Wpisy 1 135 290 – 1 135 389
28 września 2012 21:47 → 28 września 2012 22:20, 100 wpisów
lottomat...nieee
Lila: no było 3 osoby ale to taki spontaniczny, niezapowiedziany test. Jutro o 22:30 wstępnie się umówiliśmy na kolejne próbne spotkanie
tv
No ja raczej na pokazywanie mojej faciaty się nie zdecyduję. Oglądam co rano w lustrze i szału nie ma. A głos też nie pieści uszu szumem strumyka
sam9
Przypomnij mi moje winy jako ja wypominam tym co mi się narażą
Przypomnij mi moje winy jako ja wypominam tym co mi się narażą
michellex
Nie ma co się śmiac, mam taką melodykę głosu, że wiele osób jak odbieram telefon w pracy myśli, że jestem elektroniczną sekretarką albo nagraniem poczty głosowej
Nie ma co się śmiac, mam taką melodykę głosu, że wiele osób jak odbieram telefon w pracy myśli, że jestem elektroniczną sekretarką albo nagraniem poczty głosowej
madea....sekretarki źle nie brzmiąale ryzykowne jest się pokazywanie, jak się chce zgarnąć duże
lila..widzisz zela razem mieszka 13maxa ..miałaś powiedzieć gdzie on schował ..moje zdanie nie wiem chyba osobno mieszka ..
sam9
Miałam ostatnio taki wariacki czas w pracy i poza nią, że w ogóle nie miałam głowy do liczb no i skutki tego były finansowo tragiczne. Od poniedziałku będzie spokój i wtedy pokażę na co mnie stac
Miałam ostatnio taki wariacki czas w pracy i poza nią, że w ogóle nie miałam głowy do liczb no i skutki tego były finansowo tragiczne. Od poniedziałku będzie spokój i wtedy pokażę na co mnie stac
miszel...
michellex..kuźwa ciekwe gdzie on poszedł ten mailja dzisiaj w ogóle o wszystkim zapominam,mylę imiona i niki a najgorsze że zamiast do męża Jarej,powiedziałam Marek
Bronson
Ty się nie śmiej jak złamię system moją magią to pewnie zniknę, bo TS mnie weźmie na utrzymanie w zamian za nie zdradzanie sekretów mojej metody tak jak kasyna naprawdę dobrych szulerów
Ty się nie śmiej jak złamię system moją magią to pewnie zniknę, bo TS mnie weźmie na utrzymanie w zamian za nie zdradzanie sekretów mojej metody tak jak kasyna naprawdę dobrych szulerów
lila...spotkanie NA ŻYWO skype ..ty masz cyc pasuje facet lepiej spotkaj paskoo
michellex...a bo dwóch ich dzisiaj było,mówiłam do Jarka a chciałam zapytać o Marka i wyszło jak wyszło
krzysio...jak będę jutro na chacie to wbiję na czat a jak nie to nie
sam9
Księzyc w znaku Byka co nie sprzyja Bliźniakom wiec może byc ciężko
Księzyc w znaku Byka co nie sprzyja Bliźniakom wiec może byc ciężko
Czyżby jutro był dzień w którym multipaskowicze pokażą swoją twarz?
lottoomat...zaraz pokaze dla ciecie foto bajek xxx ..jak koniec na zywo loottoo spokojnie
ciebie
sam9
Dokładnie, ale w horoskopie urodzeniowym Ksieżyc miałam w Skorpionie i gdy ksieżyc jest w tym znaku lub innych z jego rodzinki moja intuicja jest silniejsza i skutecznośc też
Dokładnie, ale w horoskopie urodzeniowym Ksieżyc miałam w Skorpionie i gdy ksieżyc jest w tym znaku lub innych z jego rodzinki moja intuicja jest silniejsza i skutecznośc też
michellex...długo by pisać ale w każdym bądź razie wszyscy się uśmialiśmy
sam9
Spokojnie ja podprowadzam liczby znakom szczęśliwym w danym dniu
Spokojnie ja podprowadzam liczby znakom szczęśliwym w danym dniu
Pasko...ja też chcę zdrapkikuźwaJak będę miała 200tyś wpisów to zdrapki chce lub torta i nic mnie nie interesi
Użytkownik Pasko dopisał wyniki multi multi
03,07,08,12,13,17,18,21,42,44,46,50,53,55,56,58,61,62,72,79
Plusem jest liczba: 03
03,07,08,12,13,17,18,21,42,44,46,50,53,55,56,58,61,62,72,79
Plusem jest liczba: 03
Użytkownik yes yes 100 trafił 7/10 w typowaniu Multi Multi
Użytkownik luckiluzer trafił 5/5 w typowaniu Multi Multi
Użytkownik luckiluzer trafił 5/5 w typowaniu Multi Multi
pasko....doszłyale proszę o inny zestaw, na ten składam reklamacje
ja ..2/3 i 4/10..
Użytkownik Pasko dopisał wyniki jokera
Wylosowany Joker to: 01, natomiast pozostałe wylosowane liczby to: 11,25,36,48