Wpisy 1 135 690 – 1 135 789
29 września 2012 01:19 → 29 września 2012 02:58, 100 wpisów
Zabawa w Lotto zabawą, ale wiadomo, że nigdy nie wiadomo czy ta większa wygrana kiedyś przyjdzie W sumie obecnie mam duże możliwości co do dodatkowej pracy po godzinach, a to że np. rezygnuję z tego niejako na korzyść strony multipasko, to świadczy o tym, że widzę w niej duży potencjał i opłaca mi się to. Przykładowo mógłbym teraz robić coś klientowi z Irlandii za ponad 50 zł/godzinę, ale zamiast tego jestem z użytkownikami multipasko.
wiadomo, że to też lenistwo, bo strona to dla mnie przyjemność, jestem na swoim, a nie robię innym biznes swoimi umiejętnościami
no tak sluchac swoich odwiedzajacych to bardzo wazne
ucieknie Ci Lila i bedzie zle
ucieknie Ci Lila i bedzie zle
Według Google Analytics w ostatnim miesiącu przez stronę przewinęło się 493 921 użytkowników, którzy wygenerowali łącznie 4 696 110 odsłon stron.
uwierz mi ze nawet nie mam pojecia ile sie zarabia na takich stronach
kiedys sie tylko pare osob przygladalo tej stronie i mialo zastrzezenia do technicznej jakosci tej strony
Nie no spoko. Ale faktycznie dzięki reklamom na pewno nie dopłacam... gdybym ich nie miał to prawie 1/10 pensji bym musiał wydawać tylko po to, żeby strona mogła działać.
no jeśli jacyś geekowie tu wejdą to z pewnością stwierdzą, że strona jest 100 lat za murzynami
kiedys chcialem miec swoj taki pomysl albo startup ale nie doczekalo sie to realizacji ...
rewolucji tu na pewno nie będzie... ale jakieś zmiany małymi krokami mogą następować na lepsze.
dopiero jak zaczalem przegladac net to stwierdizlem ze juz takie strony sa ... o takie allegro chcialem keidys albo morele/skapiec ... nawet pewna odmiana grupona
no ja widzę jak to teraz powstają te startupy stron do np. wspólnej gry w Lotto
zresztą daleko nie trzeba szukać, lotto.pl
Zrobili super nowoczesną stronę, tylko że ludzie nie lubią zmian
Zrobili super nowoczesną stronę, tylko że ludzie nie lubią zmian
kumulacja 40 mln trafic puscic ... i hej o ***a juz jestem w meksyku
kiedys na stronie lotto mialem nadzieje ze jak dam kalendarz na nastepne losowanie lotto to sie pojawia liczby )
no są takie strony. System 12. Nie pobierają prowizji za grę. Ludzie składają się na kupony systemowe po 100 osób x 27,72 zł. Tylko, że w regulaminie jest, że w przypadku trafienia szóstki bierze 7%. I teraz gość napuszcza tych 12-ek, sam za nie nie płacąc złotówki... dajmy na to po 3 latach mu w końcu któraś padnie.... i dostanie kilkaset tysięcy... wystarczy.
ludzie nie lubia zmian , wystarczy spojrzec na windowsa 8 ....
wszyscy psiocza ale jak sie przyjrzec dobrze to jest ok ... jedno wielkie WTF to tylko jest takie po co Kafelki na wersji Server
można by założyć wirtualną kolekturę gdyby można było Czyli założyć swój punkt Lotto i dodatkowo przyjmować sobie zakłady przez internet.
taki gość np. z 3gry.pl to ciekawe do kogo chodzi puszczać te kupony... najlepiej by mu pasowała własna kolektura
Pomyśl jakbyś taki jeden kupon na 12 liczb puścił tylko ... 2772 zł, czyli prowizji prawie 200 zł
tyle prowizji gdybyś tylko puszczał 1 kupon taki systemowy na każde losowanie.
Opłata notarialna za przekazanie kuponu
(przy wygranej powyżej 20 000 złotych lub na życzenie) 200,00 zł
(przy wygranej powyżej 20 000 złotych lub na życzenie) 200,00 zł
no ale ze ludziom sie chce tak przez neta placic a samemu nie pojsc wyslac ...
tak, pobiera. Ale gdyby nawet nie pobierał, a miał swoją kolekturę i umowę z Lotto... to za tyle zakładów z prowizji wyszedłby na swoje.
Właściciel serwisu otrzymuje 5% udziału z każdej wygranej, przy czym, przy wygranych do 20 000 zł (słownie: dwadzieścia tysięcy złotych) przypadających na 1 uczestnika, odbywa się to automatycznie przez serwis, a powyżej 20 000 zł (słownie: dwadzieścia tysięcy złotych) podział następuje w oparciu o umowę potwierdzoną notarialnie.
