnie przy kumutulacjach;
a u mnie najlepiej w całym mieście idą drapki u... jolki
czytałam wypowiedzi na forum i faktycznie jak pada wielka wygrana podają tylko województwo w miarę szybko a tu nagle miejscowość współczuję tym ludziom tam mieszkającym teraz się będą bać , że im łeb urwą ale jaja
klaudiss
oczywiście, że - n i e
przecież podali nie - kto, tylko - gdzie
oczywiście, że - n i e
przecież podali nie - kto, tylko - gdzie
trisetum
to była pierwsza drapka, którą ktoś zdrapał i zostawił na stoliku u jolki, a ja tam patrzę - a tam 20zł
to była pierwsza drapka, którą ktoś zdrapał i zostawił na stoliku u jolki, a ja tam patrzę - a tam 20zł
Robal no wiem wiem ale wiesz jak mało tam luzdi mieszka to mogą się tertaz bać no o to mi chodzi
trisetum od tej pory przeglądam wszystkie zostawione drapki- w tym tyg. 5zł w ex. pensji było
klaudiss
jasne wszystko p r a w i e rozumiem
dlatego - niektórzy n i e grają na kumulacje
jasne wszystko p r a w i e rozumiem
dlatego - niektórzy n i e grają na kumulacje
oczywiście jak dziś wygram taką kasę jaka jest w dużego lotka też się przecież nie przyznam
pewno niektórym, jak szukają się myli, źle kojarzy
cztery słonie zielone słonie
cztery słonie zielone słonie
trisetum
pukony są b. rzdko bo wszyscy sprawdzają w lottomacie, ale jak już tu pisałem 4/6 i 2x 3/6 na jednym pukonie było
pukony są b. rzdko bo wszyscy sprawdzają w lottomacie, ale jak już tu pisałem 4/6 i 2x 3/6 na jednym pukonie było
chociaż sam
kilka razy sprawdzając czegoś sam nie dowidziałem
i w te i we w te
kilka razy sprawdzając czegoś sam nie dowidziałem
i w te i we w te
oczywiście jak mnie tu nie będzie to pomyślcie że wygrałam i stąd wyjechałam w piz............
Pasko, wywal prosze te czerwone ramki, bo w Hybrydzie mam znów rozwalone pobieranie wyników ze stronki, a nie mam zamiaru przerabiać arkusza. Ramki zamień na ramkę flash wyskakującą podczas ładowania stronki
klaudiss
tak - lepiej myśleć, że ktoś się zwinął z takiego,
niż z innych powodów - nieprawdaż ?
tak - lepiej myśleć, że ktoś się zwinął z takiego,
niż z innych powodów - nieprawdaż ?
miłego dnia spadam już dużych wygranych w multi bo duży zarezerwowany dla mnie
Użytkownik drapek dodał nowy komentarz w temacie:
3-cia najwyższa wygrana w Lotto padła w małej wiosce !
drapek a jaki banknocik tym razem dała ci Jolka???
klaudiss nie ma tak dobrze własnie dostałam szczesliwe nr do lotto z horoskopu !!!
Użytkownik Robal_36 dodał nowy komentarz w temacie:
20zł, ale to było ze 3l. temu; wczoraj dostałem 5 banknotów- krzyż xl-20zł, mm-32zł, krzyż. xl-30zł/
klaudiss poczekaj podam ci strone...
r36
ja nie kupuję drapek garściami tylko na szt. 1-2 góra 3 naraz;
ja nie kupuję drapek garściami tylko na szt. 1-2 góra 3 naraz;
a wiecie co mnie wkurza w kupowaniu zdrapek dawniej leżały sobie i mogłeś wybrać sobie sam a teraz u mnie tak jest że to sprzedawca mi podaje sam zdrapkę
będę gdzieś latać jak mam u siebie pod nosem powinno byźć że sam sobie wybierasz
zapomniałam o tym spytać tego gościa z tpsa jak był na czacie bo bardzo rzadko kupuje zdapki
zapomniałam o tym spytać tego gościa z tpsa jak był na czacie bo bardzo rzadko kupuje zdapki
drapek
- ok, ale takie można odnieść wrażenie - bez urazy
to nie brać, jak przydziałowa i niech się ...
