Wpisy 1 135 190 – 1 135 289
28 września 2012 21:13 → 28 września 2012 21:46, 100 wpisów
torsan jak tam ósemki?
emeryt
lottomat
lottomat
Bronson
torsan to co w teraz grasz?
torsan
reniuszka
albin multimulti
choc dzis balantines - od wieczora
co chwile odrywam się od brydża
jestem na 4-dniowym brydżo-grzybobraniu
rano grzybobranie
po południu - grill
wieczorem - brydź, balantines, albo Jas Wędrowniczek
choc dzis balantines - od wieczora
co chwile odrywam się od brydża
jestem na 4-dniowym brydżo-grzybobraniu
rano grzybobranie
po południu - grill
wieczorem - brydź, balantines, albo Jas Wędrowniczek
a na wczoraj pisałam 18-tkę i pisałam,że nie wiem w którym losowaniu wyjdzie a wyszła w obu
Lila
reniuszka
Bronson
Taki duży chłopiec i nie pamięta, że porządny mężczyzna śpi z łapkami na kołdrze
reniuszka
Bronson
Taki duży chłopiec i nie pamięta, że porządny mężczyzna śpi z łapkami na kołdrze
cześć Pasko
Będzie jeszcze jakieś spotkanie z przedstawicielem TS?
Będzie jeszcze jakieś spotkanie z przedstawicielem TS?
No była transmisja na żywo: http://www.youtube.com/watch?v=1pD3M6kfHfk ... nie dołączyłaś...
Lila
Bronson powiedziałeś, że się nie puszczasz no to sobie pomyslałam jak fajnie musisz dygac w takim tramwaju na zakrętach
lila...miałaś mówić do zela ..powiedz gdzie jest 13maxa ..czy bił czy nie było i znikam...
michellex
torsan podejrzewam, że większość z tego co obiecał lotto Maciek nie zostanie zrobione.
Będzie jeszcze jakieś spotkanie z tym gościem? Bo pasowałoby się przygotować i zadawać pytania żeby nie miał możliwości wybierania sobie pytań.
medea Ty jesteś 76 rocznik ? nie musisz odpowiadać jak nie chcesz i jest to tajemnicą
lottomat wiem. tak jak ostatnio- same ogólniki i brak szczegółów jeśli już odpowiadał.
Bronson
Ja tam wieku nie mam zamiaru ukrywać masz rację to 76 nie jest przypadkowe
Ja tam wieku nie mam zamiaru ukrywać masz rację to 76 nie jest przypadkowe
PASkO..poważnie?Ty mnie lepiej nie denerwuj bo dzisiaj miałam być w ważnej sprawie na Plewiskach o 16 i przez to siedzenie o mały włos bym zapomniała.tak zapintalałam że,aż mi sie loki same na włosach zakręciły
lila...widzę kiedyś 2 dni czekałaś 13maxa ..a teraz nie chcesz ..ja nie rozumiem
Zadal mi ktos pytanie na fejsie : "Fajny jestes ?"
odpowiedzialem Jestem fajny
i blokada ;]
odpowiedzialem Jestem fajny
i blokada ;]
dobra znikam.. i ide tam drugie strony ..wwww ..