Poszczególne stopnie wygranych są identyczne jak podawane w oficjalnych wynikach systemu Lotto prowadzonych przez Totalizator Sportowy Sp. zo.o. Jeżeli łączna kwota wygranej jest wyższa niż 2280zł (dwa tysiące dwieście osiemdziesiąt złotych) od kwoty wygranej jest pobrany podatek w wysokości 10%. Od łącznej wygranej w LOTTO z piątki i szóstki, a w przypadku MINI LOTTO od wygranej czwórki i piątki serwis Club Lotto pobiera prowizję w wysokości 5% kwoty na obsługę prawną i logistyczną, oraz na utrzymanie i rozwój serwisu.
clublotto chyba szaleje bardziej
http://www.facebook.com/pages/clublottopl/331228656893636
http://www.facebook.com/pages/clublottopl/331228656893636
to jest dobry pomysl ... a gdyby tak jeszcze pojsc z jakas kolekture na kontrakcik .... hehe
6-ek nie było raczej nigdzie. W 3gry.pl była 5-ka w Mini na pewno bo się chwalą.
na clublotto piszą:
Kupon LOTTO nr 9 trafił 5-kę w losowaniu z dnia 17.11.2011r. Łączna wygrana to 54 835.90 zł
Kupon LOTTO nr 19 trafił 5-kę w losowaniu z dnia 20.10.2011r. Łączna wygrana to 69 804.70 zł
Kupon LOTTO nr 15 trafił 5-kę w losowaniu z dnia 18.02.2012r. Łączna wygrana to 69 587.00 zł
Kupon LOTTO nr 34 trafił 5-kę w losowaniu z dnia 15.03.2012r. Łączna wygrana to 25 713.00 zł
Kupon LOTTO nr 41 trafił 5-kę w losowaniu z dnia 05.06.2012r. Łączna wygrana to 94.116.00 zł
Kupon LOTTO nr 9 trafił 5-kę w losowaniu z dnia 17.11.2011r. Łączna wygrana to 54 835.90 zł
Kupon LOTTO nr 19 trafił 5-kę w losowaniu z dnia 20.10.2011r. Łączna wygrana to 69 804.70 zł
Kupon LOTTO nr 15 trafił 5-kę w losowaniu z dnia 18.02.2012r. Łączna wygrana to 69 587.00 zł
Kupon LOTTO nr 34 trafił 5-kę w losowaniu z dnia 15.03.2012r. Łączna wygrana to 25 713.00 zł
Kupon LOTTO nr 41 trafił 5-kę w losowaniu z dnia 05.06.2012r. Łączna wygrana to 94.116.00 zł
te 3gry to mi sie podobaja tylko te kupony na ekranie i random losowania
czyli np. 5 czerwca prawie 100 000 za 5-kę, czyli dla nich prawie 5000 prowizji
Nie, bo od strony prawnej wydaje mi się to trudne. Takie zbieranie pieniędzy od anonimowych osób, bez faktury, itd. potem puszczanie kuponów Lotto za nich (prawie jak gra przez internet, która jest zabroniona ustawą), potem rozdzielanie wygranych.... prawie jak Amber Gold
nie wiem jakby mi to sklasyfikował urząd skarbowy, taki rodzaj usługi
jak myslisz ... gdzie sie wiecej osob zlozy ? na clublotto czy tutaj ?
jak będę miał osobę która mnie poprowadzi prawnie, to może kiedyś a oni działają, bo działają... antykomor.pl też działała i zarabiała
według mnie jest to działanie na granicy prawa i trzeba wiedzieć jak to robić zgodnie z prawem, rozliczać, itd.
Maksymalna opłata serwisowa za obsługę jednego formularza gry, niezależnie od ilości zakładów, ilości losowań lub systemu gry to 3,75 zł + 1,5% od wartości kuponu w kolekturze.
.
.a tam ... Cicho byc
.a tam ... Cicho byc
.
.mini 2 , 8 , 21 , 32 , 42
.
.
.mini 2 , 8 , 21 , 32 , 42
.
.
.
.nie spac prezesy
.
.
.nie spac prezesy
.
.
.
Jestesmy jak nietoperze lubimy noc
.
.
Jestesmy jak nietoperze lubimy noc
.
.
ja czytam rozne portale ... teraz mysle sobie czy skladac nowego kompa czy poczekac nastepne 5 lat )
.
Jak sciagnac opere mini 7.0
mialem ale usunela sie i kicha teraz mam 5.1
.
.
Jak sciagnac opere mini 7.0
mialem ale usunela sie i kicha teraz mam 5.1
.
.
na telefon panie
.
.
.
.
patrzylem jakos nielapie ... Wyskoczyla mi np jakas przegladarka ale kom... Mozilla bodajze ? 33 mb uf to nie na tela tylko kompa
.
.
.
.