- ok, ale takie można odnieść wrażenie - bez urazy
to nie brać, jak przydziałowa i niech się ...
chociaż czasem przecież -
pominięta nie powinna być pomijana
tak samo w kaskadzie - przydziałowe, a czasem ktoś trafia
pominięta nie powinna być pomijana
tak samo w kaskadzie - przydziałowe, a czasem ktoś trafia
Kilka razy zagrałąm w te kasadęnp 2 załady i wiecie co trafiłam np 7 w 1 kupionie i 7 w drugim hiihihi czyli kupa bo płacą od 8 więc niech mi ktos powie że to nie manipujacja jest
klaudis 7 w kaskadzie to zawsze jest to jest tak jak zdrapkach 3 takie same kwoty a wygrasz,,,,zawsze są 2 i koniec
Zastanawiam się czemu jestem taka naiwna ale chyba ludzka natura już tak ma więc nie mogę być gorsza hihihihihihi
manipulacja, to jest słowem - "dziś można nawet", "najczęściej padają", "najłatwiej wygrać", "milion za zeta", czyli też - ceną, czy losowaniami próbnymi, a i na swojej stronie wlepianiem statystyk, jako jakie to ważne itd itd
Wczoraj w Danii była za...ebista zawierucha.
Otwarte miałem dwa okna w aucie i wyobraźcie sobie że
WWIAŁO mi do środka kupon z lotto duńskiego.
Oczywiście sprawdziłem go ale wygranej nie było.
Może to jakiś znak ze trzeba tymi numerami zagrać w inne loterie.
Podam Wam te 10 zakładów a jak ktoś ma ochotę to może je wykorzystać w polskim Lotto
01-22-25-26-40-44
01-15-21-22-25-45
15-17-19-20-31-38
08-18-24-29-40-47
14-17-30-36-39-46
18-21-27-38-42-47
18-22-35-41-42-47
08-09-14-28-33-34
06-09-18-31-34-43
05-08-10-17-39-41
good luck
Otwarte miałem dwa okna w aucie i wyobraźcie sobie że
WWIAŁO mi do środka kupon z lotto duńskiego.
Oczywiście sprawdziłem go ale wygranej nie było.
Może to jakiś znak ze trzeba tymi numerami zagrać w inne loterie.
Podam Wam te 10 zakładów a jak ktoś ma ochotę to może je wykorzystać w polskim Lotto
01-22-25-26-40-44
01-15-21-22-25-45
15-17-19-20-31-38
08-18-24-29-40-47
14-17-30-36-39-46
18-21-27-38-42-47
18-22-35-41-42-47
08-09-14-28-33-34
06-09-18-31-34-43
05-08-10-17-39-41
good luck
klaudiss
a kulkami ? - nie wiem - nie wiem na ilu maszynach ile zestawów jest o takiej samej tej małej numeracji i totalizator -
"nie planuje udzielać informacji o mających być używanych zestawach kul"
tomcio
u mnie w pobliżu autostradę budują - Moskwa, ale to mniejsza - BERLIN od dziś jeżdżę z otwartymi oknami
a kulkami ? - nie wiem - nie wiem na ilu maszynach ile zestawów jest o takiej samej tej małej numeracji i totalizator -
"nie planuje udzielać informacji o mających być używanych zestawach kul"
tomcio
u mnie w pobliżu autostradę budują - Moskwa, ale to mniejsza - BERLIN od dziś jeżdżę z otwartymi oknami
może ałtostrada, to za duże słowo - łobwodnica
ale - też jest, ma być, ruch {{hahaha}
ale - też jest, ma być, ruch {{hahaha}
klaudiss
ale - tak czy śmak - i pomińmy takie druciki, puszki, komory, talizmanienie, pecha pochodzącego od prowadzącego -
masz 48 godzin od losowania do losowania - dają Ci gratis wysłać wszystkie, które zestawy pojedynczo skreślisz w lotto - no i ? -
ile dasz radę ?
