Wpisy 1 133 629 – 1 133 728
27 września 2012 21:51 → 27 września 2012 22:17, 100 wpisów
robalusiak...
Marku a teraz ostatnio grałeś w P-u na autobusowym
niestety , koniec 4 miesięcznej laby . Od poniedziałku do pracy idę . a tak nie lubię TVNu
mm+ Twoje przewidywania co do jokera 19 były w 100 trafne. Wczoraj liczyłem że znowu bedzoe powtórka. Ale 22 nie należy do mojego zestawu. W Poznaniu mam trochę nie po drodze, gdyż pojawiam sie przy Mylnej , Dąbrowskiego
zaraz śmigam na telewizyjne losowania
Lila , mam nadzieję że nie , ale w poprzedniej pracy pare razy byłem w TV
Ja w telewizji oglądałem reklamy, aż tu nagle pojawił się film. I dla odmiany jestem na czacie.
oczywiście przez przypadek przechodziłem lub stałem jak ktoś udzielał wywiadu
Marku ale kiedyś spróbuj dać 10 liczb na chybił trafił w multi multi z plusem na tydzień na 99 % będziesz miał choć 7/10 bez plusa choć do niczego ciebie nie namawiam
Jak mawiali już starożytni o gustach się nie dyskutuje, bo one są jak dupa każdy ma swoją
ma ktoś superhipermaxi hd ? możecie popaczeć na zegarek prowadzącego ? ciekawe, czy przestawili
marekg , nie , ale będę tam pracował i mam nadzieję że popracuję . nie lubię zmieniać pracy a że chcieli mnie tam przyjąć to nie odmówiłem
tvn24 ok , też lubiłem jak mi w pracy leciał , chyba że były jakieś transmisje sportowe
Marku mówię tu o autobusowym tam nadal szczęście jest choć nie zapeszam
marekg , dzięki , zobaczymy jak mi się będzie pracowało . Mam nadzieję że dobrze
jackwar no i trzymam by ci praca odpowiadała a angaż był jak najdłuższy
jackwar powodzenia w pracy
senna ja także
multi multi plus. Wiem, że ta kolektura jest szczęśliwa. Miałem tam parę wygranych nawet w dawnym TSN 3/4 + numerek za ok. 1,5 tys. A jedna gościara trafiła tam 6/6 za 3,9 mln 4 lata temu. Zbadałem sprawę.
Marku
jackwar
Nas tu trochę jest więc nie rób przyrzeczenia publicznego bo z sądów nie wyjdziesz
Nas tu trochę jest więc nie rób przyrzeczenia publicznego bo z sądów nie wyjdziesz
multi multi plus. Będę w P-niu po niedzieli. I tam wyślę zakłady
dobra na mnie już czas życzę wszystkim wysokich wygranych za chwilkę dobranoc do poklikania.
multi multi plus. Jak to dobrze że mam nienormalizowany czas pracy i sztywne godziny mnie nie dotyczą.
witam ... Przed milionami sluchaczy
.
.