Wpisy 1 133 529 – 1 133 628
27 września 2012 21:12 → 27 września 2012 21:51, 100 wpisów
chociaż to co teraz się dzieje w świecie to czort wie co nas czeka
witaj bolek
.
.powiem ci tak dzis niepuszczalem a ty
.
.
.
.powiem ci tak dzis niepuszczalem a ty
.
.
bolek31
Czy ja wiem ? Mini to moja pięta achillesowa. Jedyne 3/5 to miałam gdzieś w marcu
Czy ja wiem ? Mini to moja pięta achillesowa. Jedyne 3/5 to miałam gdzieś w marcu
Witam wszystkich na kilka chwil
bolek31 pozdrów bydgoszcz od mnie moja to bydgoszczanka mamy tam dużo rodziny
bolek zaszalales ... Ano jak juz isc to na calosc ...
.
.
medea76
bolek31
Niby racja, ale w tych moich wyliczankach częściej trafiam 3/6 i 4/6 w lotto niż mini
Niby racja, ale w tych moich wyliczankach częściej trafiam 3/6 i 4/6 w lotto niż mini
franek zaszalałem za sugestią medei,
podobno dzisiaj farta mają raczki
podobno dzisiaj farta mają raczki
medea76 jak tam cyferki wpadło coś?
i znikam..
no to powodzenia bolek
reszcie tez
.
reszcie tez
.
medea76 to prawda też tak mam a już szczególnie teraz kiedy są dwa losowania w lotto
krzysio744ty pewnie znowu u korna
multi...nie ide do korna...tylko zaglądam rózne www ..
bolek31
Naprawdę. Kiedy z moich wyliczeń numerologicznych wychodzi średnio 20 liczb dla każdej z gier to wśród nich prawie zawsze jest 3/6 a czasami nawet 5/6 a raz to było nawet 6/6. A w liczbach do mini jak jest 3/5 to sukces.
Naprawdę. Kiedy z moich wyliczeń numerologicznych wychodzi średnio 20 liczb dla każdej z gier to wśród nich prawie zawsze jest 3/6 a czasami nawet 5/6 a raz to było nawet 6/6. A w liczbach do mini jak jest 3/5 to sukces.
krzysio744 tylko nie www.xxx.pl
multi..zobacz w profilu ..jeden raz na suchoo 3/3
miee xxx ..tylko zaglądom www i znikam...
miee xxx ..tylko zaglądom www i znikam...
medea76 ja w mini lotto miałem raz wygraną i tylko 3/5 a w lotto już kilka razy 3/6 a kiedyś nawet 4/6
tesa życzę powodzenia i dobranoc
krzysio744 gratuluję za 3/3 54 złote piechotą nie chodzi zawsze coś
ale śledzików przybyło a przed chwilą cisza była
bolek
No właśnie nie, bo nie potrafię zejść do mniej niż 20 liczb przy tej metodzie. A na system z takiej ilości liczb po prostu nie mam odwagi zaryzykować.
No właśnie nie, bo nie potrafię zejść do mniej niż 20 liczb przy tej metodzie. A na system z takiej ilości liczb po prostu nie mam odwagi zaryzykować.
multi multi plus 1984 3/6 w lotto to 1 do 57 a w mini to 1 do 128 jak by nie patrzyc to jednak trduniej ta 3 trafic w mini np 6/10 w mm to 1 do 87
Lila
albinlotto
lila
lila
albinlotto choć statystyki statystykami a ja patrzę na siebie i myślę kiedy dobrze jest zagrać mam na myśli czas oraz miejsce
bolek31
marekg
lila..
bolek31
multi multi plus 1984
Marku w poniedziałek 24 września także trafiłem jokera liczbę 19 mam typy w swoim profilu
Lila
Tak zaszalałam sobie za całe 20 złotych świętując zawczasu pewne długie i dośc dobrze płatne zlecenie jakie dzisiaj dostałam
Tak zaszalałam sobie za całe 20 złotych świętując zawczasu pewne długie i dośc dobrze płatne zlecenie jakie dzisiaj dostałam
http://www.youtube.com/watch?v=LIDwgpBh0Aw
Ja w zdrapkach rodem z Rzeszowa miałem w ekstra pensji 3x 5 złociszów i w lotku 1 zł= 16. Ulokowałem je w bonach skarbowych Lotto+
lila...nic nie wiem 13maxa..ja nic nie otwierałem na gg ..jestem drugi kompy
multi multi plus 1984 / czy mogę dalej używać nazwy własnej mm+/ dla wygody/ Ja tez wyslalem 19 ale na 10 zakładów miałem tylko tego jokera i 10x 0/10
Marku może niedużo ale zawsze coś tym bardziej że były wygrane i trzymam kciuki aby się pomnożyła wygrana w lotto +
Marku pisz jak chcesz ja się nie obrażę
robal 36
senna
mm+ i robal 36. Ja dzisiaj liczę na sowity skalp ze względu na obecność lili i medei. One przynoszą szczęście.
senna
Marek życzę tobie abyś dziś wygrał
jackwar
Marku a co do jokera myślę że ster należy skierować teraz na liczbę 26 niedługo ona będzie jokerem tak myślę
jackwar