ale - tak czy śmak - i pomińmy takie druciki, puszki, komory, talizmanienie, pecha pochodzącego od prowadzącego -
masz 48 godzin od losowania do losowania - dają Ci gratis wysłać wszystkie, które zestawy pojedynczo skreślisz w lotto - no i ? -
ile dasz radę ?
tu nie chodzi o to ile dam radę tylko niech nie chaCHMOLĄ TO I LUDZIE TRAFIĄ DADZĄ RADĘ
prawie 14000000
dzielone przez 48 godzin x60 minut x 60 sekund = 172800
daje prawie 786 zakładów na sekundę
to znaczy - szybkim trzeba być
dobrego dnia
wszystkim
i odpowiednich szybkości
PS
Po to włąśnie żeby się nie wyrabiać na zakrętach - podnieśli i ceny
dzielone przez 48 godzin x60 minut x 60 sekund = 172800
daje prawie 786 zakładów na sekundę
to znaczy - szybkim trzeba być
dobrego dnia
wszystkim
i odpowiednich szybkości
PS
Po to włąśnie żeby się nie wyrabiać na zakrętach - podnieśli i ceny
Klaudiss.
Takie pytanie o zdrapki było zadane w czasie czatu.
Takie pytanie o zdrapki było zadane w czasie czatu.
o, to jest też dobre
1128865
>> ... dla niektórych rzeczywiście wprowadzenie Plusa będzie obniżką ceny zakładu, dla wielu - dodatkową szansą.
.............................................................
No - dwa w jednym - jednak brakuje słowa 'średnio' - bez tego, u licha, to p o d w y ż k a ...
że jest szansą dodatkową ? no tak - prawie tak, jednak - pod jednym warunkiem, że się dopłaci
BO ktoś, nie grający w tą obniżkę przez podwyżkę - oby nie pluł sobie w brodę ...
centralnie
powodzenia
1128865
>> ... dla niektórych rzeczywiście wprowadzenie Plusa będzie obniżką ceny zakładu, dla wielu - dodatkową szansą.
.............................................................
No - dwa w jednym - jednak brakuje słowa 'średnio' - bez tego, u licha, to p o d w y ż k a ...
że jest szansą dodatkową ? no tak - prawie tak, jednak - pod jednym warunkiem, że się dopłaci
BO ktoś, nie grający w tą obniżkę przez podwyżkę - oby nie pluł sobie w brodę ...
centralnie
powodzenia
Lila
Jak tam idzie podbój MM ?
Jak tam idzie podbój MM ?
witaj>tomcio 1972 co słychać?
a już myślałem, że się wyleczyłeś z hazardu i nie grasz w gry wszelakie,,,,ale jednak natura silniejsza i ciągnie wilka do lasu
a już myślałem, że się wyleczyłeś z hazardu i nie grasz w gry wszelakie,,,,ale jednak natura silniejsza i ciągnie wilka do lasu
Lila >>> spoko - będzie lepiej
dragon >>> w kulki nie gram. Tylko sport (PN)
dragon >>> w kulki nie gram. Tylko sport (PN)
lila>zawsze będzie źle szło a nawet szedło w grach gdzie gracz ma szanse na odzyskanie 10% wpłaconego kapitału...
tomcio> no tak to już jakiś postęp jest.....
a sport to zdrowie
tomcio> no tak to już jakiś postęp jest.....
a sport to zdrowie
dzien dobry i znikam..
nawi77...a ty mistrzu jesteś jak wiesz 3/3 lilcia ..mozesz pomaga dobra juz nie pisze wiecej pytan..